Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Автотовари>Відеореєстратори>Дзеркало заднього виду із вбудованим двоканальним відеореєстратором Gazer MUW5000 Wi-Fi

Автотовари>Відеореєстратори>Дзеркало заднього виду із вбудованим двоканальним відеореєстратором Gazer MUW5000 Wi-Fi

Home > Автотовари>Відеореєстратори>Дзеркало заднього виду із вбудованим двоканальним відеореєстратором Gazer MUW5000 Wi-Fi

Автотовари>Відеореєстратори>Дзеркало заднього виду із вбудованим двоканальним відеореєстратором Gazer MUW5000 Wi-Fi

Дзеркало заднього виду із вбудованим двоканальним відеореєстратором Gazer MUW5000 Wi-Fi

Код товару: 9686

Безкоштовна доставка по Україні

Знижка!

6 199,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Дзеркало заднього виду з вбудованим відеореєстратором Gazer MUW5000 Wi-Fi

Дзеркало без функції автозатемнення.

 Дзеркало заднього виду із вбудованим Full HD відеореєстратором, Wi-Fi, записом з камери заднього виду,  сенсорним монітором 4.3", автояскравістю дисплея, сенсорними кнопками та універсальним вбудованим кріпленням зі змінними майданчиками (у комплекті йде кріплення Gazer MB009)

Особливості пристрою:

  • Дисплей сенсорний TFT LCD 4,3" (16:9) 480х272; яскравість 1000 cd/m2.
  • Відеовхід: 1х композитний CVBS (RCA) для підключення камери заднього виду
  • Формат сигналу PAL/NTSC (автовизначення).
  • Швидкі налаштування відеореєстратора за допомогою сенсорних кнопок на дисплеї або рамці дзеркала.
  • Повноцінне керування та перегляд записів через програму Gazer Dashcam на Android або iOS.
  • Роздільна здатність запису: Full HD 1920x1080, 25 к/с.
  • Постійний запис задньої камери з роздільною здатністю 720x480, 25 к/с .
  • Кут огляду камери: 140°.
  • Формат запису MOV, відеокодек H.264.
  • Підтримка карт пам'яті MicroSD до 32 Гб.
  • Режим запису в припаркованому автомобілі, контроль напруги бортової мережі автомобіля.
  • Автоматичне увімкнення дисплея під час увімкнення задньої камери.
  • Кнопка вимкнення дисплея під час роботи відеореєстратора з пам'яттю останнього режиму, додаткове регулювання яскравості дисплея при активному відеовході камери заднього виду з пам'яттю останнього налаштування.
  • Автоматична зміна яскравості дисплея в залежності від освітлення в салоні.
  • Напруга живлення DC 12V, споживаний струм < 750mA.
  • Температура експлуатації: -20° - +65°.
  • Габарити (ШхГхВ): 270mm×53mm×83mm.
  • Для встановлення потрібний змінний майданчик під штатне кріплення дзеркала автомобіля серії Gazer МВххх.

Gazer MUW5000 Wi-Fi поєднує в собі салонне дзеркало заднього виду з вбудованим сенсорним монітором 4.3", а також Full HD відеореєстратор з функцією HDR та можливістю запису з камери заднього виду (у комплекті не йде).

Завдяки вбудованому Wi-Fi модулю Ви зможете з легкістю налаштувати вбудований реєстратор, а також переглянути відео з реєстратора на екрані Вашого смартфона.

На відміну від попередньої серії дзеркал Gazer, цей пристрій може записувати одночасно з 2 камер: із вбудованої на корпусі камери та з камери заднього виду (рекомендуємо використовувати камери Gazer, які можуть працювати довгий час, так як дешеві китайські камери при тривалій роботі можуть перегріватись і виходити з ладу).

Відеореєстратор останнього покоління з якістю запису Full HD і можливістю запису після відключення двигуна дозволяє вести цілодобовий запис, як у автомобілі, що рухається, так і в припаркованому.

Модуль об'єктива розташований з лівого боку дзеркала, що дозволяє встановлювати пристрій на будь-які автомобілі, оснащені датчиком дощу. А мініатюрні розміри об'єктива роблять відеореєстратор непомітним як зовні, так і всередині автомобіля.

