Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Магнітоли >Магнітола Gazer CM50-J11 Nissan

Магнітоли >Магнітола Gazer CM50-J11 Nissan

Home > Магнітоли >Магнітола Gazer CM50-J11 Nissan

Магнітоли >Магнітола Gazer CM50-J11 Nissan

Магнітола Gazer CM50-J11 Nissan

Код товару: 4756

20 416,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Штатна магнітола Gazer CM50-J11 Nissan

Автомобільна мультимедійна система Android з екраном 10.1" для Nissan X-Trail/Qashqai 2014+

Мультимедійна система Gazer – це музичний центр, бортовий комп'ютер та продуктивний планшет у салоні Вашого автомобіля. Найпопулярніша у світі операційна система Android, потужні апаратні рішення, передові технології бездротового зв'язку та необмежені можливості для розваг – це лише частина переваг, зібраних в автомобільній мультимедійній системі Gazer.

Мультимедійна система Gazer створена як потужне рішення для найвищих продуктивних завдань. Чотирьох ядерний процесор з робочою частотою 1,6 ГГц, якісний звуковий процесор класу Hi-Fi, а також HD апаратний відеодекодер та 3D апаратне прискорення - таке поєднання перевершить очікування навіть найвибагливіших користувачів. Швидке завантаження веб-сторінок, ефективне промальовування тривимірних об'єктів у 3D картах, висока якість HD відео без затримок, чудовий звук та стабільна робота у складних температурних умовах – оцініть усі переваги використання Вашого автомобільного мультимедійного центру.

Використання найпопулярнішої у світі операційної системи Android дозволить зробити кожну поїздку цікавою та насиченою. Сотні тисяч програм із Google Play Market, найкращі можливості для гнучкого налаштування та простота використання – відкрийте для себе всі можливості Android у власному мультимедійному центрі. Легко підключайтеся до Інтернету – лише один раз здійсніть просте налаштування та процес підключення до глобальної мережі надалі буде повністю автоматизованим. Використовуйте модем USB 2G/3G – просто підключіть його до USB роз'єму мультимедійної системи, і через кілька секунд підключення до мережі Інтернет відбудеться автоматично без будь-яких налаштувань. Також Ви можете використовувати смартфон для підключення мультимедійної системи до мережі Інтернет. Для цього досить просто увімкнути режим модему на Вашому смартфоні та підключитися до його мережі Wi-Fi.

При підключенні до мережі Інтернет Вам завжди будуть доступні найактуальніші версії основного програмного забезпечення та програм без будь-яких додаткових дій з Вашого боку. Завдяки підтримці технології оновлення OTA (Over The Air) пошук доступних оновлень буде відбуватися в автоматичному режимі, а встановлення - одним натисканням кнопки. При цьому, після оновлення основного програмного забезпечення всі налаштування системи, включаючи обліковий запис Google і встановлені програми, збережуться.

Якість звуку в мультимедійній системі Gazer гідно оцінять навіть найдосвідченіші меломани: - 8-ми смуговий еквалайзер з 8-ма встановленими режимами, в кожному з яких доступний власний набір регульованих частот, для налаштування виняткової якості звучання під будь-який жанр музики. При цьому, мультимедійний центр Gazer підтримує всі популярні музичні формати (MP3, WMA, WAV, FLAC, APE та багато інших), а звукові налаштування застосовуються абсолютно на всі джерела аудіо в системі - радіо, музичні програвачі та інші програми Android, AUX вхід , навігаційні програми та інші програми.

На окрему увагу заслуговують особливості прийому та можливості використання радіо в мультимедійній системі Gazer. Сучасний радіочіп, професійне налаштування приймача, а також його адаптація під реальні умови радіопередачі в Україні – все це дозволило забезпечити виняткову якість прийому радіочастот.

Залишайтеся завжди на зв'язку, не відволікаючись від водіння, з використанням бездротової гарнітури в режимі Hands-Free. Після сполучення мобільного пристрою з мультимедійним центром зв'язку Bluetooth Ви зможете завантажувати телефонну книгу та журнал дзвінків на мультимедійну систему, здійснювати вхідні та вихідні дзвінки, а також прослуховувати потокове аудіо з Вашого телефону в салоні авто. Після першого з'єднання з телефоном мультимедійний центр автоматично підключатиметься до нього при кожному запуску системи.

