Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Автотовари>Відеореєстратори>Gazer F725+ACG-OBD

Автотовари>Відеореєстратори>Gazer F725+ACG-OBD

Home > Автотовари>Відеореєстратори>Gazer F725+ACG-OBD

Автотовари>Відеореєстратори>Gazer F725+ACG-OBD

Gazer F725+ACG-OBD

Код товару: 11101

2 398,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Gazer F725+ACG-OBD

Ключові переваги:
  • Підключення живлення та діагностика автомобіля по OBD II роз'єму*
  • GPS* з фіксацією маршрутів та відображенням їх на карті
  • ADAS другого покоління, включаючи FCWS та LDWS
  • SpeedCam* функція попередження про об'єкти на дорозі
  • Збереження записів у хмару та соціальна мережа Gazer
  • Wi-Fi з додатком «Gazer Dashcam IoV» для Android та iPhone
  • Режим Head-UP Display (HUD) з проекцією на лобове скло
  • Full HD з кутом огляду 140° та WDR
  • Охоронний запис на парковці та G-сенсор
  • Бездротова кнопка екстреного захисту записів
  • Підтримка карт пам'яті до 128 Гб
 
Відеореєстратор покоління «Інтернет машин» (IoV)
  • Gazer F725 - це мініатюрний відеореєстратор від компанії Gazer, що має унікальну інтеграцію з CAN шиною автомобіля. Розміри відеореєстратора становлять лише 78x32x38mm, що робить його абсолютно непомітним у салоні. Фіксація реєстратора на лобове скло здійснюється за допомогою 3М кріплення, а сам реєстратор можна легко зняти. Саме кріплення має кут повороту на 3600, не обмежуючи налаштування пристрою та миттєву зміну напряму зйомки у разі потреби. На корпусі реєстратора розміщені комутаційні роз'єми для підключення живлення, так само на корпусі розміщена кнопка включення/вимкнення живлення.
OBD II модуль підключення з GPS антеною
  • Реєстратор підтримує підключення опціонального OBD II модуля з GPS антеною ACG-OBD, який фіксує по кожному окремому маршруту руху автомобіля: координати розташування та пройдену відстані, поточну швидкість та середню швидкість, витрата палива та витрачена кількість палива за поїздку, час у дорозі, оберти двигуна, та оцінює рівень майстерності водія, виставляючи оцінку у балах. У мобільному додатку Gazer Dashcam IoV ви зможете переглянути маршрут руху автомобіля на карті Google, який прив'язаний до збережених відеозаписів.
  • Маючи доступ до всіх даних автомобіля через діагностичний роз'єм OBD II, водій зможе отримати інформацію про будь-які несправності та помилки систем авто максимально своєчасно, і бути впевненим у повній справності свого автомобіля. А якщо несправність таки виникла - ви дізнаєтеся про це негайно, і зможете звернутися в сервіс для усунення несправностей, надавши дані попередньої діагностики з Gazer F725. Функція діагностики запускається з програми Gazer Dashcam IoV, і дозволяє перевірити більшість основних параметрів, починаючи з напруги бортової мережі та температури охолоджуючої рідини і закінчуючи тиском у паливній рейці та статусі «лямбда» датчиків, положенні дросельної заслінки, температуру та тиск повітря на впуску, навантаження двигуна та багато іншого.
ADAS другого покоління та функція SpeedCam
  • Функція ADAS дозволяє попереджати водія звуковим сигналом про небезпеку зіткнення з попередним авто FCWS і про перетин смуги руху LDWS, а її друге покоління в реєстраторах Gazer з інтелектуальними налаштуваннями зробило даний асист що підвищує безпеку руху. Якщо ваш автомобіль почав різко зближуватися з автомобілем, що йде попереду, і ви не знижуєте швидкість - відеореєстратор подасть попереджувальний звуковий сигнал. Ця функція мінімізує ризик зіткнення у тому випадку, якщо водій на мить відвернувся від дорожньої ситуації. При перетині смуги дорожнього руху, а точніше перебування на смузі понад три секунди, F725 попереджає водія звуковим сигналом про небезпеку ситуації. У мобільному додатку Gazer Dashcam IoV можна налаштувати як чутливість функцій, так і швидкість при якій помічники починають працювати.
  • Функція SpeedCam, що працює з опціональним ACG-OBD модулем, дозволяє попереджати водія звуковим сигналом про об'єкти POI. У відеореєстраторі збережена база даних GPS координат різних об'єктів, включаючи стаціонарні радари та камери (Стрілка, TruCam та ін.), а також лежачих поліцейських, крутих поворотів, шкіл та садків тощо. При наближенні вашого автомобіля до одного з об'єктів, відеореєстратор GPS координат визначає відстані до об'єкта і попереджає водія звуковим сигналом заздалегідь. Базу даних об'єктів можна оновити самостійно і відредагувати за власними уподобаннями.
Збереження відео в хмару та соціальна мережа Gazer
  • Вперше у відеореєстраторах Gazer застосовується функція збереження відеозаписів у хмарному сховищі. Власник відеореєстратора Gazer F725 може зберегти будь-який відео фрагмент безпосередньо в хмару, яка одночасно є соціальною мережею власників відеореєстраторів Gazer у всьому світі. Вам більше не доведеться турбуватися про зберігання важливих для вас відео фрагментів вашого реєстратора – хмарне сховище Gazer абсолютно безкоштовно та надійно зберігає ваше відео, розміщуючи його у стрічці для всіх власників відеореєстраторів Gazer та користувачів програми Gazer Dashcam IoV.
Реєстратор з Wi-Fi та додаток Gazer IoV
