Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Автотовари>Відеореєстратори>Комплект дзеркало Gazer MU700+ відеореєстратор Gazer F715

Автотовари>Відеореєстратори>Комплект дзеркало Gazer MU700+ відеореєстратор Gazer F715

Home > Автотовари>Відеореєстратори>Комплект дзеркало Gazer MU700+ відеореєстратор Gazer F715

Автотовари>Відеореєстратори>Комплект дзеркало Gazer MU700+ відеореєстратор Gazer F715

Комплект дзеркало Gazer MU700+ відеореєстратор Gazer F715

Код товару: 9685

6 399,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Комплект дзеркало Gazer MU700+ відеореєстратор Gazer F715

Універсальне дзеркало заднього виду Gazer MU700 (з діагоналлю 4,3") + < strong>відеореєстратор Gazer F715 (з роздільною здатністю Full HD)
 
Дзеркало заднього виду Gazer MU700 з вбудованим монітором 4.3" яскравістю 1000 cd/m² і 2-ма відеовходами для підключення камери заднього виду і додаткового відеосигналу: Універсальне кріплення, до якого приєднуються знімні адаптери серії MB.За допомогою кнопки керування з пам'яттю останнього налаштування можна змінити яскравість вбудованого монітора або вимкнути його. 
Для автомобілів: Acura, Chevrolet, Chery, Citroen, Ford, Geely, Great Wall, Honda, Hyundai, KIA, Lexus, Mazda, Mersedes, Nissan, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Subaru, Suzuki, Toyota, VW.
 
Універсальна конструкція кріплення
Відмінною особливістю дзеркала Gazer MU700 є особлива конструкція кріплення. Кронштейн має універсальний плоский майданчик, на який кріпиться спеціальний знімний адаптер Gazer серії MB. Такий адаптер призначений для встановлення дзеркала MU у конкретну модель автомобіля. Таким чином, дзеркала серії MU з універсальним кронштейном підходять для штатної установки у більшість популярних автомобілів – досить просто підібрати сумісний адаптер та з'єднати його із дзеркалом. Це суттєво полегшує підбір та подальшу експлуатацію пристрою.
 
Повна сумісність з авто
Дзеркало заднього виду Gazer серії MU із вбудованим монітором є повноцінним аналогом оригінального автомобільного дзеркала. За якістю дзеркальної поверхні та дизайном корпусу модель повністю ідентична заводському компоненту автомобіля, але перевершує його в технологічності та функціоналі. Дзеркало Gazer дозволить раціонально використати простір у салоні, дозволяючи водієві не обмежувати огляд додатковим обладнанням. Таким чином, дзеркало заднього виду Gazer стане ефективним елементом системи відеопаркування та повноцінною альтернативою заводському салонному дзеркалу.
 
Проста та швидка установка
Встановлення дзеркала заднього виду Gazer із вбудованим монітором максимально проста, вимагатиме мінімум зусиль і не займе багато часу. Стандартна комплектація моделі включає блок комутації, необхідні елементи для монтажу та детальну інструкцію з детальним описом процесу встановлення та підключення. Дзеркало заднього виду Gazer призначене для автомобілів із напругою бортової мережі 12 Вольт. Максимальне споживання струму становить не більше 580mA для Gazer MU700 з функцією затемнення поверхні дзеркала.
 
Функція автозатемнення
Дзеркальна поверхня моделі Gazer MU700 автоматично затемнюється при попаданні яскравого світла фар позаду авто, що йдуть в темний час доби. Це дозволить уникнути засліплення водія через дзеркало заднього виду, що забезпечує комфортніші умови для керування авто вночі. При цьому ступінь затемнення дзеркальної поверхні автоматично змінюється залежно від інтенсивності освітлення.
 
Ефективний принцип роботи
Принцип роботи дзеркала Gazer у системі відеопаркування - простий та ефективний. Під час руху автомобіля заднім ходом відео з камери заднього виду відображатиметься на вмонтованому в дзеркало моніторі діагоналлю 4,3”. В результаті - водій з комфортом контролює відстань до перешкод позаду автомобіля, які неможливо побачити через бічні дзеркала та звичайне салонне дзеркало заднього виду. Під час руху вперед, коли вбудований монітор вимкнений, водій отримує повністю оригінальне дзеркало заднього виду – дзеркальна поверхня максимально світла, вбудованого монітора абсолютно не видно через дзеркало.
 
