Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Магнітоли >2-DIN мультимедіа>Мультимедіа 2-DIN GT M21

Магнітоли >2-DIN мультимедіа>Мультимедіа 2-DIN GT M21

Home > Магнітоли >2-DIN мультимедіа>Мультимедіа 2-DIN GT M21

Магнітоли >2-DIN мультимедіа>Мультимедіа 2-DIN GT M21

Мультимедіа 2-DIN GT M21

Код товару: 4226

Мультимедіа 2-DIN GT M21

Безкоштовна доставка по Україні або знижка!

4 615,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Мультимедіа 2-DIN GT M21

Мультимедійний розважальний комплекс з GPS-навігацією, модулем Bluetooth та потоковою передачею музики A2DP, а також підтримкою всіх популярних форматів, у тому числі, FLAC та MKV – всі ці можливості об'єднані в одній універсальній моделі GT M21 Цей головний пристрій забезпечить відмінний звук та стабільний прийом радіо, допоможе в дорозі та відчутно підвищить комфорт в автомобілі.

Універсальний настановний розмір 2DIN та легкий підбір перехідної рамки

Вигідна перевага мультимедійної системи від GT - можливість встановлення будь-якого автомобіля з монтажним розміром 2DIN. Зовнішні габарити передньої панелі становлять 178,5 х101, 5 мм. Сучасний дизайн та м'яке підсвічування елементів керування (зелений або червоний колір на вибір) вигідно підкреслять стиль приладової панелі автомобіля.

Установка замість штатного головного пристрою

Розміри під установку перехідної рамки - 170,5x96,5 мм. Таким чином, підбір сумісної перехідної рамки не складе труднощів, а завдяки різним перехідникам ви легко зможете встановити магнітолу GT як штатний головний пристрій практично в будь-який автомобіль. Система підтримує керування кнопками на рульовому колесі через SWC-інтерфейс зі зрозумілим принципом підключення та програмування.

Сенсорний TFT LCD дисплей 6,2".

Мультимедійна система GT M21 оснащена широкоформатним сенсорним TFT LCD дисплеєм з діагоналлю 6,2", високою роздільною здатністю 800x480 і функцією автозміни яскравості. Управляти мультимедійним центром GT M21 легко і приємно. зрозумілим, а розташування кнопок та роз'ємів на панелі – зручним та ергономічним.

OC Windows CE та сумісність з різними форматами

Мультимедійна система GT управляється ОС Windows CE версії 6.0, яка на сьогоднішній день є найстабільнішим і найнадійнішим рішенням для використання в автомобільних магнітолах. Модель GT M21 підтримує підключення USB та SD носіїв інформації та відтворює всі популярні формати аудіо та відео, у тому числі MKV та FLAC. Крім цього, в системі реалізовано додатковий USB роз'єм задньої панелі, що дозволяє підключати до мультимедії кілька USB пристроїв одночасно.

Підключення додаткових пристроїв через AV in (AUX) та RCA

Наявність AV in (AUX) відеовходу дозволяє підключати до мультимедійної системи GT автомобільний відеореєстратор, TV-тюнер та інші зовнішні аудіо та відео джерела. Управління телевізійним DVB-T2 ресивером здійснюватиметься прямо з екрана мультимедії. Наявність RCA відеовиходу дозволяє підключати до системи додаткові дублюючі монітори (наприклад, стельові дисплеї, або монітори для встановлення в підголівники сидінь). Таким чином, навіть пасажири на задніх кріслах зможуть оцінити розважальні можливості вашого мультимедійного центру.

Якісний звук у кожній поїздці

Висока якість звучання – одна з ключових переваг мультимедійної системи GT. Застосування найсучасніших компонентів у пристрої дозволило досягти відмінного відтворення аудіо. Система має вихідну потужність 4x 50 Ватт і широкі налаштування звучання. 10-ти смуговий еквалайзер з 8 передустановками дозволить вам максимально адаптувати звук під свої смаки та уподобання, або для конкретного жанру музики. Завдяки лінійному аудіовиходу 4.1 ви зможете підключити головний пристрій до зовнішнього підсилювача (2 для фронтальних та 2 для тилових динаміків, 1 для сабвуфера).

Чистота звуку з функцією «Кросовер»

Чистий звук без спотворень навіть на великій гучності – сильний бік мультимедійного центру GT. Такий результат забезпечується вбудованим у систему роздільником частот, відомим як функція «Кросовер». З її допомогою ви можете з точністю налаштувати діапазон відтворюваних частот відповідно до штатних параметрів акустичної системи, завдяки чому мультимедіа повністю інтегрується зі штатною акустикою будь-якого автомобіля. Принцип роботи функції "Кросовер" забезпечує "зріз" низьких частот: система транслює низькі частоти тільки на сабвуфер, не дозволяючи їм надходити на фронтальні та тилові динаміки. Це означає, що ви завжди отримуєте чистий глибокий звук на штатній акустиці, що є важливою перевагою для позаштатного головного пристрою.

