Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Магнітоли >Мультимедіа 1-DIN з 7" монітором Alpine INE-W720D

Магнітоли >Мультимедіа 1-DIN з 7" монітором Alpine INE-W720D

Home > Магнітоли >Мультимедіа 1-DIN з 7" монітором Alpine INE-W720D

Магнітоли >Мультимедіа 1-DIN з 7" монітором Alpine INE-W720D

Мультимедіа 1-DIN з 7" монітором Alpine INE-W720D

Код товару: 9492

Безкоштовна доставка по Україні

Знижка!

38 280,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Автомагнітола 1-DIN з 7" монітором Alpine INE-W720D

Передова навігаційна станція з 7-дюймовим сенсорним екраном,
з картами TomTom, сумісна з Apple CarPlay та Android Auto
INE-W720D
17.8-сантиметровий сенсорний екран високої роздільної здатності
7" (17.8 см) дисплей високої роздільної здатності підтримує новітні відеотехнології, забезпечуючи видатну чіткість, контрастність і роздільну здатність зображення. Це дозволяє навігаційним картам відображатися з приголомшливою деталізацією і в той же час переглядати фільми або відеокліпи за допомогою функції поділу екрана 50/50. Інтерфейс користувача інтуїтивно зрозумілий і призначений для ідеального інтегрування у ваш автомобіль.
 
7-дюймовий Екран з шасі 1 DIN
Все більше і більше транспортних засобів оснащені приладовою панеллю з місцем під установку для головних пристроїв з 7" або 8" екранами, проте за екраном немає місця, щоб головний пристрій відповідав повноцінним розмірам 2DIN. Наприклад найпоширеніші автомобілі з таким дизайном панелі приладів - Фольксваген Гольф 7, Skoda Octavia 3 або новий Smart  . Alpine INE-W720D розроблений для вирішення цієї проблеми. Інженери Alpine поставили шасі стандарту 1DIN у задній частині екрану 7". Для автомобіля конкретної марки Alpine пропонує придбати оригінальний монтажний комплект і досягти ідеального монтажу та експлуатації.
iPhone та Apple CarPlay — чудова комбінація.
Apple CarPlay пропонує безпечний та інтуїтивний спосіб використання вашого iPhone в автомобілі. Просто підключіть ваш iPhone до INE-W720D за допомогою lightning-конектора та програми Apple CarPlay з'являться на вашому екрані Alpine.
За допомогою 7-дюймового ємнісного сенсорного екрану або за допомогою голосового помічника Siri ви можете отримувати навігаційні підказки, здійснювати дзвінки, переглядати свою музичну колекцію та відправляти SMS, надиктовані голосом, або попросіть Siri прочитати нові повідомлення .
На додаток до цього є інші програми, схвалені AppleCarPlay, такі як Подкасти, Spotify, інтернет-радіо та інші - і їх список продовжує зростати. Apple CarPlay дозволяє користуватися всіма цими програмами, не відриваючи очей від дороги.
 
Працює з Android Auto
Android Auto було розроблено з урахуванням безпеки. Завдяки простому та інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу, вбудованим засобам управління на рульовому колесі та новим голосовим функціям ця система зводить до мінімуму фактори, що відволікають, щоб ви могли зосередитися на дорозі. Android Auto автоматично надає вам корисну інформацію та організує її у вигляді простих карток, які з'являються, коли вони потрібні. Apple CarPlay та Android Auto можуть отримати доступ до вбудованої навігаційної антени INE-W720D для забезпечення максимальної точності при використанні навігаційних програм.
Цифровий тюнер DAB+
Цифровий AM/FM-тюнер Alpine знаходить і фіксує сигнал станцій з винятковою точністю для чудової якості звуку та швидкого налаштування. Він практично усуває перешкоди від багатопроменевого розповсюдження та сусідніх каналів. Як результат, ви насолоджуєтесь кришталево чесним прийомом радіо весь час.
 