Ви завжди можете розширити функціональність мультимедійної системи Gazer за допомогою підключення різних зовнішніх пристроїв, таких як карти пам'яті формату microSDHC/SDHC об'ємом до 32GB, цифровий телевізійний ресивер DVB-T/DVB-T2, зовнішній аналоговий аудіо- або відеоджерело, відеокамера заднього виду та багато іншого. Завдяки USB роз'ємам на передній (залежно від моделі) та задній панелях до мультимедійної системи можна підключити будь-який USB пристрій, а використання опціонального USB розгалужувача (USB-hub) дозволить підключати кілька USB пристроїв одночасно.

Крім цього, мультимедійна система Gazer повністю сумісна з автомобільними відеореєстраторами Gazer H714Gazer F720 і відеокамерами заднього виду Gazer. Оцініть унікальні переваги використання відеокамери заднього виду із мультимедійним центром Gazer. Вам не потрібно очікувати повного завантаження системи – зображення з відеокамери надходить на мультимедійний екран за лічені секунди після запуску двигуна при включенні задньої передачі. Кожна модель мультимедійної системи Gazer розроблена для конкретного автомобіля чи модельного ряду авто. Система підтримує автоматичний зв'язок із бортовим комп'ютером авто, з можливістю ручного налаштування параметрів. При підключенні мультимедійного центру до CAN шини управління системою здійснюється бортовим комп'ютером автомобіля з підтримкою всіх функцій, доступних в CAN шині.

Операційна система

Android 4.4

процесор CPU

Quad Core Cortex A9, 1,6 GHz

Оперативна пам'ять RAM

1Gb (DDR3)

Вбудована пам'ять ROM

16Gb

Апаратне прискорення тривимірної графіки

Так

HD апаратний декодер

Так

Дисплей

10.1" TFT 16:9, ємнісний за допомогою мультитач

Роздільна здатність дисплея

1024x600

Система кольоровості для відеовходу

NTSC/PAL

Звуковий процесор

DSP TDA7419

Вихідна потужність

4х50 Ватт

Налаштування звуку

8-смуговий параметричний еквалайзер з 8-ма передустановками

Виходи

Лінійний аудіовиход 4.1, 2 x Video OUT

Входи

AV IN, Video IN для підключення камери заднього виду

Bluetooth

Гучний зв'язок, ідентифікація абонента, вхідні/вихідні/пропущені дзвінки, A2DP - потокове прослуховування музики з телефону, телефонна книга, AVRCP (профіль дистанційного керування Аудіо/Відео)

Бездротова потокова передача медіаданих

AirPlay (iOS), Mirrorlink (Android), MHL (Android)

GPS

Виносна GPS-антена, підтримка 2D/3D додатків для навігації

Підтримка навігаційних програм

Яндекс Навігатор, Яндекс Карти, Google Карти, Навітел, IGo, Сітігід

Радіотюнер

Адаптований під український регіон FM/AM, підтримка RDS

Діапазон FM частот

87,5-108,0 МГц

Діапазон АМ частот

522-1620 КГц

Підтримка SD/USB

microSD до 32 Гб, USB Flash до 32Гб

Відтворення форматів

MP3/WMA/MP4/AVI/MKV/FLV/ASF/OGM/XVID/DivX/FLAC/APE

Бездротові мережі

Wi-Fi, Bluetooth 4.0, підключення зовнішнього USB 3G модему (WCDMA)

Функція керування з кермового колеса

Керування штатними кнопками рульового колеса, можливість персоналізації кнопок рульового колеса

Інтерфейси

GPS, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, microSD, Audio/Video IN, USB, 4.1CH Line OUT, 2 x Video Out, підключення зовнішнього USB 3G модему, Video in для камери заднього виду< /span>

Комплектація

Комплект для підключення живлення, картка пам'яті Gazer MicroSDHC 16Gb (Class 10) + SD Adapter, GPS-антена, кабель USB для задньої панелі, кабель 2 x Video out, кабель AV-in stereo, кабель лінійного аудіовиходу 4.1

Харчування

DC 12V

Робоча температура

-20°C – +70°C

Температура зберігання

-30°C – +80°C

  • Вбудований GPS так
  • USB так
  • WiFi так
  • CD привід Так
  • Bluetooth Так
  • Марка автомобіля NISSAN

Напишіть відгук

Магнітола Gazer CM50-J11 Nissan

Магнітола Gazer CM50-J11 Nissan

Напишіть відгук