Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Інше>ТБ Gazer TV43-US2G

Інше>ТБ Gazer TV43-US2G

Home > Інше>ТБ Gazer TV43-US2G

Інше>ТБ Gazer TV43-US2G

ТБ Gazer TV43-US2G

Код товару: 8968

Безкоштовна доставка по Україні

Знижка!

15 380,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Телевізор Gazer TV43-US2G 43"

Опис Телевізор Gazer TV43-US2G

Гнучкість в експлуатації та персональні налаштування – це явний привілей при виборі абсолютно будь-якого сучасного пристрою. Ми втілили для Вас найкраще рішення, виходячи з нашого досвіду та світових тенденцій. Все, починаючи від форми та кольору, закінчуючи програмним забезпеченням та функціями, було створено для Вашої зручності.

Перша зустріч

Зовнішній вигляд Android телевізора Gazer TV поєднує в собі витонченість форми та актуальний дизайн. Елегантний корпус та тонкі, майже непомітні, рамки по контуру екрану відповідають усім тенденціям сучасного стилю. Колір рамки був розроблений спеціально для цієї серії Gazer TV і включає відразу три кольори, зіставлених в один - graphite. Можливість розміщення телевізора в кімнаті класики поділяється на два типи: настінна фіксація за стандартом VESA 200x200 і стаціонарне розміщення на поверхні. Замість звичних кнопок на задній панелі розміщено джойстик, що дає можливість інтуїтивно керувати телевізором, не використовуючи пульт.

Пам'ять, швидкість та Android 7.1

Операційна система Android вже давно стала номером один у технологічному світі. Гнучкість налаштувань та простота персоналізації підкорили мільйони користувачів, ставши еталоном функціональності та можливостей. На борту Gazer TV встановлена ​​ОС Android 7.1, яка у зв'язці з 64-бітним 4-х ядерним процесором А53 та 2 Gb оперативної пам'яті дозволяє ідеально справлятися з будь-якими поставленими завданнями. А 16 Gb вбудованої пам'яті не обмежують встановлення безлічі різних програм та ігор.

Bluetooth, WI-FI та інтерфейси

Bluetooth версії 4.0 у сучасних телевізорах є скоріше необхідністю, а не додатковою функцією. Підключення зовнішньої BT акустичної системи, BT навушників, пульта з мікрофоном і навіть геймпада тепер можливе завдяки цій функції.

Зі вбудованим у Gazer TV Wi-Fi модулем став можливий вихід в інтернет через з'єднання з роутером. Достатньо лише вибрати мережу, ввести пароль і з'єднання відбудеться моментально.

HDMI дозволяє використовувати Gazer TV як IPS монітор для сумісного пристрою. Підключення великого IPS дисплея до ноутбука дозволить якісно працювати із зображеннями та відео у професійних редакторах. А для любителів відеоігор перетвориться на улюблену платформу відпочинку та розваг. Gazer TV має три окремі порти HDMI для одночасного підключення кількох пристроїв та швидкого перемикання між ними. У тому числі один порт із підтримкою технології ARC для передачі звуку.

Улюблені фільми та музика тепер під рукою у кожному будинку на флеш-накопичувачах або USB зовнішніх дисках. Миттєве визначення пристрою та читання більшості мультимедійних форматів порадує користувача зручністю та функціональністю.

Кінематографічний IPS True RGB екран та HDR технологія

Глибина кольору на зображенні телевізорів Gazer не залишить байдужими навіть найвишуканіших цінителів якісного контенту. Чудова кольоропередача здійснюється завдяки IPS True RGB екрану, а контрастність і насиченість, що зачаровує, забезпечується роботою HDR технології. Натуральні кольори та відтінки перевершили всі очікування навіть у A/B порівнянні. Тепер під час перегляду улюблених фільмів можна побачити зображення так, як його бачив режисер.

Цифрове телебачення T2 та супутникове S2

Перехід на цифрове ефірне мовлення з Gazer TV – це просто завдяки цифровому тюнеру Т2, інтегрованому у телевізор. Перегляд каналів у відмінній якості без абонплат та сторонніх девайсів стане приємною нормою. Унікальною функцією для власників супутникового телебачення буде вбудований тюнер S2, який повністю замінить окремий ресивер. Пошук та декодування супутникових каналів також відбувається всередині телевізора, а підтримка функції BISS дозволяє повноцінно використовувати всі можливості такої популярної трійки супутників Astra/Amos/Hotbird. Вам більше не доведеться використовувати два окремі пульти і турбуватися про оновлення прошивки та даних супутників.

