Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор Playme Sigma

Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор Playme Sigma

Home > Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор Playme Sigma

Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор Playme Sigma

Відеореєстратор Playme Sigma

Код товару: 9194

Online only

1 699,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Автореєстратор Playme Sigma

Playme SIGMA — ультимативний автомобільний відеореєстратор високої роздільної здатності з магнітним кріпленням та функцією оповіщення про наближення до поліцейських радарів та камер.

У Playme SIGMA реалізовані сучасні технології Power Click (подача живлення через кронштейн) та Easy Update (легке оновлення бази поліцейських камер за допомогою модуля GPS, що від'єднується), що не тільки вигідно виділяє гаджет на тлі конкурентів, але й робить процес використання відеореєстратора максимально комфортним та зручним.

Висока якість запису відео з роздільною здатністю Full HD (1920 х 1080 пікселів) дозволяє розрізнити на знятому матеріалі найдрібніші деталі, такі як дорожні знаки, розмітку, державні реєстраційні знаки інших автомобілів.

Швидкознімне магнітне кріплення надійно фіксує пристрій на кронштейні. Магнітний тримач робить процес встановлення та зняття відеореєстратора з кронштейна максимально комфортним та швидким. Живлення пристрою здійснюється через кріплення завдяки технології Power Click - ви можете забути про необхідність підключення дроту живлення до реєстратора щоразу, коли встановлюєте його на лобове скло.

Завдяки знімному модулю GPS Playme SIGMA накладає на відео штамп дати, часу та швидкості, а також фіксує маршрут руху автомобіля, який можна подивитися на картах Google. Також за допомогою GPS-модуля працює функція оповіщення про наближення до стаціонарних поліцейських камер та радарів.

Playme SIGMA заздалегідь попереджає про наближення до стаціонарних поліцейських камер і радарів, таких як Автоураган, Камери контролю смуги МТС, Кордон, Кречет, Кріс, Робот, Скат, Стрілка-СТ та іншим комплексів фіксації порушень швидкісного режиму, зазначених у базі камер і радарів, що регулярно оновлюються.

У Playme SIGMA реалізована технологія Easy Update: база даних місць розташування камер та радарів оновлюється за допомогою знімного модуля GPS. Достатньо зняти модуль GPS з кронштейна, з'єднати з комп'ютером, завантажити та встановити останню версію бази даних, підключити назад до кронштейна – і все готове! Більше вам не потрібно забирати відеореєстратор додому, щоб оновити базу даних місць розташування поліцейських камер та радарів.

Технологія WDR (Wide Dynamic Range — «широкий динамічний діапазон») дозволяє записувати інформативне відео незмінно високої якості, навіть за умов різких перепадів освітленості. Завдяки WDR зйомка ведеться з різним часом експозиції, після чого ділянки з темним та світлим зображенням інтегруються в єдину чітку картинку. Таким чином, функція WDR дозволяє камері на одному зображенні однаково добре показувати ділянки із сильним та слабким освітленням.

Характеристики Playme SIGMA
Процесор GP5168
Матриця 2 Мпікс
Об'єктив F 2.0, кут огляду 120°
Дисплей 1.5”, активноматричний ЖК
Роздільна здатність відеозапису 1920х1080 (30 к/с), 1280х720 (30 к/с)
Формат відео MOV (H.264)
Роздільна здатність фото 12 Мпікс
Підтримувані картки пам'яті MicroSDHC (Class 10), до 32 Гбайт
GPS Зовнішній модуль з магнітним підключенням
Детектор руху Вбудована функція
G-сенсор Вбудований
Режим паркування Вбудована функція
WDR Вбудована функція
Мікрофон Вбудований
Динамік Вбудований
Акумулятор Вбудований літієвий, 3.7 В, 150 мА·ч
GPS-повідомлення про камери Вбудована функція
Харчування 5 ​​В, 1 А (магнітне кріплення)
  • Роздільна здатність відео FullHD (1920x1080)
  • Аксесуари до відеореєстраторів GPS модуль
  • Вбудований екран так
  • WiFi так

Напишіть відгук

Відеореєстратор Playme Sigma

Відеореєстратор Playme Sigma

Напишіть відгук