Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Автотовари>Розпродаж!!!>Автомобільне дзеркало заднього виду Phantom RM-50

Автотовари>Розпродаж!!!>Автомобільне дзеркало заднього виду Phantom RM-50

Home > Автотовари>Розпродаж!!!>Автомобільне дзеркало заднього виду Phantom RM-50

Автотовари>Розпродаж!!!>Автомобільне дзеркало заднього виду Phantom RM-50

Автомобільне дзеркало заднього виду Phantom RM-50

Код товару: 9667

1 541,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Дзеркало заднього виду Phantom RM-50

Дизайн корпусу салонного дзеркала заднього виду Phantom RM-50  з вбудованим монітором 5,0″ виконаний у стилі звичайного дзеркала заднього виду і є накладкою, яка кріпиться на штатне дзеркало заднього виду за допомогою затискачів. Це дозволяє Phantom RM-50 органічно вписатися в інтер'єр автомобіля, тим самим не загороджуючи огляд водію та не привертаючи зайвої уваги.

Phantom RM-50 має чудову дзеркальну поверхню і вбудований монітор 5, 0″ для відображення сигналу з відеокамери заднього виду. Яскравий та контрастний монітор забезпечить у будь-який час доби чудову картинку на екрані. Таке рішення дозволить водієві бачити те, що неможливо побачити через салонне дзеркало заднього виду або бічні дзеркала і тим самим значно підвищити свою безпеку, власного автомобіля, безпеку пішоходів та навколишніх транспортних засобів.

Дзеркало Phantom RM-50 обладнано двома композитними відеовходами RCA (CVBS) av in & cam in, які в автоматичному режимі підтримують відеостандарт PAL/NTSC залежно від того, який сигнал надходить.

Перший відеовхід призначений для підключення зовнішніх джерел відеосигналу, таких як відеореєстратор, DVD програвач, ТВ-тюнер і т.д. При цьому зображення з цих пристроїв відображатиметься на екрані постійно.

Другий відеовхід призначений для підключення відеокамери заднього виду і виводить зображення на екран, як тільки вмикається відеокамера (при включенні задньої передачі). При цьому сигнал із відеокамери заднього огляду є пріоритетним: якщо на моніторі відображається відео з іншого джерела, при увімкненні відеокамери заднього вигляду зображення з неї автоматично відобразиться на моніторі. У випадку, якщо монітор вимкнено, він автоматично включиться при надходженні відеосигналу з відеокамери заднього виду. Вимкнення монітора відбудеться також автоматично, коли відеокамера вимикається (при вимиканні задньої передачі).

Установка салонного дзеркала з вбудованим монітором Phantom RM-50 максимально проста та зручна. Дзеркало встановлюється на штатне дзеркало заднього виду за допомогою надійних затискачів, які виключають брязкіт і скрип при русі.

Салонне дзеркал із вбудованим монітором Phantom RM-50 призначене для підключення до бортової мережі автомобіля 12В, максимальне споживання струму становить не більше 250мА.

Технічні характеристики
 
Дисплей - TFT LCD 5,0"
Система кольоровості — PAL/NTSC (автовизначення)
Відеовхід - 2 композитних CVBS (RCA): 1 AV, 1 Cam (для активації відеовходу камери на синій провід потрібно подати +12 В)
Співвідношення сторін - 4:3
Роздільна здатність - 800 х 600
Яскравість - 350 кд/м2
Контраст — 350:1
Живлення - 7 - 12В
Струм споживання — не більше 250 мА
Споживана потужність — не більше 3 Вт
Температура експлуатації -  -20°- +70°
Розміри - 288х76х19 мм
Тип виконання: накладка для встановлення на штатне дзеркало заднього виду

Напишіть відгук

Автомобільне дзеркало заднього виду Phantom RM-50

Автомобільне дзеркало заднього виду Phantom RM-50

Напишіть відгук