Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Магнітоли >2-DIN мультимедіа>Мультимедіа 2-DIN Alpine INE-W928R

Магнітоли >2-DIN мультимедіа>Мультимедіа 2-DIN Alpine INE-W928R

Home > Магнітоли >2-DIN мультимедіа>Мультимедіа 2-DIN Alpine INE-W928R

Магнітоли >2-DIN мультимедіа>Мультимедіа 2-DIN Alpine INE-W928R

Мультимедіа 2-DIN Alpine INE-W928R

Код товару: 4192

Мультимедіа 2-DIN Alpine INE-W928R

Немає!

29 900,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Мультимедіа 2-DIN Alpine INE-W928R

Революційна система One Look Navi XL з новим розміром монітора формату XL 8" це абсолютно новий досвід у виробництві розважальних систем для автомобіля. Дуже великий дисплей забезпечує зручність One Look і можливість перегляду величезної кількості розважальних програм, навіть в режимі розділеного 50/50 екрана.
8'' дисплей забезпечує значне збільшення площі екрану на 43%, ніж розмір звичного екрана 7'' (17.78cm). 50/50 і завжди мати чітке уявлення про всі операції, що виконуються системою, використовуйте його, і ви ніколи не повернетеся до систем з меншим розміром екрана!

Настановний набір Alpine INE-W928R

Стандартне встановлення 8'' екрана в звичайну панель автомобіля може бути проблемою. Для спрощення процесу встановлення системи  Alpine пропонує більшу кількість монтажних комплектів, у тому числі,  від механічних деталей для адаптерів та інтерфейсів сполучення сигналів рульового пульта дистанційного керування та дисплея автомобіля (якщо є).

Інтерфейс One Look

INE-W928R є абсолютно новим рівнем зручної експлуатації, даючи вам можливість перегляду двох джерел одночасно. Ви не повинні ходити вперед та назад між двома екранами, вибираючи різні меню. Вся інформація, потрібна вам, прямо перед вами. Простий сенсорний екран, іконки та функції, що настроюються, розроблені для вашої зручності.

Налаштуйте Ваш апарат для особистого користування

Вибране дозволяє помістити вісім найчастіших дій на одному екрані та вибирати їх в один дотик, розташовувати меню, як ви хочете, перетягуючи іконки простим рухом пальців. Налаштуйте ваші улюблені радіостанції, пошук улюблених категорій POI або номер телефону улюблених людей без прокручування в телефонній книзі. Ви також можете вибрати колір фону та відповідні аудіо-налаштування вашої моделі автомобіля. І все це працює для двох людей, заснований на розпізнаванні системи Bluetooth вашого телефону.

Додаткова зручність для двох користувачів

Якщо ви і ваш чоловік або інша особа, часто водите одну і ту ж машину, ви можете зберегти свій власний профіль налаштувань системи. Коли ви сідаєте в автомобіль, Bluetooth автоматично підключається до телефону і система завантажує необхідний профіль. Профіль включає кольори фону і основного екрана, а також обране, книги, радіо пресети і налаштування камери. Вам більше не доведеться вручну вводити налаштування щоразу, що заощаджує час і робить всю систему зручнішою у використанні.

Система Media Master

Незалежно від того, якими джерелами ви хочете насолоджуватися, INE-W928R готовий. Він забезпечує відтворення музики та відео з вашого iPhone / IPod, USB та DVD-плеєра (DVD-Video/CD/DivX/MP3/WMA/AAC). Відео чудово виглядає на 8" WVGA дисплеї з режимом еквалайзера Visual EQ. Ви також можете передавати музику через вбудований Bluetooth модуль або просто підключити телефон Nokia (Symbian™) (за допомогою KCU-230NK). Функції налаштування звуку включають MediaXpander, 6- канальні часові корекції, передустановки еквалайзера (10 режимів) та 9-смуговий еквалайзер.

