Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Автотовари>Розпродаж!!!>Іммобілайзер Biocode-auto M10 INT RDU

Автотовари>Розпродаж!!!>Іммобілайзер Biocode-auto M10 INT RDU

Home > Автотовари>Розпродаж!!!>Іммобілайзер Biocode-auto M10 INT RDU

Автотовари>Розпродаж!!!>Іммобілайзер Biocode-auto M10 INT RDU

Іммобілайзер Biocode-auto M10 INT RDU

Код товару: 4379

3 402,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Іммобілайзер Biocode-auto M10 INT RDU

Опис Biocode-auto M10 INT:
Пам'ять на 10 відбитків пальців.
Biocode Auto-M10 Int створена на базі системи Biocode Auto-M10 і відрізняється від неї наявністю інтеграційних виходів, що дозволяють з'єднати в потужний протиугінний комплекс практично будь-які охоронні системи, з наявних зараз на ринку. Автомобільна протиугінна система Biocode Auto-M10 призначена для створення потужного автомобільного охоронного комплексу, що перешкоджає угону і захвату. Передбачені інтеграційні виходи можуть бути підключені до сигналізації, контролера центрального замку, до різних супутникових та радіоканальних систем стеження, дозволяючи повністю контролювати та попереджати спроби угону та несанкціонованого проникнення в автомобіль.
За допомогою спеціального сканера система визначає власника за його відбитком виключає будь-які можливості перехоплення сигналу. Мініатюрний ємнісний сканер відрізняється простотою установки та органічно вписується в інтер'єр салону. Порівняння відбитка відбувається за десятками параметрів і дає 100% гарантію у впевненому зчитуванні за різних умов. Завдяки застосуванню інтелектуальних цифрових реле дистанційного блокування RDU, керованих по штатній електропроводці, при несанкціонованому доступі двигун автомобіля буде надійно заблокований. У разі використання реле RDU блокування двигуна відбувається після включення запалювання, а реле RDD з датчиком руху дозволяють підтримувати дистанційний блокування двигуна з початком руху автомобіля.

Зверніть увагу! Реле RDU і RDUK не мають вбудованого датчика руху, тому автозапуск з даним типом реле працювати не буде (відразу після включення запалювання система проводить ідентифікацію власника. Якщо не прикласти палець до сканера або буде доданий не прописаний у системі палець, двигун заблокується). /span>Цифрові реле дистанційного блокування у виконанні з нормально замкнутими контактами забезпечують захист від пошуку заблокованих ланцюгів автомобіля за допомогою діагностичного обладнання. Для підвищення скритності установки реле RDU виконані у вигляді звичайних штатних автомобільних реле. А конструктивне виконання реле RDUK дозволяє здійснювати його встановлення шляхом вплетення в косу штатної електропроводки автомобіля. Кількість реле, що встановлюються в автомобілі, не обмежена.
До системи можна підключити реле RZ для керування електромеханічним замком капота, що дозволить створювати протиугінний комплекс із захистом блокувань, розташованих у підкапотному просторі. Установка на автомобіль електромеханічного замку капота з керуванням по відбитку пальця, значно підвищує угоностійкість автомобіля і виключає можливість зняття блокувань викрадачами. Це контроль за відкриттям дверей водія, а також спеціальний режим "тривожний палець" - коли власник, у разі вимушення його зловмисниками завести двигун, прикладає до сканера палець, статус якого в базі даних користувачів є "тривожним", і через 5 хвилин відбувається блокування двигуна.
Програмне забезпечення, що входить в комплект поставки, дозволяє легко проводити налаштування різних режимів роботи системи, варіанти налаштування сигналів на інтеграційних виходах дозволять установнику розробити будь-який потрібний сценарій протидії тим чи іншим діям зловмисників. Biocode Auto-M10 Int, наприклад, може дозволити, як відразу заблокувати рух автомобіля при спробі викрадення або захоплення машини, так і потай надіслати тривожний сигнал на пульт оперативного чергового, у разі обладнання автомобіля системою стеження. Гнучкість налаштування дозволяє з'єднати в єдиний комплекс практично будь-які охоронні системи, що є зараз на ринку. Система може бути встановлена в будь-які автомобілі і не порушує роботу штатної електроніки. Найновіша технологія передачі даних, в якій використовується оригінальний спосіб модуляції, забезпечує неможливість перехоплення сигналу керування код-граберами.

Напишіть відгук

Іммобілайзер Biocode-auto M10 INT RDU

Іммобілайзер Biocode-auto M10 INT RDU

Напишіть відгук