2 композитних відеовходу
Дзеркало заднього виду Gazer оснащено двома композитними відеовходами, що дає можливість одночасно підключати до дзеркала не тільки відеокамеру заднього виду, а й камеру переднього огляду, автомобільний відеореєстратор або DVD-плеєр. При цьому зображення від відеокамери заднього виду буде пріоритетним: при увімкненні задньої передачі вбудований монітор автоматично переключиться на відеосигнал із камери. При відключенні відеокамери монітор перейде в попередній режим роботи (вимкнеться, або переключиться на інший відеосигнал від додаткового джерела).
 
Крім цього, дзеркало автоматично визначає режим роботи PAL або NTSC, залежно від відеосигналу. Можливе підключення обладнання до будь-якого відео стандарту – PAL або NTSC.
 
Яскравий дисплей
Однією з головних переваг дзеркала Gazer є вбудований дисплей з дуже високим рівнем яскравості 1000 кд/м². Таке рішення дозволяє отримати яскраву картинку крізь якісну дзеркальну поверхню в будь-яких умовах освітленості. Навіть у найяскравіший сонячний день вбудований монітор забезпечить чітке та контрастне зображення.
 
Для максимальної зручності використання та комфортного сприйняття зображення лицьова панель дзеркала оснащена центральною кнопкою управління з розширеною функціональністю. Під час руху заднім ходом ця кнопка налаштовує рівень яскравості вбудованого монітора, який застосовується для всіх відеовходів. При вимкненій задній передачі кнопка виконує функцію увімкнення/вимкнення монітора. При цьому, дзеркало оснащено функцією «пам'яті» останнього налаштування - стан монітора запам'ятовується при наступних запусках двигуна.

Модель Gazer MU700

Параметри дисплея

TFT LCD 4,3" (16:9); автоматичне включення при подачі відеосигналу; примусове вимкнення за допомогою кнопки керування, з пам'яттю останнього режиму.

>

Яскравість дисплея

1000 кд/м²; регулювання яскравості за допомогою кнопки керування, з пам'яттю останнього налаштування.

Відеовхід

2 композитних CVBS (RCA); автоматичне перемикання між відеоканалами.

Формат сигналу

PAL/NTSC з функцією автовизначення.

Напруга живлення

DC 12V

Автозатемнення

Так, автоматична адаптація ступеня затемнення до рівня освітлення

Споживаний струм

‹ 580 mA

Температура експлуатації

-20° - +65°

Тип виконання

Штатне повнорозмірне дзеркало з інтегрованим універсальним кріпленням, до якого приєднується спеціальний знімний адаптер серії MB

Габарити (ШхГхВ), мм

267×42×82

 

 

Gazer F715  – найкомпактніший відеореєстратор на ринку. Але навіть за такого незначного розміру розробникам вдалося помістити в пристрій сучасні технології, що надійно забезпечують захист автомобіля. Автомобільний відеореєстраторGazer F715 призначений для штатної установки, в результаті якої не тільки сам реєстратор буде непомітний для оточуючих, але й дроти підключення будуть приховані під обшивкою салону автомобіля. Інтегроване 3М знімне кріплення дозволяє повертати реєстратор на 360° по вертикалі, і тим самим з легкістю налаштовувати необхідний напрямок зйомки.

Ключові переваги
  • Зйомка у форматі FullHD
  • Мініатюрний розмір
  • Штатне встановлення
  • Режим паркування
  • Підключення до мультимедійних пристроїв
Мініатюрний та штатний
Автомобільний відеореєстратор Gazer F715 призначений для штатної установки, в результаті якої не тільки сам реєстратор буде непомітний для оточуючих, але й дроти підключення будуть приховані під обшивкою салону автомобіля. Інтегроване 3М знімне кріплення дозволяє повертати реєстратор на 360° по вертикалі, і тим самим з легкістю налаштовувати необхідний напрямок зйомки.
 
