Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Сигналізації >Двосторонні сигналізації>Автосигналізація Pandect X-1900 без сирени

Сигналізації >Двосторонні сигналізації>Автосигналізація Pandect X-1900 без сирени

Home > Сигналізації >Двосторонні сигналізації>Автосигналізація Pandect X-1900 без сирени

Сигналізації >Двосторонні сигналізації>Автосигналізація Pandect X-1900 без сирени

Автосигналізація Pandect X-1900 без сирени

Код товару: 4397

Архів

15 896,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Автосигналізація Pandect X-1900 без сирени

Сучасна безбрелочна автомобільна сигналізація GSM/3G/GPRS/Bluetooth BT 4.2 Pandect X-1900 з інноваційними програмними рішеннями, які торкнулися апаратної частини центрального блоку сигналізації, комплектації, а також функціональних можливостей цієї протиугінної системи.

Способи керування сигналізацією Pandect X-1900

Брелоком

Ні

Брелок без ЖК

Ні

Радіоміткою BT-760

Так

Телефоном, у тоновому режимі

Так

Мобільний додаток під IOS та Android, в тому числі

з Bluetooth BT 4.2 не використовуючи інтернет з'єднання.

Так

Інтернет ресурсом Pro.p-n

Так

Штатним брелоком у режимі Slave

Так

Вбудований багатодіапазонний високошвидкісний модем гарантує надійне інтернет-з'єднання за допомогою 3G/GPRS, що у свою чергу гарантує миттєве повідомлення про тривожні події на телефон власника.< /span>

Інженери також передбачили керування сигналізацією за повної відсутності GSM-зв'язку та інтернету. Наявність Bluetooth-інтерфейсу з підтримкою протоколу BT 4.2 і вище дозволяє керувати сигналізацією за допомогою мобільного додатка, не використовуючи інтернет-з'єднання.

 

Встановлення на будь-який сучасний автомобіль.

Центральний блок PandectX-1900 оснащений 2xCAN + комутованим LIN-портом для підключення до цифрової шини автомобіля. Налаштування та програмування системи здійснюється за допомогою програми ALARM STUDIO, також є бездротове з'єднання блоку за допомогою програматора RMP-03. Всі статуси, що читаються і виконуються для конкретного автомобіля, можна подивитися в таблиці на файл-сервері. Наявність 2xCAN/LIN-шин дозволяє зробити монтаж сигналізації з мінімальними втручаннями в штатну електропроводку автомобіля. За допомогою програми є можливість не тільки керувати системою, але й налаштувати, наприклад, дозволяє регулювати дальність спрацьовування в режимі Hands-Free з мітками присутності, також можна регулювати чутливість датчиків удару/нахилу/руху.< /span>

 

Автозапуск, дистанційний запуск двигуна з сервісом Pandora-Clone.

Реалізація автозапуску та дистанційного запуску двигуна не вимагає жодної копійки зайвих грошей для більшості сучасних автомобілів, залишаючи запасний ключ власнику та позбавляючи його ризику неприємностей зі страховою компанією при страховому випадку - обидва ключі у власника! PandectX-1900 комплектується релейним модулем автозапуску RMD-5, а завдяки комутованому IMMO-KEY порту з алгоритмічним обходом іммобілайзера та сервісу Pandora-Clone реалізувати автозапуск буде легко та без ризиків! Якщо на автомобілі встановлено передпусковий підігрівач Webasto або Ebershpaecher, ви зможете керувати ним за допомогою даної системи.

 

Охоронні властивості.

Система має 13 незалежних зон охорони, всі тривожні оповіщення миттєво приходять власнику на телефон із зазначеною зоною порушення. Вся історія подій зберігається на сервері Pro.p-n і доступна власнику в особистому кабінеті в будь-який час за наявності інтернету. Також ви можете зателефонувати на систему і запросити поточний стан зон, що охороняються, прослухати історію подій, а при необхідності можете дистанційно заблокувати систему за допомогою мобільного телефону шляхом введення команди (xxx 666*). Застосувавши цю команду, система буде блокована доти, доки власник не введе спеціальний код, який нанесений на пластиковій карті під захисним шаром (дана карта поставляється в комплекті із системою та відновлення або заміни не підлягає, третім особам, у тому числі установникам зміст інформації на карті показувати заборонено). Будь-яким іншим способом деактивувати систему неможливо, це стосується прописаних в систему міток іммобілайзера, програми та голосових команд з телефону власника.

