Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор Gazer S514

Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор Gazer S514

Home > Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор Gazer S514

Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор Gazer S514

Відеореєстратор Gazer S514

Код товару: 1876

Архів

314,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Автомобільний відеореєстратор Gazer S514

Автомобільний відеореєстратор Gazer S514 стане вірним супутником та надійним помічником будь-якого водія. Він зафіксує весь шлях, запише розмову зі співробітниками ДАІ та іншими учасниками руху, і допоможе розібратися та довести Вашу правоту в будь-яких ситуаціях.

Цей автомобільний відеореєстратор поєднує оптимальне розміщення елементів управління з продуманою конструкцією, що забезпечує комфортне використання пристрою. Крім ергономічного дизайну, Gazer S514 включає всі необхідні функції, завдяки яким пристрій є справжнім автономним бортовим самописцем. Все це робить його одним із найкращих бюджетних авто відеореєстраторів, що завоювали визнання серед автомобілістів.

Переваги комплектації:

Стандартна комплектація Gazer S514 включає два надійні типи кріплення: вакуумне і на 3М скотчі. Перший варіант виконаний із чорної еластичної гуми, абсолютно несприйнятливої до перепадів температур, що дозволяє міцно встановити відеореєстратор на лобовому склі автомобіля. Чорний колір матеріалу, з якого виготовлено кріплення, допомагає приховати реєстратор від сторонніх очей випадкових перехожих чи інших учасників руху.

Ключовою перевагою кріплення на 3М скотчі є його надкомпактні розміри, завдяки яким відеореєстратор стає практично непомітним як у салоні, так і зовні автомобіля. Цей тип кріплення призначений для встановлення відеореєстратора на лобовому склі, торпедо і навіть на обшивці салону. Так, за його допомогою, пристрій можна закріпити на шовкографії скла та повністю приховати його за дзеркалом заднього виду. При цьому механізм швидкого зняття дозволяє знімати реєстратор з кріпильної частини в кілька миттєвостей і точно також швидко встановлювати його назад.

Особливу увагу в базовій комплектації варто звернути на сучасний автомобільний блок живлення, оснащений спеціальним фільтром для шумоподавлення. Така технологія дозволяє повністю виключити перешкоди при одночасної роботі відеореєстратора з автомобільним радіо в діапазоні FM і GPS-навігатором. Блок живлення відеореєстратора готовий до роботи як у легкових автомобілях від мережі 12 Вольт, так і в комерційному транспорті з напругою мережі 24 Вольта.

Gazer S514 підтримує карти пам'яті формату SDHC об'ємом до 32 Гб. У комплект поставки входить фірмова карта пам'яті Gazer microSDHC ємністю 4 Гб з SD адаптером, завдяки чому відеореєстратор повністю готовий до роботи відразу після придбання, без необхідності придбання додаткових аксесуарів.

Стандартний комплект відеореєстратора Gazer S514 також включає USB кабель, посібник користувача, гарантійний талон, дві наклейки «Ведеться відеозапис» для дотримання всіх правил законності відеозйомки, а також копію сертифіката УкрСЕПРО.

Технічні особливості:

Автомобільний відеореєстратор Gazer S514 здійснює відеозапис у роздільній здатності 640x480, швидкість запису складає 30 кадрів на секунду. Формат відео AVI дозволяє легко відтворити збережені файли сучасними мобільними пристроями, а також стандартними програмами Windows і Mac OS.

Кут огляду камери становить 120°, що дозволяє відеореєстратору знімати якомога більше інформативні ролики, не знижуючи при цьому деталізації окремих об'єктів.

Автомобільний відеореєстратор Gazer S514 обладнаний відкидним дисплеєм з діагоналлю 2,5 дюйми з можливістю повороту екрана на 270 °. Завдяки цьому користувач може легко переглядати збережені файли безпосередньо на відеореєстраторі і наочно демонструвати докази співробітникам ДАІ або іншим учасникам дорожнього руху. При цьому в процесі роботи пристрою екран можна закрити, щоб не відволікати водія - на відео це ніяк не вплине, і реєстратор продовжить працювати у звичайному режимі.

