Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Магнітоли >2-DIN мультимедіа>Мультимедіа 2-DIN GT M25

Магнітоли >2-DIN мультимедіа>Мультимедіа 2-DIN GT M25

Home > Магнітоли >2-DIN мультимедіа>Мультимедіа 2-DIN GT M25

Магнітоли >2-DIN мультимедіа>Мультимедіа 2-DIN GT M25

Мультимедіа 2-DIN GT M25

Код товару: 4227

Мультимедіа 2-DIN GT M25

Знято з виробництва!

5 508,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Мультимедіа 2-DIN GT M25

Мультимедійна система GT M25 – флагманська модель в асортименті GT. Пристрій забезпечує великий вибір мультимедійних розваг та справляється з низкою завдань: GPS-навігація, модуль Bluetooth з потоковою передачею A2DP, підтримка всіх популярних форматів, у тому числі FLAC та MKV, голосове керування телефоном та багато іншого. Все необхідне для комфортного та безпечного руху в автомобілі реалізовано в одному мультимедійному центрі GT M25.

Універсальний розмір 2DIN

Зовнішні габарити передньої панелі моделі GT M25 становлять 178,5х101,5 мм, завдяки чому ви зможете встановити мультимедійну систему в будь-який автомобіль з монтажним розміром 2DIN. Сучасний дизайн і м'яке підсвічування елементів управління (білий або синій колір на вибір) вигідно підкреслять стиль панелі приладів і органічно доповнять будь-який інтер'єр.

Установка замість штатного головного пристрою

Розмір мультимедійної системи GT M25 під установку перехідної рамки становить 170,5x96,5 мм, що дозволяє легко підібрати рамку в будь-який автомобіль і встановити мультимедію як штатний головний пристрій. Крім того, ви завжди зможете скористатися різними перехідниками для 100% сумісності системи з вашим автомобілем. Мультимедійний центр підтримує керування кнопками на рульовому колесі через SWC-інтерфейс із простим принципом підключення та програмування.

Сенсорний TFT LCD дисплей 6,2"

Мультимедійний центр оснащений широкоформатним сенсорним TFT LCD дисплеєм з діагоналлю 6,2", високою роздільною здатністю 800x480 і функцією автозміни яскравості. При цьому система відрізняється простотою в керуванні та повсякденній експлуатації: а інтерфейс пристрою є інтуїтивно зрозумілим, роз'ємів на панелі – зручним та ергономічним. 

OC Windows CE та сумісність з різними форматами

Мультимедійний центр GT спроектований на базі ОС Windows CE версії 6.0, яка на сьогоднішній день є найстабільнішим і найнадійнішим рішенням для застосування в автомобільних головних пристроях. Модель GT M25 підтримує підключення USB та SD носіїв інформації та відтворює всі популярні формати аудіо та відео, у тому числі MKV та FLAC.

Підключення додаткових пристроїв через AV in (AUX) та RCA

Наявність AV in (AUX) відеовходу дозволяє підключати до мультимедійної системи GT автомобільний відеореєстратор, TV-тюнер та інші джерела аудіо та відео. Крім цього, ви зможете керувати цифровим DVB-T2 ресівером прямо з екрана мультимедії (якщо ця функція підтримується в ресівері). Наявність RCA відеовиходу дозволяє підключати додаткові дублюючі монітори (наприклад, стельові монітори або дисплеї в підголівниках сидінь). Таким чином, за допомогою мультимедійного комплексу GT ви не дасте нудьгувати в тривалій поїздці своїм пасажирам, які розмістилися на задніх кріслах.

Якісний звук у кожній поїздці

Висока якість звуку – одна із сильних сторін мультимедійного комплексу GT. Застосування найсучасніших компонентів та широких налаштувань аудіо дозволило досягти відмінного звучання. Вихідна потужність системи складає 4x 45 Ватт, а за допомогою лінійного аудіовиходу 4.1 ви зможете підключити головний пристрій до зовнішнього підсилювача (1 для сабвуфера, 2 для фронтальних та 2 для тилових динаміків). 10-ти смуговий еквалайзер з 8 передустановками дозволяє максимально адаптувати звук під конкретний жанр музики або індивідуальні уподобання.

Чистота звуку з функцією «Кросовер»

Відмінний звук без спотворень навіть на великій гучності - вигідна перевага мультимедійного центру GT M25. Вбудований в систему розділювач частот, відомий як функція «Кросовер», забезпечує оптимальне розподіл частот в акустичній системі автомобіля. Функція транслює низькі частоти тільки сабвуфер, «зрізаючи» їх для фронтальних і тилових динаміків. В результаті ви отримуєте чистий звук штатної акустики навіть на максимальній гучності, що неможливо забезпечити мультимедійними системами, які не оснащені Кросовером.

Покращений прийом радіо

Якщо ви волієте слухати радіо в дорозі, то і тут мультимедіа GT порадує вас відмінним результатом роботи. Завдяки спеціальним налаштуванням тюнера під локальні умови ефірного покриття мультимедіа забезпечує впевнений прийом радіо як у міській, так і заміській місцевості. Більше того, ви зможете насолодитися приємним звучанням улюблених радіостанцій - якість звуку та налаштування еквалайзера застосовуються також на прослуховування радіо. Тюнер оснащений функцією виведення на екран RDS інформації та пам'яттю на 18 (для FM діапазону) та 12 (для AM діапазону) радіостанцій.