  • З реєстратором Gazer F725 не потрібно кожного разу виймати картку пам'яті, щоб скопіювати потрібний файл. Завдяки наявності вбудованого Wi-Fi модуля ви легко зможете підключити реєстратор до смартфону та працювати з відеозаписами прямо на телефоні. Приємною функцією буде наявність Direct Wi-Fi, з якою при підключенні до реєстратора мобільний інтернет на смартфоні продовжує працювати без інтуїтивного перемикання пристрою на Wi-Fi з'єднання з інтернетом (тільки для Android пристроїв).< /span>
  • Встановивши фірмову програму Gazer Dashcam IoV та підключивши смартфон до F725 у Вас з'являється повний доступ до всіх налаштувань відеореєстратора, а також до відео, інформації про поїздку та стан автомобіля після діагностики пристроєм. Завдяки Gazer Dashcam IoV ви зможете зберігати відео про поїздку прямо у Ваш смартфон, а також відстежувати дані про всі поїздки, які закріплені за знятим відео. Детальне налаштування режиму паркування (по удару або TimeLapse з налаштуванням fps), пароль відеореєстратора, включення/вимкнення мікрофона, поворот зображення основної камери, дзеркальне відображення другої камери, гучність оповіщень, одиниці вимірювання швидкості-відстань-літражу, роздільна здатність відео і т.д. Можливість оперативно ділитися відео в популярних соціальних мережах та месенджерах так само буде доступна завдяки використанню фірмової програми Gazer Dashcam IoV.
Режим Head-UP Display з проекцією на лобове скло
  • Використання смартфона як проектора на лобове скло стало можливим з режимом HUD у мобільному додатку «Gazer Dashcam IoV». При розміщенні вашого смартфона на торпедо авто ви можете отримувати всю інформацію про швидкість, час в дорозі, обороти двигуна, середню швидкість, пройдену відстань, температуру двигуна і витрату палива.
  • Ця функція здійснюється шляхом віддзеркалення зображення вашого смартфона та відображення його на лобове скло. Ця функція працює при підключенні реєстратора через опціональний модуль ACG-OBD.
Бездоганна якість зйомки з технологією WDR
  • Gazer F725 забезпечує бездоганну якість зйомки завдяки потужним характеристикам апаратної та програмної частин пристрою. Модель робить запис у реальній роздільній здатності Full HD (1920x1080) з широким кутом огляду 140 ° для повноцінного охоплення проїзної частини в кадрі. Застосування висококласної скляної оптики з шестишаровою просвітленою лінзою об'єктива та великою апертурою F1.8 дозволило досягти максимальної чіткості та деталізації зображення навіть за умов слабкого освітлення. Такі характеристики забезпечують вражаючу якість запису у будь-який час.
  • У Gazer F725 реалізовано технологію автоматичного вирівнювання експозції WDR (широкий динамічний діапазон). Дана технологія є незамінною в охоронних системах відеоспостереження, критичних до наявності важливих деталей на зображенні. Сьогодні ж функція WDR – одна з найпопулярніших в автомобільних відеореєстраторах. При різких перепадах освітлення (при виїзді з тунелю, русі авто проти світла та ін.) ця технологія дозволить уникнути «сліпих» ділянок на відео. Об'єкти, які під час зйомки були надто засвічені або навпаки – потрапили в тінь, завдяки технології WDR на відеозаписах залишаться чіткими та інформативними.
Охоронний запис на парковці та G-сенсор
  • Щоб у найважливіший момент відео було збережено, у реєстраторі Gazer F725 реалізовано G-сенсор. Датчик фіксує різкі повороти, гальмування або удари та автоматично захищає відеофайл тривалістю 15 сек. (10сек. до спрацьовування G сенсора + 5 сек. після спрацьовування) від перезапису та поміщає його в окрему папку на карті пам'яті. Режим охоронного запису на парковці доступний при використанні опціонального ACG-OBD модуля, реєстратор переходить у режим при вимкненні двигуна. Далі девайс починає здійснювати зйомку з уповільненою частотою кадрів в режимі Time-Lapse з обраною частотою кадрів, що забезпечує ефективний моніторинг обстановки навколо авто під час паркування з економною витратою місця на картці пам'яті. Якщо в такому режимі спрацює сенсор G - реєстратор перейде в режим нормального запису 30 к/с і відзнімає відеоролик тривалістю 3 хвилини, потім знову повернеться в режим Time-Lapse. Як тільки ви запустите двигун, реєстратор автоматично повернеться в стандартний режим роботи. Цей режим роботи налаштовується у програмі Gazer Dashcam IoV. Там же здійснюється налаштування контролю рівня заряду акумуляторної батареї автомобіля, при досягненні конкретного значення – реєстратор завершить свою роботу і не споживатиме струм для успішного запуску авто.
Робота в необслуговуваному режимі та підтримка карт 128Gb
  • Мініатюрний реєстратор Gazer F725 працює в режимі, що не обслуговується, а водію не потрібно кожного разу запускати його в режим запису або вимикати: робота пристрою повністю автоматизована і ведеться синхронно з включенням/вимкненням двигуна. Завдяки функції циклічного запису, зйомка відбувається безперервно, незалежно від заповнення карти пам'яті. Наявність акумуляторної батареї 400mAh дозволяє відеореєстратору коректно зберегти останні відеофайли та завершити зйомку.
  • Для забезпечення максимально тривалого архіву записів, відеореєстратор Gazer F725 підтримує картку пам'яті microSDXC об'ємом до 128Gb, що безумовно є топовим показником серед усіх відеореєстраторів.
 
