Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор Playme Tio S

Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор Playme Tio S

Home > Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор Playme Tio S

Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор Playme Tio S

Відеореєстратор Playme Tio S

Код товару: 9395

3 959,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Відеореєстратор Playme Tio S

Playme TIO S — флагманський автомобільний відеореєстратор з магнітним кріпленням у лінійці Playme, що змінює уявлення про відеореєстратори як про клас пристроїв. Це принципово нова модель, що відкриває черговий розділ в історії автомобільної електроніки.

У Playme TIO S гармонійно злилися всі існуючі на сьогодні передові технології, спрямовані на забезпечення максимальної функціональності, надійності та комфорту під час використання пристрою. Відеореєстратор Playme TIO S не тільки чудово справляється зі своїм основним завданням - записом відео, але і радує користувача додатковими функціями, такими як оповіщення про наближення до поліцейських камер і радарів, управління жестами, зв'язок зі смартфоном по Wi-Fi, технологія Easy Update і інші.

Playme TIO S записує відео з роздільною здатністю Full HD (1920 х 1080 пікселів), що дозволяє розрізнити на знятому матеріалі найдрібніші деталі, такі як дорожні знаки, розмітка, державні реєстраційні знаки інших автомобілів. Об'єктив, що складається з шести скляних лінз та інфрачервоного фільтра, забезпечить чудову якість відеозапису, а загартоване скло з оптичним покриттям захистить об'єктив від пошкоджень. Поляризаційний незнімний фільтр на об'єктиві Playme TIO S усуває відблиски від лобового скла та інших поверхонь, що відображають, а також посилює яскравість кольорів на записаних матеріалах. В результаті картинка стає насиченою деталями, а кольори — соковитими та яскравими.

Достойна якість відеоматеріалів навіть при поганому освітленні забезпечується завдяки роботі сучасного датчика зображення (матриці) від провідного світового виробника SONY. Технологія WDR (Wide Dynamic Range – «широкий динамічний діапазон») дозволяє записувати інформативне відео незмінно високої якості навіть в умовах різких перепадів освітленості. Завдяки WDR зйомка ведеться з різним часом експозиції, після чого ділянки з темним та світлим зображенням інтегруються в єдину чітку картинку. Таким чином, функція WDR дозволяє камері на одному зображенні однаково добре показувати ділянки із сильним та слабким освітленням.

Швидкознімне магнітне кріплення надійно фіксує Playme TIO S на кронштейні. Магнітний тримач робить процес встановлення та зняття відеореєстратора з кронштейна максимально комфортним та швидким. Живлення пристрою здійснюється через кріплення завдяки технології Power Click — ви можете забути про необхідність підключати дроти живлення до реєстратора щоразу, коли встановлюєте його на лобове скло.

Завдяки знімному модулю GPS Playme TIO S накладає на відео штамп дати, часу та швидкості, а також фіксує маршрут руху автомобіля, який можна переглянути на картах Google. Також за допомогою GPS-модуля працює функція оповіщення про наближення до стаціонарних поліцейських камер і радарів, таких як Автоураган, Камери контролю смуги МТС, Кордон, Кречет, Кріс, Робот, Скат, Стрілка-СТ та іншим комплексам фіксації порушень швидкісного режиму, зазначеним в базі, що регулярно оновлюється.

У Playme TIO S реалізована технологія Easy Update: база даних місць розташування камер та радарів оновлюється за допомогою знімного модуля GPS. Достатньо зняти його з кронштейна, з'єднати з комп'ютером, завантажити та встановити останню версію бази даних, під'єднати назад до кронштейна – і все готове! Більше вам не потрібно забирати весь відеореєстратор додому, щоб оновити базу даних місць розташування поліцейських камер та радарів.

Вбудований Wi-Fi-модуль дозволяє віддалено налаштовувати, переглядати відео та завантажувати його з відеореєстратора на планшет або смартфон за допомогою спеціальної програми для Android та iOS Antscam APP (доступна для безкоштовного скачування та встановлення в Google Play та App Store).

Дистанційний захист відеозапису та захоплення важливих кадрів за допомогою системи керування жестами виводять комфорт від використання Playme TIO S на новий рівень. Якщо виникла ситуація, коли потрібно зберегти записані матеріали, просто проведіть рукою перед пристроєм і готово! Вам не доведеться натискати кнопку на корпусі, знімати відеореєстратор і копатися в налаштуваннях - достатньо одного жесту рукою. Майбутнє вже тут!

Характеристики Playme TIO S
Процесор NTK96658
Матриця 1/2.8”, КМОП (IMX307)
Об'єктив F 1.6, кут огляду 150°, 6 скляних лінз та ІЧ-фільтр
Дисплей IPS діагоналлю 1.4 дюйма, роздільна здатність 240х240 пікселів
Роздільна здатність відеозапису 1920х1080 30 к/с, 1280х720 60 к/с, 1280х720 30 к/с, 848х480 30 к/с, 640х480 30 к/с
Формат відео MР4 (H.264)
Динамік Вбудований, 8 Ом, 0.5 Вт
G-сенсор Вбудований
Детектор руху в кадрі Вбудована функція
GPS Зовнішній модуль з магнітним підключенням
Поляризаційний фільтр (CPL) Вбудований
Модуль Wi-Fi Вбудований
Додаток для смартфона Antscam APP
WDR Вбудована функція
Режим паркування Вбудована функція
GPS-повідомлення про камери Вбудована функція
Підтримувані картки пам'яті MicroSDXC (Class 10), до 64 Гбайт
Харчування 5 ​​В, 1 А (через магнітне кріплення)
Акумулятор Вбудований літієвий, 3.7 В, 160 мАг
Автомобільний зарядний пристрій У комплекті, два USB-порти
  • Роздільна здатність відео FullHD (1920x1080)
  • Вбудований GPS так
  • Вбудований екран так
  • WiFi так

Напишіть відгук

Відеореєстратор Playme Tio S

Відеореєстратор Playme Tio S

Напишіть відгук