Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Магнітоли >2-DIN мультимедіа>GT M11 2-DIN

Магнітоли >2-DIN мультимедіа>GT M11 2-DIN

Home > Магнітоли >2-DIN мультимедіа>GT M11 2-DIN

Магнітоли >2-DIN мультимедіа>GT M11 2-DIN

GT M11 2-DIN

Код товару: 7048

Уточняйте наличие!

3 200,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Двохдинова мультимедіа GT M11

Справжній комфорт в автомобілі неможливий без якісної мультимедійної системи. Сучасний РК-дисплей 6,2" із сенсорним керуванням, відмінний звук, модуль Bluetooth та потокова передача аудіо A2DP, а також можливість підключення різних додаткових пристроїв – реалізуйте повний комплекс мультимедійних можливостей, просто встановивши у свій автомобіль багатофункціональний головний пристрій GT M11. span>

Універсальний настановний розмір 2DIN.

Мультимедійна система GT M11 підійде для встановлення в будь-який автомобіль з монтажним розміром 2DIN. Зовнішні габарити передньої панелі становлять 178,5х101,5 мм. Привабливий дизайн головного пристрою поряд з м'яким підсвічуванням елементів керування (зелений або червоний колір на вибір) вигідно підкреслить стиль панелі приладів і прикрасить будь-який салон.

Установка замість штатного головного пристрою

Розмір мультимедійної системи GT M11 під установку перехідної рамки становить 170,5x96,5 мм, що дозволяє легко підібрати рамку в будь-який автомобіль і встановити магнітолу як штатний головний пристрій. Крім того, ви завжди зможете скористатися різними перехідниками для 100% сумісності магнітоли з вашим автомобілем. Система підтримує керування кнопками на рульовому колесі через SWC-інтерфейс із простим принципом підключення та програмування кнопок.

Сенсорний TFT LCD дисплей 6,2"

Модель оснащена вбудованим широкоформатним TFT LCD екраном з діагоналлю 6,2" і високою роздільною здатністю 800x480. Дисплей підтримує сенсорне керування і функцію автоматичної зміни яскравості. системи є інтуїтивно зрозумілим, а розташування кнопок та роз'ємів на панелі – зручним та ергономічним.

Сумісність з різними носіями та форматами

Мультимедіа GT M11 підтримує підключення будь-якого носія цифрового аудіо та відео інформації та відтворює популярні формати аудіо (MP3/WMA) та відео файлів (MP4/AVI). Фронтальна панель головного пристрою оснащена USB та SD роз'ємами, до яких ви зможете підключити флешку або SD-накопичувач із фільмами та улюбленою музикою.

Підключення відеоджерел через AV in (AUX) вхід

Наявність AV in (AUX) відеовходу дозволяє підключати до магнітола GT автомобільний відеореєстратор, TV-тюнер та інші зовнішні аудіо та відео джерела. При цьому ви зможете не тільки переглядати відеосигнал, але й здійснювати керування DVB-T2 ресивером прямо з екрана мультимедії (якщо ця функція підтримується пристроєм, що підключається).

Додаткові монітори в салоні

Завдяки можливості підключення додаткового автомобільного монітора або відразу кількох моніторів (наприклад, стельові дисплеї, або для встановлення в підголівники сидінь) оцінити ваш мультимедійний комплекс зможуть так само і ваші пасажири. На моніторі буде дублюватися зображення, яке транслюється на екрані мультимедійної системи. Монітор підключається через RCA відеовихід мультимедії та забезпечить цікаве проведення часу в дорозі для пасажирів, що розмістилися на задніх кріслах.

Якісний звук у кожній поїздці

Якість звучання аудіо в автомобілі – це головне завдання мультимедійного комплексу, з яким він повинен справлятися лише на високому рівні. Адже від цього залежатиме ваш повсякденний комфорт перебування у власному авто. Застосування найсучасніших компонентів у мультимедійній системі GT M11 дозволило досягти відмінної якості звуку. Система має вихідну потужність 4x 45 Ватт і широкі налаштування звучання. 8-ми смуговий еквалайзер з 8 передустановками дозволить максимально адаптувати звук під свої смаки та уподобання, або для конкретного жанру музики. Більше того, всі переваги звучання в мультимедійному комплексі від GT ви зможете оцінити не лише при відтворенні аудіо із зовнішніх джерел, а й під час прослуховування радіо. Завдяки лінійному аудіовиходу 4.2 головний пристрій підключається до зовнішнього підсилювача (2 для фронтальних та 2 для тилових динаміків, 2 для сабвуфера).