Системна інтеграція для розширеної зручності водіння

Alpine дозволяє легко інтегрувати INE-W928R у штатні системи керування у вашому автомобілі. У нас є інтерфейси, які дозволяють керувати функціями через пульт дистанційного керування вбудований у кермо та використовувати штатний дисплей автомобіля для перегляду інформації з головного пристрою. Все це частина концепції One Look Navi, що дозволяє керувати музичною системою без відриву від керування автомобілем.

Навігація One Look

З новим ПЗ iGO Primo 2, використання навігаційної системи ще ніколи не було таким легким і зручним завдяки своєму широкому функціональному набору дуже корисних функцій. INE-W929R пропонує максимальне покриття зон багатьох європейських країн, підтримку карт з 3D будівлями, режимом шосе, розширеного введення адреси та інших складних функцій. І, звичайно, функція поділу екрана 50/50 дозволяє переглядати та керувати екраном навігації та іншим екраном, наприклад, музикою з одного погляду.

Розширені можливості для більш приємного водіння

Ця передова навігаційна станція оснащена всім необхідним для будь-якої країни, якою Ви подорожуєте. Охоплюються 46 країн Західної та Східної Європи з голосовими підказками 29 мовами та перетворенням тексту на 15 мовами. Також передбачено тюнер TMC, який дозволяє завжди рухатися маршрутом з мінімальною щільністю дорожнього руху.

Безкоштовне оновлення карт протягом 30 днів після першого використання

Впродовж 30 днів після того, як встановлений пристрій вперше визначить координати по супутниках GPS, на веб-сайті www.naviextras.com можна перевірити наявність оновлених карток і безкоштовно завантажити їх.< /span>

Карти з тривимірними значками пам'яток

Тривимірні карти дають набагато реалістичніший вид місцевості. На картах утримуються сотні тривимірних пам'яток, а на картах міст – тривимірні будівлі, що додатково спрощує навігацію.

Режим автомагістралі

Окрім відображення карти в цьому режимі відображається різноманітна додаткова інформація, така як місця, що наближаються для відпочинку, ресторани та заправні станції.

Покращене введення адреси

Для прискорення пошуку за адресами можна вводити поштові індекси для будь-яких країн Європи, включаючи 7-значні індекси Великобританії. Виберіть свою мову з 33 різних клавіатур, включаючи кирилицьку та грецьку.

Безпека One Look

Функції безпеки One Look Safety, що включають вдосконалені функції Bluetooth, підтримку камери заднього виду та знімну частину лицьової панелі, розроблені для підвищення безпеки руху та захисту Вашої системи.

Можливість підключення камери заднього виду з орієнтирами для оцінки відстані

Камера заднього виду компанії Alpine робить рух заднім ходом і паркування набагато простіше та безпечніше. На екрані відображаються кольорові стовпчики для оцінки відстані, яку можна настроювати відповідно до габаритів автомобіля. Камера може керуватися безпосередньо з панелі монітора головного пристрою.

Удосконалений інтерфейс Bluetooth з розширеними функціями

Вбудований модуль Bluetooth дозволяє безпечно користуватися телефоном, не торкаючись його. Крім того, розроблений Alpine удосконалений інтерфейс Bluetooth надає нові функції для ще більшої зручності водіння. Цей інтерфейс, що підтримується більшістю телефонів з Bluetooth, забезпечує зручний доступ до телефонної книги з автоматичним оновленням і швидким алфавітним пошуком. Можна перевести вхідні дзвінки в режим очікування та переключати їх, а також переглядати екран швидкого набору з журналом дзвінків.


Ви можете зареєструвати загалом 5 телефонів з INE-W928R. Ви можете навіть передавати музику з одного телефону, дзвінки гучного зв'язку одночасно через інший . Встановіть 4 номери, що найчастіше набираються, для легкого доступу в меню швидкого набору.

Інформація про продукт

Великі кнопки управління

Не тільки покращується огляд монітора, але й робота з різними функціями стає більш зручною з великими кнопками. Перебуваючи за кермом, ви швидко дізнаєтеся, що зручніше та безпечніше використовувати 8" дисплей з кнопками більшого розміру "easy-to-push".

