Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Магнітоли >2-DIN мультимедіа>Автомагнітола 2-DIN Phantom DVA-7943 (без приводу)

Магнітоли >2-DIN мультимедіа>Автомагнітола 2-DIN Phantom DVA-7943 (без приводу)

Home > Магнітоли >2-DIN мультимедіа>Автомагнітола 2-DIN Phantom DVA-7943 (без приводу)

Магнітоли >2-DIN мультимедіа>Автомагнітола 2-DIN Phantom DVA-7943 (без приводу)

Автомагнітола 2-DIN Phantom DVA-7943 (без приводу)

Код товару: 10083

Безкоштовна доставка по Україні

Знижка!

8 960,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Мультимедіа 2-DIN Phantom DVA-7943 (без приводу)

PHANTOM DVA-7943

PHANTOM DVA-7943 – це 2 DIN універсальний 7 дюймовий мультимедійний центр під управлінням сучасної операційної системи Android 9 з використанням 8-ми ядерного процесора Spreadtrum SC9853i OctaCore (1.8).  Spreadtrum SC9853 розроблений на 64-бітній архітектурі, що дозволяє йому більш ефективно використовувати оперативну пам'ять пристрою, яка становить 4 гігабайти! У свою чергу PHANTOM DVA-7943 оснащений сховищем на 32 вбудованої пам'яті, що цілком задовольнить сучасних вимогливих користувачів.

PHANTOM DVA-7943 є сучасним мультимедійним центром з практично безмежними можливостями, що має набагато більший функціонал і продуктивність, ніж аналогічні пристрої, представлені на ринку.< /span>
Мультимедійний центр PHANTOM DVA-7943 зробить ваш автомобіль комфортнішим і сучаснішим, додавши до нього такі функції та можливості як:

Яскравий, контрастний, насичений кольорами 7-дюймовий 2,5D IPS екран з мультипідсвічуванням кнопок на передній панелі. Завдяки IPS матриці та високій HD роздільній здатності (1024х600) зображення на екрані буде однаково чудовим під будь-яким кутом, у будь-який час доби і за будь-якої погоди. Запас яскравості екрану дозволить без проблем побачити все навіть за яскравого сонячного світла дня.

Спеціальний ємнісний екран з підтримкою мультитач дозволить легко та безпечно керувати пристроєм у будь-якому режимі роботи.
 
Екран 2,5D. Спеціально закруглений екран по краях забезпечує ще більш привабливий вигляд PHANTOM DVA-7943 в автомобілі.
 
Звучання рівня Hi-Fi. Вбудований висококласний підсилювач звуку на найкращій мікросхемі TDA 7851 MOSFET (4х50Вт/4Oм max, 4х72Вт/ 2Oм max забезпечує високу якість і чистоту звуку. Підсилювач відмінно узгоджується з акустикою 2Ом. Має низький рівень паразитних шумів, високий показник співвідношення сигнал/шум, що відповідає класу Hi-Fi. Дає насичену звукову картину.
 
Високочутливий FM приймач.  Мультимедійний центр PHANTOM DVA-7943 обладнаний найсучаснішим цифровим радіоприймачем NXP TEF 6686, завдяки якому ви зможете насолоджуватися прийомом радіостанцій у найвищій якості навіть далеко за межами міста.
 
