Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Сигналізації >Автосигналізація Prizrak-830 TEC Electronics із сиреною

Сигналізації >Автосигналізація Prizrak-830 TEC Electronics із сиреною

Home > Сигналізації >Автосигналізація Prizrak-830 TEC Electronics із сиреною

Сигналізації >Автосигналізація Prizrak-830 TEC Electronics із сиреною

Автосигналізація Prizrak-830 TEC Electronics із сиреною

Код товару: 4424

Нет в наличии!

10 337,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Автосигналізація безбрелочна Prizrak-830 TEC Electronics з сиреною

ЦЕ СУЧАСНО
У цій інноваційній GSM-сигналізації чудово поєднуються зручність та захищеність. «Привид-830» – це все переваги GSM-технологій та угоностійкий іммобілайзер із двоконтурним захистом.
ЦЕ ШВИДКО
Перед застосуванням не обов'язково вивчати інструкцію. Управління просто і інтуїтивно зрозуміло - достатньо зателефонувати на номер сигналізації і слідувати підказкам. Російські розробники підготували для Вас п'ять попередньо профілів оповіщення, з яких кожен зможе вибрати відповідний. Система знає до трьох телефонних номерів, і для оповіщення по кожному з них можна налаштувати окремий профіль. Можна також зробити індивідуальне налаштування оповіщень, на Вашу думку.
Профіль «Стандартний» пропонує оптимальні заводські налаштування, які підійдуть більшості користувачів.
«Батьківський контроль» дає батькам спокій. Якщо в автомобілі Вашої дитини спрацює «протирозбійна» функція, Ви одразу дізнаєтеся про це. Сигналізація повідомить Вам і про перевищення встановленого порогу швидкості.
«Рятувальник» – профіль сповіщення для надійного друга, який готовий прийти на допомогу, якщо «протирозбійний» режим спрацює у Вас. Сигналізація не турбуватиме «рятувальника» з інших приводів.
Профілі «Без турбот» та «Дбайливий» підійдуть сімейним парам, у яких дружина має власний автомобіль. Встановивши собі «Дбайливий», а дружині «Без турбот», Ви будете в курсі всіх спрацьовувань сигналізації та технічних подробиць, а дружина отримуватиме лише найважливіші, необхідні для експлуатації «Примари» повідомлення.
ЦЕ ЗРУЧНО
«Привид» зручний з кількох причин. По-перше, Вам не доведеться носити із собою нічого зайвого. Це безбрелка сигналізація, вона ставиться в охорону і знімається з неї штатним ключем автомобіля. Криптостійка радіомітка «Привида» DDI 2,4 ГГц – одна з найтонших у світі, всього 4,5 мм завтовшки. Її зручно носити з документами. По-друге, налаштування сигналізації та її іммобілайзера дуже гнучкі, їх легко змінити. Щоб переналаштувати систему, достатньо зателефонувати на її номер і дотримуватися інструкцій. По-третє, Ви отримуєте вибір. Ви можете надсилати команди за допомогою дзвінка, SMS або зручної програми для смартфона.

