Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Автозвук>Підсилювачі>Процесор-підсилювач Alpine PDP-E800DSP

Автозвук>Підсилювачі>Процесор-підсилювач Alpine PDP-E800DSP

Home > Автозвук>Підсилювачі>Процесор-підсилювач Alpine PDP-E800DSP

Автозвук>Підсилювачі>Процесор-підсилювач Alpine PDP-E800DSP

Процесор-підсилювач Alpine PDP-E800DSP

Код товару: 9156

Процесор-підсилювач Alpine PDP-E800DSP

Кількість каналів: 8
Клас підсилювача: АВ

Нет в наличии!

26 360,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Цифровий підсилювач Alpine PDP-E800DSP

PDP-E800DSP

8-канальний цифровий процесор-підсилювач

Alpine представляє повністю новий цифровий підсилювач PDP-E800DSP. Це чудове рішення «все в одному» дозволяє підняти на новий рівень аудіосистему практично в кожному автомобілі завдяки неймовірній універсальності та широким можливостям підключення.
 
Процесор оснащений шістьма вхідними каналами (високого рівня або лінійного рівня) і вісьмома вихідними каналами, що повністю конфігуруються, що дозволяє використовувати його в абсолютно різних системах. Налаштуйте ваш звук за допомогою професійного 240-смугового параметра еквалайзера, 8-канальних тимчасових затримок і 8-канального цифрового кросовера.
 
Для налаштування системи скористайтеся спеціальною програмою Alpine для комп'ютера. Підключити комп'ютер до процесора можна як за допомогою USB, так і за допомогою бездротового з'єднання. Дуже інтуїтивно-зрозуміла та проста у використанні програма дозволяє проводити повне налаштування процесора та відображає всі дані у наочному графічному інтерфейсі користувача.
 
Безкоштовна програма Alpine Remote Control для PDP-E800DSP (вона доступна як для Android, так і для iPhone) дозволяє керувати вашим процесором-підсилювачем у поїздці і має доступ до найбільш важливих функцій, таких як загальна гучність системи, перемикання джерел, виклик пресетів та ін.
 
PDP-E800DSP є ідеальним рішенням, особливо для апгрейду штатної системи, в якій штатна аудіосистема не можна замінити головним пристроєм aftermarket, для того, щоб досягти кращого звуку. Процесор-підсилювач Alpine може бути доданий до існуючої системи, щоб створити нову систему, зберігши при цьому штатний головний пристрій.
 
 

Опис Автопідсилювач з процесором Alpine PDP-E800DSP:

  • 8-канальний цифровий процесор-підсилювач
  • Alpine представляє повністю новий цифровий підсилювач PDP-E800DSP. Це чудове рішення «все в одному» дозволяє підняти на новий рівень аудіосистему практично в кожному автомобілі завдяки неймовірній універсальності та широким можливостям підключення.
  • Процесор оснащений шістьма вхідними каналами (високого рівня або лінійного рівня) і вісьмома вихідними каналами, що повністю конфігуруються, що дозволяє використовувати його в абсолютно різних системах. Налаштуйте ваш звук за допомогою професійного 240-смугового параметра еквалайзера, 8-канальних тимчасових затримок і 8-канального цифрового кросовера.
  • Для налаштування системи скористайтеся спеціальною програмою Alpine для комп'ютера. Підключити комп'ютер до процесора можна як за допомогою USB, так і за допомогою бездротового з'єднання. Дуже інтуїтивно-зрозуміла та проста у використанні програма дозволяє проводити повне налаштування процесора та відображає всі дані у наочному графічному інтерфейсі користувача.
  • Безкоштовна програма Alpine Remote Control для PDP-E800DSP (вона доступна як для Android, так і для iPhone) дозволяє керувати вашим процесором-підсилювачем у поїздці і має доступ до найбільш важливих функцій, таких як загальна гучність системи, перемикання джерел, виклик пресетів та ін.
  • PDP-E800DSP є ідеальним рішенням, особливо для апгрейду штатної системи, в якій штатна аудіосистема не можна замінити головним пристроєм aftermarket, для того, щоб досягти кращого звуку. Процесор-підсилювач Alpine може бути доданий до існуючої системи, щоб створити нову систему, зберігши при цьому штатний головний пристрій.

Ви задоволені якістю звучання вашої автомобільної аудіосистеми?

  • Ваша щоденна подорож займає 45 хвилин в один кінець? Значить, ви проводите в машині близько 300 годин на рік дорогою на роботу і назад. З урахуванням інших поїздок це легко може зрости і до 500 годин на рік. У поїздках ми часто слухаємо музику. Фактично, для більшості людей саме автомобіль – місце номер один, де вони слухають музику. Тому чому б не вкласти гроші в хорошу аудіосистему, яка дозволить вам дійсно насолоджуватися вашою улюбленою музикою, а не просто слухати щось у фоновому режимі. Alpine PDP-E800DSP – це дуже гнучке та універсальне рішення, яке принесе у ваш автомобіль дивовижну якість та динамічність звучання.