Кращий огляд картки

8" екран також відмінно підходить для навігації, що дає вам більш чітке уявлення і більш детальну інформацію. Навіть невеликі назви вулиць стали чітко видно. Це робить водіння більш спокійним, а також робить свій внесок у безпеку руху.

Великий дисплей робить фільми видовищнішими

Надвеликий 8" екран насправді на 43% більше, ніж екран стандартних 7" моніторів. DVD фільми, а також відео з IPod та інших пристроїв стають набагато видовищнішими. Керування функціями відтворення стає ще простіше і легше.

Установочні набори Alpine INE-W928R

Стандартне встановлення 8'' екрана в звичайну панель автомобіля може бути проблемою. Для спрощення процесу встановлення системи Alpine пропонує більшу кількість монтажних комплектів, у тому числі від механічних деталей для адаптерів та інтерфейсів сполучення сигналів рульового пульта дистанційного керування та дисплея автомобіля (якщо доступно). Монтажні комплекти доступні для різних транспортних засобів, таких як: Volkswagen, Seat та Skoda, Mercedes A Class (W169), класу B (T245), Vito та Viano, Kia Sportage, Mitsubishi ASX, Nissan Qashqai. Багато комплектів перебувають у стадії підготовки. Для отримання більш детальної інформації, будь ласка, зверніться до дилера.

ФУНКЦІЇ ТА ОСОБЛИВОСТІ

Тюнер

  • Пам'ять радіостанцій: FM:18 / СВ:6 / ДВ:6
  • Функція автоматичного занесення на згадку
  • Режим пошуку: Місцеві радіостанції / Максимальна чутливість

RDS

  • RDS-функції: AF, TA, TP, PTY, NEWS, RADIO TEXT

BLUETOOTH®

  • Вбудований модуль Bluetooth
  • Профіль HFP (Hands Free Profile)
  • HFP (Профіль Hands-Free), HSP (Профіль навушники) сумісні телефони
  • A2DP (Розширений профіль передачі аудіо)
  • AVRCP (Профіль дистанційного керування Аудіо/Відео) Версія: 1,4
  • BT Plus: розширена технологія BLUETOOTH
  • Підключення: підтримка SSP (Спрощене безпечне підключення)
  • Підключення особистого профілю:  Профіль HFP (Hands Free Profile) та A2DP (Розширений профіль передачі аудіо)
  • Синхронізація із записником
  • Швидкий набір: 4 передустановки для кожного телефону
  • Можливість реєстрації в пам'яті до 5 телефонів на одне ім'я
  • Відображення назви пристрою
  • Авто відповідь
  • Індикація історії дзвінків: Вихідні / Вхідні / Пропущені
  • Функція додзвону
  • Налаштування рівня розмови: Можливе для вихідного та вхідного дзвінків
  • Функція DTMF
  • Індикація рівня прийому сигналу
  • Індикація рівня заряду
  • Мова меню: 18 мов
  • Можливість оновлення ПЗ
  • Мікрофон у комплекті

Сумісність з iPod® / iPhone®

  • Підтримка iPod® / iPhone®: Сумісний з iPod touch 4G/3G/2G/1G, iPod nano 6G/5G/4G/3G/2G/1G, iPod classic 160Гб/120Гб/80GB, iPod з Відео, iPhone 4/4S, iPhone 3GS, iPhone 3G та iPhone
  • Підключення: Необхідний кабель KCU-445i (опція)
  • Сумісність із відтворенням музики та відео
  • Пошук за категоріями:плейлист, виконавець, альбом, подкаст, жанр і композитор
  • Алфавітний пошук
  • Відображення обкладинки альбому
  • Пряме перемикання вгору/вниз: плейлист, виконавець, альбом, подкаст, жанр і композитор
  • Випадкове відтворення (M.I.X.): пісня, альбом, все
  • Повтор
  • Заряджання акумулятора