«Привид» може і телефонувати Вам, і надсилати SMS. Дзвінки системи можна просто відключити. Більше того, можна налаштувати формат оповіщення або зовсім відключити його для кожної події окремо. Режим «Відпустка» автоматично вимикає всі оповіщення та призначені запуски. Залишений у надійному місці автомобіль не буде відволікати Вас від відпочинку. Можна легко вибрати один з трьох варіантів аутентифікації. Перший – розпізнавання автовласника радіометкою. Другий – за радіоміткою або введенням секретного PIN-коду штатними кнопками автомобіля (на вибір). Тобто охоронна система «пізнає» Вас, якщо Ви введете PIN-код або просто матимете при собі мітку. Третій спосіб аутентифікації дає максимальний, двоконтурний захист. Потрібно обов'язково мати при собі мітку та ввести PIN-код. Цей режим можна включити оперативно, що стане в нагоді в місцях підвищеної небезпеки – наприклад, на стоянках супермаркетів.
GPS-модуль для сигналізації «Привид», який можна встановити окремо, дозволить у будь-який момент побачити на карті точку, в якій знаходиться Ваш автомобіль.
ЦЕ надійний зв'язок
Управління «Привидом» за допомогою програми для смартфона дуже надійне. Навіть якщо автомобіль опиниться в зоні, де з якихось причин не працює мобільний інтернет - наприклад, у пробці - команда буде передана за допомогою SMS, причому спосіб передачі буде змінено автоматично. Ніщо не завадить Вам у разі потреби в один дотик заблокувати двигун. корекція каналу прийому-передачі робить дуже надійним і зв'язок мітки з центральним блоком. Навіть якщо канал зайнятий сигналами WiFi або Bluetooth, для «Примари» це не проблема – система автоматично переключиться на вільний. сучасними датчиками нахилу, удару та переміщення, що дозволяють зафіксувати будь-який вплив на автомобіль. Одна із сучасних «фішок» викрадачів – викрадення за допомогою евакуатора. Але якщо на борту «Привид», зробити цього не вдасться. У іммобілайзера від «ПЕК електронікс» дві захисні функції. Перша запобіжить викраденню з паркування. Якщо аутентифікації не відбудеться, двигун буде заблокований на початку руху.
Друга захисна функція допоможе при силовому захопленні автомобіля або у разі раптового викрадення – якщо злочинцеві вдасться потрапити за кермо автомобіля з двигуном, що працює. У цьому випадку машина зупиниться після проходження відстані, заданої Вами заздалегідь. Це Ваше персональне коло безпеки. Він дає Вам можливість звернутися за допомогою, не побоюючись повторної зустрічі зі злочинцями.
Пам'ятайте, Вам не доведеться носити брелоки.
«Привид-830» – це гарантований зв'язок з автомобілем, не обмежений відстанню, та надійний захист, який забезпечують сучасна сигналізація та іммобілайзер із двома рівнями захисту. Високий протиугінний потенціал цього охоронного комплексу поєднується із зручністю та простотою експлуатації.

Широкі можливості в компактному корпусі

  • Інтелектуальне голосове меню
  • Автоматичний запуск двигуна (при встановленні модуля ESM-250)
  • Запуск обігрівача (догрівача)
  • Надмалий розмір центрального блоку
  • GSM-сигналізація та іммобілайзер – два пристрої в одному корпусі
  • Вбудовані датчики удару і нахилу з програмно налаштовуваною чутливістю. Для виключення помилкових спрацьовувань датчика удару застосовується частотна обробка сигналу з перетворенням Фур'є
  • Роз'єм mini-USB для підключення безпосередньо до комп'ютера.

Автоматичне вимкнення режиму сервісного обслуговування (через 10 км)

Мобільний додаток ПРИВІД
Програма розроблена для GSM-сигналізацій ПРИВІД 800-ї серії. Воно дозволяє отримувати всю необхідну інформацію про Вашу машину за допомогою смартфона та максимально зручно керувати охоронною системою.
Мобільний додаток для GSM-сигналізацій ПРИВІД – це:

  • Контроль стану автомобіля
  • Дистанційний запуск двигуна та/або обігрівача
  • Постановка системи на охорону та зняття з неї
  • Оперативне налаштування системи
  • Дистанційне блокування двигуна
  • Визначення розташування автомобіля.

Комплектація

Центральний блок сигналізації 1 шт.
Радіомітка 2 шт.
Світлодіод 1 шт.
Сірена 1 шт.
Мікрофон 1 шт.
Комплект джгутів для підключення 1 шт.
CD-диск із документацією 1 шт.
Бездротове реле P-line(Prizrak 840) 1 шт.
Посібник користувача 1 шт.
Гарантійний талон 1 шт.
Схема підключення 1 шт.
Упаковка 1 шт.


Технічні характеристики

Напруга живлення, В 9 …15
Максимальне споживання струму в черговому режимі, ма 10
Максимальне споживання струму в робочому режимі, А 1,5
Температура експлуатації, ОС – 40 …+ 85
Температура зберігання, ОС – 40 …+ 85
Максимальна відносна вологість повітря, % 95
  • CAN модуль Так
  • GSM-модуль Так

Напишіть відгук

Автосигналізація Prizrak-830 TEC Electronics із сиреною

Автосигналізація Prizrak-830 TEC Electronics із сиреною

Напишіть відгук