Універсальність та гнучкість у можливостях підключення

  • PDP-E800DSP надзвичайно універсальний – його можна підключити практично до будь-якої штатної системи та створити ту конфігурацію, яка вам потрібна. Підключіть процесор-підсилювач до штатної системи через 6-канальний вхід високого рівня з функцією автоувімкнення, або, як варіант, використовуйте 6-канальний вхід лінійного рівня (RCA). Також є оптичний вхід (24 біт/96 кГц макс.)

Сконфігуруйте свою систему динаміків

  • Ви можете довільно конфігурувати 8 вихідних каналів на свій розсуд. Кожен канал видає 100 Вт навантаження 4 Ома (сумарна потужність обмежена величиною 700 Вт) і може бути налаштований як твітер, середньочастотник, мідбас або центральний канал. Ви також можете використовувати будь-яку пару каналів у режимі паралельного включення для отримання потужного (200 Вт) сабвуферного каналу. PDP-E800DSP включає в себе цифровий кросовер, тому вам не доведеться піклуватися про встановлення пасивних кросоверів в автомобілі. Частотна характеристика всіх каналів – 20-22000 Гц – ви зможете реалізувати будь-яку задуману систему.

Широкі можливості налаштування звучання

  • З процесором-підсилювачем Alpine ви отримуєте готову професійну студію: 240 смуг параметричного еквалайзера (30 смуг на канал) дозволять вам детально налаштувати звучання. Також ви отримаєте 8-канальні часові затримки для ідеального налаштування кожного каналу. Аналогова маршрутизація каналів дозволить вам, наприклад, підсумувати кілька каналів для організації центрального каналу.

Технологія чистого Class-D

  • Процесор-підсилювач використовує технологію посилення Class-D: це означає, що після того, як сигнал з аналогових входів перетворюється на цифрову форму, далі, протягом усього шляху, від етапу обробки до етапу посилення. Застосування технології Class-D дозволяє досягти дуже високої ефективності - виділення тепла менше, що дозволяє зменшити розмір радіатора охолодження. Завдяки цьому корпус процесора має дуже компактний корпус, для якого легко знайти місце в автомобілі (205 x 150 x 50 мм).

Бездротове керування системою

  • Завантажте програму Alpine Remote Control для вашого смартфону Android або iPhone для того, щоб керувати всіма основними функціями в поїздці: перемикайте інструкції, регулюйте загальну гучність системи, вибирайте пресети звукових налаштувань і т.д. У додатку передбачені денний та нічний режими. Програму можна завантажити безкоштовно з Google Play або Apple app store.

Сумісність із системою старт-стоп

  • PDP-E800DSP повністю зберігає свою функціональність у автомобілях, оснащених системою старт-стоп – не буде жодних несподіваних відключень звуку, коли ви зупинилися на перехресті.

Сумісність із виносним регулятором

  • Ви можете підключити регулятор Alpine RUX-KNOB2 (він продається окремо) для того, щоб регулювати рівень сабвуфера або загальну гучність на PDP-E800DSP. Цей недорогий аксесуар можна встановити в будь-якому зручному місці панелі автомобіля – це дасть вам можливість оперативного регулювання рівня басу або гучності системи.

Невідтворне відтворення звуку

  • Якщо ви користуєтесь телефоном Android, ви можете використовувати підключення до роз'єму мікро-USB процесора PDP-E800DSP для того, щоб передавати на процесор звук і насолоджуватися lossless-файлами в повній якості. Ви також можете підключити смартфон до процесора за допомогою Wi-Fi (бездротовий модуль входить до комплекту PDP-E800DSP). Ми рекомендуємо використовувати USB Audio Player Pro App для Android.

Експертне налаштування звуку з вашого комп'ютера

  • Завантажте програму Alpine Sound Lab для PDP-E800DSP з розділу Підтримка та встановіть її на ваш комп'ютер (підтримуються Windows 7, 8 та 10). Підключіть ваш комп'ютер через USB або Wi-Fi до процесора Alpine PDP-E800DSP для початку налаштування вашої системи.
  • 240 смуг параметричного еквалайзера та кросовер
  • Параметричним еквалайзером користуватися просто: 30 смуг на кожен канал можуть бути відрегульовані в реальному часі переміщенням движків на екрані. Налаштування відображаються на екрані. Ви також можете налаштувати цифровий кросовер незалежно для кожного каналу (можна вибрати ФВЧ, ФНЧ, смуговий фільтр 6/12/18/24dB/30 дБ із вибором типу фільтра: Баттерворта, Бесселя або Чебишева). Передбачено також інверсію фази (0,180).

