Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор Gazer H714

Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор Gazer H714

Home > Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор Gazer H714

Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор Gazer H714

Відеореєстратор Gazer H714

Код товару: 1829

2 260,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Автомобільний відеореєстратор Gazer H714

Gazer H714 – це новий прогресивний представник автомобільних відеореєстраторів Gazer останнього покоління. На сьогоднішній день модель H714 є найменшою серед усіх HD-реєстраторів, представлених на ринку автомобільної електроніки.

Завдяки надкомпактним габаритам, інтегрованому в корпус 3М кріплення, високій якості зйомки та власному програмному забезпеченню Gazer H714 вже зараз впевнено займає лідируючі позиції у своєму сегменті. Продуманий дизайн, зручність і простота використання, а також розширений функціонал дозволяють стати відеореєстратору незамінним помічником будь-якого автовласника.

Переваги комплектації

Важливою особливістю автомобільного відеореєстратора Gazer H714 є інтегроване в корпус кріплення на 3М скотчі. Завдяки такому рішенню пристрій стає практично непомітним як зовні, так і всередині автомобіля. Більше того, таке кріплення дозволяє повертати реєстратор на 360° по вертикалі, і тим самим легко налаштовувати необхідний напрямок зйомки.

Gazer H714 підтримує картки пам'яті формату microSDHC об'ємом до 32 Гб. Базова комплектація відеореєстратора включає фірмову картку пам'яті Gazer microSDHC об'ємом 8 Гб із адаптером SD. Це дозволяє використовувати пристрій відразу після придбання без необхідності придбання додаткових аксесуарів.

Також до стандартної комплектації даної моделі входить кабель для підключення живлення та композитного RCA відеовиходу, додаткова смуга 3М скотчу, копія сертифіката УкрСЕПРО, посібник користувача з гарантійним талоном, а також дві наклейки «Ведеться відеозапис» для дотримання всіх правил законності відеозйомки.

Технічні особливості

Автомобільний відеореєстратор Gazer H714 призначений для штатної установки, в результаті якої не тільки сам реєстратор буде непомітний для оточуючих, але й дроти підключення будуть приховані під обшивкою салону автомобіля. Завдяки цьому пристрій не потрібно знімати ввечері, а вранці перед поїздкою встановлювати назад - автовласник може сміливо залишати реєстратор в салоні автомобіля на ніч і бути спокійним за його збереження та за збереження автомобіля.

Gazer H714 робить відеозапис у високій роздільній здатності 1280x720 з частотою 30 кадрів в секунду, що дозволяє отримувати інформативне відео з високим рівнем деталізації. Кут огляду відеокамери Gazer H714 складає 140 °. Такий ширококутний об'єктив дає можливість «бачити» дорогу цілком, у тому числі й сусідні лінії руху.

У моделі Gazer H714 передбачена функція циклічного запису. При заповненні простору на карті пам'яті реєстратор самостійно знаходить ранній записаний відеоролик, видаляє його і на місце, що звільнилося, зберігає новий відеофайл. Це дозволяє робити відеозапис безперервно.

При цьому Gazer H714 має функцію захисту відеофайлів від перезапису. Цю функцію активується автоматично при спрацьовуванні G-сенсора, також її можна увімкнути вручну, натиснувши кнопку на корпусі відеореєстратора. У будь-якому з цих випадків поточний відеофайл буде захищений від перезапису, і найбільш значущі фрагменти не будуть втрачені.

Важлива особливість Gazer H714 – ведення відеозйомки після вимкнення двигуна. Коли двигун автомобіля вимикається, відеореєстратор починає робити запис із частотою 10 кадрів за секунду. Це дозволяє економно витрачати місце на картці пам'яті. Бажаний час роботи відеореєстратора встановлюється в пункті меню Таймер вимкнення, від 1 години до 2 днів. При цьому Gazer H714 оснащений функцією контролю мінімальної напруги бортової мережі автомобіля, при досягненні якого відеореєстратор завершить роботу. Це дозволяє уникнути розрядки акумулятора автомобіля до критичного рівня, після якого запуск двигуна автомобіля буде неможливим.

