Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор Gazer F121

Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор Gazer F121

Home > Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор Gazer F121

Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор Gazer F121

Відеореєстратор Gazer F121

Код товару: 1831

Відеореєстратор Gazer F121

Отримай у подарунок розгалужувач у прикурювач Ring RMS3  або знижку!!!

3 885,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Автомобільний відеореєстратор Gazer F121

Gazer F121 – найкомпактніший представник Full HD відеореєстраторів на ринку автомобільної електроніки. Його мініатюрні габарити, а також нове кріплення забезпечують максимально непомітну установку пристрою. Це дозволить автовласнику сміливо залишати відеореєстратор у салоні авто і бути спокійним за його збереження та за збереження автомобіля.

Надкомпактні розміри, наявність вбудованого дисплея, найвища якість відео у Full HD роздільній здатності, а також ряд додаткових функцій дозволили автомобільному відеореєстратору Gazer F121 стати найпрогресивнішою моделлю у своєму класі.

Переваги комплектації:

Автомобільний відеореєстратор Gazer F121 комплектується двома типами кріплень: вакуумним та на 3М скотчі. Це дає можливість автовласнику вибрати найзручніший варіант установки. Вакуумне кріплення дозволяє закріпити пристрій на лобовому склі і виконане з чорної еластичної гуми, стійкої до перепадів температур. Кріплення на 3М скотчі призначене для встановлення автомобільного відеореєстратора як на шовкографії лобового скла, так і на торпедо чи обшивці салону.

Одна з важливих особливостей автомобільного відеореєстратора Gazer F121 - абсолютно нова система кріплення. Її інноваційний поворотний механізм дозволяє легко і просто регулювати положення відеореєстратора, а також за лічені секунди змінювати напрямок зйомки. При цьому, нова система має компактні розміри, що дозволить встановити відеореєстратор Gazer F121 в салоні авто максимально непомітно.

Стандартна комплектація автомобільного відеореєстратора Gazer F121 також включає автомобільний блок живлення із спеціальним фільтром для придушення шумів. Ця особливість дозволяє підключати Gazer F121 до автомобільної бортової мережі без створення перешкод у роботі GPS-навігатора, а також радіо в FM-діапазоні.

Gazer F121 підтримує карти пам'яті формату microSDHC об'ємом до 32 Гб. У комплект поставки відеореєстратора входить фірмова карта пам'яті Gazer microSDHC об'ємом 8 Гб із адаптером SD. Таким чином, пристрій повністю готовий до роботи одразу після придбання, без придбання додаткових аксесуарів.

Крім цього, до базової комплектації Gazer F121 входить USB кабель, посібник користувача з гарантійним талоном, копія сертифікату УкрСЕПРО, а також дві наклейки «Ведеться відео» для дотримання всіх правил законності відеозйомки.

Технічні особливості:

  • запис у форматі Full HD
  • кут огляду 160°
  • шістьшарова скляна лінза об'єктива
  • вбудований дисплей 1,5"
  • G-сенсор
  • процесор Ambarella
  • вбудована пам'ять 512 Mb 

Автомобільний відеореєстратор Gazer F121 робить відеозапис у роздільній здатності 1920x1080 і з частотою 30 кадрів на секунду. Використання шестишарової скляної лінзи в об'єктиві забезпечує чітке зображення з високим рівнем деталізації будь-якої доби. Завдяки ширококутному об'єктиву відеокамери 160 ° досягається максимальна інформативність відео.

Навіть при надкомпактних габаритах автомобільний відеореєстратор Gazer F121   ¦обладнаний вбудованим дисплеєм 1,5". За його допомогою можна переглядати відзняте відео в режимі реального часу, а також із зручністю здійснювати налаштування автореєстратора. За допомогою функції автоматичного відключення монітор можна вимкнути через заданий проміжок часу, щоб не відволікати водія у дорозі.

Автомобільний відеореєстратор Gazer F121 оснащений G-сенсором (3-х осьовим датчиком прискорення) для фіксації різних змін у швидкості та характері пересування автомобіля. Таким чином, при різких поворотах, розгонах або гальмування автоматично активується функція захисту відеороликів від перезапису. У результаті – у найважливіший момент найзначніші фрагменти буде збережено. Також захист потрібного ролика від перезапису можна увімкнути натисканням кнопки на корпусі відеореєстратора.

Однією з переваг автомобільного відеореєстратора Gazer F121 є використання процесора Ambarella. Завдяки цьому рішенню тривалість пауз між роликами Gazer F121 зведена до мінімуму і становить менше 0,1 секунди, що робить проміжки між роликами абсолютно непомітними. Ця особливість дозволяє в потрібний момент відновити картину будь-якої події без втрати найменших подробиць. При цьому використання кодека H.264 забезпечує високий ступінь стиснення відеофайлів, зберігаючи відмінну якість зображення.

