Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Автотовари>Відеореєстратори>Дзеркало заднього виду із вбудованим Super HD відеореєстратором Gazer MUR5100

Автотовари>Відеореєстратори>Дзеркало заднього виду із вбудованим Super HD відеореєстратором Gazer MUR5100

Home > Автотовари>Відеореєстратори>Дзеркало заднього виду із вбудованим Super HD відеореєстратором Gazer MUR5100

Автотовари>Відеореєстратори>Дзеркало заднього виду із вбудованим Super HD відеореєстратором Gazer MUR5100

Дзеркало заднього виду із вбудованим Super HD відеореєстратором Gazer MUR5100

Код товару: 9683

5 446,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Дзеркало з вбудованим Super HD відеореєстратором Gazer MUR5100

Убудівництво 3в1 

Gazer MUR5100 поєднує в собі салонне дзеркало заднього виду з вбудованим монітором 4.3", а також Super HD відеореєстратор з функцією HDR. Така багатогранність пристрою дозволяє виконувати відразу кілька завдань:

  • завдяки чудовій якості дзеркальної поверхні та дизайну корпусу, Gazer MUR5100 стане чудовою альтернативою заводському дзеркалу заднього виду, яке виконуватиме функції салонного дзеркала «на всі 100%».< /li>
  • вбудований монітор 4.3" яскравістю 1000 cd/m², а також наявність відеовиходу дозволяють використовувати Gazer MUR5100 як пристрій для відображення в системах паркування. Понад яскравий монітор робить картинку чіткою і насиченою навіть у самий сонячний день, а автоматичне регулювання яскравості дисплея дозволяє використовувати дзеркало максимально комфортним як вдень, так і вночі.
  • відеореєстратор останнього покоління з якістю запису Super HD і можливістю запису після відключення двигуна дозволяє вести цілодобовий запис, як у автомобілі, що рухається, так і в припаркованому.

