Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Магнітоли >2-DIN мультимедіа>GT M15 2-DIN

Магнітоли >2-DIN мультимедіа>GT M15 2-DIN

Home > Магнітоли >2-DIN мультимедіа>GT M15 2-DIN

Магнітоли >2-DIN мультимедіа>GT M15 2-DIN

GT M15 2-DIN

Код товару: 7049

Уточнюйте наявність!

4 740,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

2-DIN мультимедіа GT M15

GT M15 – сучасне рішення з можливістю максимальної інтеграції з iPhone/Android смартфоном завдяки просунутій функції Smartphone Link. Модель оснащена сенсорним дисплеєм 6,2", забезпечує відмінний звук з функцією кросовера та підтримує Bluetooth з потоковою передачею музики A2DP.

Мультимедійний центр GT M15 – сучасне рішення для автовласників, які прагнуть забезпечити максимальний комфорт у власному автомобілі. Широкоформатний сенсорний дисплей 6,2", відмінний звук, модуль Bluetooth і можливість підключення різних додаткових пристроїв - щодня насолоджуйтесь повним комплексом мультимедійних можливостей, просто встановивши у свій автомобіль головний пристрій від GT.

Універсальний розмір 2DIN

Зовнішні габарити передньої панелі магнітоли GT M15 становлять 178,5х101,5 мм. Модель підходить для встановлення у будь-який автомобіль з монтажним розміром 2DIN. Привабливий дизайн головного пристрою поряд з м'яким підсвічуванням елементів управління (білий або синій колір на вибір) органічно доповнить стиль панелі приладів і прикрасить будь-який салон.

Легкий підбір перехідної рамки

Розмір мультимедійної системи GT M15 під установку перехідної рамки становить 170,5x96,5 мм, що дозволяє легко підібрати рамку в будь-який автомобіль і встановити магнітолу як штатний головний пристрій. Крім того, ви завжди зможете скористатися різними перехідниками для 100% сумісності магнітоли з вашим автомобілем. Систем підтримує керування кнопками на рульовому колесі через SWC-інтерфейс із простим принципом підключення та програмування кнопок.

Сенсорний TFT LCD дисплей 6,2"

Мультимедійний центр GT M15 оснащений вбудованим широкоформатним TFT LCD дисплеєм з високою роздільною здатністю 800x480 та діагоналлю 6,2 дюйма. Екран підтримує сенсорне керування та функцію автоматичної зміни яскравості, а сама система відрізняється простим та приємним керуванням. Інтуїтивний інтерфейс та ергономічне розташування кнопок на передній панелі дозволяють швидко освоїти всі особливості та функціонал пристрою.

Сумісність з різними носіями та форматами

Модель зчитує відео та аудіо інформацію з будь-якого цифрового носія: USB флешки, SD-карти пам'яті, цифрового плеєра та ін. контент на широкоформатному дисплеї з якісним звуком.

Підключення відеоджерел через AV in (AUX) вхід

Мультимедійний центр GT підтримує підключення додаткових аудіо та відео джерел завдяки наявності AV in (AUX) відеовходу: автомобільного відеореєстратора, TV-тюнера та іншої авто електроніки. Управління телевізійним DVB-T2 ресивером буде здійснюватися прямо з екрана мультимедії (якщо ця функція підтримується пристроєм, що підключається).

Додаткові монітори в салоні

Наявність RCA відеовиходу дає можливість підключати до головного пристрою додаткові дублюючі монітори (наприклад, на дисплеї в підголівниках сидінь або стельові монітори). Таким чином, за допомогою мультимедійного комплексу GT ви не дасте нудьгувати в тривалій поїздці своїм пасажирам, які розмістилися на задніх кріслах.

Якісний звук у кожній поїздці

Якість звуку – це ключовий показник рівня мультимедійного комплексу автомобіля. Застосування найсучасніших компонентів та широких налаштувань дозволило досягти відмінного звучання аудіо. Вихідна потужність системи становить 4x 45 Ватт, а за допомогою лінійного аудіовиходу 4.2 ви зможете підключити головний пристрій до зовнішнього підсилювача (2 для сабвуфера, 2 для фронтальних та 2 для тилових динаміків). 8-смуговий еквалайзер з 8 передустановками дозволить максимально адаптувати звук під конкретний жанр музики або індивідуальні уподобання.

Чистота звуку з функцією «Кросовер»

Ідеальний звук без спотворень навіть на великій гучності – одна із сильних сторін мультимедійного центру GT M15. Вбудований у систему роздільник частот, відомий як функція «Кросовер», забезпечує оптимальне розподілення частот в акустичній системі автомобіля. Функція транслює низькі частоти тільки сабвуфер, «зрізаючи» їх для фронтальних і тилових динаміків. В результаті ви отримуєте чистий звук навіть на максимальній гучності, що неможливо забезпечити мультимедійними системами, які не оснащені «Кросовером».

 Покращений прийом радіо

Якщо ви волієте слухати радіо в дорозі, то і тут мультимедіа GT порадує вас відмінним результатом роботи. Головний пристрій забезпечує впевнений прийом радіо як у міській, так і заміській місцевості, завдяки спеціальним налаштуванням тюнера під локальні умови ефірного покриття. Більше того, ви зможете насолодитися приємним звучанням улюблених радіостанцій - якість звуку та налаштування еквалайзера застосовуються також на відтворення радіо. Тюнер оснащений функцією виведення на екран RDS інформації та пам'яттю на 18 (для FM діапазону) та 12 (для AM діапазону) радіостанцій.

