Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Автотовари>Розпродаж!!!>Сигналізація CONVOY iGSM-003 GSM

Автотовари>Розпродаж!!!>Сигналізація CONVOY iGSM-003 GSM

Home > Автотовари>Розпродаж!!!>Сигналізація CONVOY iGSM-003 GSM

Автотовари>Розпродаж!!!>Сигналізація CONVOY iGSM-003 GSM

Сигналізація CONVOY iGSM-003 GSM

Код товару: 7282

2 700,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Охоронна система CONVOY iGSM-003 GSM

CONVOY iGSM-003 – автомобільна охоронно-трекінгова система, яка дозволяє інформувати власника об'єкта, що охороняється, без обмеження по відстані. GSM-система управляється за допомогою штатного брелока автомобіля або за допомогою телефону. iGSM-003 забезпечує високий рівень охорони автомобіля, а також моніторинг розташування об'єкта охорони без абонплати.

Використовуючи GSM-мережу, дана охоронна система реалізує оповіщення власника про події на об'єкті, що охороняється (автомобілі), дистанційно блокує двигун автомобіля, що викрадається, а також керує різними сервісними пристроями автомобіля.

iGSM-003 інформує автовласника як SMS-повідомленням з описом тривожної події, так і прямим дзвінком, під час якого голосом буде повідомлено причину тривоги. Можна використовувати до 5-ти різних номерів телефонів, на які будуть надсилатись SMS-повідомлення або здійснювати додзвони за тривожними подіями. Сигналізація постійно контролює рівень сигналу для її зв'язку з телефоном.

Для того, щоб керувати системою за допомогою SMS-повідомлень на мобільних телефонах із сенсорним екраном, що працюють на платформах Apple Iphone та Google Android, необхідно мати спеціальну прикладну програму управління (для смартфонів iPhone додаток можна безкоштовно скачати на iTunes Store, ввівши в рядок пошуку «Convoy GSM».Для смартфонів на платформі Android (версія 2.1 і вище) додаток доступний в Google Play). Додаток суттєво спрощує використання даної охоронної системи, яка, крім автомобілів, може встановлюватись на різні об'єкти охорони: квартири, котеджі, гаражі тощо. Вона дозволяє автовласнику дистанційно ставити та знімати охорону об'єкта, керувати сервісними пристроями, здійснювати запуск та зупинку двигуна автомобіля, керувати кількома системами (до 6 шт.) та ін. Для керування охоронною системою у додатку використовується служба SMS-повідомлень.

GSM-система може працювати самостійно, спільно з додатковою або штатною системою дистанційного керування (сигналізацією або блоком дистанційного керування центральним замком). При спільній роботі система ставиться та знімається з охорони брелоком додаткової сигналізації. Крім того, поставити та зняти систему з охорони можна з клавіатури телефону (під час дзвінка), командою в тексті SMS або за допомогою спеціальної програми. У всіх випадках перед керуванням системою необхідно ввести правильний PIN-код.

Для автомобілів з турбонаддувом в iGSM-003 передбачено режим «Турботаймер», що дозволяє протягом запрограмованого часу підтримувати запалення у включеному стані.

Як сервісні функції GSM-система має додаткові таймерні канали, що дозволяють дистанційно (з клавіатури телефону під час дзвінка, за допомогою командного SMS-повідомлення) або автоматично (при постановці на охорону, зняття з охорони, після ввімкнення/вимкнення запалювання) керувати додатковими пристроями автомобіля. Це можуть бути: система автозапуску, система прогріву двигуна, система клімат-контролю, центральний замок або інше обладнання, яке можна включити в автомобілі.

Електретний мікрофон, що входить у комплект, дозволяє прослухати салон автомобіля з телефону, а при підключенні динаміка (опція) та мікрофона одночасно - реалізувати режим «гучного зв'язку».

Використовуючи опційний GPS-модуль GPSM-003 та передану GSM-системою на спеціалізований сервер інформацію, можна реалізувати режим моніторингу (трекінгу) мобільного об'єкта охорони. За допомогою GPS-модуля iGSM-003 також має можливість GPRS-каналом передавати географічні координати об'єкта, час за Грінвічем, охоронну, службову та сервісну інформацію на сервер системи моніторингу «ConvoyOnline» (www.convoyonline.com). В результаті на сервері створюється та підтримується персональна база даних об'єкта охорони. Доступ до бази власник об'єкта може здійснювати цілодобово з будь-якої точки земної кулі (за наявності інтернету).

За даними моніторингу (трекінгу) користувач може отримати різну статистичну інформацію у вигляді звітів про об'єкт за період: довжину та тривалість маршруту, тривалість стоянок, середню швидкість на маршруті, факти перетину кордонів геозон. Сформовані звіти можна зберегти для подальшої обробки та аналізу.

iGSM-003 має інтегровані в системний блок датчик удару і датчик нахилу (переміщення) автомобіля, що дозволяє розширити її функціональні можливості і додатково не встановлювати дані датчики на автомобіль.

Для налаштування та програмування за допомогою службових SMS-повідомлень автомобільних охоронних систем Convoy GSM розроблено програмну програму «SMS-генератор Convoy». Інтерфейс програми дозволяє легко та інтуїтивно зрозуміло налаштувати як настановні, так і функції користувача GSM-систем.

Комплект GSM-системи складається з: блоку управління, GSM-антени, мікрофона, джгута проводів, сервісної кнопки, світлодіодного індикатора, кінцевого вимикача, сирени та інструкції.

 

Програмний додаток з управління GSM-систем Convoy для смартфонів Android

Програмний додаток для керування автомобільними охоронними сервісно-інформаційними GSM-системами Convoy (до 6 шт.) за допомогою смартфонів, що працюють на платформі Android (версія 2.1 та вище).

Додаток дозволяє перемикати режими роботи та функції систем, включати/вимикати та налаштовувати їх датчики (удару, нахилу та переміщення), дистанційно блокувати двигун, керувати периферійними пристроями (автозапуском двигуна, системою підігріву тощо), а також запитувати GSM- та GPS-координати систем у реальному масштабі часу.

Для керування системами GSM використовується служба SMS-повідомлень. Програма доступна трьома мовами: російська, англійська, іспанська.

  • Вбудований GPS опція
  • Гарантія 12 місяців

Напишіть відгук

Сигналізація CONVOY iGSM-003 GSM

Сигналізація CONVOY iGSM-003 GSM

Напишіть відгук