Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор Gazer F122

Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор Gazer F122

Home > Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор Gazer F122

Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор Gazer F122

Відеореєстратор Gazer F122

Код товару: 2407

Відеореєстратор Gazer F122

Уточнюйте наявність!!!


4 360,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Автомобільний відеореєстратор Gazer F122

  • Функція Speedcam/POI (необхідний опціональний модуль GPS)
  • Шестишарова скляна лінза з ІЧ-фільтром
  • Велика апертура об'єктива F2.0
  • Процесор Ambarella А7
  • Функція HDR/WDR
  • Кут огляду 160° з компенсацією спотворень DEWARP
  • Інтелектуальні системи LDWS та FCWS
  • G-сенсор із додатковим налаштуванням чутливості
  • Режим запису датчика руху
  • Запис у форматі Super HD (2304х1296)
  • Функції «Антисон» та нагадування водію про включення фар
  • Мініатюрний корпус із вбудованим дисплеєм 1,5"
  • 2 компактні кріплення в комплекті (вакуумне та на 3М скотчі)
  • Підтримка micro SDXC карт пам'яті об'ємом до 128 Гб

Super HD зйомка нового покоління з функцією HDR

Автомобільний відеореєстратор Gazer F122 виробляє відеозапис нового покоління з найвищою роздільною здатністю Super HD (2304х1296). Висококласна скляна оптика на основі шестишарової просвітленої лінзи з інфрачервоним фільтром і великою апертурою об'єктива F2.0 забезпечує бездоганне зображення з високим рівнем деталізації в будь-яких умовах освітленості. Завдяки широкому куту огляду відеокамери 160 ° в кадр потрапляє максимум візуальної інформації про дорожню обстановку. При цьому функція компенсації спотворень DEWARP повністю вирівнює зображення по горизонталі, щоб уникнути ефекту «риб'яче око» на відеозаписі.

