Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Інше>Рюкзак XD Design Cathy P705.215 жіночий, блакитний

Інше>Рюкзак XD Design Cathy P705.215 жіночий, блакитний

Home > Інше>Рюкзак XD Design Cathy P705.215 жіночий, блакитний

Інше>Рюкзак XD Design Cathy P705.215 жіночий, блакитний

Рюкзак XD Design Cathy P705.215 жіночий, блакитний

Код товару: 7547

3 730,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Рюкзак проти крадіжок XD Design Cathy P705.215 жіночий, блакитний

Cathy - що це?
65% дівчат у всьому світі колись піддавалися домаганням. 23% із них зазнали агресії на сексуальному ґрунті та 20% переслідувалися. На жаль, ґвалтівники не завжди розуміють слово «Ні» і харассмент може зайти надто далеко. Для таких випадків нідерландський виробник XD Design сконструював спеціальний анти-харассмент рюкзак Cathy. Він оснащений виносним пристроєм із двома кнопками: сигналізація та сигнал SOS.

Кнопка тривоги синхронізується з мобільним додатком. При натисканні SOS пристрій розішле інформацію про небезпеку та ваше точне розташування на три номери, які ви вказали заздалегідь. Друга кнопка, що означає сигналізацію, включає сирену для привернення уваги. Рюкзак XD Design Cathy збереже вас і ваші речі, адже він успадкував від Bobby функції Anti-Theft, заховані блискавки та потайну кишеню в основному відділенні. Виробник зберіг класичний зовнішній вигляд рюкзаків Bobby. Однак модель Cathy відрізняється компактністю. Вона є невеликим рюкзаком, у якого на перший погляд немає блискавки. Справа в тому, що вона розташована на спинці рюкзака та надійно захована від сторонніх. Також на спинці є потайна кишеня на замку, куди можна покласти телефон, ключі чи гроші. Виробники подбали про безпеку власника Cathy при пересуванні темний час доби. На фронтальній стороні рюкзака є світловідбивна смуга, яка робить користувача помітним іншим учасникам руху. У Cathy поміститься все необхідне протягом дня. Рюкзак розкривається на 30 °, 90 ° і 180 °. Це зроблено для того, щоб користувач міг зручно пакувати або діставати речі будь-якого розміру. Усередині передбачені окремі кишені для речей: велика (22х22 см) на блискавці, менша накладна (14,5 х 12,5), відділення для планшета (19х26 см), а також сітчаста кишеня (17,5 х 12 см).
>Вміст Cathy розподіляється таким чином, щоб зменшити навантаження на хребет. Тверда спинка повторює контур спини, широкі лямки рівномірно розподіляють вагу рюкзака на плечах. Рюкзак виконаний з водовідштовхувальної тканини, що дозволяє ходити з ним дощ і не боятися пошкодження гаджетів через вологу.
Як працює?
Рюкзак Cathy має вбудовані в лямки тривожні кнопки. Одна включає сигналізацію, а друга відправляє сигнал SOS на заздалегідь вказані номери програми. Сигналізація включається та вимикається за допомогою подвійного натискання. У другу лямку вбудований динамік із гучністю 120 дБ. Щоб налаштувати роботу кнопок, необхідно завантажити на смартфон програму XD Design SOS. На даний момент програма знаходиться в розробці, проте найближчим часом виробники зроблять її доступною для завантаження з Play Market та App Store. З смартфоном або планшетом програма буде синхронізуватися за Bluetooth.
У програмі після підключення кнопок необхідно вказати три номери друзів або родичів. При натисканні кнопки SOS їм надходить повідомлення або тривожний дзвінок про те, що ви в небезпеці. а також точне розташування. За потреби вони зможуть оперативно прийти на місце чи викликати туди поліцію. Координати автоматично завантажуються до Google Maps. Сигнал SOS можна скасувати, достатньо ввести в програмі пін-код.
Характеристики:Розмір 280x360x170 mm.
Вага 0,530 кг.
Рівень шуму 120 дБ
Тип Рюкзак
Бренд XD Design
Країна Нідерланди.
Матеріал двох кольоровий поліестер щільністю D 600 / екошкіра.

  • Колір Блакитний

Напишіть відгук

Рюкзак XD Design Cathy P705.215 жіночий, блакитний

Рюкзак XD Design Cathy P705.215 жіночий, блакитний

Напишіть відгук