Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор DOD LS470W

Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор DOD LS470W

Home > Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор DOD LS470W

Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор DOD LS470W

Відеореєстратор DOD LS470W

Код товару: 3695

Безкоштовна доставка по Україні

Знижка!

6 699,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Відеореєстратор DOD LS470W

Автомобільний відеореєстратор DOD LS470W  відрізняється стильним сучасним дизайном, а також високою якістю зйомки у форматі Full HD (1080p) навіть у нічний час доби, завдяки технології WDR, передовій матриці, сімомийному об'єктиву та підтримці режиму зйомки з високим рівнем світлочутливості ISO 12800.

Технічні характеристики:

Бренд:   DOD
Модель:   LS470W
Модельний ряд:   2016 рік
Розмір дисплея:   2,7"
Дозвіл:   FullHD (1920x1080)
Наявність камери:   1
Кут огляду:   150 градусів
GPS модуль:   +
G-сенсор:   +
Нічна зйомка:   +
Підтримка карток пам'яті SD/MMC до:   32 Гб
Роз'єм mini USB:   +
Розміри:   112,5 x 61 x 34,3 мм
HDMI:   +
AV-вихід:   +
Вага:   100 г
Гарантія:   12 місяців
Країна-виробник:   Тайвань


Висока світлочутливість ISO 12800
Автомобільний відеореєстратор LS470W підтримує високу світлочутливість зі значенням ISO рівним 12800. Залежно від рівня освітлення навколишнього середовища значення чутливості автоматично змінюється, що забезпечує високу якість зображення у будь-який час доби. . Таким чином, розробники вирішили проблему низького рівня нічного бачення через тьмяне світло.


Технологія розширеного динамічного діапазону WDR
Вбудована технологія розширеного динамічного діапазону WDR (Wide Dynamic Range) та об'єктив з апертурою F1.6 значно підвищують якість та чіткість зображення при нічній зйомці, що дозволяє розрізняти номерні знаки автомобілів та інші дрібні деталі на відео, також чітко, як і при денній зйомці. Основним завданням функції WDR є автоматичне балансування експозиції під різні рівні освітлення та висвічування на відео лише темних ділянок дороги, що дозволяє не засвічувати відео яскравим світлом при попаданні прямих світлових променів в об'єктив. Крім цього завдяки цій функції картинка стає більш насиченою та динамічною.


Вбудований GPS-модуль
Завдяки вбудованому 10-швидкісному модулю GPS, окрім часу і дати на дисплеї буде відображатися електронний компас, що показує напрямок в режимі реального часу, а також точна швидкість пересування зі швидкою частотою оновлення.


Вбудований широкоформатний дисплей
Широкоформатний дисплей з діагоналлю 2.7 дюйма для зручного налаштування параметрів пристрою, а також перегляду та демонстрації знятих матеріалів. Переглядайте зняті моменти або надавайте докази вашої правоти інспектору ДАІ, не виходячи з автомобіля.


Оновлений плеєр зі зручним інтерфейсом
Завдяки оновленому багатофункціональному програвачу Ви зможете переглядати відзняті відеоролики з прив'язкою до карти Google Map.


Семислійна лінза об'єктива
Об'єктив даної моделі складається з семи надпрозорих лінз від японського виробника. Така багатошаровість забезпечує неймовірну чіткість і стабільність зображення, що записується. Таким чином, реєстратор фіксує всі події, які видно водію через вітрове скло. Для плавного відеозапису при високій швидкості пересування можна ввімкнути режим з підвищеною частотою кадрів (1280 x 720 пікселів, 60 к/с).


Панорамний об'єктив
Панорамний об'єктив, кут огляду якого становить 150 градусів, здатний охоплювати в кадрі багатосмуговий рух з високою деталізацією об'єктів без спотворення по краях.


Аналітика пройденого маршруту
Цей автореєстратор може похвалитися таким нововведенням, як функція аналізу пройденого маршруту. Після завершення поїздки на екрані реєстратор буде відображено невеликий звіт, в якому Ви зможете подивитися на дистанцію маршруту, час його проходження, середню швидкість тощо.


Сповіщення про перевищення швидкості
Ви зможете в меню налаштувань самостійно задати поріг швидкості руху автомобіля, при перевищенні якого реєстратор для автомобіля ДОД LS470W сповістить Вас звуковим попередженням, що дозволить завжди контролювати швидкісний режим, не порушуючи правил дорожнього руху.


Вбудований акселерометр
Вбудований датчик удару G-сенсор в автоматичному режимі захищає важливі файли від перезапису та видалення під час різких струсів, ударів або падінь, що дозволяє не втратити важливі відеозаписи дорожньо -транспортних зіткнень тощо.

 

Паркувальний режим зйомки
За допомогою функції детектора руху, реєстратор буде автоматично вмикатися і вести зйомку, як тільки в полі зору об'єктива з'явиться якийсь рух. До цього він перебуватиме в «сплячому» режимі. Така функція дозволяє вести охоронну відеозйомку на припаркованому автомобілі (режим паркування) та значно заощаджує місце на карті пам'яті.


  • Кількість камер / каналів 1
  • Роздільна здатність відео FullHD (1920x1080)
  • Вбудований GPS так
  • USB так
  • Вбудований екран так
  • WiFi ні

Напишіть відгук

Відеореєстратор DOD LS470W

Відеореєстратор DOD LS470W

Напишіть відгук