Легке паркування з камерою заднього виду

У мультимедійному центрі GT широкі можливості для розваг вдало поєднуються із забезпеченням безпеки під час руху в авто. До пристрою можна підключити відеокамеру заднього виду через RCA вхід. При цьому немає необхідності підбирати сумісне обладнання: мультимедіа підтримує автоматичне визначення системи кольоровості відеокамери PAL/NTSC, а виведення сигналу з камери на дисплей магнітоли здійснюється миттєво, без затримок.

Bluetooth та потокова передача музики A2DP

З мультимедією GT M15 ви зможете синхронізувати свій смартфон через бездротове з'єднання Bluetooth. При поєднанні доступні безпечні вхідні/вихідні дзвінки по гучномовному зв'язку в режимі hands-free з відображенням інформації на дисплеї мультимедіа, у тому числі телефонної книги російською мовою. Наявність якісного зовнішнього мікрофона забезпечить комфортну телефонну розмову щодо гучного зв'язку. Підтримка потокової передачі аудіо з телефону на мультимедійну систему дозволяє слухати власну мобільну колекцію музики в салоні авто, керуючи трек-листом прямо з екрана мультимедії. А якщо під час відтворення аудіо або радіо на ваш телефон надійде дзвінок, система автоматично перейде в режим розмови, щоб ви змогли з комфортом прийняти дзвінок.

Підключення смартфонів Android та iPhone/iPod з функцією Smartphone Link

Особливість моделі GT M15  - передача аудіо та відображення екрана смартфона на дисплеї мультимедійної системи за допомогою просунутої технології Smartphone Link (підключення телефону здійснюється через HDMI/MHL роз'єм). Ця функція забезпечує повноцінну інтеграцію вашого смартфона в автомобільний головний пристрій, перетворюючи мультимедійну систему на потужний інструмент для навігації, розваг та доступу до онлайн інформації. Ви зможете запускати на мультимедії всі програми та програми, доступні на вашому мобільному пристрої, у тому числі соціальні мережі та месенджери, відтворювати ролики на YouTube, дивитися фільми on-line, а також використовувати навігаційне програмне забезпечення з функцією пробок та актуальними оновленнями карт. З Smartphone Link ваш головний пристрій перетворюється на просунутий девайс із потужним процесором, виходом в Інтернет та іншими перевагами, доступними на вашому смартфоні.

При підключенні iPhone/iPod (потрібний оригінальний кабель) екран девайса дублюється на моніторі мультимедійної системи з можливістю передачі аудіо та заряджання мобільного пристрою. При підключенні девайсу на базі ОС Android система підтримує двостороннє керування мобільним пристроєм через сенсорну панель мультимедійної системи.

 

ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Модель

GT M15

Дисплей

6.2" WVGA TFT LCD (800x480); функція автозміни яскравості

Колір підсвічування

Білий/синій (вибір у меню)

Фронтальні роз'єми

1х USB, 1x microSD, 1x AV-in< span> (AUX)

Тилові роз'єми

1x HDMI, 1x ISO, 1x AV-in (RCA), 1x Video-out (RCA), 1x MIC, 1x FM/AM .

Виходи

Лінійний аудіо вихід: 4.2 (2х фронт., 2х тил., 2х сабвуфер), 1x Video-out (RCA)

Входи

1х RCA (камера заднього виду), 1x AV-in (AUX), 1x AV-in (RCA)

Радіо

Вбудований тюнер з функцією RDS; FM (18 позицій пам'яті); AM (12 позицій пам'яті)

Налаштування звуку

Еквалайзер: 8 смуг, 8 передустановок; функція кросовера

Вихідна потужність

4x 45 Ватт

Bluetooth

Так, протокол A2DP для потокової передачі аудіо, гучний зв'язок, телефонна книга російською мовою

Підтримка форматів

MP3/WMA

Система кольоровості

PAL/NTSC

TV тюнер

підключення зовнішнього DVB-T2 ресивера.

Підключення iPhone/iPad

Так, через роз'єм HDMI/MHL; підтримка функції Smartphone Link; виведення відео та аудіо на мультимедійний центр

Підключення Android пристроїв

Так, через роз'єм HDMI/MHL; підтримка функції Smartphone Link; виведення відео та аудіо на мультимедійний центр; керування мобільним пристроєм через сенсорну панель мультимедійного центру

Пульт дистанційного керування

Так, опціонально

Керування з кермового колеса

Так, за інтерфейсом SWC

УСТАНОВКА І КОМПЛЕКТАЦІЯ

Роз'єм установки

2-DIN

Розміри передньої панелі

178,5х101,5 мм

Розміри під установку перехідної рамки

170,5x96,5 мм

Комплектація

Мультимедійна система; монтажний комплект; перехідна рамка; виносний мікрофон; кабель підключення Video-In/Video-Out/SWC; Посібник користувача

  • USB так
  • Типорозмір 2 DIN
  • CD привід Ні
  • Bluetooth Так

Напишіть відгук

GT M15 2-DIN

GT M15 2-DIN


Напишіть відгук