Якість відео та кут огляду
Gazer F715 робить відеозапис у високій роздільній здатності Full HD з частотою 30 кадрів в секунду, що дозволяє отримувати інформативне відео з високим рівнем деталізації. Кут огляду об'єктива Gazer F715 становить 140°. Такий ширококутний об'єктив дає можливість «бачити» дорогу цілком, у тому числі й сусідні лінії руху.
 
Безперервний запис та захист файлів
У моделі Gazer F715 передбачено функцію циклічного запису. При заповненні простору на карті пам'яті реєстратор самостійно знаходить перший записаний відеоролик, видаляє його і на місце, що звільнилося, зберігає новий відеофайл, що дозволяє робити відеозапис безперервно. При цьому Gazer F715 має функцію захисту відеофайлів від перезапису. Ця функція активується автоматично при спрацьовуванні G-сенсора, також її можна включити вручну, натиснувши кнопку на корпусі відеореєстратора.
 
Режим паркування
Унікальна особливість Gazer F715 – ведення відеозйомки після вимкнення двигуна в режимі Time-Lapse із частотою 1 кадр на секунду. Це дозволяє ефективно використовувати місце на картці пам'яті. Для цього режиму час роботи відеореєстратора встановлюється від 1 хвилини до 2 днів. При спрацюванні датчика удару реєстратор автоматично запускає стандартний режим зйомки 30 к/с для поточного відеоролика, щоб зберегти всю картину події. Gazer F715 оснащений функцією контролю мінімальної напруги бортової мережі автомобіля, при досягненні якого відеореєстратор завершить роботу. Це дозволяє уникнути розряджання акумулятора автомобіля до критичного рівня.
 
Відео в реальному часі та запис звуку
Щоб переглянути відео з реєстратора в реальному часі або налаштувати його в салоні авто, пристрій можна підключити до будь-якого автомобільного монітора, мультимедійної системи або дзеркала заднього виду з вбудованим монітором, що має композитний відеовхід RCA . Також відеореєстратор Gazer F715 має вбудований мікрофон. Щоб перейти в конфіденційний режим, мікрофон можна вимкнути, натиснувши кнопку на корпусі відеореєстратора. За допомогою цієї кнопки запис звуку в салоні авто можна легко відновити.
 
Переваги комплектації
Базова комплектація відеореєстратора включає фірмову картку пам'яті Gazer microSDHC об'ємом 16 Гб із SD адаптером. Знімний майданчик для 3М кріплення дозволяє зняти реєстратор без необхідності видалення 3М скотчу. Також до стандартної комплектації даної моделі входить кабель для підключення живлення та кабель з композитним RCA відеовиходом.
 
Модель Gazer F715
Кількість камер 1
Кут огляду камери 140°
Максимальна роздільна здатність відео Full HD (1920x1080)
Роздільна здатність сенсора 2Мп 
Розмір матриці 1/3"
Можливість повороту камери По вертикальній осі (вгору або вниз)
Парметри відео H.264, MOV 
Розмір 1 хвилини запису FHD 128 Мб
Розмір 1 хвилини запису HD 93 Мб
Мікрофон Так
Відключення мікрофона Так, коротким натисканням кнопки ВЛІВО
Відеовихід композитний (RCA) Так
Відеовихід HDMI Ні
USB інтерфейс  Ні
Вбудований дисплей Ні, можливість підключення через композитний відеовихід RCA
Підтримка карт пам'яті microSDHC, до 32 GB
Вбудована пам'ять Ні
Карта пам'яті в комплекті Так, Gazer microSDHC 16GB + Adapter
Накладення часу та дати Так
Автоматичне включення при подачі живлення Так
Циклічний запис відео Так
Тип кріплення на скло На ЗМ скотчі
приймач GPS Ні
G-датчик Так
Голосові коментарі Ні
Харчування 12В, підключення до бортової мережі автомобіля
Споживаний струм 80mA – 140mA, залежно від режиму роботи
Температура зберігання -30 ~ 85°C
Температура експлуатації -20 ~ +60°C
Габарити, мм 65x35x35
Вага, грам 60
  • Роздільна здатність відео FullHD (1920x1080)

Напишіть відгук

Комплект дзеркало Gazer MU700+ відеореєстратор Gazer F715

Комплект дзеркало Gazer MU700+ відеореєстратор Gazer F715

Напишіть відгук