Переглянута в меню функція режиму паркування призначена для ведення охоронного відеозапису в припаркованому автомобілі. У цьому режимі відеореєстратор зупиняє запис відео одразу після відключення запалювання та відновлює його лише при спрацюванні датчика удару. Коли спрацьовує датчик удару, відеореєстратор записує ролик тривалістю 60-90 секунд із частотою 30 кадрів на секунду, потім знову переходить у режим очікування. Налаштування чутливості датчика удару здійснюється через пункт меню «Датчик удару» та застосовуються лише після вимкнення двигуна автомобіля. Максимальний струм споживання в цьому режимі становить 80mA.

Для збереження компактних розмірів Gazer H714 не має вбудованого дисплея. Щоб переглянути відео з реєстратора в реальному часі в салоні авто, пристрій можна підключити до будь-якого автомобільного монітора, мультимедійної системи або дзеркала заднього виду з вбудованим монітором, який має композитний відеовхід RCA.

Відеореєстратор Gazer H714 оснащений вбудованим мікрофоном. Щоб перейти в конфіденційний режим, мікрофон можна вимкнути, натиснувши кнопку на корпусі відеореєстратора. За допомогою цієї кнопки запис звуку в салоні авто можна легко відновити.

Відмінною рисою автомобільного відеореєстратора Gazer H714 є наявність власного програмного забезпечення Gazer Player, призначеного для зручної роботи з відеофайлами на комп'ютері. До основних функцій Gazer Player відносяться: встановлення/зняття захисту файлів від перезапису, переворот зображення на 180° (при використанні реєстратора в перевернутому стані), відображення роботи G-сенсора, відновлення файлів, пошкоджених при некоректному відключенні реєстратора, а також експорт відео в форматі AVI та створення знімків екрана.

На корпусі реєстратора, а також на коробці розташована голограма у вигляді овалу, з вписаною в нього латинською літерою "Z" - як центральна частина логотипу Gazer. Наявність голограми підтверджує оригінальність товару Gazer та є гарантією високої якості.

Характеристики:

Модель Gazer Н714
Кількість камер 1
Кут огляду камери 140°
Дозволи запису 1280x720, 640x480 (5fps, 15fps, 30fps)
Можливість повороту камери По вертикальній осі (вгору або вниз)
Парметри відео MJPEG, AVI
Розмір 1 хвилини запису VGA 48 Mb
Розмір 1 хвилини запису HD 100 Mb
Мікрофон Так
Відключення мікрофона Так, коротким натисканням кнопки ВЛІВО
Відеовихід композитний (RCA) Так
Відеовихід HDMI Ні
USB інтерфейс  Ні
Вбудований дисплей Ні, можливість підключення через композитний відеовихід RCA
Підтримка карт пам'яті microSD, до 32GB
Вбудована пам'ять Ні
Карта пам'яті в комплекті Так, Gazer micro SDHC 8GB + Adapter
Накладення часу та дати Так
Автоматичне включення при подачі живлення Так
Циклічний запис відео Так
Тип кріплення на скло На ЗМ скотчі
приймач GPS Ні
G-датчик Так
Голосові коментарі Ні
ПО перегляду Gazer Player
Харчування 12В, підключення до бортової мережі автомобіля
Споживаний струм 110mA
Габарити, мм 65x35x35
Вага, грам 60
  • Кількість камер / каналів 1
  • Роздільна здатність відео HD (1280x720)
  • Вбудований GPS ні
  • Вбудований екран ні
  • WiFi ні
  • Гарантія 12 місяців

Напишіть відгук

Відеореєстратор Gazer H714

Відеореєстратор Gazer H714

Напишіть відгук