Сумісність із Nokia

  • Підключення підтримуваних телефонів Nokia (Symbian™) у режимі накопичувача
  • Тип підключення: Мікро USB
  • Підключення: необхідний кабель KCU-230NK (постачається окремо)
  • Піддерка форматів: MP3/WMA/AAC
  • Файл/Папка, пошук імені
  • Пошук за ID3 тегами
  • Папка Вгору/Вниз
  • Випадкове відтворення (M.I.X.)
  • Повтор
  • Заряджання акумулятора

Програвач дисків

  • Диски: CD/DVD
  • Відтворювані типи: DVD-Video, CD, CD-R/RW, DVD±R/±RW
  • Відтворювані формати: DVD-відео, CDDA, MP3/WMA/AAC, DivX
  • Випадкове відтворення (M.I.X.)
  • Повтор
  • DVD Direct Menu Control
  • Відображення CD Text
  • Пошук CD Text
  • ЦАП: мульти бітний ЦАП

Функції навігаційної системи

  • Карта покриття: 46 країн (Західної та Східної Європи)
  • Мова меню: 29 Мов
  • Мова голосового супроводу: 29 Мов голосових вказівок, 15 Мов для перетворення тексту на мову (TTS)
  • Розширений пошук адрес
  • Пошук за Поштовим індексом
  • Вільна форма пошуку
  • Частковий пошук на ім'я Smart Search
  • Розширені функції POI
  • Альтернативні маршрути, використовуючи історію трафіку
  • Поліпшене планування маршруту
  • Eco Пошук маршруту
  • 7 Альтернативних рекомендованих маршрутів    
  • Розширений режим TMC
  • Режим відображення картки: 2D у напрямку вгору, 2D північ, 3D
  • Режим 3D City: 3D будівлі / Іконка
  • 3D-огляд перехрестя траси: Junction View
  • Система рекомендації смуги руху Drive Lane
  • Режим Тунель
  • Режим шосе
  • Режим мікшування голосового ведення за маршрутом
  • Перетворення тексту на мову (TTS)
  • Прямий телефонний дзвінок за даними POI
  • Гібридні датчики позиціонування: GPS, гіроскоп, імпульсний датчик швидкості автомобіля

Підключення USB-накопичувачів

  • USB-підключення (USB-кабель - у комплекті)
  • Відтворення музичних та відео форматів
  • Відтворення музичних форматів: MP3/AAC/WMA
  • Відтворення відео форматів: DivX Playback
  • Файл/Папка, пошук імені
  • Папка Вгору/Вниз
  • Пошук ID3 Тегам
  • Випадкове відтворення (M.I.X.)
  • Повторне відтворення

Налаштування звуку

  • Система Bass Engine™
  • Регулювання рівня сабвуфера
  • Переключення фази сабвуфера: 0°/180°
  • Предустановки еквалайзера: Користувацька / Плоск. (заводська установка) / Поп / Рок / Новини / Джаз / Танцювальна / Хіп-хоп/ Легка музика/ Кантрі/ ​​Класична
  • Еквалайзер: Параметричний 9-смуг
  • 6-канальні цифрові затримки
  • Цифрове налаштування кросовера
  • Індивідуальні налаштування звуку за типом автомобіля
  • Система MediaXpander
  • Налаштування Програми рівня гучності
  • Завантаження даних Налаштування Звуку
  • Легке, покрокове налаштування звуку

