Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Автотовари>Відеореєстратори>Gazer F750w

Автотовари>Відеореєстратори>Gazer F750w

Home > Автотовари>Відеореєстратори>Gazer F750w

Автотовари>Відеореєстратори>Gazer F750w

Gazer F750w

Код товару: 7087

7 190,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Відеореєстратор Gazer F750w з Wi-Fi

Флагманська 2-х канальна модель включає центральний блок з вбудованим дисплеєм 3,0'' і дві виносні мініатюрні Full HD відеокамери, які зовсім непомітні в салоні автомобіля. Wi-Fi модуль та мобільний додаток Gazer Dashcam для налаштування, перегляду записів та їх публікації. Охоронний запис у припаркованому автомобілі з контролем напруги бортової мережі. Функція WDR, запис 60fps, підтримка карток пам'яті 128Gb, бездротова кнопка управління, блокування паролем. Опціональний модуль GPS.

Ключові переваги:

  • Центральний блок з 3.0” екраном та дві виносні мініатюрні Full HD відеокамери
  • WDR, кут огляду 160 ° та запис відео 60 fps
  • Опціональні камери Fisheye та зовнішні камери заднього виду IP67
  • Wi-Fi модуль та додаток Gazer Dashcam для iOS та Android
  • GPS модуль
  • Режим охоронного запису на парковці з контролем напруги бортової мережі
  • Бездротова виносна кнопка управління та G-сенсор
  • Блокування доступу до реєстратора та введення пароля
Основні характеристики
  • Двоканальний відеореєстраторGazer F750w це унікальне рішення, в якому центральний блок запису та обробкивідокремлений від самих відеокамер. Таким чином сам блок може бути встановлений максимально приховано, наприклад, в ящику рукавички, а дві окремі відеокамери є настільки мініатюрними, щоледве можуть бути помітні в салоні автомобіля. Таке рішення дозволяє приховати наявність відеореєстратора від сторонніх очей і при цьому отриматимаксимально висока якість запису відео як попереду автомобіля, такі в салоні або позаду автоотримавши при цьому весь можливий функціонал та технології.
  • Як для персонального використання, так і для комерційних автомобілів відеореєстратор Gazer F750w надає низку важливих та унікальних функцій.Режим охоронного відеозаписудозволяє продовжуватизапис після відключення двигуна, при цьому контролюючи рівень заряду акумулятора автомобіля. Спеціальнаприхована кнопка блокуваннявідеореєстратора дозволяє активуватизахист паролемв одне натискання, щоб забезпечити максимальну конфіденційність та захист даних реєстратора від несанкціонованого використання.
 
Центральний блок та виносні відеокамери
  • Центральний блок реєстратора F750w оснащений3.0 дюймовий LCD дисплей.Підтримка різних режимів відображення дозволяє переглядати на дисплеї як кожен канал окремо, так ісуміщений сигнал із 2-х камер одночасно. Відеореєстратор працює в режимі, що не обслуговується: автоматично включається врежим зйомки під час запуску двигунаа сам процес запису здійснюється безперервно завдяки функції циклічного перезапису. Після відключення двигуна реєстратор зупиняє свою роботу, а якщо увімкнено режим охоронного відеозапису – то продовжує роботу згідно з налаштуваннями.Невеликі габарити блокута елегантний дизайн дозволяють встановлювати реєстратор у будь-якому зручному для водія місці.за допомогою 3М скотчуабо спеціального кріплення з комплекту постачання. Роз'єми для підключення виносних камер, кабелю живлення тамодуля GPS– спеціально винесені за межі корпусу реєстратора, щоб підключення було максимально надійним та стабільним, і ви без проблем могли переміщати сам центральний блок, наприклад, діставати з ящика рукавички, і при цьомуне турбується про пошкодження роз'ємів або надійність з'єднань.
  • МініатюрніFull HD відеокамерипідключаються до центрального блоку за спеціальними проводами, обидві камери оснащені функціональним кріпленням на 3М скотчі з можливістюналаштування положення та швидкого повороту кожної камериу будь-якому напрямку. Фронтальна камера має вбудований мікрофон, довжина кабелю становить 3 метри, окремо передбачений роз'єм з'єднання 30 см від камери для максимальної зручності встановлення. Друга камера може бути спрямована як в салон автомобіля, так і на огляд за авто, її кабель становить 6 метрів і так само передбачений роз'єм з'єднання в 30 см від самої камери. Запис з кожної камери проводиться на центральний блок окремим каналом, і зберігається в окремі файли. Підтримка карток пам'яті microSDXC об'ємом до 128Gb дозволяє зберігати максимальний архів відеозаписів.
 
