Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Магнітоли >2-DIN мультимедіа>CraftAudio CA-6100 7" Skoda PQ DesignClassic

Магнітоли >2-DIN мультимедіа>CraftAudio CA-6100 7" Skoda PQ DesignClassic

Home > Магнітоли >2-DIN мультимедіа>CraftAudio CA-6100 7" Skoda PQ DesignClassic

Магнітоли >2-DIN мультимедіа>CraftAudio CA-6100 7" Skoda PQ DesignClassic

CraftAudio CA-6100 7" Skoda PQ DesignClassic

Код товару: 10536

19 500,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Штатна магнітола CraftAudio CA-6100 7" Skoda PQ DesignClassic

Технічні характеристики

Розмір (ШхВхГ) мм 218/212 х 148 х 153 mm
Операційна система Android 10
процесор CPU PX5 (2 ядерний Cortex A72 з частотою 1.8 Ггц + 4 ядерний Cortex A53 з частотою 1.6 Ггц)
Кількість ядер 6
Оперативна пам'ять RAM 4 GB
Вбудована пам'ять ROM 64 GB
Система кольоровості для відеовходу NTSC/PAL
DVD-привід ТАК
Дисплей  
Розмір дисплея  7" (154х90 мм)
Керування Сенсор 
Дозвіл 1024x600
Тип QLED IPS
Підсвічування зелена
Сенсор Ємнісний TP_6PIN з мультитач
Звук  
Аудіо процесор DSP55 ROHM BU32107
Підсилювач TDA7851
 
Вихідна потужність 4 x 60 W
Еквалайзер 16-смуговий
Відтворення форматів mp3, m4a, aac, amr, wav, mid, flac, ogg
Аудіокодеки MP3, AAC, AMR、AMR WB, PCM/ADPCM, MID, Flac, Vorbis
Типи носіїв iPod, USB, MicroSD, SSD
Мікрофон Вбудований + зовнішній
(в комплекті)
Відео  
Відео процесор 2-ядерний ARM Mali G52 614.4MHz
Апаратне прискорення тривимірної графіки так
HD апаратний декодер так
Відеокодек H.263 / H.264 / H.265 / MPEG4 / VP8 / VP9 
Дозвол відео 1080p@30fps / 720p@30fp
GPS  
Супутникова система GPS, ГЛОНАСС, Beidou
GPS антена  Виносна GPS-антена
Підтримка навігаційних програм Google Map, Navitel, iGo, Сітігід, Waze, Sygic, IGO та інші.
"Пробки" Так. За наявності інтернету
Підтримка 2D/3D графіки так
Звязок  
Стандарти зв'язку GSM, 3G, 4G (LTE), 5G
Модем Вбудований 4G SIM Card модем із виносним SIM тримачем.
Кількість SIM-карток: 1
GSM антена виносна  
Bluetooth Bluetooth 5.0
Гучний зв'язок, виклики, A2DP, телефонна книга, AVRCP (дистанційне керування Аудіо/Відео)
Wi-Fi 2.4, 5 ГГц IEEE802.11B/g/n
Роздача Wi-Fi Так
Передача даних  
Android auto  Так
Mirror Link Так
Carplay Так
Радіо  
Радіо модуль ST TDA7708
RDS так
Цифрове радіо Так
DAB/DAB+
Діапазон частот FM 76.0 ~ 108MHz.
Інше  
Функція керування з кермового колеса Так.
Підключення камери заднього виду Так. AHD/TVI/CVBS
Підключення відеореєстратора Підтримка DVR USB відеореєстратора
Відображення бортових даних автомобіля через OBD Так. (OBD конектор у комплект не входить)
USB порт
1 USB (6 PIN) для підключення флешки або інших USB пристроїв
1 USB (4 PIN) для підключення функції CarPlay
Входи RCA, 2 x video, 4 x audio, microSD
Виходи 4.1 Line out, 2x A/V out, HDMI 

Гарантія - 12 місяців

Штатна магнітола CA-6100 7" Skoda PQ DesignClassic - це сучасний мультимедійний центр, розроблений для заміни "рідних" магнітол в автомобілях Skoda: Fabia, Roomster, Spaceback (через рамку), Octavia A5 (через рамку), Rapid ( через рамку), SuperB (через рамку), Yeti (через рамку). Корпус магнітоли виконаний з високоякісних матеріалів з урахуванням усіх особливостей автомобіля: колір пластика, розмір деталей та підсвічування повністю відповідає оригінальним магнітолам, що встановлюються на заводі виробника.

