Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Автотовари>Відеореєстратори>Автомобільне дзеркало заднього виду Gazer MM709 Skoda, Volkswagen

Автотовари>Відеореєстратори>Автомобільне дзеркало заднього виду Gazer MM709 Skoda, Volkswagen

Home > Автотовари>Відеореєстратори>Автомобільне дзеркало заднього виду Gazer MM709 Skoda, Volkswagen

Автотовари>Відеореєстратори>Автомобільне дзеркало заднього виду Gazer MM709 Skoda, Volkswagen

Автомобільне дзеркало заднього виду Gazer MM709 Skoda, Volkswagen

Код товару: 9681

3 910,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Дзеркало заднього виду Gazer MM709 Skoda, Volkswagen

Автомобільне дзеркало заднього виду Gazer MM709 з вбудованим монітором призначене для підключення до автомобільної відеокамери заднього виду Gazer.

Принцип роботи дзеркала Gazer в системі відеопаркування - простий і ефективний. Під час руху автомобіля заднім ходом, відео з камери відображатиметься на вбудованому моніторі діагоналлю 4,3”, і водій зможе контролювати відстань до перешкод позаду автомобіля, які неможливо побачити через бічні дзеркала та салонне дзеркало заднього виду. Така система відеопаркування значно підвищує рівень безпеки, допомагаючи уникнути наїздів на людей або зіткнень з перешкодами під час руху автомобіля заднім ходом. Крім цього, до автомобільного дзеркала Gazer можна підключити другий відеосигнал, наприклад, від автомобільного відеореєстратора або DVD-плеєра.

Використання дзеркала заднього виглядуа Gazer при встановленні системи відеопаркування автомобіля є найбільш правильним рішенням - пристрій повністю повторює зовнішній вигляд заводського дзеркала сучасного автомобіля, що дозволяє зберегти оригінальний дизайн інтер'єру авто. Вбудований у дзеркало заднього виду монітор дозволить комфортно та безпечно керувати автомобілем під час руху заднім ходом, при цьому жодне додаткове обладнання для виведення зображення з відеокамери заднього виду не відволікатиме увагу водія.

Дзеркало заднього виду Gazer має два композитні відеовходи, кожний з яких автоматично перемикає режим роботи PAL або NTSC, залежно від відеосигналу. Перший відеовхід призначений для підключення сигналу від автомобільного відеореєстратора або DVD програвача, і виводить зображення при надходженні відеосигналу. При цьому, можливо вимкнути вбудований монітор кнопкою на передній панелі дзеркала, щоб не відволікати водія при постійно увімкненому відеореєстраторі, і включити монітор за потреби.

Другий відеовхід призначений для підключення відеокамери заднього виду Gazer, зображення з якої виводитиметься на монітор тільки при включенні камери, тобто при активізації задньої передачі. При цьому зображення від відеокамери є пріоритетним, і монітор автоматично переключиться на відеовхід від камери заднього виду при її увімкненні. Навіть якщо вбудований монітор був вимкнений за допомогою кнопки на дзеркалі, він автоматично увімкнеться і покаже відео з камери заднього виду при її увімкненні, і знову відключиться після вимкнення задньої передачі. Для найбільш комфортного сприйняття зображення з відеокамери можна змінювати яскравість вбудованого монітора за допомогою кнопки на панелі дзеркала.

Встановлення дзеркала заднього виду Gazer із вбудованим монітором максимально проста. У комплекті разом з усіма моделями дзеркал додається блок комутації та інші необхідні елементи установки: частина кріплення у відповідь і/або оригінальна пластикова накладка, що дозволяє вивести кабель живлення під обшивку стелі салону автомобіля. Дзеркало заднього виду Gazer призначене для встановлення в автомобіль з напругою бортової мережі 12 Вольт. Максимальне споживання струму не більше 220mA.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Параметри дисплея

TFT LCD 4,3" (16:9); автоматичне включення при подачі відеосигналу; примусове вимкнення за допомогою кнопки керування, з пам'яттю останнього режиму.

>

Яскравість дисплея

1000 кд/м²; регулювання яскравості за допомогою кнопки керування, з пам'яттю останнього налаштування.

Відеовхід

2 композитних CVBS (RCA); автоматичне перемикання між відеоканалами.

Формат сигналу

PAL/NTSC з функцією автовизначення.

Напруга живлення

DC 12V

Автозатемнення

Так, автоматична адаптація ступеня затемнення до рівня освітлення

Споживаний струм

‹ 580 mA

Температура експлуатації

-20° - +65°

Тип виконання

Штатне повнорозмірне дзеркало з інтегрованим кріпленням

 

  • Марка автомобіля VOLKSWAGEN, SKODA

Напишіть відгук

Автомобільне дзеркало заднього виду Gazer MM709 Skoda, Volkswagen

Автомобільне дзеркало заднього виду Gazer MM709 Skoda, Volkswagen

Напишіть відгук