Технологія WDR, кут огляду 160 °, апертура F1.8 та запис відео 60fps
  • Висококласна оптиказ великою апертурою F1.8 та професійнимсенсором Sony Exmor 1/2.7’’дозволяє отримати майже еталонне для відеореєстраторів якість Full HD зображення не тільки вдень, а й у нічний час або за поганого освітлення в кадрі. Повноцінна фіксація обстановки на перехрестях та багатосмугових магістралях забезпечуєтьсяширококутним об'єктивом 160 ° кожної з двох камера шестишарова скляна просвітлена оптика з ІЧ фільтром є стандартом якості Gazer у відеореєстраторах.
  • Технологія покращення якості зображенняWDR(Wide Dynamic Range, широкий динамічний діапазон), яка широко застосовується у професійних системах відеоспостереження, забезпечуєвирівнювання експозиціїу кадрі шляхом поєднання кількох кадрів. Об'єкти, які під час зйомки були надто засвічені або навпаки потрапили в тінь, на відеозаписах залишаться чіткими та інформативними. Для максимально плавної та насиченої картинки на відеозаписах, у Gazer F750w передбаченорежим запису з частотою 60 кадрів за секунду (60 fps). Даний режим дуже суттєво впливає на сприйняття відеозапису людським оком, і його ефект суб'єктивно перевершує застосування інших методів та технологій, наприклад параметри матриці в Мегапікселях.
 
Опціональні камери FishEye та зовнішні камери заднього виду IP67
  • Відеореєстратор Gazer F750wкомплектується двома мініатюрними відеокамерами, які встановлюються за допомогою 3М скотчу Спеціальна конструкція камер дозволяє фіксувати пристрої під різним кутом нахилу,вибираючи оптимальний огляд для зйомки. Вперше до двоканального відеореєстратора Gazer доступні опціональні камери – з ширококутною лінзою огляду360 градусів FishEye, яка додає букву F у маркування моделі реєстратора, а також герметичнуза стандартом IP67камеру для зовнішньої установки у форматі камери заднього виду та сумісну з плафонами Gazer серії CM, яка додає символ E у маркування моделі. Доступно 5 додаткових комплектацій реєстратора:F750w-F(з однією стандартною та однією FishEye камерою),F750w-FF(З двома FishEye камерами в комплекті),F750w-E(з однією стандартною та однією зовнішньою камерою),F750w-EE(з двома зовнішніми камерами в комплекті), таF750w-FE(з однією камерою FishEye та однією зовнішньою камерою в комплекті).
 
Вбудований Wi-Fi модуль та додаток Gazer Dashcam
  • Відеореєстратор Gazer F750wоснащений модулем Wi-Fiдля роботи з мобільним додатком Gazer Dashcam, який можна безкоштовно завантажити у App Store або Play Market. Всі можливості для налаштування відеореєстратора, роботи з відеозаписами та фотографіями,збереження та редагування відеороликів– доступні у Вашому смартфоні. Поділитися фото або відео фрагментами подорожісоціальних мережах чи месенджерахтепер дуже просто - Ви можете зробити це відразу ж із салону авто. Ще однією особливістю є наявність відео редактора, що надає можливість нарізки відеофрагментів. При використанні опціонального GPS модуля в програмі можна переглядати інформацію про поїздки в прив'язці до карт для збережених записів.
 
Підтримка опціонального GPS-модуля
  • Двоканальний автомобільний відеореєстратор Gazer F750w підтримуєпідключення опціонального GPS модуля Gazer ACG750для фіксації координат розташування та швидкості автомобіля у прив'язці до відеозаписів. Титри координат та швидкості можуть бути розміщені безпосередньо на відеозапис, і так самозберігаються в окремий файл. У Gazer Dashcam можна перейти в режим відображення маршрутів руху на карті по кожному із записаних файлів.
 
Режим охоронного запису на парковці та контроль напруги
  • Режим охоронного відеозаписуу припаркованому автомобілі – одна з унікальних та важливих функцій, яку надає двоканальний відеореєстратор Gazer F750w. Після вимкнення двигуна, реєстратор продовжує роботу за заданим таймером або постійно.Запис ведеться зі стандартною частотою 30 кад/сек із двох камер.У режимі охоронного запису відеореєстратор постійно контролює рівень заряду акумулятора автомобіля.Якщо рівень напруги АКБ опуститься до 11,7 Вольта, реєстратор завершить роботу та повністю вимкнетьсящоб зберегти можливість подальшого запуску автомобіля.
 