Важлива перевага Gazer F122 - використання надчутливого сенсора з функцією HDR (високий динамічний діапазон) і функцією WDR (широкий динамічний діапазон). Дані технології вирівнюють експозицію в кадрі і дозволяють уникнути сліпих ділянок на відео при різких перепадах освітлення (при виїзді з тунелю, русі авто проти світла та ін.). Об'єкти в кадрі, які під час зйомки були надто засвічені або навпаки - потрапили в тінь, на відеозаписах залишаться чіткими та інформативними.
Процесор Ambarella А7 та підтримка карт пам'яті об'ємом 128 Гб  
Автореєстратор Gazer F122 спроектований на базі процесора Ambarella А7. Найвищий рівень продуктивності Ambarella A7 забезпечує максимальну швидкість обробки даних та можливість реалізувати у мініатюрному пристрої потужний функціонал, у тому числі інтелектуальні технології. Підтримка micro SDXC карток пам'яті об'ємом до 128 Гб дає можливість зберігати велику кількість відеозаписів. Екстренний захист файлів з G-сенсором 
Завдяки наявності в Gazer F122 вбудованого G-сенсора всі файли, записані під час різкого гальмування, повороту або удару, будуть автоматично захищені від циклічного перезапису. При цьому вам не доведеться перейматися заповненням карти пам'яті заблокованими від перезапису файлами. У Gazer F122 всі «аварійні» ролики зберігаються в межах 30% від загального обсягу SD карти, в рамках яких також проводиться циклічний перезапис. Таким чином, повноцінна робота реєстратора здійснюється безперервно, а поточний важливий ролик буде надійно зафіксований, незалежно від кількості «екстренних» файлів, записаних раніше.
Запис за датчиком руху  
Для ведення охоронного відеозапису в припаркованому автомобілі Gazer F122 обладнаний вбудованим датчиком руху. Під час активації цієї функції відеореєстратор переходить у режим очікування та відновлює запис лише під час фіксації будь-якого руху у кадрі. Це забезпечує ефективний моніторинг обстановки навколо авто під час стоянки з максимально економною витратою місця на картці пам'яті.
Функції «Антисон» та нагадування про включення фар  
"Антисон" - незамінна функція в тривалих поїздках, які найчастіше супроводжуються підвищеною втомою водія і зниженням концентрації на дорозі. При активації даного параметра відеореєстратор періодично відтворюватиме спеціальний звуковий сигнал, який не викликає подразнення, але дозволить зберегти концентрацію на дорозі. У меню налаштувань ви зможете вибрати необхідну періодичність нагадувань. Крім цього автореєстратор оснащений додатковою функцією нагадування про включення фар. Завдяки вбудованому датчику освітленості реєстратор самостійно визначить необхідність включення фар і своєчасно нагадає про це водієві спеціальним сигналом. Підтримка GPS-модуля  і функція попередження про наближення до об'єктів Speedcam/POI  
Мініатюрний автореєстратор Gazer F122 підтримує підключення опціонального GPS модуля і одну з найпопулярніших серед водіїв функцію - базу даних важливих точок на дорозі Speedcam з відтворенням голосових підказок під час наближення до них. У режимі попередження про наближення до об'єктам на екрані реєстратора постійно відображатиметься поточна швидкість автомобіля та дозволена швидкість на конкретній ділянці руху. За 500 метрів до наближення до важливої ​​точки на дисплеї будуть титруватися дані про тип об'єкта і відстань до нього, що залишилася, з дублюванням інформації голосовою підказкою. База даних Speedcam включає розміщення відеокамер, стаціонарних і пересувних радарів, «лежачих» поліцейських, пішохідних переходів, стаціонарних постів поліції, небезпечних ділянок дороги та інших важливих місць та подій. Також ви можете завантажити альтернативну (власну) базу даних важливих точок та подій на дорозі.
Інтелектуальні технології LDWS+FCWS   
Відеореєстратор Gazer F122 оснащений потужним функціоналом, який допоможе водієві в далеких поїздках і суттєво підвищить безпеку руху в транспорті. Модель оснащена інтелектуальними системами контролю перетину смуги LDWS (Lane Departure Warning System) та контролю наближення автомобіля FCWS (Forward Collision Warning System). Система LDWS представлена ​​в автомобілях преміум-класу та розроблена для того, щоб попередити водія про відхилення від обраної смуги руху. Система FCWS вчасно проінформує вас про порушення безпечної дистанції між вашим автомобілем та іншим транспортом, що дозволить уникнути аварійної ситуації або зіткнення. Обидві функції можна налаштувати відповідно до габаритів вашого автомобіля та умов майбутньої поїздки Інноваційний кронштейн і 2 кріплення в комплекті Одна з важливих особливостей автомобільного відеореєстратора Gazer F122 – компактна кріпильна система з інноваційним поворотним механізмом. Конструкція кронштейна дозволяє легко та просто регулювати положення відеореєстратора та в одну мить змінювати напрямок зйомки, а також швидко здійснювати монтаж/демонтаж пристрою. При цьому компактні розміри кріпильної конструкції практично не збільшують реєстратор в габаритах, що дозволяє встановлювати Gazer F122 на лобовому склі максимально непомітно для сторонніх. Більше того, модель комплектується двома типами кріплень: вакуумним та на 3М скотчі. Це дає можливість автовласнику вибрати найзручніший варіант установки.
Компактні габарити та непомітна установка   
Gazer F122 – один з найкомпактніших Super HD відеореєстраторів на ринку. Модель виконана в мініатюрному корпусі, а її габарити складають лише 69х43х24 мм. Навіть за таких мінімальних розмірів розробники зуміли реалізувати в дизайні реєстратора вбудований кольоровий дисплей 1,5" з функцією автовідключення, а також ергономічну систему роз'ємів і кнопок керування, що також важливо при повсякденній експлуатації. Надкомпактні розміри корпусу в поєднанні з мініатюром забезпечують максимально непомітну установку пристрою.Зафіксований відеореєстратор не загороджує огляд водієві і не привертає до себе зайвої уваги.Це дозволяє автовласнику сміливо залишати реєстратор у салоні авто і бути спокійним за його збереження та збереження автомобіля.

У комплекті:

  • 2 взаємозамінні кріплення на вибір: вакуумне та на 3М скотчі;
  • карта пам'яті micro SDHC Gazer 8 Гб (Class 10) + Adapter;
  • автомобільний зарядний пристрій 12-24В;
  • кабель USB для підключення реєстратора до ПК;
  • набір запасних майданчиків 3М скотчу;
  • набір монтажних кліпс для акуратної прокладки кабелю підключення;
  • детальна інструкція щодо підключення та експлуатації.
Бренд:   Gazer
Модель:   F122
Модельний ряд:   2016 рік
Процесор:   Ambarella А7
Розмір дисплея:   1,5"
Дозвіл:   SuperHD (2304x1296)
Наявність камери:   1
Кут огляду:   160 градусів
GPS модуль:   опціонально
G-сенсор:   +
Нічна зйомка:   +
Підтримка карток пам'яті SD/MMC до:   MicroSDXC - до 128 Гб
Роз'єм mini USB:   +
Розміри:   69 х 43 х 24 мм
HDMI:   +
AV-вихід:   +
Додаткова інформація:   Карта пам'яті microSDHC на 8 Гб у комплекті.
Вага:   59 г
Гарантія:   12 місяців
Країна-виробник:   Тайвань

 

  • Кількість камер / каналів 1
  • Роздільна здатність відео SuperHD (2304x1296)
  • Вбудований GPS опція
  • USB так
  • Вбудований екран так
  • WiFi ні
  • Гарантія 12 місяців

Напишіть відгук

Відеореєстратор Gazer F122

Відеореєстратор Gazer F122

Уточнюйте наявність!!!


Напишіть відгук