Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Сигналізації >Двосторонні сигналізації>Автосигналізація Pandora DXL 5000 без сирени

Сигналізації >Двосторонні сигналізації>Автосигналізація Pandora DXL 5000 без сирени

Home > Сигналізації >Двосторонні сигналізації>Автосигналізація Pandora DXL 5000 без сирени

Сигналізації >Двосторонні сигналізації>Автосигналізація Pandora DXL 5000 без сирени

Автосигналізація Pandora DXL 5000 без сирени

Код товару: 4418

22 500,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Автосигналізація Pandora DXL 5000 без сирени

Характеристики:

  • Для автомобілів з 2CAN, LIN - шинами
  • Підтримка CAN-протоколів понад 300 автомобілів
  • Новий багатоканальний перешкодозахищений радіотракт
  • Автозапуск
  • Турботаймер 
  • GSM/GPRS-інтерфейс
  • Підключені GPS/GLONASS-приймачі
  • GPS-приймач Pandora NAV-03 у комплекті!
  • 3D-акселерометр (датчики руху, нахилу, удару) + датчик температури   
  • Керування комплексом з комп'ютера, мобільного телефону, брелока з РК-дисплеєм
  • Автоматична система надсилання SOS-повідомлень  
  • Бездротове радіореле блокування  
  • Персональна online-система моніторингу та управління через інтернет 
  • Програми та мобільні програми для операційних систем (Windows Mobile, I-Phone, Android)