Основні особливості штатних магнітол CraftAudio:

Великий яскравий QLED IPS екран.

Штатна магнітола CraftAudio CA-6100 комплектується якісним HD QLED IPS сенсорним Multitouch дисплеєм з покриттям антивідблиску розміром 7”. Роздільна здатність екрану - 1024х600 пікселів, що більш ніж достатньо для перегляду відеофайлів у чудовій якості.

Мультизадачність.

На борту пристрою знаходяться 2 ядерний процесор Cortex A72 з частотою 1.8 Ггц + 4 ядерний Cortex A53 з частотою 1.6 Ггц, які без проблем справляється з великою кількістю завдань одночасно.

Пам'ять 4/64. 

4 Гб оперативної та 64 вбудованої пам'яті – це більш ніж достатньо для завантаження десятків важких програм. Ви тепер можете не турбуватися, що при включенні навігації та радіо одночасно система зависне. Плюс фізичну пам'ять можна ще розширити до 2048 Гб за рахунок карт пам'яті або сторонніх SSD носіїв.

OS Android 10. 

Мультимедійна система CraftAudio працює на базі останньої OS Android 10 Q. Основні особливості нової платформи - підвищення безпеки і поліпшення шифрування, підтримка мереж 5G, нові жести навігації і нова "темна" тема оформлення, яка приємно виглядає в темний час доби і при поганому освітленні. Меню дуже просте та інтуїтивно зрозуміле.

Ідеальна інтеграція зі штатними системами автомобіля, такими як налаштування бортових функцій, налаштування функцій комфорту, налаштування клімату, тиск у шинах, витрата палива, діагностика основних функцій, робота кнопок керма та джойстиків управління, динамічна розмітка при повороті керма і т.д.

Підключення до CAN шини та OBD роз'єму.

Підключення до CAN шини та OBD роз'єму дозволяє виводити важливу інформацію, а також керувати деякими штатними функціями авто, такими як налаштування клімату контролю або підігрівом сидінь. Зверніть увагу! OBD  адаптер до комплекту не входить і підбирається окремо (залежно від моделі авто).

Голосове управління та асистент швидкого доступу.

Ще одна корисна фішка 10 андроїда - голосове управління системою за допомогою функції Google Voice. Ви можете керувати дзвінками та деякими функціями системи за допомогою голосу, не відволікаючись при цьому від дороги. Друга корисна функція системи - асистент швидкого доступу, який дозволяє в 2-3 кліка знайти будь-який додаток. Просто відкрийте додаток Assistant і скажіть, що Вам потрібно знайти.

Bluetooth  

Bluetooth версії 5.0 з підтримкою функції Hands Free, дозволяє відповідати на телефонні дзвінки, не відриваючи рук від керма, керувати телефонною книгою та журналом дзвінків через екран магнітоли. Плюс можна прослуховувати улюблені треки з телефону за допомогою функції A2DP.

Вбудований гучний зв'язок, побудований на двох мікрофонній системі - один мікрофон вловлює голос, а другий шуми, які згодом видаляє з мови. В результаті Ваш співрозмовник чує лише Ваш голос без сторонніх шумів та неприємної луни.

4G модем.

Одна з головних функцій системи - це підтримка 2G/3G/4G/5G/LTE мереж. Просто вставте цим карту в модем і насолоджуйтесь якісним інтернет з'єднанням. Але це ще не все! У комплекті йде виносна 4G MIMO антена, які використовують для посилення сигналу портативних модемів. Ця антена гарантує впевнений сигнал інтернет навіть у тих місцях, де мобільний телефон не може надіслати повідомлення до Viber.

Wi-Fi з функцією роздачі інтернету.

Вбудований Wi-Fi модуль підтримує стандарти 802.11b/g/n, що гарантує миттєве підключення до інтернету та забезпечує високу швидкість передачі даних. При підключеному 4G інтернеті Ви можете використовувати магнітолу як точку доступу та роздавати інтернет на інші пристрої, наприклад на планшет дитини або відеореєстратор.