Легке паркування з камерою заднього виду

У мультимедійній системі GT широкі можливості для розваг вдало поєднуються із забезпеченням безпеки під час паркування та руху заднім ходом. До пристрою можна підключити відеокамеру заднього виду через RCA вхід. При цьому немає необхідності підбирати сумісне обладнання: мультимедіа підтримує автоматичне визначення системи кольоровості PAL/NTSC, а виведення сигналу з камери на дисплей мультимедії здійснюється миттєво, без затримок.

Навігаційна GPS система

Тим, хто цінує свій час, не обійтися без GPS навігації. З цією функцією ви зможете відмовитися від незручних карт та довідників під час поїздок незнайомою місцевістю, заздалегідь запланувати будь-який маршрут і впевнено пересуватися в місті. Мультимедійна система GT M25 працює з більшістю навігаційних програм, а для запуску навігації просто встановіть в слот мультимедії SD накопичувач з програмним забезпеченням та картами, після чого здійсніть нескладне налаштування функції в меню. За замовчуванням мультимедійна система GT M25 вже налаштована та повністю готова до роботи з навігаційною програмою Навітел – достатньо встановити у пристрій SD картку пам'яті з ПЗ.

Bluetooth та потокова передача музики A2DP

З головним пристроєм GT M25 ви зможете користуватися всіма перевагами Bluetooth-синхронізації зі смартфоном та бездротового гучного зв'язку. При поєднанні доступні безпечні вхідні/вихідні дзвінки в режимі hands-free з відображенням інформації на дисплеї мультимедіа, у тому числі телефонної книги російською мовою. Зовнішній мікрофон, що входить у комплект пристрою, забезпечить високу якість звуку під час розмови гучномовцем. Підтримка потокової передачі аудіо з телефону на мультимедійну систему дозволяє слухати власну мобільну колекцію музики в салоні авто, керуючи трек-листом прямо з екрана мультимедії. А якщо під час відтворення аудіо або радіо трансляції на ваш телефон надійде дзвінок, система автоматично перейде в режим розмови, і знову відновить вихідну гучність, коли ви завершите дзвінок.

Керування відтворенням з iPhone/iPad

Для власників техніки Apple у мультимедійній системі GT M25 реалізовані додаткові можливості для керування мобільним пристроєм iPhone/iPad через екран головного пристрою. При підключенні девайсів iPhone/iPad за допомогою Highlight USB кабелю та запуску спеціальної програми «iPad» ви зможете відтворювати свою мобільну музичну колекцію та відеофайли через головний пристрій автомобіля та керувати відтворенням прямо з екрана мультимедії.

Технологія голосового керування телефоном

Особливість моделі GT M25 – підтримка технології голосового керування телефоном. При Bluetooth-синхронізації зі смартфоном та наявності інтернет-з'єднання на мобільному пристрої ви зможете здійснювати голосове керування телефоном: здійснювати та приймати дзвінки, керувати аудіо-треками та ін., не відволікаючись від водіння. Функція доступна як для Android девайсів (додаток Talk Assistant), так і для мобільних пристроїв iPhone/iPad (додаток Siri).

                                          ¦

Модель

GT M25

Дисплей

6.2" WVGA TFT LCD (800x480); функція автозміни яскравості

Колір підсвічування

Білий/синій (вибір у меню)

Операційна система

Windows CE 6.0

Фронтальні роз'єми

1x USB, 1x SD, 1x AV in (AUX)

Тилові роз'єми

1x GPS, 1x ISO, 1x MIC, 1x AV-in (RCA), 1x Video-out (RCA), 1x FM/AM.

Виходи

лінійний аудіовиход: 4.1 (2 х фронт., 2х тил., 1х сабвуфер), 1x Video-out (RCA).

Входи

1х RCA (камера заднього виду), 1x AV-in (AUX), 1x AV-in (RCA)

GPS навігація

Так, опціонально; встановлена ​​підтримка Навітел з картами України

Радіо

Вбудований тюнер з функцією RDS; FM (18 позицій пам'яті); AM (12 позицій пам'яті)

Налаштування звуку

Еквалайзер: 10 смуг, 8 передустановок; функція кросовера

Вихідна потужність

4x 50 Ватт

Bluetooth

Так, протокол A2DP для потокової передачі аудіо, гучний зв'язок, телефонна книга російською мовою, голосове управління телефоном

Підтримка форматів

MP3/WMA/MP4/AVI/MKV/FLV/ASF/OGM/XVID/DivX/FLAC/APE

Система кольоровості

PAL/NTSC

TV тюнер

Підключення зовнішнього DVB-T2 ресивера.

Підключення iPhone/iPad

Підтримка додаток Siri; підтримка підключення через USB, AUX роз'єми

Підключення Android пристроїв

Підтримка Talk Assistant через BT підключення

Пульт дистанційного керування

Так, опціонально

УСТАНОВКА І КОМПЛЕКТАЦІЯ

Роз'єм установки

2-DIN

Розміри передньої панелі

178х101,5 мм

Розміри під установку перехідної рамки

170,5x96,5 мм

Комплектація

Мультимедійна система; перехідна рамка; виносний мікрофон; GPS антена; кабель із ISO роз'ємом; кабель підключення Video-in/AV in 4.1/TV BUS; кабель підключення AV in для передньої панелі; Посібник користувача


 

  • Вбудований GPS так
  • USB так
  • Колір підсвічування Змінюваний
  • Типорозмір 2 DIN
  • CD привід Ні
  • Знімна панель Ні
  • Bluetooth Так

Напишіть відгук

Мультимедіа 2-DIN GT M25

Мультимедіа 2-DIN GT M25

Знято з виробництва!

Напишіть відгук