DSP. Цифровий сигнальний процесор з чіпом ROHM 32107EFV розширює аудіо можливості пристрою та дає можливість налаштування наступних параметрів:
16-смуговий графічний еквалайзер: Широкий діапазон налаштування еквалайзера – це можливість індивідуально та точно налаштувати звучання системи під конкретного слухача. Для налаштування доступно 16-ти частотних смуг з можливістю регулювання рівня сигналу від -12 до +12 по кожній смузі частот і налаштування ширини сигналу по кожній смузі. Також доступно 8 попередньо встановлених режимів еквалайзера та один користувальницький.
Для більш точного налаштування є режим поділу еквалайзера окремо для фронтальних та окремо для задніх динаміків.
Об'ємний звук: Налаштування тимчасових затримок звуку – одна з найважливіших функцій звукового процесора, що дозволяє налаштувати правильну звукову сцену в автомобілі. Користувачеві доступне точне налаштування відстані від динаміка до слухача в мілісекундах.
Налаштування об'ємного звучання для задніх динаміків. Можливе регулювання в межах від -10 до +10
Низькі тони: Посилення низьких частот від 0 до +12 на одній із фіксованих частот 54, 68, 86, 108, 134, 172, 214 Гц. Це налаштування доступне окремо для фронтальних та тилових динаміків.
Звукове поле: Налаштування звукового поля між усіма пасажирами автомобіля.
Фільтр басів: Налаштування фільтра низьких частот ФНЧ окремо для фронтальних та тилових динаміків. Діапазон регулювання зрізу від 20 до 250 Гц.
Додаткове налаштування виходу на сабвуфер (Налаштування -> Пристрій -> Звук -> Subwoofer) Можливість регулювання параметрів сабвуфера – Рівень та Смуга частот (Плавне налаштування діапазону відтворюваних частот для сабвуфера від 20 Гц до 250 Гц). Наприклад, можна вибрати смугу частот для сабвуфера від 50 до 70 Гц.
 
Камери заднього та переднього вигляду. У мультимедійному центрі PHANTOM DVA-7943 реалізована інтелектуальна система відеопаркування за допомогою додаткових камер заднього та переднього вигляду. При увімкненні задньої передачі автоматично вмикається камера заднього виду. Після вимкнення задньої передачі пристрій автоматично переключиться на зображення з передньої камери на 5 сек. Також користувач може вивести зображення з передньої камери на екран мультимедійного центру лише завдяки натисканню на іконку фронтальної камери.
Присутня підтримка AHD камер (При активації режиму підтримки AHD камер всі відеовходи будуть працювати тільки з таким типом відеосигналу як у AHD камер)< /div>
 
Навігація. Вбудований GPS модуль та операційна система Android 9 дозволяє використовувати будь-яку навігаційну програму на вибір. На пристрої встановлені Google Maps та ліцензійна карта України від компанії Navitel з онлайн-підтримкою дорожньої ситуації. Інші навігаційні програми (Waze, iGo та ін.) користувач може встановити за допомогою Play Market.
 
Інтернет та розваги в дорозі. Вбудований модуль Wi-Fi дозволяє PHANTOM DVA-7943 підключитися до мережі Інтернет, тим самим багаторазово розширивши функціонал пристрою. За наявності інтернету користувач зможе отримати найбільш актуальну дорожню інформацію (карти, пробки онлайн), дивитися потокове відео з мережі, використовуючи онлайн-сервіси (HD VideoBox, YouTube, Netflix та ін.), слухати музику за допомогою спеціальних програм (YoutubeMusic, Spotify та ін.) .) та інтернет радіостанцій, обмінюватися повідомленнями в соціальних мережах, месенджерах та багато іншого.
 
Bluetooth та гучний зв'язок. Завдяки наявності в PHANTOM DVA-7943 вбудованого модуля Bluetooth, для користувача стають доступні такі можливості: приймати та здійснювати дзвінки з мультимедійного центру, телефонна книга з підтримкою кирилиці, список вхідних та вихідних дзвінків, прослуховування музики з телефону.
Підтримка зовнішнього виносного мікрофона (в комплект поставки не входить)
 