Технічні характеристики:
 

Модель

Gazer F725

Wi-Fi

Так

Кількість камер

1

Кут огляду камер

140°

Максимальна роздільна здатність відео

Full HD (1920x1080)

Об'єктив

6-шаровий, скляний,

з просвітленою лінзою

і апертурою F1.8

Сенсор

1/3”

Можливість повороту камери

Поворот корпусу пристрою

Параметри відео

H.264, MP4

Функція WDR

Так

Запис звуку

Так

Відключення мікрофона

Так

Підтримка карт пам'яті

microSD, до 128GB (карта пам'яті в комплект не входить)

Накладення часу та дати

Так

Автоматичне включення при подачі живлення

Так, у режим запису

Циклічний запис відео

Так

Тип кріплення на скло

На 3М скотчі

GPS модуль

Так

G-сенсор

Так, з додатковим налаштуванням чутливості

Режим паркування

Так, з контролем напруги бортової мережі

Додаток

«Gazer Dashcam IoV» для ОС Android та iOS

Time-Lapse запис

Так, у режимі паркування

Харчування

5В, БП 12-24В від автомобільної розетки або OBD II

Акумуляторна батарея

Вбудована, 400 mAh

Пульт дистанційного керування

Так

Габарити, мм

78х32х38

Вага, г

42

 
Переваги комплектації
Як і всі реєстратори Gazer, модель Gazer F725 відрізняється багатою комплектацією. Набір поставки включає не тільки все необхідне для підключення та подальшої експлуатації, а й порадує власника додатковими бонусами.
У стандартну комплектацію крім самого відеореєстратора входить: 
  • кріплення на 3М скотчі з можливістю повороту на 360 
  • автомобільний зарядний пристрій 12-24В з додатковим USB роз'ємом для заряджання портативної електроніки;
  • USB кабель живлення;  
  • детальна інструкція щодо підключення та експлуатації;
  • гарантійний талон.
  • Кількість камер / каналів 1
  • Роздільна здатність відео FullHD (1920x1080)
  • Гарантія 12 місяців

Напишіть відгук

Gazer F725+ACG-OBD

Gazer F725+ACG-OBD

Напишіть відгук