Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Магнітоли >Магнітола AudioSources D90-710A Volkswagen

Магнітоли >Магнітола AudioSources D90-710A Volkswagen

Home > Магнітоли >Магнітола AudioSources D90-710A Volkswagen

Магнітоли >Магнітола AudioSources D90-710A Volkswagen

Магнітола AudioSources D90-710A Volkswagen

Код товару: 4748

19 320,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Штатна магнітола AudioSources D90-710A Volkswagen

Штатний головний пристрій з навігацією на платформі D90 c оновленою ОС Android 5.1.1 AudioSources D90-710A для автомобілів Volkswagen (Touareg (2002-2010), T5 Multivan 2007+) має сенсорний ємнісний екран нового покоління з роздільною здатністю (1024x600 пікселів), автомобільний гучний зв'язок (Hands Free), вбудований діагностичний модуль(OBD II), вбудований модуль інтелектуального паркування (Parking Assistant), модуль індикації закриття/відкриття дверей, багажника, капота (Door control), підтримка інноваційної технології Mirror Link, покращений радіо модуль високої чутливості, медіа програвач з підтримкою популярних відео/аудіо форматів (MKV, FLAC, MP3, MPEG4, AVI, MPG2 тощо) .), оновлений процесор обробки звуку (DSP).

Операційна система

Магнітолу AudioSources D90-710A на оновленій операційній системі Android 5.1.1 дозволить отримати необмежені можливості для роботи в інтернеті включаючи роботу  найновішими додатками доступними на Google Play Market, які значно розширять функціональні можливості штатної магнітоли. Браузер Opera, Chrome; Skype; Бортовий комп'ютер Torgue Pro; Онлайн TV/Radio; Соціальні мережі; VK, Facebook, YouTube; та інше.

Екран

AudioSources D90-710A c діагоналлю 7" (17,8см.) має сенсорний ємнісний LED дисплей з найвищою в даному сегменті роздільною здатністю1024x600 пікселів, додатково екран захищений покриттям антивідблиску та стійким до подряпин покриттям.

У новій серії AudioSources D90 підвищилася насиченість кольору, екран став яскравішим, збільшилися кути огляду та зменшилися відблиски на сонці.

>

Технологія MultiTouch зручна для навігації та перегляду інтернет-сторінок. Наприклад, масштабування (зсув або розсув пальців) або поворот зображення.

Процесор та пам'ять

AudioSources D90-710A обладнаний потужним чотириядерним процесором Qualcomm Snapdragon 1.6Ghz, та оперативною пам'яттю DDR III 1024Mb що в парі забезпечує дуже швидке завантаження пристрою та запуск програм. Швидкість відкликання при натисканні в середньому в 2.5 рази вище, ніж у інших апаратів, представлених на ринку.

Штатна магнітола AudioSources D90-710A оснащена вбудованою пам'яттю на 16 Gb, якої цілком вистачить для встановлення більшості додатків, навігаційних програм і мультимедіа файлів. /span>

Навігація

У комплектацію штатної магнітоли входить одна з доступних навігаційних програм з картою України, за бажанням можна додати карти СНД та Європи з сервісом пробок, голосовими підказками та можливістю запису треків.

Інтернет

Інтегрований Wi-Fi/3G модуль забезпечує високошвидкісний доступ в інтернет. Пристрій здатний працювати як точка доступу, що дозволить роздавати інтернет усередині салону автомобіля.

Браузер Chrom яким оснащений AudioSources D90-710Aодин з кращих для роботи з інтернетом для подібного класу пристроїв.

Медіаплеєр

Основна функція медіаплеєра – це перегляд відео/аудіо контенту. На Штатній магнітолі AudioSources D90-710Aперегляд фільмів та прослуховування музики стає ще комфортнішим за рахунок високоякісного процесора обробки звуку, який дозволить Вам насолодитися дійсно яскравим та якісним звуком. Пристрій підтримує більшість популярних відео/аудіо форматів: DVD, MKV, FLAC, MP3, MPEG4, AVI, MPG2 та інші.