Підтримка новітніх цифрових камер заднього та переднього вигляду у форматі AHD.

Апаратне декодування цифрових камер. Цифрова якість без втрат, шумів та наведень. Підтримка екранного керування системами 3D кругового огляду. Можливість підключення камер заднього/переднього вигляду, промальовування траєкторії та відображення оригінального паркувального асистента буде істотним плюсом для міських автомобілістів. Крім цього Ви можете підключити відеореєстратор та переглядати відео на екрані магнітоли.

Підсилювач Hi-Fi AB класу TDA7851 має високу потужність 4 x 72 W яка обмежена до 4х60 W, для більш якісного звучання. Підсилювач зроблений за технологією Multipower BCD, працює як у 4 Ом так і в 2 Омному навантаженні. Крім цього, пристрій має ряд корисних фішок: низький вихідний шум, функція очікування з низьким енергоспоживанням, функція відключення звуку, вбудований захист від короткого замикання на корпус, перевантаження, підвищення температури і перенапруги.

Спеціалізований автомобільний аудіо процесор BU32107EFV-M в якому реалізовано кодек ADC/DAC, регулятор гучності, параметричний 16 смуговий професійний еквалайзер з функцією зміна частості по смузі, функція корекції , функція посилення басу LOUDNESS, вбудований фільтр підрізування низ/верх та окреме налаштування сабвуферного каналу (рівень, нижня частота, верхня частота). Реалізовано функцію затримки вимкнення каналу активації зовнішніх підсилювачів.

Підтримка всіх типів файлів для відтворення.

Вбудований аудіоплеєр підтримує абсолютно всі типи файлів для відтворення музики AA/AAC/AC3(DolbyDigital)/ADX/AHX/AIFF/APE/ASF/AU/AUD/DMF/DTS/DXD / FLAC/ MMF (Yamaha/SMAF)/ MOD/ MP1/ MP2/ MP3/ MP4/ MPC/ OggVorbis/ Opus/ RA/ TTA/ VOC/ VOX/ VQF/ WAV/ WMA/ XM. При цьому ви можете встановити абсолютно будь-який аудіо плеєр з PlayMarket або сторонніх джерел та функції керування гучністю, треками, підтримка кермового керування та джойстиків збережуться.

Крім цього CraftAudio підтримує практично всі стандартні типи відео файлів: WMV/MPEG/MPEG 1/MPEG 2/MPEG 3/MPEG 4/HD/AVI/WMV/MOV/MKV/3gp / VOB

Вбудований GPS модуль з виносною антеною.

Мультимедійні центри CraftAudio підтримують всі доступні програми навігації, такі як Google Map, Navitel, iGo, Ситигід, Waze, Sygic, IGO та інші. Для високої точності використовуються супутники різних країн, такі як GPS, ГЛОНАСС, Beidou. Є функція голосового асистента, голосового пошуку, промальовування 3D об'єктів у тривимірних картах, орієнтація по компасу, інформація про перебування над рівнем моря. Також підтримується функція онлайн пробок при увімкненому 4G інтернеті.

CarPlay + Android Auto. 

Підтримка CarPlay (дротовий) та AndroidAuto забезпечують повну підтримку всіх функцій телефону. За допомогою цих функцій Ви зможете керувати своїм мобільним пристроєм через сенсорний дисплей магнітоли або голосовий асистент.

Підтримка підключення телефону через EasyConntect.

 Ви також можете вивести зображення зі свого смартфона на великий екран магнітоли за допомогою функції EasyConntect. Смартфон підключається за допомогою USB або Wi-Fi. Функція EasyConntec дозволить керувати ним через екран головного пристрою. На відміну від функцій CarPlay та AndroidAuto, Ви отримуєте повну можливість керування вашим пристроєм з екрану магнітоли.