Загальні

  • Підсилювач високої потужності 4х50 Вт
  • 8" сенсорний дисплей WVGA
  • Підсвічування кнопок: біле
  • Поділ екрана 50/50
  • Тип управління: Сенсорний, перетягування, різкий рух
  • Функція Вибране
  • Автоматична зміна профілю (2 Користувача)
  • Налаштування кольору дисплея: 5 кольорів (Синій/Червоний/Янтарний/Зелений/Чорний)
  • Високоякісна аудіофільська конструкція
  • 3 пари лінійних виходів (2 В, Фронт/Тил/Сабвуфер)
  • AUX-Вихід: 1 A/В AUX Вихід
  • AUX-Вхід: 1 A/В AUX Входу
  • Сумісність з інтерфейсом штатних кнопок ДК на кермі (придбається окремо)
  • Вихід на штатний OEM дисплей
  • Пульт ДК (опція)
  • Режим мікшування голосового ведення за маршрутом
  • Підключення камери заднього огляду
  • Налаштування напрямних ліній камери
  • Автоматичне перемикання на дисплей задньої камери
  • Режими: "Simple" (простий) та режим "Info"
  • Візуальний еквалайзер Visual EQ:
  • Регулювання контрастності
  • Мови меню: 18 Мов для режимів : AВ / Bluetooth, 29 Мов для режимів : меню навігації та режиму ведення за маршрутом
  • Годинник
  • Автоматичне приглушення яскравості
  • Введення коду безпеки для захисту від крадіжки
  • Можливість оновлення ПЗ
  • Знімна передня панель
  • Виведення живлення антени
  • Вихід включення зовнішніх підсилювачів

Карта та база даних

  • Оновлення через інтернет: відвідайте http://www.naviextras.com

Установка

  • Alpine пропонує більшу кількість монтажних комплектів, у тому числі від механічних деталей для адаптерів та інтерфейсів сполучення сигналів рульового пульта дистанційного керування та дисплея автомобіля (якщо доступно). Монтажні комплекти доступні для різних транспортних засобів, таких як: Volkswagen, Seat та Skoda, Mercedes A Class (W169), класу B (T245), Vito та Viano, Kia Sportage, Mitsubishi ASX, Nissan Qashqai. Багато комплектів перебувають у стадії підготовки. Для отримання більш детальної інформації, будь ласка, зверніться до дилера.

Технічні характеристики

Екран

  • Габарити екрану: 8" широкоформатний
  • Тип РК дисплея: Transparent Type TN LCD
  • Система управління: TFT Active Matrix
  • Роздільна здатність матриці: 1,152,000 пікселів (800 x 3 x 480)
  • Ефективна кількість пікселів: 99.99%
  • Система підсвічування: Біле LED підсвічування
  • Система кольоровості: NTSC, PAL

Максимальна вихідна потужність

  • Максимальна вихідна потужність 4 х 50 Вт

Тюнер FM

  • Діапазон налаштування: 87,5 – 108,0 МГц
  • Використовувана чутливість моно: 8,1 дБф (0,7 мкВ / 75 Ом)
  • 50 дБ порогова чутливість: 12 дБф (1.1 мкВ / 75 Ом)
  • Вибірковість по альтернативному каналу: 80,0 дБ
  • Ставлення сигнал/шум: 65,0 дБ
  • Поділ стереоканалів: 35 дБ
  • Коефіцієнт захоплення: 2,0 дБ

Тюнер СВ

  • Діапазон налаштування: 531-1602 кГц
  • Використовувана чутливість (за стандартом IEC): 25,1/28,0 (мкВ/дБf)

Тюнер ДВ

  • Діапазон налаштування: 153-281 кГц
  • Використовувана чутливість (за стандартом IEC): 31,6/30,0 (мкВ/дБф)

Програвач дисків

  • Частотна характеристика: 5-20000 Гц ±1 дБ
  • Поділ каналів (на 1 кГц): 85 дБ
  • Динамічний діапазон (на 1 кГц): 95 дБ
  • Коефіцієнт гармонійних спотворень: 0,008% (на 1 кГц)
  • Нерівномірність: нижче за вимірну межу
  • Ставлення сигнал/шум (Аудіо): 100 дБ
  • Роздільна здатність по горизонталі: не менше 500 ліній
  • Рівень вихідного відеосигналу: 1 Вp-p (75 Ом)
  • Ставлення сигнал/шум (Відео): DVD: 60 дБ

