Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Сигналізації >Двосторонні сигналізації>Автосигналізація Alligator C-3C із сиреною

Сигналізації >Двосторонні сигналізації>Автосигналізація Alligator C-3C із сиреною

Home > Сигналізації >Двосторонні сигналізації>Автосигналізація Alligator C-3C із сиреною

Сигналізації >Двосторонні сигналізації>Автосигналізація Alligator C-3C із сиреною

Автосигналізація Alligator C-3C із сиреною

Код товару: 5444

Архів

3 400,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Автосигналізація Alligator C-3C з сиреною

Пропонуємо до вашої уваги нову лінійку З серії Alligator, сучасні моделі охоронних систем з двостороннім зв'язком.
 
Помітна з першого побіжного погляду особливість серії - ергономічні брелоки без зовнішньої антени, які зручно носити в кишені. Таке технологічне рішення – приємна особливість і, звичайно, далеко не єдине з того, що ALLIGATOR може запропонувати користувачам. Можна впевнено сказати, що серія C ALLIGATOR – це результат жорсткого «еволюційного відбору» охоронних систем, у ході якого на ринку залишаються найнадійніші.
 
Перелік покращень та основних змін у нових системах ALLIGATOR C-3C:
 
- Інтерфейс для підключення CAN-модуля
- Інтерфейс для підключення GSM-модуля або PC
- FLEX-канали
- Удосконалений алгоритм запуску для кнопки Start/Stop
- мініатюрний центральний блок
- Уніфіковані кольори проводів
- Роздільна індикація стану ЦЗ та охорони
 
Настроювані FLEX-канали в нових системах ALLIGATOR C серії готові для вирішення будь-яких завдань!
  • У системах Alligator доступні до 3-х виходів керуючих каналів, що перепризначаються в режим роботи програмованих FLEX-каналів, у тому числі один силовий FLEX-канал.< /span>
  • Всі налаштування та програмування FLEX-каналів здійснюються з ПК через підключення до порту USB за допомогою кабелю Bilarm PC Kit Pro
  • Для FLEX-каналів доступне налаштування та вибір однієї з 17 подій при виконанні до трьох з 10 умов для включення або вимкнення каналу.< /li>
ALLIGATOR C-3С - автомобільна охоронна система з функцією автоматичного / дистанційного запуску двигуна, інтерфесами CAN, CAN-LIN і 2CAN, що налаштовуються FLEX-каналами та підтримкою GSM-модулів.
 
ALLIGATOR C-3С можна встановити в будь-який автомобіль - з бензиновим або дизельним, атмосферним або турбованим двигуном, з автоматичною або ручною КПП, з традиційним ключем запалювання або кнопкою Engine Start/Stop, з традиційною проводкою або з різними CAN-шинами (через опціональний CAN-модуль).
 
Звичайно, у цій моделі є і така потрібна в нашому кліматі функція як дистанційний та автоматичний запуск двигуна, з багатими можливостями різних налаштувань. При підключенні модуля GSM, системою можна керувати поза зоною дії брелока – через інтернет або зі смартфона, а також визначати приблизне місце з можливістю трекінгу.
 
Основний брелок управління охоронною системою ALLIGATOR C-3С має чотирикнопкове керування, і всі кнопки розташовані на передній панелі під дисплеєм. Двосторонній зв'язок у С-3С працює в діапазоні 434 МГц і забезпечує якісне з'єднання на відстані до 1200 метрів у режимі оповіщення.
 
Радіоканал захищений удосконаленим динамічним кодом із захистом від сканування кодграберами. Особливістю систем ALLIGATOR є те, що оповіщення та інформація про стан автомобіля приходить на всі зареєстровані в його пам'яті брелоки, незалежно від того, якою з них була дія.
 
Автомобільний охоронний комплекс ALLIGATOR C-3C - оптимальний вибір для тих, хто бажає реалізувати у своєму автомобілі автоматичний та дистанційний запуск двигуна, забезпечити надійний захист та використовувати потрібні сервісні функції, але при цьому не готовий переплачувати за можливості, що не використовуються.
 
ALLIGATOR C-3С – доступна автомобільна охоронна система з функціями керування двигуном, завдання якої – забезпечити контроль за станом автомобіля, при цьому вона не перевантажена додатковим функціоналом за наявності найбільш актуальних можливостей.
  • CAN модуль Так
  • Автозапуск Так
  • Діалоговий код Ні

Напишіть відгук

Автосигналізація Alligator C-3C із сиреною

Автосигналізація Alligator C-3C із сиреною

Напишіть відгук