Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Автозвук>Підсилювачі>Підсилювач JBL GTR-104

Автозвук>Підсилювачі>Підсилювач JBL GTR-104

Home > Автозвук>Підсилювачі>Підсилювач JBL GTR-104

Автозвук>Підсилювачі>Підсилювач JBL GTR-104

Підсилювач JBL GTR-104

Код товару: 5774

Підсилювач JBL GTR-104

Кількість каналів: 4

8 499,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Підсилювач JBL GTR-104

Моно та багатоканальні підсилювачі JBL GTR забезпечують ефективність та потужність, які можна очікувати від підсилювачів класу D, та продуктивність, яку ви очікуєте від JBL. Кожна модель у лінійці підтримує входи високого та низького рівня, що дозволяє підсилювачам JBL GTR вбудуватися практично у будь-яку аудіосистему автомобіля, у тому числі заводську.

2-, 4- та 5-канальні підсилювачі пропонують потокове аудіо через Bluetooth®, ексклюзивну технологію реконструкції музики Clari-Fi™, яка аналізує та покращує якість звуку стислих файлів у режимі реального часу, режим мульти-спарювання Party Mode, який дозволяє будь-якому пасажиру спрямовувати потік музики, та налаштування через панель управління. Підсилювачі JBL GTR дозволяють формувати прослуховування музики в автомобілі новими способами.

Потокове аудіо Bluetooth® та підтримка телефонії

Повнодіапазонний, багатоканальний підсилювач JBL GTR-104 включає функцію Bluetooth® для бездротової передачі потокового аудіо з телефонів та інших пристроїв. Ви можете приймати телефонні дзвінки через аудіо систему автомобіля, просто торкнувшись кнопки на панелі керування.

Технологія відновлення Clari-Fi™

Clari-Fi™, запатентована технологія DSP, вбудована в підсилювач GTR-104, аналізує музичні файли та покращує цифрову музику з високим ступенем стиснення в режимі реального часу. Предиктивний алгоритм відновлює аудіо-контент, який відкидається у процесі стиснення. Clari-Fi™ працює з усіма пристроями відтворення та аудіо джерелами. Вона розширює смугу пропускання високих частот, відновлює природну теплоту вокалу та розширює звукову сцену. Коротше кажучи, Clari-Fi™ повертає душу цифровій музиці.

Бездротове парування Party Mode

Підсилювач JBL GTR-104 пропонує режим Party Mode - можливість мульти-спарювання, що дозволяє пасажирам спрямовувати потік музики по черзі. Коли вибрано режим Party Mode на панелі керування, кожен в автомобілі може керувати музикою.

Параметри з панелі керування

Многоканальні підсилювачі GTR-104 поставляються з провідним пультом управління, який включає всеспрямований мікрофон і вкладає цілий ряд функцій у ваші руки. Ви можете активувати Bluetooth®, приймати та завершувати телефонні дзвінки, вибирати режим Party Mode та скасовувати Clari-Fi™.

Посилення класу D

Кожен підсилювач GTR, включаючи моделі з повним діапазоном, відноситься до класу D. Це високоефективні, низькотемпературні підсилювачі генерують багато енергії, не залучаючи великого струму.

Повнодіапазонні лінійні виходи

JBL GTR-104 включають повнодіапазонні лінійні виходи. Це дозволяє передавати звуковий сигнал на додаткові підсилювачі потужності для сабвуферів.

Прошивка, що оновлюється

Підсилювачі JBL GTR включають порт mini-USB, який дозволяє легко оновити прошивку.

ADAS вхід

Чотириканальний, з призначуваними входами повнодіапазонний підсилювач GTR перенаправляє джерело відтворення при надходженні сигналу від передових систем допомоги водієві (ADAS) і дозволить транслювати ADAS-попередження в діапазоні вибраного каналу.

Тип Чотириканальний повнодіапазонний автомобільний підсилювач
Ставлення сигнал-шум (IHF-A) >75 дБ (1 Вт/ @ 2 Ом)
Вихідна потужність 100 Вт RMS (2 Ом) на канал, 120 Вт RMS ( 4 Ом) на канал, <0,1% THD + N
Вихідна пікова потужність 1500 Вт

 

  • Підсилювачі 4х-канальні

Напишіть відгук

Підсилювач JBL GTR-104

Підсилювач JBL GTR-104

Кількість каналів: 4

Напишіть відгук