Аудіо-відео інтерфейси. Наявність різних аудіо-відео входів та виходів дозволить розширити і без того чималий функціонал мультимедійного центру PHANTOM DVA-7943. За бажанням користувач зможе використовувати такі інтерфейси:
  • 1 вхід для камери заднього виду
  • 1 відеовхід для підключення камери фронтального огляду
  • 1 відеовхід для підключення зовнішнього відеосигналу
  • 2 відеовиходу для перегляду відео на зовнішньому моніторі
  • 1 аудіовхід
  • 4 RCA вихід на зовнішній підсилювач звуку (Front RL, Rear RL)
  • 1 RCA вихід на сабвуфер
  • 2 USB входи для підключення USB накопичувачів та переносних жорстких дисків
Мультимедійні можливості. Операційна система Android 9 підтримує практично всі відомі аудіо та відео формати.
Наявність встановленого сервісу Google Play Market – це велика кількість різноманітних віджетів та програм для PHANTOM DVA-7943. За допомогою Google Play Market користувачі доступні різні аудіо та відео програвачі, онлайн кінотеатри, сервіси з музикою та відео, соціальні мережі, месенджери та багато іншого.
 

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Екран: Full Touch 7 дюймів, 2,5D ємнісний мультисенсорний IPS экран.
  • Дозвіл: 1024х600.
  • Підсвічування кнопок на передній панелі: мультипідсвічування
  • Процесор: 8-ми ядерний процесор Spreadtrum SC9853i з частотою 1,87 ГГц< /span>
  • Графічний процесор: Mali-Т820
  • Оперативна пам'ять: 4 Гб
  • Внутрішня пам'ять: 32 Гб (користувачу доступно більше 25 Гб).
  • Операційна система: Android 9 (Pie).
  • Навігація: вбудований GPS модуль, виносна активна антена.
  • Радіо тюнер: високочутливий цифровий радіоприймач NXP TEF6686, пам'ять на 30 станцій (18 FM/12 AM), підтримується RDS.
  • Вбудований підсилювач потужності: MOSFET TDA 7851, потужність 4×50 Вт макс./ 4 Ом, 4×72 Вт макс . / 2 Ом, підтримка акустики з опором 2 Ом, Hi-Fi клас по співвідношенню сигнал/шум.
  • Еквалайзер: 16-ти смуговий графічний еквалайзер. 8 встановлених режимів еквалайзера та один користувач.
  • Digital Signal Processor: цифровий звуковий процесор з чіпом ROHM 32107EFV – спеціальний мікропроцесор, призначений для обробки оцифрованих сигналів.
  • Вбудований гучномовець Bluetooth: Є, підтримується русифікована телефонна книга та медіапротокол A2DP. Можливий пошук контактів у телефонній книзі російською мовою.
  • Підтримка зовнішнього мікрофона.
  • WI-FI: вбудований
  • Easy Connect: підтримка пристроїв на ОС Android та iOS.
  • Кнопки на кермі: підтримуються резистивні кнопки на кермі автомобіля, є можливість навчання.
  • Функція швидкого старту Shutdown delay: підтримується 60 хвилин і більше (час, протягом якого пристрій запускається практично миттєво при повторному запуску двигуна після зупинки). span>
  • Час завантаження ОС Android (при «першому» запуску двигуна): 20-25 секунд.< /li>
  • Зовнішні накопичувачі: підтримка USB Flash до 32 Гб, зовнішні HDD до 1Тб у форматі NTFS. Не всі зовнішні HDD можуть підтримувати цей пристрій. Перед підключенням зовнішнього HDD до цього пристрою проконсультуйтеся з виробником HDD.
  • Відтворення відеофайлів: RMVB, MKV, MOV, WMV, AVI, MPG, H.264 та інші (залежно від встановленого програвача та набору кодеків) .
  • Відтворення аудіо файлів: MP3, WMA, WAV, OGG, FLAC та інші (залежно від встановленого програвача).
  • Відтворення відео високої чіткості: підтримується відео Full HD 1080p .