Повна інтеграція з авто
Відмінною рисою дзеркала з відеореєстратором Gazer MUR5100 є особлива конструкція кріплення. Кронштейн має універсальний плоский майданчик, на який кріпиться спеціальний знімний адаптер Gazer серії MB. Такий адаптер призначений для встановлення дзеркала в конкретну модель автомобіля – достатньо з'єднати необхідний для конкретного автомобіля адаптер з кріпленням дзеркала з кріпленням дзеркала Gazer з маркою MUR. span>5100. Дзеркало з відеореєстратором Gazer MUR5100 підключається до бортової мережі автомобіля штатно, всі дроти підключення будуть приховані під обшивкою салону. При цьому, дзеркало автоматично вмикатиметься, вимикатиметься і переходитимемо в режим запису на парковці за сигналом від бортової мережі автомобіля. у веденні відеозйомки в автомобілі: прогресивний процесор Ambarella A7, сенсор 1/3" з функцієюHDR, роздільна здатність записи Super HD, новітній функціонал, а також інтелектуальні системи безпеки руху - далеко не повний список переваг даного пристрою. та апаратній частині, Gazer MUR5100 забезпечує якісно новий рівень зображення у будь-який час доби.Модель робить відеозапис у роздільній здатності Super HD (2304х1296), з оптимальною для сприйняття кадровою частотою 30 к / с. Крім цього в реєстраторі передбачений режим відеозйомки кадровою частотою 45 к/с дозволі Full HD – такий режим дозволяє зафіксувати більше деталей у кадрі під час руху на великій швидкості (наприклад, «рахувати номери автомобілів зустрічного руху). У Gazer MUR5100 використовується якісна скляна оптика з шестишаровою лінзою та ширококутним об'єктивом 140°, який дозволяє цілком зафіксувати дорожню обстановку, включаючи сусідні смуги руху та перехрестя.
Режим DR
Для зйомки в сутінках і вночі, а також під час руху проти сонячного світла, Gazer MUR5100 має спеціальний режим відеозапису HDR у роздільній здатності 1920х1080 . При роботі в режимі HDR (високий динамічний діапазон) реєстратор знімає три кадри з різними рівнями експозиції (освітлений, затемнений і звичайний) і з'єднує їх в одне зображення. Головною особливістю даного режиму є те, що HDR здійснюється апаратними засобами сенсора, що дозволяє процесору формувати дійсно якісну картинку в умовах недостатнього освітлення або висококонтрастних перепадах освітлення. Режим HDR ідеально підходить для зйомки вночі при зустрічному русі фар автомобілів, у сутінках або під час руху проти сонця.
Інтелектуальні технології LDWS+< /em>FCWS
Для підвищення рівня безпеки водіння Gazer MUR< /span>5100 оснащений інтелектуальними системами контролю перетину смуги LDWS (Lane Departure < span>Warning System) та контролю наближення автомобіля FCWS (Forward Collision Warning System). Система LDWS відстежує поточну смуги руху автомобіля та попереджає звуковим сигналом, коли водій її залишає. Система FCWS ідентифікує зображення попереду автомобіля і також вчасно інформує про порушення безпечної дистанції між вашим автомобілем та іншим транспортом. Обидві функції можна налаштувати відповідно до габаритів автомобіля та умови майбутньої поїздки. Чи варто говорити, що дані технології можуть не тільки запобігти дорожньо-транспортній пригоді, але й врятувати життя як водію, так і пасажирам.
Робота в режимі, що не обслуговується<
Gazer MUR5100 працює в режимі, що не обслуговується: пристрій автоматично вмикається при запуску двигуна, і таким же чином зупиняє запис, коли подача живлення припиняється ( вимикається двигун). Запис здійснюється безперервно завдяки циклічному режиму зйомки: при заповненні карти пам'яті, реєстратор самостійно знаходить ранній записаний відеофрагмент, і замість нього зберігає новий ролик. При цьому зображення з реєстратора автоматично виводиться на дисплей пристрою при подачі відеосигналу, а також автоматично перемикається між відеоканалами (при підключеній відеокамері заднього виду).
Запис після вимкнення двигуна< br>Ще одна особливість Gazer MUR5100 – ведення відеозйомки після вимкнення двигуна. Бажаний час роботи відеореєстратора встановлюється в меню від 30 хвилин до 12 годин. При цьому, реєстратор оснащений функцією контролю мінімальної напруги бортової мережі автомобіля. досягненні якого пристрій завершить роботу (11,7 В). Це дає можливість уникнути розрядки акумулятора автомобіля до критичного рівня, після якого запуск двигуна автомобіля буде неможливим.
G-сенсор та запис по датчику руху
Для захисту від Перезапис найбільш важливих відеофайлів в моделі реалізований G-сенсор - три-осьовий датчик прискорення. Датчик автоматично фіксує різкі зміни в характері пересування автомобіля і блокує поточний файл, що записується від перезапису. У результаті – у найважливіший момент найзначніші фрагменти буде збережено. Для запобігання заповненню карти пам'яті аварійні відеоролики також записуються по кільцю в рамках 15 відеофайлів. оснащений датчиком руху. Завдяки цій функції, реєстратор переходить у режим запису лише під час фіксації у кадрі будь-якого руху. Користувач може налаштувати чутливість датчика руху (низька, середня і висока) в залежності від місця розташування автомобіля та побажань по зйомці – чим вище чутливість датчика, тим незначнішим буде рух у кадрі, після якого активується запис.
Розумний» принцип роботи
Принцип роботи дзеркала з відеореєстратором Gazer MUR5100 - продуманий та ефективний. Сигнал із камери заднього виду – завжди пріоритетний. При увімкненні задньої передачі відео з камери автоматично відображатиметься на моніторі. При цьому запис з реєстратора не припиняється. Після того, як задня передача вимкнеться, дисплей автоматично перейде на вихідний стан (на відображення відео з реєстратора, якщо такий режим був увімкнений, або монітор вимкнеться). Для максимальної зручності експлуатації лицьова панель дзеркала оснащена центральною кнопкою управління з пам'яттю останнього режиму. Під час руху заднім ходом ця кнопка налаштовує рівень яскравості вбудованого монітора. Під час роботи реєстратора кнопка виконує функцію увімкнення/вимкнення монітора. дзеркала заднього виду з відеореєстратором Gazer MUR5100 максимально проста і вимагатиме мінімум зусиль. Стандартна комплектація моделі включає блок комутації, необхідні елементи для монтажу та докладну інструкцію з описом процесу встановлення та підключення. Дзеркало заднього виду Gazer призначене для автомобілів із напругою бортової мережі 12 Вольт. Максимальне споживання струму не більше 650mA. Управління відеореєстратором здійснюється за допомогою ІЧ пульта керування, що входить до комплекту.