Підключення джерел USB та HDMI
Ви можете підключити USB-накопичувачі та портативні жорсткі диски для відтворення аудіофайлів та відеофайлів. INE-W720D також оснащений входом HDMI для підключення додаткового DVD-плеєра Alpine DVE-5300 або іншого переносного медіаплеєра з виходом HDMI. Ви також можете підключити свій смартфон, якщо адаптер HDMI для моделі телефону доступний. Для перегляду відео або фото на Alpine вам знадобляться додаткові кабелі та адаптери. INE-W720D має вихід HDMI для підключення системи заднього монітора.
Примітка: Вихід HDMI є наскрізним каналом входу HDMI і тому не може використовуватися для виведення відеоконтенту з USB, Apple CarPlay або Android Auto.
Чудова якість звуку з численними функціями налаштування
INE-W720D забезпечує можливість дуже точного налаштування звучання за допомогою 24 бітного ЦАП, 4 вольтових лінійних виходів та чудового набору функцій BASS ENGINE SQ для оптимізації сабвуфера та тонального балансу всієї системи, що включають цифрову часову корекцію, 9 -Смужний параметричний еквалайзер. найкращий спосіб налаштувати свою систему, скористатися програмою для смартфонів Alpine TuneIt App.
 
Відтворення Hi-Res
INE-W720D може відтворювати аудіофайли у форматі FLAC, включаючи файли 24/96 та 24/192 Hi-Res Audio.
Вбудована iGo Primo NextGen Navigation
Навігація iGo Primo NextGen в даний час є однією з найкращих навігаційних програм на ринку. У поєднанні з потужним обладнанням та обчислювальною потужністю Alpine ви отримуєте високоточну та надшвидку навігаційну систему для вашого автомобіля. Наприклад, розрахунок маршруту з Мюнхена до Парижа займає лише кілька секунд. Система має безліч корисних та унікальних навігаційних функцій: від часткового введення адреси з автоматичним виявленням, вказівки маршруту TMC, значків 3D-орієнтирів та багато іншого. Він також включає сотні тисяч POI, щоб легко знаходити ресторани та будь-які громадські місця поряд з вами.
 
Карти TomTom із 3-річними безкоштовними оновленнями
Система навігації так само хороша, як і її база даних карток: INE-W720D містить карти покриття TomTom 49 європейських країн. Протягом 3 років після першого оновлення навігації ви можете перейти на сайт alpine.naviextras.com для безкоштовного скачування оновлень карти свого пристрою – ви можете робити необмежену кількість оновлень протягом усього терміну безкоштовного оновлення карт. За три роки ви можете завантажити регіональні карти або повне оновлення карти Європи на основі ваших потреб за дуже розумною ціною.
Навігація з Apple CarPlay
Куди б ви не прямували, Apple CarPlay готова вказати вам дорогу. Прості та зручні, Карти від Apple проведуть вас за маршрутом, поворот за поворотом, з голосовими підказками, інтерактивними 3D-видами, інформацією про пробки та оцінкою часу прибуття – все це прямо перед вашими очима. Коли ви починаєте вводити адресу призначення, Apple CarPlay використовує різноманітну інформацію для швидкого передбачення вашого введення.
 
Навігація з Android Auto
Легко прокласти маршрут з безкоштовною голосовою навігацією, поточною інформацією про рух, покажчиком по смугах руху і т. д. Незалежно від того, на вашому екрані телефону або на дисплеї вашого автомобіля, Android Auto був розроблений з обліком безпеки. Завдяки простому та інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу, вбудованим засобам управління на рульовому колесі та новим голосовим функціям ця система зводить до мінімуму фактори, що відволікають, щоб ви могли зосередитися на дорозі. INE-W720D чудово працює з картами Android Auto та Google. Android Auto може з вбудованою навігаційною антеною для забезпечення максимальної точності позиціонування.
Сумісність з GPS та Glonass
Більше супутників - це більш висока точність навігації та більш швидке позиціонування. INE-W720D приймає супутникові сигнали GPS, а також може отримувати дані про місцезнаходження від супутників Glonass. Це є великою перевагою, особливо в містах з високими будинками та при русі поруч із високими горами. При використанні навігації з Apple CarPlay та Glonass ви можете скористатися цією новою покращеною сумісністю.
 