Система контролю стилю їзди POWER

Для більш гострої чи ощадливої їзди є вбудована функція POWER. Система працює лише з додатковим адаптером контролю дросельної заслінки CraftAudio PWR-XX-YY. У меню магнітоли можна вибрати стиль їзди від самої економічної до максимально динамічної. Ця функція дозволяє заощаджувати паливо, а також збільшувати потужність двигуна до 30%

Підтримка джойстика I-Safe

Ще одна зручна фішка мультимедійних систем CraftAudio - підтримка додаткового джойстика управління I-Safe (до комплекту не входить), який розміщується в підскляннику або на підлокітнику передніх або задніх пасажирів. Цей джойстик дублює всі основні кнопки пристрою та дозволяє керувати мультимедійним центром та всіма його функціями.

Класичне та IP радіо з RDS.

У мультимедійних центрах CraftAudio є можливість прослуховувати радіо двома способами: класичним або через інтернет. Класичне радіо приймає сигнал через вбудований AM/FM радіо модуль із високою якістю прийому та можливістю активації додаткового підсилювача. Радіо збудовано на висококласному чіпі NXP6686 з підтримкою RDS, що працює на частоті FM 87.5 – 108 MHz. Другий варіант – так зване, IP Radio. Просто скачайте з PlayMarket потрібну програму, наприклад, Tunein і насолоджуйтесь величезною кількістю радіопрограм у цифровій якості.

Система попередження зіткнень Adas

Дуже зручна функція, особливо у тривалих поїздках. Для активації потрібно придбати додаткову камеру, яка розміщується вгорі скла. Після встановлення програми записаної на камері система буде готова до роботи. Камера на лобовому склі автомобіля враховує всі фактори ризику – від стану траси та дорожніх знаків до відстані між автомобілями. Прорахувавши всі ризики, пристрій передає на ваш смартфон сигнали, що дозволяють вчасно запобігти виникненню критичної ситуації. Сигнали можуть бути як високочастотні звукові, так і візуальні у вигляді червоної миготливої піктограми із зазначенням часу до можливого зіткнення.

Керування підсвічуванням кнопок

У даному пристрої є можливість регулювати не тільки 16 тис. відтінків кольорів кнопок управління, а й регулювати їхню яскравість. Крім цього, можна налаштувати перехід магнітоли в нічний режим за часом, а не тільки за включенням фар як в інших пристроях. Ця функція дуже актуальна для нашої країни, в зимовий час світло фар завжди включене, а це означає, що магнітола завжди знаходиться в режимі ніч і екран пригас. Скористайтеся функцією «Управління підсвічуванням за часом» і магнітола сама активуватиме режим ніч відштовхуючись від часу GPS.

Онлайн потоковий IPTV тюнер

Цей пристрій не має вбудованого ТБ тюнера, але це не завадить Вам насолодитися переглядом улюблених ТБ програм. Просто скачайте будь-яку програму цифрового потокового ТБ з PlayMarket, підключіть 4G інтернет і дивіться улюблені телепередачі в онлайн режимі.

Play Market

Ну куди ж без нього в Android пристрої? Всі власники Android смартфонів добре знайомі з цим сервісом. Ви можете встановити улюблені програми та ігри з Play Market на Ваш головний пристрій. Viber, Massenger, Telegram, Opera та інші звичні нам програми без проблем працюють на головних пристроях CraftAudio.

HDMI порт 

Для зручності підключення додаткових мультимедійних пристроїв (стельовий монітор, монітор у підголівник тощо) штатна магнітола обладнана HDMI відео виходом, який дозволяє передавати відео контент з магнітоли на додаткові пристрої у найвищій якості.

Максимальна комплектація.

У комплект поставки входить все, що потрібно для встановлення магнітоли в авто: 

  • кабель живлення,
  • CAN модуль
  • SIM холдер для модему 
  • антеневий адаптер
  • кабель підключення камери заднього виду, 
  • аудіо/відео кабель, 
  • кабель USB (6 PIN) для підключення флешки або інших USB пристроїв
  • кабель USB (4 PIN) для підключення функції CarPlay
  • GPS антена, 
  • GSM анена, 
  • виносний мікрофон.
  • WiFi так
  • Типорозмір 2 DIN
  • Bluetooth Так
  • Марка автомобіля SKODA

Напишіть відгук

CraftAudio CA-6100 7" Skoda PQ DesignClassic

CraftAudio CA-6100 7" Skoda PQ DesignClassic

Напишіть відгук