Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Сигналізації >Іммобілайзер Pandect IS-350i

Сигналізації >Іммобілайзер Pandect IS-350i

Home > Сигналізації >Іммобілайзер Pandect IS-350i

Сигналізації >Іммобілайзер Pandect IS-350i

Іммобілайзер Pandect IS-350i

Код товару: 4389

4 040,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Іммобілайзер Pandect IS-350i

Іммобілайзер Pandect IS-350 – протиугінний засіб нового покоління, призначений для запобігання угону транспортного засобу шляхом спроб прихованого проникнення, а також для протидії спробам захоплення транспортного засобу з агресивними діями щодо власника. Застосування даного іммобілайзера можливе на будь-яких сучасних автомобілях, крім нанесення будь-якої шкоди штатним електронним системам.
 
Система побудована з використанням інтегральних рішень нового покоління та реалізована на найвищому технічному рівні, зручна та надійна в експлуатації. Від власника автомобіля не потрібні жодні дії для деактивації протиугінної функції.
 
Система в зоні дії радіоканалу робить діалоговий високошвидкісний обмін кодами авторизації в частотному діапазоні 2,4 GHz між брелоком і модулем блокування, деактивуючи приховане блокування двигуна.
 
Вся процедура ідентифікаційного діалогу відбувається за частки мілісекунди, що ускладнює спроби не тільки рахувати коди, а й просто їх виявити в ефірі на одному зі 125 каналів, що використовуються в діапазоні 2,4 GHz для передачі даних. Скористатися автомобілем, оснащеним іммобілайзером Pandect IS-350, можна лише маючи брелок, прописаний у систему.
 

Зовнішніх ознак використання іммобілайзера зловмисникам виявити не вдасться, оскільки від власника не потрібно жодних маніпуляцій, окрім як внести брелок у зону зв'язку. Ідентифікація брелока можлива на відстані не більше ніж 3-5 метрів від автомобіля, оснащеного іммобілайзером. Зменшено час спрацьовування іммобілайзера за відсутності мітки під час першого увімкнення запалювання до 15 секунд.

Характеристики:

Регулювання датчиків з брелока: Так
Підтримка Slave-режиму: Так, розширена
Автозапуск: Так
CAN: Так, розширена
Вбудоване управління радіореле: Так
Енергоекономічність: Висока (найекономніша)
Наявність релейного модуля: Так
Датчик температури: 1 (на двигуні)
Цінова категорія: Преміум
GSM: Так
Двосторонній зв'язок: Так

Виробник залишає за собою право вносити зміни в комплектацію, технічне та програмне забезпечення системи та дизайн пакувальних матеріалів без попереднього повідомлення.

Напишіть відгук

Іммобілайзер Pandect IS-350i

Іммобілайзер Pandect IS-350i

Напишіть відгук