Покращений прийом радіо

Якщо ви вважаєте за краще слухати радіо в дорозі, то відразу оціните переваги вдосконаленого цифрового радіо тюнера мультимедії GT. У пристрої реалізований тюнер із додатковими налаштуваннями, які адаптують прийом під локальні умови радіопередачі. Мультимедіа забезпечує впевнений прийом сигналу не тільки в міській місцевості, а й заміських шосе та магістралях. Тюнер оснащений функцією виведення на екран RDS інформації та пам'яттю на 18 (для FM діапазону) та 12 (для AM діапазону) радіостанцій. Ви зможете насолоджуватися приємним звучанням улюблених радіостанцій – усі переваги відтворення аудіо та налаштування еквалайзера в мультимедії застосовуються так само і на прослуховування радіо.

Легке паркування з камерою заднього виду

Мультимедійна система від GT призначена не тільки для розважальних функцій, але й успішно впорається із завданням безпечного руху в автомобілі. Наявність RCA входу дозволяє підключати до магнітолі будь-яку камеру заднього виду та користуватися всіма перевагами легкого та безпечного паркування. Для максимальної зручності система забезпечує миттєве виведення зображення на монітор синхронно з включенням камери, без затримок. Мультимедіа підтримує автовизначення системи кольоровості PAL/NTSC, що позбавить необхідності підбирати сумісне обладнання.

Bluetooth та потокова передача музики A2DP

Вбудований Bluetooth модуль та зовнішній мікрофон дозволяє синхронізувати з мультимедійною системою мобільний телефон: безпечно здійснювати та приймати дзвінки по гучномовному зв'язку в режимі hands-free та передавати потокове аудіо з телефону на мультимедію. Система підтримує відображення телефонної книги російською мовою та керування мобільним трек-листом прямо з екрана головного пристрою. А якщо під час відтворення аудіо або радіо на ваш телефон надійде виклик, система автоматично перейде в режим розмови, щоб ви змогли з комфортом прийняти дзвінок.

GPS навігація

Функція GPS навігації дозволить мультимедійній системі GT M21 стати вашим надійним помічником у дорозі. Система працює з більшістю навігаційних програм, а для запуску навігації достатньо встановити в слот мультимедії SD накопичувач з програмним забезпеченням та картами, після чого здійснити просте налаштування функції в меню. За замовчуванням мультимедійна система GT M21 вже налаштована і повністю готова до роботи з навігаційною програмою Навітел – достатньо встановити на пристрій SD картку пам'яті з ПЗ.

 

ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Модель

GT M21

Дисплей

6.2" WVGA TFT LCD (800x480); функція автозміни яскравості

Колір підсвічування

Зелений/червоний (вибір меню)

Операційна система

Windows CE 6.0

Фронтальні роз'єми

1x USB, 1x SD, 1x AV in (AUX)

Тилові роз'єми

1х ISO, 1x GPS, 1x USB, 1x AV-in (RCA), 1x MIC, 1x Video-out (RCA), 1x FM/AM.

Виходи

лінійний аудіовиход: 4.1 (2 х фронт., 2х тил., 1х сабвуфер), 1x Video-out (RCA).

Входи

1х RCA (камера заднього виду), 1x AV-in (AUX), 1x AV-in (RCA)

GPS навігація

Так, опціонально; встановлена ​​підтримка Навітел з картами України

Радіо

Вбудований тюнер з функцією RDS; FM (18 позицій пам'яті); AM (12 позицій пам'яті)

Налаштування звуку

Еквалайзер: 10 смуг, 8 передустановок; функція кросовера

Вихідна потужність

4x 50 Ватт

Bluetooth

Так, протокол A2DP для потокової передачі аудіо, гучний зв'язок, телефонна книга російською мовою

Підтримка форматів

MP3/WMA/MP4/AVI/MKV/FLV/ASF/OGM/XVID/DivX/FLAC/APE

Система кольоровості

PAL/NTSC

TV тюнер

Підключення зовнішнього DVB-T2 ресивера.

Пульт дистанційного керування

Так, опціонально

Керування з кермового колеса

Так, за інтерфейсом SWC

УСТАНОВКА І КОМПЛЕКТАЦІЯ

Роз'єм установки

2-DIN

Розміри передньої панелі

178,5х101,5 мм

Розміри під установку перехідної рамки

170,5x96,5 мм

Комплектація

Мультимедійна система; перехідна рамка; виносний мікрофон; GPS антена; кабель із ISO роз'ємом; кабель підключення Video-in/AV in 4.1/TV BUS; кабель підключення AV in для передньої панелі; Посібник користувача


  • Вбудований GPS так
  • USB так
  • Колір підсвічування Змінюваний
  • Типорозмір 2 DIN
  • CD привід Ні
  • Знімна панель Ні
  • Bluetooth Так

Напишіть відгук

Мультимедіа 2-DIN GT M21

Мультимедіа 2-DIN GT M21

Безкоштовна доставка по Україні або знижка!

Напишіть відгук