Всесвіт додатків: Play Маркет, YouTube, Chrome та IPTV

Play Маркет – це цілий всесвіт, зібраний в одному магазині програм. Справжні шанувальники Android знають, що в Play Маркет можна знайти і завантажити все необхідне. Ігри, соціальні мережі, навчальні програми, онлайн кінотеатри, месенджери та все, що забажаєте, можна встановити на Ваш телевізор. Підтримка технології OTA (Over-The-Air) дасть можливість оновлювати програмне забезпечення телевізора через Wi-Fi, щоб на довгі роки Ваш телевізор був найбільш актуальним та стабільним з останніми оновленнями ПЗ.< /p>

З додатком YouTube світ відеоблогерів стане ще ближче. Корисний та навчальний контент, щоденні огляди та музичні відеокліпи у повному доступі відкриті з Gazer TV на YouTube. Необмежений контент усередині Gazer TV відкриває нові можливості для приємного відпочинку та розваг. І само собою безліч IPTV додатків, універсальних або від Вашого провайдера, підтримується в Gazer TV.

Управління смартфоном, AirPlay та MirrorLink

Унікальна можливість керування телевізором з мобільних пристроїв спеціально розроблена компанією Gazer. Часту проблему пошуку пульта управління тепер вирішено. Достатньо завантажити програму Gazer TV на Ваш iOS або Android пристрій і підключитися до домашньої мережі Wi-Fi. Використання опцій керування, таких як: Пульт, Сенсорне введення, Миша та Air Mouse перетворюють Ваш смартфон на Touch Pad і клавіатуру для керування Gazer TV або дають можливість керування навіть більше, ніж аналогічний пульт ДК. Перегляд фотографій та відео з iOS та Android пристроїв також можливий прямо із програми Gazer TV. Функції Air Play та Mirror Link дублюють екран Вашого смартфона на дисплей Gazer TV без затримок.

Онлайн Кінотеатри

Найкращі фільми та серіали, зібрані в одному місці, – це завжди зручно. Передбачені програми Online кінотеатрів занурюють нас у світ справжнього кінематографа. Найсучасніші майданчики для перегляду відео, такі як Twitch і Netflix, вже встановлені Gazer TV. Якісне зображення разом із кристально чистим звуком Dolby Digital будуть утримувати Вашу увагу протягом усього сеансу. А сімейні вечори та зустрічі для близьких наповняться фонтаном емоцій та радістю в кожному моменті разом із Gazer TV.

Діагональ екрану 43"
Дозвіл Ultra HD 4K
Тип матриці IPS True RGB
Тип підсвічування матриці Direct LED
Операційна система Android 7.1
Вбудований цифровий ТВ-тюнер DVB-T2/DVB-S2/DVB-C
ЦПУ 4 Core A53 64 bit
ОЗУ 2 Gb
Вбудована пам'ять 16 Gb
HDR Так
Wi-Fi 802.11ac 2x2 Dual Band (2.4GHz & 5GHz)
HDMI 2x HDMI 2.0; 1x HDMI 1.4a;
USB 1x USB 3.0; 2x USB 2.0
AV 1x miniAV
miniYPBPR Так
PC 1x VGA, 1x Line in
Оптичний аудіовихід 1x Toslink
Вхід на навушники 3.5 mm line out
LAN 1x RJ45
Карти розширення CI
Входи антен 1x S2, 1x T2, 1x C
Аудіо система 3-way 2x 8 Watt
Dolby Audio Так
Технологія оновлення OTA Так
ПЗ для дистанційного керування Так
Підтримка підключення зовнішньої BT акустики Так
Режим очікування StandBy Так, повторний запуск 2 сек
DLNA Так
Дублювання екрана смартфона Android Так
Дублювання екрана смартфона iOS (iPhone) Так (через додаток Gazer TV)
PlayМаркет Так
Можливість встановлення сторонніх додатків Так
Bluetooth Так, v4.0
Голосового керування c BT пульта Так, з опціональним пультом Gazer RCSB1/RCSB2/RCSBE
Підтримка зовнішніх HDD накопичувачів Так
Можливість запису телеканалів Так, за розкладом
Таймер автовимкнення Так, окремою кнопкою з пульта
Тип кріплення VESA 200х200
Колір корпусу Темно сірий (графіт), матовий
Керування HDMI ARC Так
Відтворення 60 к/с відео Так
Відтворення H.265 відео Так
Відтворення 4K контенту Так, до 125 mb/s
Декодування апаратне VP9 (YouTube)
Відтворення аудіо Dolby AC3, EAC3, DTS, FLAC,
Габаритні розміри пульта дистанційного керування 140x40x21 мм
Керування на задній панелі ТБ Так, джойстик
Вага ТБ (з підставками): ~9.5 kg
Вага ТБ (у коробці): ~11.76 kg
Габаритні розміри (з підставками) 612х967х224 mm
Габаритні розміри (без підставок) 562х967х32(62) mm
  • Екран (дюймів) 43
  • WiFi так
  • Bluetooth Так

Напишіть відгук

ТБ Gazer TV43-US2G

ТБ Gazer TV43-US2G

Напишіть відгук