Особливість відеореєстратора Gazer F121 - наявність вбудованої пам'яті 512 Mb з функцією копіювання відеороликів з картки пам'яті в пам'ять реєстратора, а також у зворотному порядку. Ця можливість стане особливо корисною у випадку, якщо в різних спірних ситуаціях потрібно оперативно надати відзнятий матеріал, і при цьому мати власну копію важливих відеофайлів.

Відеореєстратор Gazer F121 працює в режимі, що не обслуговується: пристрій автоматично вмикається при подачі живлення, і таким же чином припиняє роботу, коли двигун автомобіля вимикається. Наявність вбудованого акумулятора дозволяє відеореєстратору коректно зберегти останні відеофайли і завершити зйомку.

Для того, щоб робити відеозапис безперервно в моделі Gazer F121 передбачена функція циклічного запису. При заповненні простору на карті пам'яті, реєстратор самостійно знаходить ранній записаний відеофрагмент, і замість нього зберігає новий відеоролик. За бажанням користувача функція циклічного запису може бути вимкнена. У такому випадку відеозапис буде здійснюватись одним файлом до заповнення карти пам'яті, після чого припиниться.

Для ведення охоронного відеозапису в припаркованому автомобілі Gazer F121 оснащено функцією датчика руху. За допомогою цієї опції відеореєстратор переходить у режим запису лише під час фіксації будь-якого руху біля автомобіля. Це забезпечує економну витрату місця на карті пам'яті, і не турбує автомобіліста переглядом багатогодинного статичного відео.

Автомобільний відеореєстратор Gazer F121 оснащений вбудованим мікрофоном для запису звуку в салоні авто та з можливість переходу в конфіденційний режим. Функція титрування дати та часу на зображенні виявиться дуже корисною опцією при розгляді відеозаписів у різних спірних ситуаціях, у тому числі й у суді.

Відеореєстратор Gazer F121 оснащений HDMI-виходом для підключення до цифрового монітора, телевізора або домашнього кінотеатру. Mini-USB роз'єм для підключення до комп'ютера або ноутбука дозволяє легко переносити відеофайли на будь-який ПК.

Опційно Gazer F121 підтримує зовнішній GPS модуль (у комплекті не йде). За наявності додаткового аксесуара у вигляді блоку живлення з вбудованим GPS приймачем відеореєстратор зафіксує всі дані про пройдений маршрут, траєкторію і швидкість автомобіля. Також координати розташування та значення швидкості автомобіля виводяться на вбудований монітор відеореєстратора.

На корпусі відеореєстратора, а також на коробці розташована голограма у вигляді овалу, з вписаною в нього латинською літерою "Z" - як центральна частина логотипу Gazer. Це гарантує оригінальність товару Gazer та його високу якість.

Характеристики:

Модель Gazer F121
Кількість камер 1
Кут огляду камери 160°
Дозволи запису 1920x1080 30fps, 1920x1080 25fps,
1280
x720 30fps, 1280x720 25fps ,
848
x480 60fps, 848x480 50fps,
320
x240 120 fps
Можливість повороту камери Поворот всього пристрою
Параметри відео H.264MP4< /span>
Розмір 1 хвилини запису Full HD 85 Mb
Розмір 1 хвилини запису HD 64 Mb
Мікрофон Так
Відключення мікрофона Так, коротким натисканням кнопки
Відеовихід аналоговий (TV out) Ні
Відеовихід HDMI Так
USB інтерфейс Так
Вбудований дисплей 1.5"
Підтримка карт пам'яті SDHC, до 32 GB
Вбудована пам'ять Так, 512 MB
Карта пам'яті в комплекті Так, Gazer micro SDHC 8GB + Adapter
Накладення часу та дати Так
Автоматичне включення при подачі живлення Так, у режим запису
Циклічний запис відео Так
Тип кріплення на скло Вакуумне, на 3М скотчі
GPS модуль Так, опціонально (у комплекті не йде)
G-датчик Так
Голосові коментарі Ні
ПО перегляду Ні
Харчування 5В, БП від прикурювача
Акумуляторна батарея Вбудована
Габарити, мм. 69х43х24
Вага, грам 59

 

  • Кількість камер / каналів 1
  • Роздільна здатність відео FullHD (1920x1080)
  • Вбудований GPS опція
  • USB так
  • Вбудований екран так
  • WiFi ні

Напишіть відгук

Відеореєстратор Gazer F121

Відеореєстратор Gazer F121

Отримай у подарунок розгалужувач у прикурювач Ring RMS3  або знижку!!!

Напишіть відгук