Повна сумісність з авто

Відмінною особливістю дзеркала Gazer MUW5000 є інтегроване в корпус кріплення, ідентичне оригінальному компоненту від автовиробника. У комплекті вже спочатку йде найпопулярніше кріплення МВ009, яке підходить для 60% автомобілів на ринку України. Дизайн кріплення повністю повторює кронштейн оригінального салонного дзеркала автомобіля. Таким чином, дзеркало MUW5000 повністю повторює вигляд заводського дзеркала сучасного автомобіля, що дозволяє зберегти оригінальний дизайн інтер'єру авто. Дзеркало з відеореєстратором Gazer MUW5000 підключається до бортової мережі автомобіля штатно, всі дроти підключення будуть приховані під обшивкою салону. При цьому дзеркало автоматично вмикатиметься, вимикатиметься і переходитимемо в режим запису на парковці за сигналом від бортової мережі автомобіля.

Найкраща якість зображення

Завдяки передовим розробкам у програмній та апаратній частинах, Gazer MUW5000 забезпечує якісно новий рівень зображення у будь-який час доби. Модель робить відеозапис у роздільній здатності Full HD (1980х1020), з оптимальним для сприйняття кадровою частотою 30 к/с. Крім цього в реєстраторі передбачено режим відеозйомки з кадровою частотою 60 к/с у роздільній здатності 720р - такий режим дозволяє зафіксувати більше деталей у кадрі під час руху на великій швидкості. У Gazer MUW5000 використовується якісна скляна оптика з шестишаровою лінзою та ширококутним об'єктивом 140°, який дозволяє цілком зафіксувати дорожню обстановку, включаючи сусідні смуги руху та перехрестя.

Окрім цього Ви можете підключити камеру заднього відео та паралельно робити запис з неї під час руху в роздільній здатності 720x480, 25 к/с

Режим HDR

Для зйомки в сутінках та вночі, а також під час руху проти сонячного світла, Gazer MUW5000 має спеціальний режим відеозапису HDR. При роботі в режимі HDR (високий динамічний діапазон) реєстратор знімає три кадри з різними рівнями експозиції (освітлений, затемнений і звичайний) і з'єднує їх в одне зображення. Головною особливістю даного режиму є те, що HDR здійснюється апаратними засобами сенсора, що дозволяє процесору формувати дійсно якісну картинку в умовах недостатнього освітлення або висококонтрастних перепадах освітлення. Режим HDR ідеально підходить для зйомки вночі під час зустрічного руху фар автомобілів, у сутінках або під час руху проти сонця.

Робота в режимі, що не обслуговується

Gazer MUW5000 працює в режимі, що не обслуговується: пристрій автоматично вмикається при запуску двигуна, і таким же чином зупиняє запис, коли подача живлення припиняється (вимикається двигун). Запис здійснюється безперервно завдяки циклічному режиму зйомки: при заповненні карти пам'яті, реєстратор самостійно знаходить ранній записаний відеофрагмент, і замість нього зберігає новий ролик. При цьому зображення з реєстратора автоматично виводиться на дисплей пристрою під час подачі відеосигналу, а також автоматично перемикається між відеоканалами (при підключеній відеокамері заднього виду).

Запис після вимкнення двигуна

Ще одна особливість Gazer MUW5000 – ведення відеозйомки після вимкнення двигуна. Бажаний час роботи відеореєстратора встановлюється меню від 30 хвилин до 12 годин. При цьому реєстратор оснащений функцією контролю мінімальної напруги бортової мережі автомобіля, при досягненні якого пристрій завершить роботу (11,7В). Це дозволяє уникнути розрядки акумулятора автомобіля до критичного рівня, після якого запуск двигуна автомобіля буде неможливим.

G-сенсор і запис датчика руху

Для захисту від перезапису найбільш важливих відеофайлів у моделі реалізовано G-сенсор – три-осьовий датчик прискорення. Датчик автоматично фіксує різкі зміни в характері пересування автомобіля і блокує поточний файл, що записується від перезапису. У результаті – у найважливіший момент найзначніші фрагменти буде збережено. Для запобігання заповненню картки пам'яті аварійні відеоролики також записуються по кільцю в межах 15 відеофайлів.