 

 

Гучний зв'язок (Hands Free)

Штатний мультимедійний комплекс AudioSources D90-710Aоснащений системою гучного зв'язку (Hands Free)яка використовує Bluetooth, дозволяє водієві розмовляти мобільним телефоном під час поїздки на автомобілі. Чутливий мікрофон забезпечує високу якість прийому звуку. Phone Book Accessпрофіль без проблем дозволить Вам отримати доступ до телефонної книги на мобільному телефоні.

Керування на кермі

Штатні кнопки на кермі забезпечать вам комфортне керування штатним мультимедійним центром без відриву уваги від керування автомобілем. AudioSources D90-710A працює з усіма автомобілями Volkswagenобладнаними блоком кнопок.




Сумісність з автомобілем

AudioSources D90-710A повністю сумісний з автомобілями Volkswagen, встановлюється в штатне посадкове місце магнітоли, підключається в рідні роз'єми, і підтримує роботу з CAN-шиноюавтомобіля:

- Відображення інформації від рідних паркувальних VAG j426 датчиків та неоригінальної системи паркування «ПАРКАН»;

- Відображення інформації клімат контролю та датчиків комфорту автомобіля (Сlimate control support);

- Керування пристроєм через штатні кнопки на кермі;

- Помічник паркування: паркувальні лінії зрушуються у бік повороту керма (Parking Assistant);

- Відображення бортових даних автомобіля (OBD ll);

- Індикація закриття/відкриття дверей, багажника, капота (Door control);

- Відображення інформаційних даних головного пристрою AudioSources на бортовому дисплеї автомобіля (Multi-function display);

- Управління функціями автомобіля (актуально для моделей авто де це управління передбачено штатно) (Car settings support);

- Активація режиму камери заднього виду та ілюмінація кнопок на штатній магнітолі - управляється CAN-шиноюавто.

Працездатність тих чи інших функцій з цього переліку повністю залежить від комплектації та року випуску автомобіля. Для більш детальної інформації запитуйте продавця або звертайтеся в техпідтримку нашої компанії.

Інтелектуальне паркування

Відомо, що процес паркування є непростим завданням особливо в умовах мегаполісу. Штатна магнітолаAudioSources D90-710A обладнана технологією для виконання безпечних маневрів.

Інтегрований модуль помічника паркування здійснює паркувальні лінії на зображенні камери заднього виду динамічними, що дозволяє підвищити контроль над авто і допоможе правильно вибрати траєкторію рух заднім ходом.< /span>

Так само доAudioSources D90-710A можна підключити кілька камер, і об'єднати їх у систему кругового огляду.

Функція (Mirror Link)

Інноваційна технологія Mirror Link використовується для відображення та експлуатації програм для смартфонів на екрані штатної магнітоли. Це відкриває масу нових можливостей, включаючи використання системи навігації або прослуховування особистих музичних файлів. Підключення відбувається швидко і легко: просто підключіть смартфон до системи AudioSources D90-710A за допомогою strong> кабелю USB або через Wi-Fi і активуйте режим Mirror Link, всі програми будуть відображені на дисплеї головного пристрою.

Підключення відеореєстратора

Наше обладнання дозволяє підключати відеореєстратори різних моделей. Найкращий варіант - це відеореєстратор, що має мініатюрні габарити і поєднує стриманий, стильний дизайн з передовими технологіями. Зйомка відео відбувається у форматі Full HD 1920х1080 при частоті 30 кадрів/сек. І найголовніше, управління відеореєстратором - здійснюється з екрана штатного головного пристроюAudioSources D90-710A.

Автомобільний Звук

Штатний головний пристрій AudioSources D90-710A оснащений вбудованим еквалайзером. Наявність лінійних виходів дозволить значно розширити аудіосистему автомобіля, а використана у пристрої фірмова система обробки звуку на базі звукового процесора класу premium дозволить з перших секунд поринути в атмосферу чистого та якісного звуку.

Друга зона (Dual Zone)

Використання режиму "Друга зона" дозволить пасажирам на задньому сидінні користуватися медіа функціямиштатного головного пристрою AudioSources D90-710A. Наприклад, дивитися відео на додаткових моніторах.