Удосконалений інтерфейс Bluetooth® з розширеними функціями
Вбудований модуль Bluetooth дозволяє безпечно користуватися телефоном, не торкаючись його. Крім того, розроблений Alpine удосконалений інтерфейс Bluetooth надає нові функції для ще більшої зручності водіння. Цей інтерфейс, що підтримується більшістю телефонів з Bluetooth, забезпечує зручний доступ до телефонної книги з автоматичним оновленням і швидким алфавітним пошуком.
Підключення Alpine інтерфейсів клімат-контролю та датчиків паркування
Багато оригінальних головних пристроїв оснащено вбудованими блоками клімат-контроль і візуалізацією паркувальних радарів, які будуть втрачені, якщо апарат буде замінений. За допомогою цього головного пристрою, це не проблема, оскільки він підтримує інтерфейси Alpine, які забезпечують підтримку підключення штатних блоків клімат-контролю та паркувальних радарів, виводячи на дисплей привабливі графічні, інформативні екрани регулювань. Це забезпечує повну інтеграцію системи Alpine з автомобілем для більшої безпеки руху та зручності.
 
Система допомоги водієві під час паркування
Зображення, що виводиться з камери дає чітке уявлення, як ви паркуєте ваш автомобіль. Також на екран пристрою виводиться графічна інформація про перешкоди, що знаходяться попереду та ззаду автомобіля. Система автоматично вимикає звук джерела відтворення під час активації передачі заднього ходу, щоб ви чули звук від датчиків паркування.
Вибране
Було б зручно мати програму, яка показує вам всі ваші улюблені номери телефонів, радіостанції, часті призначення навігації та більше на одному погляді?! Вибране – це саме це. Просто утримуйте кнопку аудіо протягом однієї секунди, щоб активувати режим "Уподобання", і ви готові до роботи.
 
Голосове управління
Натисніть кнопку VOICE на пристрої Alpine або кнопки на кермі (якщо підтримується), щоб активувати SIRI або OK Google. Ви можете просто дзвонити людям, вводити адреси навігації, писати та надсилати повідомлення або просто вимовляти назву пісні або плейлиста, які ви хочете прослухати. Це дуже зручний спосіб керувати вашою системою, не зводячи очей з дороги.
 
