Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Сигналізації >Двосторонні сигналізації>Сигналізація CONVOY MP-180D LCD

Сигналізації >Двосторонні сигналізації>Сигналізація CONVOY MP-180D LCD

Home > Сигналізації >Двосторонні сигналізації>Сигналізація CONVOY MP-180D LCD

Сигналізації >Двосторонні сигналізації>Сигналізація CONVOY MP-180D LCD

Сигналізація CONVOY MP-180D LCD

Код товару: 7262

Двостороння сигналізація CONVOY MP-180D LCD

MP-180D - двостороння автосигналізація зі збільшеним радіусом дії. Сигналізація стала черговою системою охорони в лінійці Convoy, яка має діалоговий тип кодування радіосигналу і тим самим захищена від інтелектуального злому. Система розрахована на надійну роботу в умовах міських перешкод, має автоматичний контроль каналу зв'язку та стійкий прийом радіосигналу завдяки робочій частоті f=868 МГц.
Від інших автосигналізацій з двостороннім зв'язком, у своєму класі, сигналізація відрізняється гарною якістю, покращеною перешкодом керування та широкими функціональними можливостями. Про останнє свідчить наявність семи додаткових програмованих каналів і одного додаткового входу для реалізації охоронних, протиугінних та сервісних функцій. При оповіщенні про спрацювання системи на основному брелоку, крім індикації, використовуються вібросигнали. Також брелок з дисплеєм оснащений годинником і будильником.
Радіус дії пристрою – до 600 м у режимі керування та до 1400 м у режимі оповіщення. Так як система спеціально розроблялася для роботи в умовах міських перешкод, вона ставитиметься і зніматиметься з охорони з першого разу на всіх парковках гіпермаркетів. Під час передачі та прийому сигналів застосовується оригінальне діалогове кодування, яке захищає радіосигнал від підбору та перехоплення різними кодграберами.
Блок управління системи має два роз'єми для підключення датчиків удару та об'єму. Перший із датчиків вже є в комплекті. Крім звичайної постановки та зняття з охорони, модель Convoy MP-180D має функцію пасивної постановки на охорону. Серед охоронних та протиугінних можливостей системи можна виділити наступні: 6 незалежних зон охорони, режим «Паніка» реалізації двох різних типів блокування двигуна, включення режиму тривоги при відключенні та включенні живлення в режимі охорони, захист від насильницького викрадення Anti-HiJack та пасивне блокування двигуна (іммобілайзер).
За допомогою кнопки, розміщеної на антеному модулі, пасажир, при необхідності, може викликати власника автомобіля, не виходячи з машини. Ще один корисний режим - пошук автомобіля на стоянці. З його допомогою авто легко відшукується серед інших транспортних засобів, припаркованих на великому паркінгу. запалювання;
- дистанційна перевірка стану сигналізації;
- слаботочний вихід для дистанційного відкриття замка багажника;
- пам'ять спрацьовувань системи;
- можливість реалізації охорони авто з працюючим двигуном, у тому числі з турбованим;
- програмований час роботи двигуна в режимі «Турботаймер»;- режими «Комфорт» та «Паніка»;
- режим Anti-HiJack (пасивний/активний захист);
- реалізація двох різних типів блокування двигуна одночасно; - сповіщення про «невимкнені» габаритні вогні при вимиканні запалення; .

  • Діалогові так
  • Гарантія 12 місяців

Напишіть відгук

Сигналізація CONVOY MP-180D LCD

Сигналізація CONVOY MP-180D LCD

Напишіть відгук