Автосигналізація Pandora DXL 5000 NEW представляє новий клас систем сервісу, моніторингу та безпеки - «Car Telemetry Systems».
Протиугінний комплекс повністю розроблений і виробляється компанією AlarmTrade і є топ продуктом торгової марки Pandora!< Система є унікальною розробкою на ринку car-security і не має аналогів - вона надає автомобілістам функціонал Luxury-класу: моніторинг і трекінг автомобіля використовуючи інтернет-сервіс, керування з мобільного телефону, ідентифікація за безконтактними мітками, збереження історії подій. Також має повний набір топ-опцій від попередніх моделей. Новий радіоканал 868 MHz - в даному радіотракті використовується діапазон 868MHz з 12 незалежними каналами, з вузькою шириною смуги пропускання (не більше 10KHz). Розробники досягли рекордних показників чутливості нового радіотракту, показники піднялися на 6dB, що дозволяє Pandora 5000New практично вдвічі перевищити дальність прийому і відправки сигналу з брелка в міському середовищі в порівнянні з попередньою Pandora DXL 5000. Базою для радіотрак4
Новий брелок D463 - спеціально для Pandora 5000New розроблений новий двосторонній РК-брелок з інверсним РК-індикатором, виготовлений за технологією VA, та новим світлодіодним, підсвічуванням.
Трансфлективний РК-дисплей -106-сегментний індикатор, тепер у разі виникнення будь-якої події або дії власника сегменти на індикаторі не заповнюються чорним кольором, як це зроблено на інших брелоках, а спалахують білим на чорному тлі.
Одна з найважливіших змін на дисплеї – відображення силует автомобіля вид зверху. Тепер кожні відчинені/зачинені двері відображаються окремо. Чи відбулася тривога, чи просто система поставлена на охорону з незачиненими дверима – брелок завжди точно підкаже, яка з дверей відчинена. У новому брелоку інтенсивність та тривалість звукової, вібро та світлової індикації залежить від типу події (службове, сервісне або тривожне) та ступеня заряду елемента живлення. Дані рішення дозволили збільшити термін служби батареї в 1,5 рази. Кнопка SOS – кнопка екстреного виклику! В охоронно-телеметричних системах Pandora DXL вперше на ринку автомобільних охоронних систем приділили увагу не лише безпеці автомобіля, а й безпеці власника, створивши власний варіант тривожної кнопки! При виникненні екстреної ситуації, власник натискає кнопку "SOS" на брелоку і система автоматично дзвонить на запрограмовані номери екстрених служб і довірених осіб, а після додзвону відправляє SMS-повідомлення з координатами GPS. - крім нового радіотракту 868 МГц, трикнопковий брелок тепер має звуковий сигнал, що підтверджує дії постановку/зняття з охорони або випадкового натискання.
Новий базовий блок - є максимально компактним, на корпусі розташовані три світлодіодні індикатори стану, а в торцевих частинах Valet та слот для сім-карти. На платі розташовується процесор нового покоління STM-2XXXX зі змінною тактовою частотою залежно від навантаження та покладених завдань. Максимальна частота перевищує 100 МГц, також має більш ніж достатню обчислювальну потужність. Крім того, процесор дозволив інженерам фактично створити власну операційну систему, яка керує окремими програмними модулями, які відповідають за конкретний функціонал. Сучасний підхід до програмування дозволяє зробити продукт максимально надійним - вихід з ладу або помилка одного програмного модуля не буде негативно впливати на роботу інших. Новий дводіапазонний GSM-модем Telit 868, новий цифровий mems-акселерометр, з абсолютно новою логікою обробки руху окремо нахилу автомобіля.
Мікрофон - ще одна цікава деталь у комплекті системи, який приховано встановлюється в автомобілі і дає можливість прослуховувати салон, варто лише зателефонувати на номер телефону Вашого авто.
Вбудований іммобілайзер - додатковий захист від угону, автосигналізація Pandora DXL 5000NEW має в комплекті нові безконтактні мітки з кнопкою IS-750 black v2 на частоті 2,4 ГГц, зовні вони нагадують аналогічні мітки для Pandora DXL 4400, однак мають зовсім іншу апаратну частину з сучасним трансівером Nordic NRF5182. Мітки є ідентифікаторами власника: тільки маючи таку мітку, можна отримати доступ до автомобіля і завести двигун. Іммобілайзер може працювати в режимі Hands Free (вільні руки), не вимагаючи будь-яких дій для управління охороною: все робить автоматично в міру того , як водій підходить до автомобіля і віддаляється від нього.
Slave-режим - дає можливість включати/вимикати охорону зі штатного брелока авто, при цьому захист залишається повноцінним завдяки криптостійким алгоритмам шифрування Pandora.
mini-USB-порт програмування - налаштовувати систему та змінювати програмне забезпечення можна використовуючи інтегрований miniUSB-роз'єм, розташований на основному блоці, достатньо відвідати сайт виробника, де завжди доступні останні версії прошивки та програми, і завантажити їх через mini-USB-порт, або за допомогою бездротового програматора Pandora RMP-3. Цифровий датчик температури салону - ще один новий елемент, розташований на платі базового блоку, таким чином датчик не потрібно докуповувати і встановлювати окремо, в Pandora DXL 5000NEW все це вже зроблено! Новий процесор, два драйвери CAN-шин, LIN-драйвер послідовно-паралельних шин, flash-пам'ять, інтерфейс на 2,4 ГГц, пам'ять Ramtron – це нові елементи розташовані на платі основного блоку, таким чином розробники досягли неперевершених результатів. Також у блоці повністю відсутні силові ключі та реле – система максимально оптимізована для встановлення на сучасні автомобілі, де силове підключення не є доцільним, а в деяких випадках навіть може нашкодити. Базовий блок знайшов не тільки новий дизайн, але й нове компонування, нову унікальну типологію розташування елементів. додаткового проведення. Тепер усі електричні ланцюги та компоненти можна підключати безпосередньо до Pandora RHM-02, а цей модуль у свою чергу обмінюється інформацією з блоком за допомогою фірмового радіоканалу Pandora 2,4 ГГц.
Новий RF-модуль DXL463-модуль змінився не тільки внутрішньо, а й зовні: він став майже в 2 рази тоншим і меншим за свого попередника, забезпечений потужним світловим індикатором, виконаним у вигляді напису "Pandora" на звороті модуля, зверненого до лобового скла. Індикатор спалахує яскравими короткими спалахами або протягом усього періоду охорони, або протягом декількох перших хвилин після постановки (функція, що налаштовується), а про режим тривоги він повідомить цілою серією спалахів, що стробують.
GPS приймач Pandora NAV-03 Новий Радіореле блокування Pandora RR-100 в комплекті! (датчик руху, нахилу, удару) на основі перетворень Фур'є. Математичні алгоритми, які також застосовуються в геодезичних приладах, аеро- та космічній навігації, розпізнають не тільки нахил на кут більше 2-х градусів, але тепер навіть подряпини на кузові і стеклах!
У той час як більшість виробників автосигналізацій використовують тільки датчики удару, побудовані на п'єзо-, або мікрофонному принципі роботи. Однак такі датчики застарілі, до того ж мають ряд недоліків: розмір, високе енергоспоживання, неможливість дистанційного налаштування зон спрацьовування та рівня чутливості, не кажучи про практично повне «засліплення» системи під час роботи автозапуску або турботаймера. У Pandora 5000New встановлено новий 3-х координатний акселерометр (датчик руху, нахилу, удару) c цифровим інтерфейсом LIS331DLH від компанії STMicroelectronics, який використовується в топових сучасних смартфонах, таких як Apple iPhone 5.
Новий математичний алгоритм контролює тривожну і попереджувальну зони датчика удару під час роботи автозапуску двигуна і турботаймера, завдяки чому автомобіль фактично залишається під охороною при працюючому двигуні. За таким же принципом здійснюється контроль аварій, пов'язаних із ризиком для життя людини. При настанні такої події автосигналізація Pandora 5000 NEW розсилає SOS-повідомлення на заздалегідь запрограмовані в налаштуваннях номери телефонів екстрених служб і довірених осіб. можливість електронного злому! На сьогоднішній день Pandora має у своєму розпорядженні найнадійніший алгоритм кодування і відома автовласникам як абсолютно неприховувана автосигналізація! мобільного телефону, а також базовий блок Pandora DXL 5000NEW оснащений високоточним датчиком температури, за яким можна налаштувати автозапуск двигуна та додатково використовувати для дистанційного контролю температури салону.
Крім вище зазначених опцій, покупець даної системи отримує:

  • Цифровий голосовий інтерфейс керування та налаштування параметрів
  • Система автоматичних голосових оповіщень в екстрених випадках
  • Бездротовий GPS/GLONASS-приймач
  • Функція активної охорони (автоматичний контроль GSM-зв'язку та положення автомобіля)
  • 16 незалежних зон охорони
  • Високопродуктивний MPU з ARM-архітектурою
  • Програмовані алгоритми енергозбереження
  • Керування двигуном, можливість реалізації функції підтримки запалювання та турботаймера
  • Цифрове керування штатними та додатковими підігрівачами двигуна
  • Аналогове керування передпусковими підігрівачами
  • Цифрове управління безключовими обхідниками штатних іммобілайзерів
  • Розширена історія подій з календарем та координатами, доступна з мобільного телефону
  • Історія переміщень автомобіля на місяць
  • Докладна нескінченна історія подій з координатами в Інтернеті
  • Можливість прослуховування салону автомобіля
  • Прослуховування історії подій за допомогою телефону
  • Дистанційне блокування двигуна
  • Більше 500 програмованих параметрів
  • Програмований ПІН-код гостьового входу GSM-інтерфейсу
  • Надекономічне енергоспоживання

Комплектація:

  • Базовий блок
  • RF-модуль
  • Основний брелок з РК-дисплеєм
  • Додатковий брелок (трьохкнопковий)
  • Мітки іммобілайзера 2шт.
  • Шкіряний чохол для міток
  • Модуль RHM-02
  • GPS-приймач NAV-03
  • Радіореле RR100
  • Антенна GSM
  • Датчик температури
  • Модуль автозапуску RMD-6
  • Кнопка VALET
  • Кабель mini-USB
  • Мікрофон
  • Роз'єм дод. датчика
  • Кінцівник 2шт.
  • Інструкції
  • Посібник з монтажу (схема підключення)
  • Пластикова картка з індивідуальним секретним кодом
  • Сирена НЕ входить у комплект.

Характеристики
Основні

  • Виробник      Pandora
  • Тип       Двостороння
  • Наявність GPS-модуля     Так
  • Наявність GSM-модуля     Так
  • Вигляд сигналізації     Автомобільна
  • Функції сигналізації     Запуск двигуна
  • Брілок     З екраном
  • Діалоговий код       Так
  • Антиграбербер       Так
  • Дальність дії      2000.0 (м)
  • Країна виробник     Росія
  • Гарантійний термін       36 (міс)

Додаткові характеристики

  • 2CAN - шина     так
  • Основний брелок із зворотним зв'язком     так
  • Додатковий брелок управління     так (зі зворотним зв'язком)
  • Мітки іммобілайзера     так (2 шт.) з кнопкою
  • Сірена     дод. опція (потрібна сирена Pandora)
  • Управління через інтернет     так
  • Моніторинг через інтернет     так
  • Трекінг через інтернет     так
  • Автозапуск двигуна     так (потрібний обхідник іммобілайзера Pandora)
  • Турботаймер     так
  • Управління передпусковими підігрівачами     так
  • Доведення стекол     дод. опція (потрібний доводчик стекол Pandora)
  • Кнопка SOS     так
  • SLAVE режим     так
  • SLAVE режим із дод. захистом     так
  • Постійний контроль каналу зв'язку     так
  • Режим активної охорони     так
  • Датчик удару/нахилу/переміщення     так
  • Датчик обсягу     дод. опція (потрібний датчик Pandora VS-22D)
  • Цифрове реле блокування     дод. опція (Pandora BM-105D)
  • Радіореле блокування     так
  • mini-USB порт     так
  • Бездротове програмування     так
  • CAN модуль Так
  • Автозапуск Так
  • Діалоговий код Так
  • GSM-модуль Так

Напишіть відгук

Автосигналізація Pandora DXL 5000 без сирени

Автосигналізація Pandora DXL 5000 без сирени

Напишіть відгук