Функції та характеристики
 
ФУНКЦІЇ ТА ОСОБЛИВОСТІ:
Тюнер
  • Пам'ять радіостанцій: FM:18 / СВ:6 / ДВ:6
  • Функція автоматичного занесення на згадку
  • Режим пошуку: Місцеві радіостанції / Максимальна чутливість
RDS
  • RDS-функції: AF, TA, EON, RADIO TEXT
  • DAB тюнер
  • Вбудований тюнер DAB
  • Підтримка DAB+/DMB
  • DAB+ Слайдшоу сервіс
  • Сервіс DLS (Dynamic Label Service)
  • Функція пошуку сервісу мовлення DAB
  • Функція RDS Fallback (за наявності сервісу)
  • Пам'ять станцій: 18 пресетів (6 для кожного діапазону, DAB 1/2/3)
  • PTY пошук за типами програм
  • Алфавітний пошук
  • Переключення типу живлення
BLUETOOTH®
  • Вбудований модуль BLUETOOTH®
  • Технологія Wide Band Speech
  • Профіль HFP (Hands Free Profile)
  • A2DP (Розширений профіль передачі аудіо)
  • AVRCP (Профіль дистанційного керування Аудіо/Відео) Версія: 1,5
  • BT Plus: розширена технологія BLUETOOTH
  • Підключення: підтримка SSP (Спрощене безпечне підключення)
  • Підключення особистого профілю:  Профіль HFP (Hands Free Profile) та A2DP (Розширений профіль передачі аудіо)
  • Синхронізація із записником
  • Можливість реєстрації в пам'яті до 5 телефонів на одне ім'я
  • Відображення назви пристрою
  • Авто відповідь
  • Індикація історії дзвінків: Вихідні / Вхідні / Пропущені
  • Функція додзвону
  • Налаштування рівня розмови: Можливе для вихідного та вхідного дзвінків
  • Функція DTMF
  • Індикація рівня прийому сигналу
  • Індикація рівня заряду
  • Мова меню: 24 мови
  • Можливість оновлення ПЗ
  • Мікрофон у комплекті
Підключення iPhone®
  • Сумісність із iPhone®: сумісний з усіма моделями за винятком моделей 1-го та 2-го поколінь
  • Підключення: KCU-461iV / KCU-471i (не входить до комплекту)
  • Відтворення Відео та Аудіо тільки з кабелем KCU-461iV
  • Вибір за категоріями: Плейлист/Виконавець/Альбом/Пісня/Підкасти/Жанр/Композитор/Аудіокниги
  • Алфавітний пошук
  • Виведення на дисплей обкладинки альбому
  • Пряме перемикання вгору/вниз: Плейлист/Виконавець/Альбом/Підкаст/Жанр/Композитор
  • Випадкове Відтворення: пісня, альбоми, все
  • Повторне відтворення
  • Підзарядка акумулятора
Підключення
  • Підтримка Apple CarPlay (необхідне підключення iPhone до CarPlay)
  • Підтримка Android Auto (потрібне підключення Android Auto на смартфоні
Функції навігаційної системи
  • Карта покриття: 49 країн (Західної та Східної Європи)
  • Мова меню: 29 Мов
  • Мова голосового супроводу: 29 Мов голосових вказівок, 15 Мов для перетворення тексту на мову (TTS)
  • Розширений пошук адрес
  • Пошук за Поштовим індексом
  • Вільна форма пошуку
  • Частковий пошук на ім'я Smart Search
  • Розширені функції POI
  • Альтернативні маршрути, використовуючи історію трафіку
  • Поліпшене планування маршруту
  • Eco Пошук маршруту
  • 7 Альтернативних рекомендованих маршрутів   
  • Розширений режим TMC
  • Режим відображення картки: 2D у напрямку вгору, 2D північ, 3D
  • Режим 3D City: 3D будівлі / Іконка
  • 3D-огляд перехрестя траси: Junction View
  • Система рекомендації смуги руху Drive Lane
  • Режим Тунель
  • Режим шосе
  • Режим мікшування голосового ведення за маршрутом
  • Перетворення тексту на мову (TTS)
  • Прямий телефонний дзвінок за даними POI
  • Гібридні датчики позиціонування: GPS, гіроскоп, імпульсний датчик швидкості автомобіля
Підключення USB-накопичувачів
  • USB-підключення (USB-кабель - у комплекті)
  • Відтворення музичних форматів: FLAC/MP3/WMA/AAC
  • Відтворення відео форматів: MP4
  • Файл/Папка, пошук імені
  • Пошук за тегами
  • Папка Вгору/Вниз
  • Випадкове відтворення (M.I.X.)
  • Повторне відтворення
Налаштування звуку
  • Система Bass Engine™ SQ
  • Система Bass Engine™ Pro
  • Регулювання рівня сабвуфера
  • Переключення фази сабвуфера: 0°/180°
  • Предустановки еквалайзера: Користувацька / Плоск. (заводська установка) / Поп / Рок / Новини / Джаз / Танцювальна / Хіп-хоп/ Легка музика/ Кантрі/ ​​Класична
  • Вихідний сигнал: 4 В
  • Еквалайзер: Параметричний 9-смуг Dual HD
  • 6-канальні цифрові затримки
  • Цифрове налаштування кросовера
  • Індивідуальні налаштування звуку за типом автомобіля
  • Система MediaXpander HD
  • Налаштування Програми рівня гучності
  • Завантаження даних Налаштування Звуку
  • Легке, покрокове налаштування звуку
  • Підтримка програми Alpine TuneIt App
Загальні
  • Підсилювач високої потужності 4х50 Вт
  • 7" сенсорний дисплей WVGA
  • Підсвічування кнопок: біле
  • Тип управління: Сенсорний, перетягування, різкий рух
  • Функція Вибране
  • Автоматична зміна профілю (2 Користувача)
  • Високоякісна аудіофільська конструкція
  • 3 пари лінійних виходів (4 В, Фронт/Тил/Сабвуфер)
  • AUX-Вихід: 1 A/В AUX Вихід
  • Сумісність з інтерфейсом штатних кнопок ДК на кермі (придбається окремо)
  • Вихід на штатний OEM дисплей
  • Пульт ДК (опція)
  • Режим мікшування голосового ведення за маршрутом
  • Підключення камери заднього огляду з керуванням для камер Multi-View
  • Налаштування напрямних ліній камери
  • Автоматичне перемикання на дисплей задньої камери
  • Режими: "Simple" (простий) та режим "Info"
  • Візуальний еквалайзер Visual EQ:
  • Регулювання контрастності
  • Мов меню: 24 Мов для режимів: AВ / Bluetooth, 29 Мов для режимів: меню навігації та режиму ведення за маршрутом
  • Годинник
  • Автоматичне приглушення яскравості
  • Введення коду безпеки для захисту від крадіжки
  • Можливість оновлення ПЗ
  • Виведення живлення антени
  • Вихід включення зовнішніх підсилювачів
  • Вхід HDMI (необхідний Alpine HDMI перехідний кабель)
  • Підтримка системи Start-Stop
  • Сумісний з опціональним DVD плеєром DVE-5300
Карта та база даних
  • Оновлення через інтернет: відвідайте http://www.naviextras.com
  • Предвстановлені картки Tom-Tom
  • 3 роки безкоштовного оновлення карт (можливо кілька оновлень)
Установка
  • Alpine пропонує більшу кількість монтажних комплектів, у тому числі від механічних деталей для адаптерів та інтерфейсів сполучення сигналів рульового пульта дистанційного керування та дисплея автомобіля (якщо є).< /li>
Технічні характеристики
Екран
  • Габарити екрану: 7" широкоформатний
  • Тип РК дисплея: Transparent Type TN LCD
  • Система управління: TFT Active Matrix
  • Роздільна здатність матриці: 1,152,000 пікселів (800 x 3 x 480)
  • Ефективна кількість пікселів: 99.99%
  • Система підсвічування: Біле LED підсвічування
  • Система кольоровості: NTSC, PAL