USB

  • USB-специфікації: 1.1/2.0
  • Максимальний струм: 1000 мА
  • Клас USB: Mass Storage
  • Файлова система: FAT 12/16/32
  • Декодування MP3: MPEG-1/2 AUDIO Layer-3
  • Декодування WMA: Windows Media™ Audio
  • Декодування AAC: формат ACC-LC, файли - ′′/m4a′′
  • Декодування DivX: файли ′′.divx′′, ′′.avi′′
  • Кількість каналів: 2 канали (стерео)
  • Частотна характеристика: 5 – 20000 Гц ±1 дБ (частотна характеристика може відрізнятися залежно від кодуючого ПЗ та бітрейту)
  • Коефіцієнт гармонійних спотворень: 0,008% (на 1 кГц)
  • Динамічний діапазон: 95 дБ (на 1 кГц)
  • Ставлення сигнал/шум: 100 дБ
  • Поділ каналів: 85 дБ (на 1 кГц)

GPS

  • Тип антени GPS: Micro-strip Planar Aerial
  • Частота прийому: 1575.42 ±1 MHz
  • Чутливість прийому: -130 dB Maximum
  • Метод прийому: 12 каналів паралельний прийом

BLUETOOTH®

  • Версія Bluetooth: Bluetooth V2.0+EDR
  • Вихідна потужність: +4 дБм макс. (Клас потужності 2)
  • Профіль HFP (Hands Free Profile)
  • Профіль HSP (Head Set Profile)
  • A2DP (Розширений профіль передачі аудіо)
  • AVRCP (Профіль дистанційного керування Аудіо/Відео)

Налаштування звуку

  • Налаштування рівня сабвуфера: 0 to +15
  • Налаштування фази сабвуфера: 0° або 180°
  • ФВЧ: 20 / 25 / 31.5 / 40 / 50 / 63 / 80 / 100 / 125 / 160 / 200 Гц
  • ФВЧ (Крутизна спаду): Вимк. / -6 / -12 / -18 / -24 dB/oct.
  • ФВЧ (Посилення): -12 to 0 dB
  • ФНЧ: 20 / 25 / 31.5 / 40 / 50 / 63 / 80 / 100 / 125 / 160 / 200 Hz
  • ФНЧ (Крутизна спаду): Вимк./ -6 / -12 / -18 / -24 дБ/oct.
  • ФНЧ (Посилення): -12 to 0 дБ
  • Циврові затримки: 0.0 - 9.9мс (з кроком 0.1мс)
  • Параметричний еквалайзер (Смуга1): 20 - 100 Гц
  • Параметричний еквалайзер (Смуга2): 63 - 315 Гц
  • Параметричний еквалайзер (Смуга3): 125 - 500 Гц
  • Параметричний еквалайзер (Смуга4): 250 - 1k Гц
  • Параметричний еквалайзер (Смуга5): 500 - 2k Гц
  • Параметричний еквалайзер (Смуга6): 1k - 4k Гц
  • Параметричний еквалайзер (Смуга7): 2k - 7.2k Гц
  • Параметричний еквалайзер (Смуга8): 5.8k - 12k Гц
  • Параметричний еквалайзер (Смуга9): 9k - 20k Гц
  • Параметричний еквалайзер  (Посилення): -7 до +7
  • Налаштування тембру для джерел: -14 to +14

Загальні

  • Живлення: 14,4 (11-16) У пост. струму
  • Напруга на виході підсилювача (до кліпування): 2 В / 10 kОм
  • Рівень вихідного сигналу Aux: 1,2 В / 10 kОм
  • Максимальний кут нахилу під час встановлення: 30° від горизонталі
  • Маса: 2,8 кг

Габарити

  • Загальні габарити (Ш x В x Г) мм: 178 x 100 x 153 мм
  • Габарити передньої панелі (Ш x В x Г) мм: 197 x 124.4 x 30.2 мм
  • Вбудований GPS так
  • USB так
  • Колір підсвічування Білий
  • Типорозмір 2 DIN
  • CD привід Так
  • Знімна панель Так
  • Bluetooth Так
  • Гарантія 12 місяців

Напишіть відгук

Мультимедіа 2-DIN Alpine INE-W928R

Мультимедіа 2-DIN Alpine INE-W928R

Немає!

Напишіть відгук