Бортовий комп'ютер (OBD II)

Інтегрований в AudioSources D90-710A адаптер OBD IIдозволить переглядати інформацію щодо роботи систем автомобіля в реальному часі: середню швидкість, температуру, обороти двигуна , витрата палива, пройдений шлях та інші параметри. З цим адаптером штатний головний пристрій D90-710A перетворюється на міні діагностичну лабораторію.

 

Характеристики

  • Операційна система: Android 5.1.1
  • Навігаційна система: GPS
  • Навігаційна програма: навігаційні програми на вибір.
  • Функція обліку "пробок": є, за наявності підключення до інтернету.

Дисплей

  • Тип екрану: 7 дюймів, LED, сенсорний, ємнісний
  • Розширення: 1024 х 600
  • Формат зображення: 16:9

Процесор

  • Qualcomm Snapdragon Quad-Core 1.6 Ghz

Пам'ять

  • Оперативна пам'ять: DDR III 1Gb
  • Постійна: 16Gb

Сумісність з CAN-шиною автомобіля:

  • Керування пристроєм штатними кнопками на кермі
  • Відображення інформації зі штатних паркувальних датчиків VAG j426 і неоригінальної системи паркування «ПАРКАН»
  • Відображення інформації клімат контролю автомобіля та датчиків комфорту (Сlimate control support)
  • Помічник паркування: паркувальні лінії зрушуються у бік повороту керма (Parking Assistant)
  • Відображення бортових даних автомобіля (OBD II)
  • Індикація закриття/відкриття дверей, багажника, капота (Door control)
  • Відображення інформаційних даних головного пристрою AudioSources на штатному дисплеї автомобіля (Multi-function display)
  • Увімкнення режиму камери заднього виду та ілюмінація кнопок на штатній магнітолі - управляється через CAN-Bus
  • Керування функціями автомобіля (актуально для моделей авто де це управління передбачено штатно)(Car settings support)

Працездатність тих чи інших функцій з цього переліку повністю залежить від комплектації та року випуску автомобіля. Для більш детальної інформації запитуйте продавця або звертайтеся в техпідтримку нашої компанії.

Склад системи

  • Радіо-тюнер: AM/FM
  • CD / DVD /USB-програвач
  • TV-тюнер: вбудованого немає, можливість підключення комплекту T2.

Відтворення

  • Типи носіїв: CD, CD-R, CD-RW, VCD, DVD, DVD-R, DVD-RW, iPod, USB, SD.
  • Підтримувані формати: CD-audio, DVD-video.
  • Теги ID3: підтримуються.
  • CD-текст: підтримується.
  • Підсилювач: 4 х 60 Вт 4-8 Ом.
  • Декодер: Dolby Digital / DTS.
  • Приглушення звуку: є.
  • Автопошук станцій: є.
  • Еквалайзер: є

Інтерфейси

  • Вбудована пам'ять: 16 Гб, підтримка зовнішніх сучасних жорстких дисків
  • 2 фронтальні слоти для SD карти, об'ємом до 32 Гб
  • 2 порти USB, підтримка USB 2.0 та зовнішнього USB HUB;
  • Входи: RCA, 2 x USB, iPod
  • Виходи: RCA, Цифровий вихід RGB888, IIS аудіо вихід
  • Вихід в Інтернет: є, за допомогою додаткового пристрою GPRS/EDGE/3G/4G модемів через USB порт
  • Bluetooth: є
  • Підтримка A2DP: є
  • Wi-Fi: є
  • Лінійні виходи: 4 шт.
  • Окремий вихід на сабвуфер

Додатково

  • Типорозмір: 2DIN, встановлюється в штатне місце
  • Напруга живлення: +10.8 …14.5 В
  • Споживаний струм: до 15A
  • Діапазон робочих температур: -20' C … +50' C
  • Температура зберігання: -30' C … +70' C

Гарантія – 12 місяців.

 

  • Вбудований GPS так
  • USB так
  • WiFi так
  • CD привід Так
  • Bluetooth Так
  • Марка автомобіля VOLKSWAGEN

Напишіть відгук

Магнітола AudioSources D90-710A Volkswagen

Магнітола AudioSources D90-710A Volkswagen

Напишіть відгук