Максимальна вихідна потужність

  • Максимальна вихідна потужність 4 х 50 Вт
Тюнер FM
  • Діапазон налаштування: 87,5 – 108,0 МГц
  • Використовувана чутливість моно: 8,1 дБф (0,7 мкВ / 75 Ом)
  • 50 дБ порогова чутливість: 12 дБф (1.1 мкВ / 75 Ом)
  • Вибірковість по альтернативному каналу: 80,0 дБ
  • Ставлення сигнал/шум: 65,0 дБ
  • Поділ стереоканалів: 35 дБ
  • Коефіцієнт захоплення: 2,0 дБ
Тюнер СВ
  • Діапазон налаштування: 531-1602 кГц
  • Використовувана чутливість (за стандартом IEC): 25,1 / 28,0 (мкВ/дБf)
Тюнер ДВ
  • Діапазон налаштування: 153-281 кГц
  • Використовувана чутливість (за стандартом IEC): 31,6 / 30,0 (мкВ/дБф)
USB
  • USB-специфікації: 2.0
  • Максимальний струм: 1500 мА
  • Клас USB: Mass Storage Play From Device
  • Файлова система: FAT 16/32
  • Декодування MP3: MPEG-1/2 AUDIO Layer-3
  • Декодування WMA: Windows Media™ Audio
  • Декодування AAC: формат ACC-LC, файли - ′′/m4a′′
  • Декодування Flac
  • Сумісна з Відтворення USB Відео (AVI/MP4/MKV файли з H.264 Відео та MP3/AAC Аудіо)
  • Кількість каналів: 2 канали (стерео)
  • Частотна характеристика: 5 – 20000 Гц ±1 дБ (частотна характеристика може відрізнятися залежно від кодуючого ПЗ та бітрейту)
  • Коефіцієнт гармонійних спотворень: 0,008% (на 1 кГц)
  • Динамічний діапазон: 95 дБ (на 1 кГц)
  • Ставлення сигнал/шум: 100 дБ
  • Поділ каналів: 85 дБ (на 1 кГц)

