Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор GT F35

Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор GT F35

Home > Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор GT F35

Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор GT F35

Відеореєстратор GT F35

Код товару: 3719

Відеореєстратор GT F35

Немає

Автомобільний відеореєстратор GT F35

GT F35 - класична 2-х канальна Full HD модель, яка включає стандартний автореєстратор з вбудованою в корпус камерою і додаткову виносну відеокамеру. Наявність другої відеокамери дозволяє фіксувати обстановку не тільки попереду автомобіля, а й у салоні чи позаду авто. Таке рішення дає можливість отримати повноцінну картину того, що відбувається, що стане вашою важливою перевагою при розборі складної ситуації.

Технічні характеристики:

Бренд:   GT
Модель:   F35
Модельний ряд:   2015 рік
Розмір дисплея:   3"
Дозвіл:   FullHD (1920x1080)
Наявність камери:   2
Кут огляду:   170 градусів
G-сенсор:   +
Підтримка карток пам'яті SD/MMC до:   128 Гб
Роз'єм mini USB:   +
Розміри:   відеореєстратор 97 х 56 х 38 мм, виносна відеокамера 46 х 30 х 29 мм
Вага:   відеореєстратор 75 г, виносна відеокамера 25 г
Гарантія:   12 місяців

 

Додаткова камера
В комплекті поставляється виносна внутрішньосалонна камера, яка встановлюється на заднє скло і служить для запису подій, що відбуваються позаду автомобіля. Дана камера має мініатюрні габарити та фіксується за допомогою кріплення на 3М скотчі. Особливості дизайну дозволяють легко знімати камеру з кріплення і встановлювати назад, а також регулювати кут зйомки. Варто також відзначити одну з функціональних переваг даної камери - можливість передачі відеосигналу в дзеркальному режимі, що дозволить використовувати її як паркувальну камеру для побудови системи видопаркування.

Сучасний дизайн та якісні матеріали
Реєстратор для автомобіля GT F35 відрізняється стильним та продуманим дизайном та компактним корпусом. Корпусні елементи даної моделі реєстратора виконані із матового Soft Touch пластику чорного кольору. Особливості матеріалу та габаритів дозволяють реєстратору та виносній внутрішньосалонній камері не привертати до себе зайвої уваги та залишатися непоміченим для сторонніх. Виносна камера підключається до реєстратора за допомогою кабелю, що поставляється в комплекті, довжиною 5.5 м. Такої довжини вистачить для підключення відеокамери до реєстратора, встановленого в передній частині салону, і непомітної прокладки кабелю в салоні.

Якість зйомки та кути огляду
Відеозйомка ведеться у максимальній якості FullHD (1920x1080 пікселів) при швидкості 30 кадрів на секунду, а кут огляду об'єктивів обох камер становить 170°. Така якість запису та широкі кути огляду дозволяють не прогаяти жодної важливої ​​деталі на відеозаписі, від державних номерів автомобілів до дорожньої розмітки та знаків, а оптимальна частота кадрів дозволить отримувати плавність відеозапису при русі автомобіля на досить високій швидкості. Усі зняті матеріали зберігаються на карту пам'яті формату microSDHC (у комплект не входить), максимальний об'єм якої може досягати 128 Гб, чого цілком достатньо для зберігання на ній великого об'єму інформації.

Широкий динамічний діапазон - WDR
Вбудована технологія розширеного динамічного діапазону WDR (Wide Dynamic Range) значно підвищує якість та чіткість зображення при нічній зйомці, що дозволяє розрізняти номерні знаки автомобілів та інші дрібні деталі на відео, так само чітко, як і при денній зйомці. Основним завданням функції WDR є автоматичне балансування експозиції під різні рівні освітлення та висвічування на відео лише темних ділянок дороги, що дозволяє не засвічувати відео яскравим світлом при попаданні прямих світлових променів в об'єктив. Крім цього завдяки цій функції картинка стає більш насиченою та динамічною.

Вбудований дисплей
Великий за мірками відеореєстраторів кольоровий широкоформатний LCD-дисплей з діагоналлю 3 дюйми служить для зручного налаштування параметрів пристрою, зручного інформування водія, а також перегляду та демонстрації знятих матеріалів. Переглядайте зняті моменти або надавайте докази вашої правоти інспектору ДАІ, не виходячи з автомобіля. Варто зазначити, що сигнал із камер Ви зможете переглядати в кількох режимах: перегляд відео з передньої камери, перегляд відео із задньої камери та перегляд суміщеного сигналу з передньої та задньої відеокамер одночасно.

Акселерометр
Вбудований датчик удару G-сенсор в автоматичному режимі захищає важливі файли від перезапису та видалення під час різких струсів, ударів або падінь, що дозволяє не втратити важливі відеозаписи дорожньо-транспортних зіткнень та тощо

Датчик руху
За допомогою функції детектора руху, автореєстратор ЖТ Ф35 автоматично вмикатиметься і вестиме зйомку, як тільки в полі зору об'єктива з'явиться якийсь рух. До цього він перебуватиме в «сплячому» режимі. Така функція дозволяє вести охоронну відеозйомку та значно заощаджує місце на карті пам'яті, не засмічуючи її годинником статичного зображення.

Можливість оснащення пристрою GPS-модулем
Ще однією з переваг автомобільного відеореєстратора GT F35 є підтримка підключення придбаного окремо кабелю живлення microUSB із вбудованим GPS-модулем (GT FGM), який у реальному часі буде фіксувати координати та швидкість автомобіля. Таким чином, завдяки ряду додаткових аксесуарів, Ви зможете при необхідності максимально розширити можливості свого відеореєстратора, перетворивши його на прогресивний багатозадачний пристрій. Також Ви можете підключити до цього реєстратора придбану окремо паркувальну камеру заднього виду GT CFE з класом захисту IP67, яка призначена для зовнішньої установки.

Характеристики автомобільного відеореєстратора GT F35:
Параметри камери
Кут огляду: 170°.
Кількість камер: 2.

Дисплей
Тип дисплея: вбудований з функцією автовідключення.
Діагональ: 3''.
Технологія дисплея: кольоровий TFT LCD 16:9.

Параметри відео та фотозйомки
Роздільна здатність відео: 1920x1080 30P / 1280x720 30P.
Формат відео: MP4.
Відеокодек: H.264.

Основні функції
Циклічний запис: так.
Автоматичне включення та початок запису при подачі живлення: так.
Запис звуку: так.
Титри дати та часу: так, з можливістю встановлювати додаткові титри користувача (штамп державного номера авто).
GPS-трекер: так, (придбається окремо).
G-сенсор: так, з налаштуванням чутливості.

Інтерфейси
USB інтерфейс: так.
Цифровий відеовихід (HDMI): так.
Підтримка карт пам'яті: так, micro SDHC до 128 Гб.

Живлення
Автомобільний блок живлення: так, від 12 до 24 В.
Акумулятор: вбудований.

  • Кількість камер / каналів 2
  • Роздільна здатність відео FullHD (1920x1080)
  • Вбудований GPS опція
  • USB так
  • Вбудований екран так
  • WiFi ні

Напишіть відгук

Відеореєстратор GT F35

Відеореєстратор GT F35

Немає

Напишіть відгук