Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Магнітоли >2-DIN мультимедіа>Мультимедіа 2-DIN Prime-X A9 (Android 9.0)

Магнітоли >2-DIN мультимедіа>Мультимедіа 2-DIN Prime-X A9 (Android 9.0)

Home > Магнітоли >2-DIN мультимедіа>Мультимедіа 2-DIN Prime-X A9 (Android 9.0)

Магнітоли >2-DIN мультимедіа>Мультимедіа 2-DIN Prime-X A9 (Android 9.0)

Мультимедіа 2-DIN Prime-X A9 (Android 9.0)

Код товару: 9647

Уточняйте наличие!

7 025,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Автомультимедіа 2-DIN Prime-X A9 (Android 9.0)

Універсальна магнітола Prime-X A9 на Android 9.0

Цю магнітолу, сміливо можна називати автомобільним мультимедійним центром. Цей 7-ми дюймовий центр, під керуванням ОС Android 9.0, здатний перетворити ваш автомобіль на повноцінний кінотеатр, офіс, game-центр, інтернет кафе, систему відеоспостереження, систему комп'ютерної діагностики автомобіля і так далі…

Prime-X A9 розроблена як універсальний головний пристрій, який забезпечить вас такими функціями та можливостями: якісний монітор з високою роздільною здатністю, відеореєстратор, 3G модем, WIFI точка доступу, bluetooth (вільні руки), додатковий мікрофон для телефонних розмов, GPS навігація (з підтримкою будь-яких карт), OBDII-сканер, камера заднього та переднього виду для безпечного паркування, USB та SD слоти, радіо AM/FM, TV box (телебачення DVB-T2), програми для роботи (MS office, інтернет-браузер і т.д.), соц. мережі, месенджери (viber, skype, whatsapp та інші), електронна пошта, 3D ігри…

Інтерфейс магнітоли Prime-X A9 можна налаштувати індивідуально, на будь-який смак: винести необхідні додатки на робочий стіл, або очистити його та залишити заставку… Все це можна зробити натиснувши на потрібну іконку, та утримуючи її пару секунд — перемістити на робочий стіл або забрати її з робочого столу. Таким чином, іконки можна переміщати до папок і так далі…

Висока роздільна здатність екрана (1024*600), дає можливість перегляду відео або фотографій високої якості зі збільшеною деталізацією. Ігри та інші корисні програми виглядають на екрані Prime-X A9 якісно, у високій роздільній здатності.

Відеореєстратор:

Prime-X A9 має функцію вбудованого відеореєстратора Full HD 1080P (опція за додаткову плату). Необхідно придбати додаткову відеокамеру (у розділі аксесуари).

Відеореєстратор автоматично  включиться при включенні запалювання автомобіля, все відбувається непомітно для користувача, в автоматичному режимі. У меню відеореєстратора є корисні налаштування, а саме:

шлях для запису відеофайлів (USB пам'ять, або SD карта);

вибір роздільної здатності запису (480P, 720P, 1080P);

запис звуку (вкл/викл)

тривалість запису ролика (1, 5, 10 та 60 хвилин);

автоматичне включення запису (вкл/викл);

перегляд відео файлів;

 

Особливістю даного відеореєстратора є автоматичне включення після запуску двигуна автомобіля.

Інтернет (4G модем, WiFi):

Предбачено два варіанти доступу в інтернет: 4G модем та WiFi. Мультимедійний центр Prime-X A9 підтримує роботу з будь-яким 4G модемом (не входить у комплект), необхідно лише підключити 4G модем в USB роз'єм магнітоли. Також можна використовувати стандартне підключення до інтернету по WiFi.

Для того щоб всі пасажири змогли користуватися інтернетом, магнітола Prime-X A9 може працювати в режимі WiFi модему, до якого можна підключити будь-який пристрій, що підтримує роботу по WiFi (телефон, планшет, ноутбук і таке інше) далі…) Налаштування точки доступу триватиме кілька хвилин.

 Телефон (bluetooth):

Пристрій Prime-X A9 оснащений bluetooth-ом, завдяки якому можна з'єднати телефон із магнітолою та користуватися телефоном по каналу гучного зв'язку. Магнітола зможе відтворювати звук через акустичну систему автомобіля (колонки), а додатковий мікрофон забезпечить передачу аудіо іншому абоненту. Ви можете синхронізувати телефонну книгу, списки дзвінків та керувати ними прямо з екрана магнітоли. На малюнках показано як виглядає інтерфейс телефону на магнітолі Prime-X A9 (телефонна книга, здійснення дзвінка, список дзвінків, налаштування для з'єднання по bluetooth).