 

Протиугінні властивості.

Вбудований іммобілайзер у комбінації з безконтактними радіомітками, які «обмінюється» даними з іммобілайзером за захищеним радіоканалом на частоті 2.4 ГГц. і через Bluetooth з протоколом BT 4.2 гарантує надійний захист при спробах викрадення автомобіля. Під час монтажу системи обов'язково вимагайте, щоб майстер встановив реле блокування для забезпечення протиугінних властивостей системи. Система дозволяє встановлювати не тільки силові реле, а й бездротові радіореле (система підтримує роботу BT-реле та здатна керувати до 4-х радіореле).

Безконтактна мітка в зоні «видимості» (до 20 метрів) виконує функцію розблокування ланцюга через реле, якщо мітка відсутня або не виявлена в зоні видимості іммобілайзера, робота двигуна буде заблокована, як тільки Акселерометр визначить рух автомобіля. Такий алгоритм роботи іммобілайзера застосовується в системі завжди, незалежно знято систему з охорони чи ні. Простими словами навіть якщо систему зняли з охорони, але немає мітки в салоні, виїхати на автомобілі неможливо. Варто відзначити ще дуже корисну функцію, якою наділена система Pandect X-1900 – функція Anti-Hi-Jack. При активації функції Anti-Hi-Jack у заданий налаштуваннями період відбувається обмін даними з базовим блоком на наявність мітки в салоні під час працюючого двигуна, у разі втрати радіоконтакту – спрацьовує блокування і рух автомобіля буде блоковано протягом 60 секунд. Ця функція запобігає угону автомобіля, наприклад, на стоянці, світлофорі або при несподіваному розбійному захопленні автомобіля.

 

GPS-приймач інтегрований у центральний блок системи.

PandectX-1900 - перша мікросигналізація у модельному ряді Pandect з інтегрованим у центральний блок GPS-приймачем. Завдяки GPS-приймачу в будь-який час, і з будь-якої точки світу, де є інтернет, ви зможете переглянути в реальному часі, де знаходиться автомобіль з точністю до 1 метра. Також ви можете запросити точні координати автомобіля, які надійдуть смс-повідомленням на номер власника з відображенням на карті. Встановивши модель PandectX-1900 ви отримаєте - сучасне управління, миттєве оповіщення, пошукові та протиугінні властивості без додаткових витрат.

 

Характеристики, основні функції

Підключення по CAN/2xCAN/LIN-шині

+

Керування та налаштування за допомогою Bluetooth BT 4.2

+

Інтернет-з'єднання через 3G/GPRS

+

Дальність оповіщення по брелоку

-

Дальність управління по брелоку

-

Діалогове кодування радіосигналу

+

Кнопка SOS на брелоку

-

Режим «Паніка»

+

Вібраційне сповіщення

-

Безшумна постановка/зняття охорони

+

Автоматична постановка під охорону

+

Затримка постановки на охорону

+

Режим тихої охорони

+

Вбудований іммобілайзер

+

Захист від розбійного нападу

+

GSM-модуль

+

LBS - визначення базових GSM-станцій

+

Вбудований GPS-приймач для визначення координат

+

Управління в режимі SLAVE з додатковим захистом по радіомітці

+

Цифрове реле блокування (підтримує BM-105)

+ (опціонально)

  • CAN модуль Так
  • Автозапуск Так
  • Діалоговий код Так
  • GSM-модуль Так

Напишіть відгук

Автосигналізація Pandect X-1900 без сирени

Автосигналізація Pandect X-1900 без сирени

Напишіть відгук