GPS / Glonass

  • Сумісна з GPS / Glonass антена в комплекті
BLUETOOTH®
  • Версія Bluetooth: Bluetooth V2.0+EDR
  • Вихідна потужність: +4 дБм макс. (Клас потужності 2)
  • Профіль HFP (Hands Free Profile)
  • Профіль HSP (Head Set Profile)
  • A2DP (Розширений профіль передачі аудіо)
  • AVRCP (Профіль дистанційного керування Аудіо/Відео)
  • OPP (Object Push Profile)
  • PBAP (Доступ до записника)
  • SPP (Профіль послідовного порту)
Налаштування звуку
  • Налаштування рівня сабвуфера: 0 to +15
  • Налаштування фази сабвуфера: 0° або 180°
  • BASS ENGINE SQ: 5 режимів, рівень від 0 до +6
  • ФВЧ: 20 / 25 / 31.5 / 40 / 50 / 63 / 80 / 100 / 125 / 160 / 200 Гц
  • ФВЧ (Крутизна спаду): Вимк. / -6 / -12 / -18 / -24 dB/oct.
  • ФВЧ (Посилення): -12 to 0 dB
  • ФНЧ: 20 / 25 / 31.5 / 40 / 50 / 63 / 80 / 100 / 125 / 160 / 200 Hz
  • ФНЧ (Крутизна спаду): Вимк./ -6 / -12 / -18 / -24 дБ/oct.
  • ФНЧ (Посилення): -12 to 0 дБ
  • Циврові затримки: 0.0 - 9.9мс (з кроком 0.1мс)
  • Подвійний HD EQ (Фронт + Тил)
  • Циврові затримки: 0.0 - 9.9мс (з кроком 0.1мс)
  • Параметричний еквалайзер (Смуга1): 20 - 100 Гц
  • Параметричний еквалайзер (Смуга2): 63 - 315 Гц
  • Параметричний еквалайзер (Смуга3): 125 - 500 Гц
  • Параметричний еквалайзер (Смуга4): 250 - 1k Гц
  • Параметричний еквалайзер (Смуга5): 500 - 2k Гц
  • Параметричний еквалайзер (Смуга6): 1k - 4k Гц
  • Параметричний еквалайзер (Смуга7): 2k - 7.2k Гц
  • Параметричний еквалайзер (Смуга8): 5.8k - 12k Гц
  • Параметричний еквалайзер (Смуга9): 9k - 20k Гц
  • Параметричний еквалайзер  (Посилення): -14 до +14
  • Налаштування тембру для джерел: -14 to +14
HDMI
  • Вхідний формат: 720p / 480p /VGA
  • Вихідний формат: 480p
Загальні
  • Живлення: 14,4 (11-16) У пост. струму
  • Напруга на виході підсилювача (до кліпування): 4 В / 10 kОм
  • Максимальний кут нахилу під час встановлення: 30° від горизонталі
Габарити
  • Розмір корпусу (Ш х В х Г) мм: 178 x 50 x 164 мм
  • Вбудований GPS так
  • USB так
  • Колір підсвічування Білий
  • Типорозмір 1DIN
  • Знімна панель Ні
  • Bluetooth Так

Напишіть відгук

Мультимедіа 1-DIN з 7" монітором Alpine INE-W720D

Мультимедіа 1-DIN з 7" монітором Alpine INE-W720D

Напишіть відгук