Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Автозвук>Автоакустика>Акустика JBL GTO 938

Автозвук>Автоакустика>Акустика JBL GTO 938

Home > Автозвук>Автоакустика>Акустика JBL GTO 938

Автозвук>Автоакустика>Акустика JBL GTO 938

Акустика JBL GTO 938

Код товару: 5757

Акустика JBL GTO 938

Кількість смуг: 3
Типорозмір: 6"x 9"(15x23см)
Тип: Коаксіальна акустика

Знята з виробництва!

2 300,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Акустика JBL GTO 938

Всесвітньо відома торгова марка живого звуку JBL представила восьме покоління акустичних систем легендарної лінійки GTO. Ціла низка технічних удосконалень дозволила домогтися ще якіснішого звучання і значно спростити інсталяцію акустики в автомобіль. Однак акустиці, як і раніше, властиві найвища надійність, виняткова музичність та стильний дизайн.

Системи серії оснащені чудовими СЧ та ВЧ-динаміками, виготовленими із найсучаснішого композитного матеріалу із застосуванням титану та дифузорами Poly-Tex™, гідними звання твору автозвукового мистецтва. У новій версії динаміків використовуються потужні неодимові магніти для більш точного керування рухом дифузора та покращення потужних характеристик. Дифузор містить більше графіту, ніж попередня серія, щоб підвищити жорсткість та зменшити ламкість дифузора.

Крім цього, у динаміках серії застосовані всі фірмові розробки JBL, такі як запатентована технологія Plus One™, завдяки якій динаміки GTO мають більшу поверхню дифузора, а отже кращу ефективність та потужніший бас. Покращена система встановлення високочастотного динаміка I-Mount компонентних моделей потребує менше вільного простору за поверхнею установки. Нові компонентні системи GTO також відрізняються зменшеним розміром кросовера, що також полегшує встановлення. ВЧ-динаміки серії мають привід по краю та більшу звукову котушку, що дозволяє краще розсіювати тепло та подавати на динамік вищу потужність. Деякі моделі акустики оновленої серії GTO мають вбудовані фільтри верхніх та нижніх частот. Результатом є більш рівна частотна характеристика області розділення смуг, що значно покращує відтворення в області середніх частот. Оновлена серія акустики JBL GTO містить усі основні типорозміри. До серії традиційно увійшли як компонентні, так і коаксіальні системи, у тому числі із зменшеною посадковою глибиною. Незмінно одне – елітна якість виготовлення, вишуканий дизайн і звичайно ж живий звук.

Досконалість систем JBL GTO 938 підтверджують численні результати тестувань, які постійно проводять різні спеціалізовані видання в Росії та інших країнах.

Коаксіальні акустичні системи JBL GTO 938 з Plus One®, My-Ti™. Дифузор АС виготовлений за технологією Plus One® - дифузора з більшою зовнішньою областю, ніж конкуруючі моделі того ж розміру. Перевага технології Plus One® - більша ефективність і глибший бас. My-Ti™ - Твітер виготовлений з композитного матеріалу (майлар/титан), що дозволяє отримати максимальну віддачу та якість звуку. чіткого орієнтування. АС також включає контроль рівня твітера, що дозволяє легке коригування після встановлення.

Технічні характеристики JBL GTO 938
size 6"x9"
speaker setup 3-way
type of system Coaxial
Power Handling, RMS 100W
Power Handling, Peak 300W
Sensitivity 94dB
Frequency Response (±3dB) 45Hz-21kHz
Mounting Depth 74mm

  • Акустика Коаксіальна акустика
  • Розмір (діагональ) 15Х23СМ (6"Х9")
  • Гарантія 12 місяців

Напишіть відгук

Акустика JBL GTO 938

Акустика JBL GTO 938

Кількість смуг: 3
Типорозмір: 6"x 9"(15x23см)
Тип: Коаксіальна акустика

Напишіть відгук