На передній панелі пристрою знаходяться діоди інфрачервоного підсвічування, завдяки яким відеореєстратор Gazer S514 може розпізнавати об'єкти під час зйомки у повній темряві. У меню є можливість автоматичного увімкнення ІЧ-підсвічування під час зйомки в умовах поганого освітлення.

Автомобільний відеореєстратор Gazer S514 автоматично вмикається при подачі живлення на реєстратор. Це дозволяє пристрою працювати повністю автономно, в режимі, що не обслуговується. При відключенні живлення автомобіля реєстратор автоматично зберігає поточний відеозапис, а потім самостійно вимикається. Для цього передбачена знімна акумуляторна батарея ємністю 800 мАг. Живлення пристрою здійснюється від автомобільного прикурювача.

У Gazer S514 передбачена функція циклічного запису відео - при закінченні місця на карті пам'яті реєстратор знайде найраніший відеоролик, видалить його і на звільнене місце запише черговий новий файл. Це дозволяє зберігати на карті пам'яті останні відеозаписи, а також звільняє користувача від необхідності очищення вручну старих записів. Тривалість відеофайлів може бути задана 2, 5 або 10 хвилин. Також у автовласника завжди є можливість відключити цю функцію та записувати відео одним файлом до заповнення карти пам'яті, після чого запис припиниться.

Автомобільний відеореєстратор Gazer S514 оснащений функцією датчика руху, що дозволяє використовувати пристрій для ведення охоронного запису у припаркованому автомобілі. У такому режимі відеозйомка починається автоматично, як тільки в об'єктив реєстратора потрапляє будь-який об'єкт, що рухається. Це дозволяє суттєво заощадити місце на карті пам'яті, а користувачеві отримати лише потрібну інформацію.

Відеореєстратор Gazer S514 обладнаний мікрофоном для запису звуку в салоні автомобіля. Меню пристрою дозволяє вимкнути запис. Крім цього, Gazer S514 підтримує функцію відображення титрів дати і часу безпосередньо на відео, яку також можна налаштувати в меню. З її допомогою користувач отримує точну хронологію дій на дорозі, що нерідко є важливим фактором при різних суперечках та розглядах.

До того ж, реєстратор оснащений роз'ємом mini-USB, за допомогою якого пристрій легко можна підключити до ПК або ноутбука для передачі даних.

Справжність і високу якість товару можна визначити за наявності голограми у вигляді овалу з вписаною в нього латинською літерою «Z» на корпусі реєстратора, а також на коробці.< /p>

Технічні характеристики Gazer S514

Модель

Gazer S514

Кількість камер

1

Кут огляду камери

120°

Дозволи запису

640x480, 30fps

Можливість повороту камери

Поворот всього пристрою

Параметри відео

Відеокодек MJPEG, формат AVI

Розмір 1 хвилини запису VGA

65 Mb

Мікрофон

Так

Відключення мікрофона

Так, через меню

Відеовихід аналоговий (TV out)

Ні

Відеовихід HDMI

Ні

USB інтерфейс

Так

Вбудований дисплей

2.5", поворотний

Підтримка карт пам'яті

SD, до 32 GB

Вбудована пам'ять

Ні

Карта пам'яті в комплекті

Так, Gazer micro  SDHC 4GB + Adapter

Накладення часу та дати

Так

Автоматичне включення при подачі живлення

Так, у режим запису

Циклічний запис відео

Так

Тип кріплення на скло

Вакуумне, на 3М скотчі

GPS приймач

Ні

G-датчик

Ні

Голосові коментарі

Ні

ПО перегляду

Ні

Харчування

5В, БП від прикурювача

Акумуляторна батарея

Знімна, 800 mAh

Габарити, мм

106х62х32

Вага, грам.

118


Ще модолі в лінійці відеореєстраторів Gazer: Gazer S510Gazer H511 Gazer S520Gazer S110Gazer H515, <a >Gazer H521Gazer H714Gazer F115, < a>Gazer F410Gazer F525Gazer H714 + MC125Gazer F121.

  • Кількість камер / каналів 1

Напишіть відгук

Відеореєстратор Gazer S514

Відеореєстратор Gazer S514

Напишіть відгук