Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Автосвітло>Автомобильные сигнализации>Чехлы для сидений, накидки, тенты, оплетки>Фари додаткового світла>LED фара далекого світла AllLight 07T-18W(3535)

Автосвітло>Автомобильные сигнализации>Чехлы для сидений, накидки, тенты, оплетки>Фари додаткового світла>LED фара далекого світла AllLight 07T-18W(3535)

Home > Автосвітло>Автомобильные сигнализации>Чехлы для сидений, накидки, тенты, оплетки>Фари додаткового світла>LED фара далекого світла AllLight 07T-18W(3535)

Автосвітло>Автомобильные сигнализации>Чехлы для сидений, накидки, тенты, оплетки>Фари додаткового світла>LED фара далекого світла AllLight 07T-18W(3535)

LED фара далекого світла AllLight 07T-18W(3535)

Код товару: 5678

180,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Світлодіодна фара дальнього світла AllLight 07T-18W (3535)

Світлодіодні фари (балки) AllLight це серія не дорогих, але в той же час надійних ламп, які стануть незамінними помічниками при їзді в темний час доби. Найчастіше лампи даного типу можна побачити на брутальних позашляховиках з величезними колесами, на яких пересуваються рибалки, мисливці і просто любителі помісити бруд на вихідних подалі від міської суєти. Але останнім часом все частіше світлодіодні лампи далекого і ближнього (робочого світла) ставлять на прості "робочі" автомобілі, а так само на різну спеціальну техніку і цьому є пояснення. На відміну від звичайної лампи розжарювання, світлодіод дає яскравіший, спрямований промінь світла при нижчому енергоспоживання. Подібна лампа буде відмінним доповненням до звичайного штатного світла автомобіля і допоможе уникнути неприємних ситуацій на дорозі в темний час доби. До того ж використання потужних світлодіодів провідних світових виробників дозволяють зробити потужну фару у компактному корпусі, що дозволяє розмістити її навіть у бампері легкового автомобіля. А серія зручних кріплень дозволять змінити напрямок світла, що зручно при їзді бездоріжжям у нічний час доби.

Світлодіодні фари (у народі можна зустріти ще назву "балка") діляться на 3 типи: фара далекого світла, ближнього (робочого) світла та комбінованого світла. Судячи з назви, можна відразу зрозуміти в чому в них різниця. Так це кут свічення.

Фари далекого світла мають вузький спрямований промінь світла в межах 15 - 30", що відповідає куту світла штатної фари далекого світла. При правильному встановленні та регулюванні дані фари дають добре освітлений коридор світла на відстані до 200 метрів. Відповідно чим більше потужність фари, тим яскравіший і сильніший промінь.

Фари ближнього або робочого світла мають ширший промінь світла і використовують в основному як додаткове світло при їзді на невеликій швидкості або маневруванні на погано освітленій ділянці світла. Найчастіше їх можна зустріти на невеликих квадрациклах, спецтехніці або на джипах як лампа заднього світла. Промінь свічення даних ламп може бути від 30 до 250 градусів і, як правило, не перевищує 50 метрів. Такі показники досягаються шляхом використання спеціальних відбивачів та лінз.

Фари комбінованого світла поєднують у собі обидві попередні лампи. Крім потужного променя далекого світла вони мають окремі діоди зі спеціальними відбивачами, які розсіюють світло і освітлюють простір навколо автомобіля.

Всі світлодіодні фари AllLight виготовляють з алюмінієвого сплаву пофарбованого порошковою фарбою, який при невеликій вазі має високі показники міцності та надійності. Кріпильні елементи виконані з нержавіючої сталі, що унеможливлює корозію навіть при використанні в складних погодних умовах. Що стосується кріпильних елементів, то вони виконані з урахуванням усіх вимог до подібних виробів і дозволяють встановити фари практично на будь-який автомобіль або вантажівку.

Слід також відзначити, що всі фари мають ступінь захисту від вологи на рівні ip67, що дозволить навіть занурити її на деякий час під воду, не боячись, що вона вийде з ладу.

Компанія AllLight використовує тільки якісні перевірені чіпи від світових виробників - компанії EPISTAR, OSRAM та CREE. Дані чіпи при невеликій потужності мають високі показники світловіддачі, а термін служби даних діодів перевищує показник 30000 годин.

Світлодіодна фара AllLight 07T-18W(3535) 6chip OSRAM 3535 spot 9-30V

  • Тип: далекого світла
  • Чип: OSRAM 3535 3Watt
  • Кількість діодів: 6
  • Потужність сумарна Вт: 18
  • Світловий потік: 1440 lm
  • Кут світіння: 30"
  • Робоча напруга: 9-30V DC
  • Колірна температура: 6000K
  • Ступінь вологозахисту: IP 67
  • Матеріал корпусу: Литий алюміній 
  • Розмір Д*Ш*В мм: 157/47/44
  • Тип фар Фари далекого світла

Напишіть відгук

LED фара далекого світла AllLight 07T-18W(3535)

LED фара далекого світла AllLight 07T-18W(3535)

Напишіть відгук