Для ведення охоронної відеозйомки у припаркованому авто Gazer MUW5000 оснащений датчиком руху. Завдяки цій функції, реєстратор переходить у режим запису лише під час фіксації у кадрі будь-якого руху. Користувач може налаштувати чутливість датчика руху (низька, середня та висока) залежно від місця розташування автомобіля та побажань по зйомці – чим вище чутливість датчика, тим незначнішим буде рух у кадрі, після якого активується запис.< /p>

«Розумний» принцип роботи

Принцип роботи дзеркала з відеореєстратором Gazer MUW5000 - продуманий та ефективний. Сигнал із камери заднього виду – завжди пріоритетний. При увімкненні задньої передачі відео з камери автоматично відображатиметься на моніторі. При цьому запис з реєстратора не припиняється. Після того, як задня передача вимкнеться, дисплей автоматично перейде на вихідний стан (на відображення відео з реєстратора, якщо такий режим був увімкнений, або монітор вимкнеться).

Для максимальної зручності експлуатації вбудований дисплей дзеркала оснащений функцією авторегулювання яскравості, а на лицьовій панелі знаходиться центральна кнопка керування з пам'яттю останнього режиму. Під час руху заднім ходом ця кнопка налаштовує рівень яскравості вбудованого монітора. Під час роботи реєстратора кнопка виконує функцію увімкнення/вимкнення монітора.

Установка дзеркала заднього виду з відеореєстратором Gazer MUW5000 максимально проста і вимагатиме мінімум зусиль. Стандартна комплектація моделі включає блок комутації, необхідні елементи для монтажу та докладну інструкцію з описом процесу встановлення та підключення. Дзеркало заднього виду Gazer призначене для автомобілів із напругою бортової мережі 12 Вольт. Максимальне споживання струму становить трохи більше 650mA. Управління відеореєстратором здійснюється за допомогою ІЧ пульта керування, що входить до комплекту.

Характеристики:

Модель

Gazer MUW5000

Автозатемнення

Ні

Відеовхід

Композитний CVBS (RCA)

Рознімання для підключення парктроніка

Ні

Напруга живлення

DC 12V

Споживаний струм для моделі

‹ 650 mA

Температура експлуатації

-20° - +65°

Тип виконання

Штатне повнорозмірне дзеркало з інтегрованим кронштейном

Габарити (ШхГхВ)

270мм×53мм×83мм.

Дисплей

Дозвіл

480х272 (16:9)

Основні параметри

TFT LCD 4,3"; автоматичне включення при подачі відеосигналу; примусове вимикання за допомогою кнопки керування, з пам'яттю останнього режиму. Для активації сенсора достатньо торкнутися рамки пристрою і сенсор перейде в активний режим. span>

Яскравість

1000 кд/м²; регулювання яскравості за допомогою кнопки керування, з пам'яттю останнього налаштування (у режимі відображення сигналу з камери заднього виду); автоматичне регулювання яскравості залежно від навколишнього освітлення.

Контрастність

500:1

Формат сигналу

PAL/NTSC з функцією автовизначення.

Реєстратор

Кількість каналів

2

Кут огляду основної камери

140°

Максимальна роздільна здатність відео основної камери

Full HD 1920x1080, 30 fps

Максимальна роздільна здатність відео основної камери 720x480, 25 fps

Рекомендований дозвіл відео основної камери

Full HD 1920x1080, 30 fps

Сенсор

1/3’’

Об'єктив

Апертура F2.0

Можливість повороту камери

Так, поворот об'єктива

Процесор

Ambarella A7

Параметри відео

H.264, MP4

Функція HDR

Так

Запис звуку

Так

Відключення мікрофона

Так

Відеовихід аналоговий (TV out)

Ні

Відеовихід HDMI

Ні

miniUSB інтерфейс

Ні

Підтримка карт пам'яті

SDHC, до 32GB

Вбудована пам'ять

Ні

Карта пам'яті в комплекті

Ні

Накладення часу та дати

Так

Відображення державного номера авто в титрах

Так

Автоматичне включення при подачі живлення

Так, у режим запису

Циклічний запис відео

Так

Wi-Fi 

Так (Додаток «Gazer Dashcam» для ОС Android та iOS)

GPS модуль

Ні

G-сенсор

Так, з додатковим налаштуванням чутливості

Датчик руху

Так, з додатковим налаштуванням чутливості

Режим паркування

Так

Контроль напруги бортової мережі

Так, мінімальний рівень напруги 11,7В

Пульт дистанційного керування

Так

  • Роздільна здатність відео FullHD (1920x1080)
  • Гарантія 12 місяців

Напишіть відгук

Дзеркало заднього виду із вбудованим двоканальним відеореєстратором Gazer MUW5000 Wi-Fi

Дзеркало заднього виду із вбудованим двоканальним відеореєстратором Gazer MUW5000 Wi-Fi

Напишіть відгук