8-канальні часові затримки

  • Використовуйте графічний інтерфейс користувача для того, щоб налаштувати тимчасову затримку в кожному каналі. Величину затримки можна відображати у сантиметрах, дюймах чи мілісекундах. Можна також налаштовувати затримку одночасно для вибраної групи каналів.

Аналогова маршрутизація сигналу

  • Цей інструмент дозволяє вам задати, який вхідний сигнал передається на кожен із вихідних каналів (у відсотках). Це дозволяє, наприклад, створити центральний канал із двох фронтальних каналів.

Регулювання вхідної чутливості

  • Ви можете налаштувати чутливість для кожного аналогового входу в діапазоні від -15 дБ до 0 дБ. Це дозволяє встановити оптимальне значення для вашого джерела.

Технічні характеристики:

  • 6-канальний вхід високого рівня для інтеграції зі штатною системою
  • 6 аналогових входів лінійного рівня (RCA) для підключення головних пристроїв aftermarket
  • 1 цифровий вхід TOSLINK/SPDIF
  • 8 вихідних каналів високої потужності
  • Ставлення сигнал/шум - 110 дБ (за цифровим входом)
  • Поділ каналів: не менше 75 дБ
  • USB-вхід для налаштування процесора з комп'ютера
  • Бездротове підключення з використанням зовнішнього модуля (для налаштування процесора) для комп'ютера, а також бездротова потокова передача аудіо (з комп'ютера або смартфона)
  • Посилення Class-D з повністю цифровим проходженням сигналу
  • АЦП BurrBrown
  • Додаток для бездротового керування з Android або iPhone з підтримкою основних функцій (загальна гучність системи, рівень сабвуфера, виклик пресетів, перемикання джерел)
  • Вихід підсилювача (копія каналу номер 8, для підключення зовнішнього сабвуферного підсилювача)

ПІДСИЛЮВАЧ

  • А/Ц перетворення BurrBrown
  • Цілковий цифровий шлях сигналу
  • Висока потужність
  • Сумарна потужність 700 Вт RMS на 4 Ома
  • 100 Вт на канал на 4 Ома
  • 120 Вт на нанал на 2 Ома
  • 200 Вт на 2 Ома (два канали в паралельному режимі)
  • Розширена діагностика для кожного вихідного каналу (коротке замикання, перегрів, кліпування)
  • Сумісність із системами старт-стоп
  • Сумісність з навантаженням 2 – 4 Ома
  • Підтримка паралельного режиму виходів

ПРОЦЕСОР

  • Новий процесор від Analog Device (ADAU1452)
  • 8 каналів із незалежним регулюванням рівня сигналу
  • Незалежне або пов'язане регулювання для всіх вихідних каналів
  • Затримка для кожного каналу до 14,57 мс з кроком 0,01 мс
  • 30-смуговий графічний еквалайзер для кожного каналу із змінною частою, Q (від 1 до 15) та рівнем (-10 дБ /+10 дБ)
  • Цифровий кросовер для кожного каналу (ФВЧ, ФНЧ, смуговий) 6/12/18/24dB/30 дБ з вибором типу фільтра (Баттерворта, Бесселя, Чебишева)
  • Інверсія фази (0,180)
  • Майстер-гучність (0 – 42 дБ)
  • Рівень сабвуфера (0 -15 дБ)
  • Можливість зберігати/викликати до 6 пресетів процесора
  • Налаштування можна захистити за допомогою сертифіката
  • Аналогова маршрутизація каналів у довільному порядку (приклад: змішування каналів для організації центрального каналу або 3-смугового вхідного сигналу)
  • Можливість увімкнення/вимкнення еквалайзера для кожного з каналів)
  • Можливість групування каналів для зручного налаштування тимчасових затримок (до 4 груп)
  • Увімкнення/вимкнення затримки для кожного каналу
  • Калькулятор тимчасових затримок для початківців
  • Сторінка огляду всіх налаштувань
  • Моніторинг параметрів (напруга живлення та температура)
  • Увімкнення за наявності сигналу або проводу Remote
  • Можливість підключення RUX-KNOB2 (майстер-гучність або рівень сабвуфера)
  • Додаткове регулювання чутливості для аналогового входу input (+6; +9db ). Для джерел із рівнем сигналу нижче 2 Вольта
  • Підсилювачі 8-ми канальні

Напишіть відгук

Процесор-підсилювач Alpine PDP-E800DSP

Процесор-підсилювач Alpine PDP-E800DSP

Кількість каналів: 8
Клас підсилювача: АВ

Напишіть відгук