Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Сигналізації >Іммобілайзер SPETROTEC SA14 keypad 3х2

Сигналізації >Іммобілайзер SPETROTEC SA14 keypad 3х2

Home > Сигналізації >Іммобілайзер SPETROTEC SA14 keypad 3х2

Сигналізації >Іммобілайзер SPETROTEC SA14 keypad 3х2

Іммобілайзер SPETROTEC SA14 keypad 3х2

Код товару: 4384

Безкоштовна доставка по Україні

Знижка!

3 348,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Іммобілайзер SPETROTEC SA14 keypad 3х2

Ізраїльська компанія SPETROTEC® спеціалізується на розробці та виробництві систем проти викрадення для приватного та комерційного сектору, активно розвиваючи два основні напрямки: протиугінний захист автотранспорту, а також моніторинг та керування автопарком. Компанія проектує, виробляє та постачає екологічно чисті, надійні, безпечні та економічно ефективні рішення та системи для захисту транспортних засобів. Для створення протиугінних систем використовуються найкращі матеріали та комплектуючі для електроніки.

Іммобілайзер SA13 складається з кнопкового номеронабирача з 5-ма цифровими кнопками та 2 реле блокування: провідного та бездротового (може бути доукомплектований додатковим реле)

Пвід охороною система унеможливлює роботу двигуна або основних елементів автомобіля без функціонування яких неможливо рухатися своїм ходом. Реле блокування має герметичний корпус, залитий пластичною смолою, для запобігання попаданню вологи. Завдяки цьому може бути таємно розміщений під капотом або в будь-якому іншому прихованому місці.

Іммобілайзер автоматично переходить у режим охорони через 30 секунд після вимкнення запалювання. Щоб зняти систему з охорони, необхідно ввести персональний (відомий тільки власнику авто) код (4-6 знаків), набравши його на цифровій панелі. Власник може самостійно змінювати код нескінченну кількість разів. У комплекті з іммобілайзером йде також майстер код, що дозволяє зняти систему з охорони або запрограмувати новий персональний код користувача. Для більшої захищеності, до стандартного комплекту можуть бути додані додаткові реле блокування. Кожне реле іммобілайзера має свій код-ідентифікатор, коли власник вводить код на панелі кнопок, то на кожне реле йде свій код для ідентифікації та блокування.
Кодовий іммобілайзер SPETROTEC® SA14
 знімаються з охорони лише контактним методом - введенням коду на панелі. Зловмисники не зможуть відкрити іммобілайзер дистанційно на стані, адже це просто неможливо.

Напишіть відгук

Іммобілайзер SPETROTEC SA14 keypad 3х2

Іммобілайзер SPETROTEC SA14 keypad 3х2

Напишіть відгук