Так само реалізовано можливість прослуховування музики по каналу bluetooth. Будь-яку музичну композицію можна відтворити на акустичній системі автомобіля (на штатних колонках) через bluetooth. Керувати перемиканням треків можна прямо з екрана магнітоли.

Доступна функція Air Play, Mirror Link для iPhone і подібна функція для пристроїв Android.

Для підключення Iphone до пристрою Prime-X A9 Mirror Link — необхідно налаштувати Iphone точкою доступу.

GPS навігація:

Пристрій Prime-X A9 - це повноцінний навігатор, з підтримкою будь-яких карток. Наприклад, було встановлено Yandex навігатор з Google Play Market. За умови підключення до інтернету (4G модем або WiFi), Ви зможете оперативно отримувати інформацію про пробки на дорогах, прокладати маршрути тощо…

 OBDII сканер (не входить до комплекту):

За допомогою OBDII адаптера (провідний або bluetooth), можна отримувати оперативну інформацію про ваш автомобіль, таку як: витрата палива, час розгону до 100 км/год, зчитувати помилки автомобіля, проводити деякі налаштування автомобіля ( наприклад автоматичне замикання дверей залежно від швидкості руху, від положення важеля АКПП та багато іншого).

 Відеопарковка, камера заднього виду (не входить до комплекту):

Prime-X A9 оснащена відеовходом для підключення камери заднього виду. При установці камери заднього виду, відео з камери транслюватиметься на 7-дюймовому моніторі магнітоли як тільки Ви увімкнете задню передачу, і відключиться, як тільки Ви вимкнете задню передачу.

Перевагою Prime-X A9 є реалізація негайного включення камери заднього виду, що це означає: при включенні запалювання вже через 1 секунду буде доступна для використання камера заднього виду, не потрібно витрачати час і чекати поки магнітола повністю завантажиться…

 Розваги (відео, TV, ігри):

Насолоджуйтесь потоковим відео (наприклад, EX.UA, Youtube), записаним на носіях (SD, USB), дивіться канали місцевого телебачення (DVB-T2 приймач не входить в комплект).

На пристрої розташовано 2 входи USD та 2 входи для мікро SD карт. Скориставшись будь-яким відеоплеєром, ви зможете переглянути відеоролик будь-якого формату. Також відео може бути відтворено з вбудованої пам'яті пристрою (16GB).

Для магнітоли Prime-X A9 підійде будь-який DVB-T2 приймач, за допомогою якого Ви зможете дивитися канали телебачення прямо у своєму автомобілі.

Миттєво встановлюйте будь-які ігри з Google Play Market і отримуйте задоволення від пройдених рівнів улюбленої іграшки!


Для роботи:

Якщо виникла потреба отримати пошту, відредагувати файл MS Office — не проблема, Prime-X A9 з легкістю це зробить. Завантажуйте будь-які програми для роботи з Google Play Market.

Соц. мережі та месенджери:

Магнітол Prime-X A9 підтримує доступ до будь-яких соц. мереж. На Google Play Market, Ви можете встановити будь-яку програму, таку як «однокласники», «Facebook», «Skype», «WhatsApp» та насолоджуватися спілкуванням з друзями та близькими прямо в автомобілі, коли вам буде зручно.

Характеристики:

  • дозвіл монітора — 1024*600;
  • розмір монітора — 7 дюймів;
  • процесор — чотириядерний Cortex A9 Quad Core 1.6GHz;
  • оперативна пам'ять - 2GB RAM;
  • вбудована пам'ять - 16GB ROM;
  • операційна система - Android 9.0;
  • звук - 4х50 Ватт;
  • характеристики вихідного підсилювача - TDA 7851 sound amp chip;
  • лінійний вихід - 2 пари;
  • WiFi, 3G, GPS, Bluetooth, Radio, TV, DVR, USB, SD, OBDII, Phone-link;
  • DVD привід - немає;
  • керування кнопками на кермі - підтримує;


  • Вбудований GPS так
  • USB так
  • WiFi так
  • Типорозмір 2 DIN
  • CD привід Ні
  • Bluetooth Так

Напишіть відгук

Мультимедіа 2-DIN Prime-X A9 (Android 9.0)

Мультимедіа 2-DIN Prime-X A9 (Android 9.0)

Напишіть відгук