  • Підтримка зовнішнього підсилювача звуку: 4 канали (RCA Female, передній лівий та правий, задній лівий та правий).< /span>
  • Підтримка сабвуфера: 1 канал (RCA Female)
  • Відео входи: 1 камера заднього виду (RCA Female), 1 відео вхід для передньої камери (RCA Female), 1 відео вхід (RCA Female).
  • Відео виходи: 2 Video out (RCA Female)
  • Аудіо вхід: AUX in (RCA Female)
  • USB: 2 x USB порту (ззаду).
  • Вхід для зовнішнього мікрофона: 3,5 mini Jack
  • Підключення відеореєстратора: можливість підключення універсального відеореєстратора, використовуючи відеовхід (AV in)
  • Логотип марки автомобіля або власне лого при включенні.
  • Габаритні розміри пристрою: 178 х 100 х 143 (ШхВхГ, мм). Глибина пристрою вказана без урахування виступаючих елементів на задній частині пристрою.
ОСНОВНІ ФУНКЦІЇ:
ЗВУК
  • Вбудований DSP процесор для налаштування звукової сцени в автомобілі
  • Підсилювач потужності Hi-Fi класу MOSFET TDA 7851
РОЗВАГИ В ДОРОГІ ТА ІНТЕРНЕТ
  • FM/AM радіо з пам'яттю на 30 станції (18 FM/12 AM) та підтримкою RDS
  • Прослуховування музики, перегляд відео та фотографій з USB накопичувачів та micro SD карт
  • Підключення зовнішнього ТВ-тюнера (використовується вхід AV in).
  • Відтворення музики з мобільного телефону, підключеного через Bluetooth.
  • Підключення смартфона до пристрою за допомогою Easy Connect.
  • Доступ до мережі Internet за допомогою вбудованого Wi-Fi приймача.
  • Установка програм та віджетів з Google Play Market.
  • Доступ до онлайн-сервісів для перегляду різного контенту.
  • Соціальні мережі та месенджери.
КОМФОРТ І БЕЗПЕКА
  • Спілкування по мобільному телефону за допомогою вбудованого гучномовця Bluetooth.
  • Пошук контактів у телефонній книзі російською мовою.
  • Додаткова зручність паркування та маневру автомобіля забезпечує встановлення камери заднього та фронтального вигляду (камери купуються окремо).
  • Можливість підключення універсального паркувального радара з функцією підключення відеокамери (радар купується окремо).< /span>
НАВІГАЦІЯ ТА ІНФОРМАЦІЯ ПРО СТАН НА ДОРОГАХ
  • Вбудований навігаційний модуль забезпечує швидкий пошук супутників і точне визначення розташування. Підтримка різноманітних навігаційних програм, призначених для пристроїв на ОС Android.
  • Інформація про стан на дорогах доступна в деяких програмах навігації.
  • Предвстановлене навігаційне програмне забезпечення з ліцензійним ключем від компанії Навітел (карта України).
ДОДАТКОВЕ ОБЛАДНАННЯ:
  • Універсальний відеореєстратор PHANTOM (виведення зображення з реєстратора на відеовхід головного пристрою AV in)
  • Відеокамери PHANTOM.
  • Відеокамери FIGHTER.
  • Паркувальний радар FIGHTER з функцією підключення відеокамери.
  • Антени CALEARO.
 
КОМПЛЕКТАЦІЯ:
  • GPS антена.
  • Кабель для підключення до гнізда автомобіля (з роз'ємом ISO).
  • Кабель USB+USB подовжувач
  • Кабель для підключення кнопок керма, керування підсилювачем, живлення передньої камери, brake.
  • Wi-Fi антена.
  • Монтажна шахта з ключами.
  • Рамка
  • Посібник користувача.
  • Гарантійний талон.
  • Ліцензійний ключ Navitel для карти України.
  • Вбудований GPS так
  • USB так
  • WiFi так
  • Колір підсвічування мультиколірна
  • Типорозмір 2 DIN
  • CD привід Ні
  • Знімна панель Ні
  • Bluetooth Так

Напишіть відгук

Автомагнітола 2-DIN Phantom DVA-7943 (без приводу)

Автомагнітола 2-DIN Phantom DVA-7943 (без приводу)

Напишіть відгук