Бездротова кнопка управління та G-сенсор
  • Відеореєстратор Gazer F750wоснащений вбудованим 3-осьовим датчиком прискорення,який називається G-сенсор. Він фіксує будь-які зміни у характері пересування авто: різкі прискорення, гальмування чи удари. Відеоролики, записані в момент спрацювання G-сенсора,автоматично захищені від видалення під час циклічного запису. Таким чином, водій може залишатися впевненим, що всі найважливіші відеофайли будуть надійно збережені.
  • Також ви зможете самостійно захистити потрібний ролик від перезапису за допомогою кнопки на центральному блоці абовиносний бездротовий кнопки управління, яка постачається в комплекті. Дана кнопка має оптимальний розмір, щоб вдало вписатися в інтер'єр авто і при цьому залишатися зручною у використанні на дотик,не відволікаючи водія від дороги. Бездротова кнопка фіксується в будь-якому зручному місці за допомогою липкої прокладки, не пошкоджуючи поверхню інтер'єру автомобілі та дозволяючи легко змінити її розміщення в салоні.Індикатор на корпусі кнопкидодатково підтверджує її натискання, яке буде помітне водієві бічним зором.
  • Завдяки спеціальній системі запису екстрених файліввам не потрібно регулярно видаляти непотрібні фрагментита стежити за заповненням картки пам'яті захищеними роликами. Усі файли, записані під час спрацювання G-сенсора, або натискання кнопки, зберігаються в межах 30% від загального обсягу картки пам'яті, в рамках якого також здійснюється циклічний запис.
 
Блокування доступу до відеореєстратора
  • Відеореєстратор F750w має унікальну функцію захисту даних та контролю несанкціонованого доступу до інформації. Для активації режиму на корпусі реєстраторапередбачена спеціальна прихована кнопка PASSWORD, що знаходиться на задній панелі пристрою. При натисканні на кнопку PASSWORD доступ до меню реєстратора повністю блокується, за аналогією як це відбувається з блокуванням доступу до ноутбука або сучасного смартфона. При спробі увійти до меню,реєстратор запитуватиме пароль, що спочатку задається в налаштуваннях власником реєстратора. Без введення пароля неможливо отримати доступ як до відеозаписів і фотографій, так і до налаштувань реєстратора. Залишається доступним тільки онлайн трансляція з камер для налаштування або перевірки роботи пристрою.Таким чином власник автомобіля може не турбуватися, що за його відсутності будь-хто може видалити окремі фрагменти відео, змінити налаштування реєстратора або вимкнути певні функції.
 
Технічні характеристики:
 

Модель

Gazer F750w

Кількість камер

2

Wi-Fi

Так

Кут огляду камер

160 °

Максимальна роздільна здатність відео

Full HD (1920x1080)

Вбудований дисплей

Так, 3"

Об'єктив

6-шаровий, скляний, з просвітленою лінзою та апертурою F1.8

Cенсор

Sony Exmor 1/2.7"

Можливість повороту камери

Поворот корпусу на 360°

Параметри відео

H.264, MOV

Блокування доступу до реєстратора

Так

Запис звуку

Так

Вимкнення мікрофона

Так

Підтримка карток пам'яті

microSDXC, до 128GB

Карта пам'яті у комплекті

ні

Накладення часу та дати

Так

Автоматичне включення під час подачі живлення

Так, у режим запису

Циклічний запис відео

Так

Тип кріплення на скло

на 3М скотчі

GPS модуль

Так, опціонально

Виносна кнопка

Так

G-сенсор

Так, з додатковим налаштуванням чутливості

Режим охоронного відеозапису

Так, з контролем напруги бортової мережі

додаток

"Gazer Dashcam" для ОС Android та iOS

Time-Lapse запис

Ні

живлення

5В, БП 12-24В від автомобільної розетки або 12В підключення до бортової мережі

Акумуляторна батарея

Суперконденсатор

Пульт ДУ

Так

Габарити, мм

89x57x22

27x35x78

Вага, г

95

 

Все необхідне у комплекті

Gazer F750w комплектується всім необхідним для підключення та подальшої експлуатації. Стандартна комплектація пристрою включає:
  1. Центральний блок
  2. Передня камера
  3. Задня камера
  4. Подовжувач передньої камери
  5. Подовжувач задньої камери 2шт.
  6. Блок живлення з проводкою
  7. Бездротова кнопка
  8. GPS модуль*
*Опціонально

 

  • Кількість камер / каналів 2
  • Роздільна здатність відео FullHD (1920x1080)
  • Вбудований екран так
  • WiFi так
  • GSM-модуль Так
  • Гарантія 12 місяців

Напишіть відгук

Gazer F750w

Gazer F750w

Напишіть відгук