Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Сигналізації >Двосторонні сигналізації>Автосигналізація Pandect X-2010 без сирени

Сигналізації >Двосторонні сигналізації>Автосигналізація Pandect X-2010 без сирени

Home > Сигналізації >Двосторонні сигналізації>Автосигналізація Pandect X-2010 без сирени

Сигналізації >Двосторонні сигналізації>Автосигналізація Pandect X-2010 без сирени

Автосигналізація Pandect X-2010 без сирени

Код товару: 4350

9 500,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Автосигналізація Pandect X-2010 без сирени

Сама мініатюрна автомобільна GSM/RFM/2.4GHz-система Pandect X-2010 Абсолютно новий форм-фактор цих систем дозволяє встановлювати їх за приладовим щитком або під торпедою всіх сучасних автомобілів, поблизу всіх необхідних комутаційних ліній , скорочуючи час на встановлення і не погіршуючи при цьому ні роботи GSM-модему, ні антени RFM-радіотракту на 434MHz. Особлива увага при розробці приділена зручності та ергономіці монтажу, що позбавить зайвих операцій розбирання-складання елементів салону та зменшить кількість можливих проблем при монтажі системи збереження на автомобіль.

Це абсолютно нова система із серії мікросигналізацій, які незважаючи на рекордно-мініатюрні розміри та доступну вартість за своєю функціональністю та можливостями не мають собі рівних у світі, за винятком своїх же «старших братів» - Pandora 39xx та Pandora 5xxx.

Переваги

Абсолютно новий революційний форм-фактор базового блоку. Всередині базового блоку Pandect X-2010 інтегрований RFM-радіотракт (частота 433 МГц). З його допомогою і завдяки новому двосторонньому брелоку Pandora D705, що входить в комплект, у користувача є можливість керувати системою і отримувати сповіщення про те, що відбувається з автомобілем не тільки по GSM, але і на брелок.

Новий швидкий радіотракт на 433 МГц. У Pandect X-2010 та Pandect X-2050 використовується нова редакція радіотракту, в якій суттєво підвищена швидкість реакції системи на команди з брелока (без втрати захищеності) – тепер система виконує всі команди практично миттєво! При цьому дальність обох каналів зв'язку попри інтегроване рішення все одно набагато вища, ніж у конкурентів!

Новий високоінформативний РК-брелок Pandora D-705. Брілок з новим позитивним РК-індикатором, який розроблений таким чином, щоб користувач міг миттєво отримати всю інформацію про свій автомобіль. Так, на ньому тепер постійно виводиться актуальна інформація про рівень бортової напруги, температури салону, двигуна або навколишнього повітря (при використанні додаткових температурних датчиків), а також рівень палива (CAN-шина). У новому брелоку ми зберегли окрему індикацію дверей автомобіля і можливість управління і контролю стану передпускового підігрівача.

Інтегрований GSM-модем. Системи містять вбудований сучасний дводіапазонний GSM-модем із системою визначення координат за допомогою технології LBS (по базовим станціям мережі). Модем дозволяє контролювати та керувати автомобілем за допомогою DTMF-команд практично на будь-якій відстані від системи, дальність залежить тільки від зони покриття стільникової мережі.

Інтегрований 2XCAN-контролер. У Pandect X-2010 інтегрований повноцінний двоканальний CAN-інтерфейс, який підтримує всі сучасні автомобілі з максимально можливим функціоналом.

Інтегрований універсальний контролер LIN-шин. Одна з яскравих відмінностей нових систем - інтегрований контролер LIN-шин автомобілів з можливістю підключення до розриву, за допомогою якого реалізовано справді унікальний функціонал. По-перше, це один із найбільш затребуваних на сьогодні алгоритмів - вбудованого безключового обхідника іммобілайзера, який на сьогоднішній день підтримує автомобілі Kia/Hyundai, Nissan, Renault і Honda/Acura і дозволяє запустити двигун використовуючи всі фірмові пандорівські алгоритми запуску двигуна, без необхідності ховати додатковий ключ у салоні автомобіля або витрачати гроші на сторонні безключові обхідники. По-друге, це можливість керування цифровими шинами передпусковими підігрівачами Webasto і Eberspaecher як додатковими, так і штатно встановлюються на заводі автовиробником. По-третє, це підтримка цифрових протоколів автомобілів Lada Granta, Kalina2, Priora New, Datsun on-Do, UAZ Patriot 2014.

Широкі можливості підключення. Pandect X-2010 - абсолютно універсальна система, яку можна встановити як і на найсучасніший і найскладніший автомобіль з великою кількістю цифрових шин, так і на абсолютно аналогову машину - система має велику кількість таймерних каналів (10 - на базовому блоці, включаючи нові силові ключі для керування аварійною сигналізацією, та 8 - на модулі запуску RMD-8).

Підтримка радіоінтерфейсу на 2,4 ГГц. Система підтримує роботу з радіоміткою IS-750 v2 (постачається в комплекті) та радіореле блокування RR -100, що дозволяє ефективно підвищити реальну протиугінну та протирозбійну стійкість виробу. За допомогою універсального інтерфейсу на 2,4GHz, система може керувати модулем RHM-02 або RHM-05, що дозволяє відмовитися від провідних з'єднань між салоном та руховим відсіком при організації автозапуску без погіршення традиційно-високої функціональності, властивої нашим ТОПовим охоронно-севісним системам. Крім того, радіоінтерфейс підтримує роботу з GPS/ГЛОНАСС-приймачем Pandora NAV-03, а також режими налаштування, зміни ПЗ та діагностики «по повітрю».

Система забезпечує одночасний контроль понад десять охоронних зон автомобіля. Pandect X-2010 коректно працює по CAN-шині зі штатними передпусковими підігрівачами та догрівачами багатьох автомобілів, дозволяє заводити двигун будь-якого автомобіля так, ніби це робить власник (для реалізації автозапуску необхідно докупити силове реле Релейний модуль автозапуску Pandora RMD-6). span>

Підтримує роботу з безключовими обхідниками штатного іммобілайзера по цифровій шині, такими як Фортін (офіційно в Україні не продається) та iDataLink з підключенням по CAN та з аналоговим підключенням. span>

У комплект системи входять 2 мітки-брелоки is750 v.3, які ідеально підходять для прихованого носіння та керування системою в режимі HANDS FREE. Так само мітки – надійний протирозбійний засіб. У разі розбійного нападу просто біжіть геть - автомобіль не вирушить далеко, а у Вас буде час викликати допомогу. Завдяки простим, інтуїтивно зрозумілим DTMF-командам та цифровому голосовому інтерфейсу, Ви зможете завжди керувати автомобілем, контролювати його стан.

Можна стежити за автомобілем за допомогою інтегрованої системи автоматичного визначення координат по LBS, або за допомогою GPS/ГЛОНАСС-приймача NAV-03 (не комплектується, необхідно докуповувати).

  • CAN модуль Так
  • Автозапуск Ні
  • Діалоговий код Так
  • GSM-модуль Так

Напишіть відгук

Автосигналізація Pandect X-2010 без сирени

Автосигналізація Pandect X-2010 без сирени

Напишіть відгук