Чистота звуку з функцією «Кросовер»

Вигідна перевага мультимедійного центру від GT – чистий звук без спотворень навіть на великій гучності. Такий високий результат забезпечується вбудованим у систему роздільником частот, відомим як функція «Кросовер». З її допомогою мультимедіа GT повністю інтегрується зі штатною акустикою будь-якого автомобіля, а діапазон відтворюваних частот можна максимально налаштувати під штатні параметри. Функція "Кросовер" забезпечує "зріз" низьких частот, транслюючи низькі частоти тільки на сабвуфер, не дозволяючи їм надходити на фронтальні та тилові динаміки. Це найважливіша функція для позаштатного головного устрою. У разі її відсутності виникають відчутні спотворення звуку навіть на невеликій гучності.

Покращений прийом радіо

У мультимедії GT M11 реалізовано цифрове радіо тюнер FM/AM зі спеціальними локальними налаштуваннями для впевненого прийому сигналу не тільки в міській місцевості, а й заміських шосе та магістралях. Тюнер оснащений функцією виведення на екран RDS інформації та пам'яттю на 18 (для FM діапазону) та 12 (для AM діапазону) радіостанцій. Крім цього, ви зможете насолоджуватися приємним звучанням улюблених радіостанцій – усі переваги відтворення аудіо в мультимедії GT, у тому числі й налаштування еквалайзера, застосовуються також і на відтворення радіосигналу.

Легке паркування з камерою заднього виду

Мультимедійна система від GT поєднує в собі не тільки широкі можливості для розваг, але й успішно справляється із завданням безпеки під час руху. Підключивши до мультимедійного центру через RCA вхід камеру заднього виду, ви відчутно полегшите повсякденний процес паркування та убезпечите себе від непередбачених ситуацій під час руху заднім ходом. Для максимальної зручності використання паркувальної системи магнітола забезпечує миттєве виведення зображення на монітор синхронно з включенням камери, без будь-яких затримок. Мультимедіа підтримує автовизначення системи кольоровості відеокамери PAL/NTSC, що позбавить необхідності підбирати сумісне обладнання.

Bluetooth та потокова передача музики A2DP

Вбудований Bluetooth модуль дозволить синхронізувати ваш смартфон із мультимедійною системою. Під час сполучення ви зможете безпечно здійснювати та приймати дзвінки в режимі hands-free з функцією гучного зв'язку та підтримкою відображення телефонної книги російською мовою. Наявність якісного зовнішнього мікрофона забезпечить комфортну телефонну розмову щодо гучного зв'язку. У мультимедії реалізовано потокове передавання аудіо з телефону на мультимедійну систему за допомогою протоколу A2DP. Насолоджуйтесь прослуховуванням власної мобільної колекцією музики в салоні авто, керуючи трек-листом прямо з мультимедійного екрану. А якщо під час відтворення аудіо або радіо на ваш телефон надійде дзвінок – система автоматично переключиться в режим розмови і відновить відтворення, коли ви завершите дзвінок.

ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Модель

GT M11

Дисплей

6.2" WVGA TFT LCD (800x480); функція автозміни яскравості

Колір підсвічування

Зелений/червоний (вибір меню)

Фронтальні роз'єми

1х USB, 1x microSD, 1x AV-in (AUX)

Тилові роз'єми

1х ISO, 1x AV-in (RCA), 1x Video-out (RCA), 1x MIC, 1x FM/AM.

Виходи

лінійний аудіовиход: 4.2 (2 х фронт., 2х тил., 2х сабвуфер), 1x Video-out (RCA)

Входи

1х RCA (камера заднього виду), 1x AV-in (AUX), 1x AV-in (RCA).

Радіо

Вбудований тюнер з функцією RDS; FM (18 позицій пам'яті); AM (12 позицій пам'яті)

Налаштування звуку

Еквалайзер: 8 смуг, 8 передустановок; функція кросовера

Вихідна потужність

4x 45 Ватт

Bluetooth

Так, протокол A2DP для потокової передачі аудіо, гучний зв'язок, телефонна книга російською мовою

Підтримка форматів

MP3/WMA

Система кольоровості

PAL/NTSC

TV тюнер

Підключення зовнішнього DVB-T2 ресивера.

Пульт дистанційного керування

Так, опціонально

Керування з кермового колеса

Так, за інтерфейсом SWC

УСТАНОВКА І КОМПЛЕКТАЦІЯ

Роз'єм установки

2-DIN

Розміри передньої панелі

178,5х101,5 мм

Розміри під установку перехідної рамки

170,5x96,5 мм

Комплектація

Мультимедійна система; монтажний комплект; перехідна рамка; виносний мікрофон; кабель підключення Vide-In/Video-Out/SWC; Посібник користувача

  • USB так
  • WiFi ні
  • Типорозмір 2 DIN
  • CD привід Ні
  • Знімна панель Ні
  • Bluetooth Так

Напишіть відгук

GT M11 2-DIN

GT M11 2-DIN

Напишіть відгук