Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Автотовари>Розпродаж!!!>Сигналізація CONVOY XS-3

Автотовари>Розпродаж!!!>Сигналізація CONVOY XS-3

Home > Автотовари>Розпродаж!!!>Сигналізація CONVOY XS-3

Автотовари>Розпродаж!!!>Сигналізація CONVOY XS-3

Сигналізація CONVOY XS-3

Код товару: 7275

CONVOY XS-3 v.2

595,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Одностороння сигналізація CONVOY XS-3

Автосигналізація з одностороннім зв'язком Convoy XS-3 має оптимальну кількість захисних, протиугінних та сервісних функцій, покликаних задовольнити основні потреби українського автовласника.

Комплект охоронної системи включає стандартний набір елементів, серед яких відразу ж впадає в око мініатюрний блок управління, який дозволяє реалізувати потайну установку системи. Також в комплект входять два дуже стильні металізовані чотирикнопкові брелоки управління. Радіус їхньої дії такий самий, як і у всіх «односторонок» – до 30 м. Від багатьох систем даного класу система відрізняється двозоновим датчиком удару, який зовнішній, а не вбудований в блок управління.

 

Серед інших переваг можна виділити: можливість дистанційного блокування двигуна, відкриття багажника, відключення датчика удару, автопостановка та перепостановка на охорону, дистанційне керування центральним замком, відновлення контуру після ліквідації несправності та наявність одного додаткового каналу.

Автосигналізація бере під охорону всі зони автомобіля: запалювання, двері, капот і багажник (разом), датчики удару та живлення системи.

Під час встановлення цієї охоронної системи можна реалізувати як нормально-розімкнене, так і нормально-замкнене блокування.

Модель Convoy XS-3 має значну кількість різних режимів, серед яких можна виділити наступні: пасивна постановка на охорону, турботаймер, «Паніка», «Пошук автомобіля на стоянці», VALET, іммобілайзер, протирозбійний режим Anti-HiJack та ін.

  • Гарантія 12 місяців

Напишіть відгук

Сигналізація CONVOY XS-3

Сигналізація CONVOY XS-3

Напишіть відгук