Дзеркало

Модель

Gazer MUR5100

Автозатемнення

Ні

Відеовхід

Композитний CVBS (RCA)

Напруга живлення

DC 12V

Споживаний струм для моделі

‹ 650 mA

Температура експлуатації

-20° - +65°

Тип виконання

Штатне повнорозмірне дзеркало з інтегрованим універсальним кронштейном, до якого приєднується змінний адаптер серії MB.

Габарити (ШхГхВ)

267мм×42мм×82мм.

Комплектація

Блок комутації та управління; кабель для підключення живлення камери +12В; накладка на лобове скло для приховування кабелю; пульт дистанційного керування; посібник користувача.

Дисплей

Дозвіл

480х272 (16:9)

Основні параметри

TFT LCD 4,3"; автоматичне включення при подачі відеосигналу; примусове вимкнення за допомогою кнопки управління, з пам'яттю останнього режиму.

Яскравість

1000 кд/м²; регулювання яскравості за допомогою кнопки керування, з пам'яттю останнього налаштування (у режимі відображення сигналу з камери заднього виду); автоматичне регулювання яскравості залежно від навколишнього освітлення.

Контрастність

500:1

Формат сигналу

PAL/NTSC з функцією автовизначення.

Реєстратор

Кількість камер

1

Кут огляду камер

140°

Максимальна роздільна здатність відео

Super HD 2304х1296, 30 fps

Рекомендований дозвіл відео

Super HD 2304х1296, 30 fps

Сенсор

1/3’’

Об'єктив

Апертура F2.0

Можливість повороту камер

Так, поворот об'єктива

Процесор

Ambarella A7

Параметри відео

H.264, MP4

Функція HDR

Так

Запис звуку

Так

Відключення мікрофона

Так

Відеовихід аналоговий (TV out)

Ні

Відеовихід HDMI

Ні

miniUSB інтерфейс

Ні

Підтримка карт пам'яті

SDHC, до 32GB

Вбудована пам'ять

Ні

Карта пам'яті в комплекті

Так, Gazer micro SDHC 8GB + Adapter

Накладення часу та дати

Так

Відображення державного номера авто в титрах

Так

Автоматичне включення при подачі живлення

Так, у режим запису

Циклічний запис відео

Так

GPS модуль

Ні

G-сенсор

Так, з додатковим налаштуванням чутливості

Датчик руху

Так, з додатковим налаштуванням чутливості

Режим паркування

Так

Контроль напруги бортової мережі

Так, мінімальний рівень напруги 11,7В

Системи LDWS+FCWS

Так

ПО перегляду

Ні

Пульт дистанційного керування

Так

  • Роздільна здатність відео SuperHD (2304x1296)

Напишіть відгук

Дзеркало заднього виду із вбудованим Super HD відеореєстратором Gazer MUR5100

Дзеркало заднього виду із вбудованим Super HD відеореєстратором Gazer MUR5100

Напишіть відгук