Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор Gazer F225

Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор Gazer F225

Home > Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор Gazer F225

Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор Gazer F225

Відеореєстратор Gazer F225

Код товару: 3564

9 455,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Автомобільний відеореєстратор Gazer F225

Технічні особливості:

  • ·         2 виносних Full HD відеокамери, запис окремо по кожному каналу
  • ·         Універсальні надкомпактні габарити камер і кут огляду 160°
  • ·          G-сенсор з налаштуванням чутливості
  • ·         Виносна багатофункціональна кнопка (екстренний запис, відключення мікрофона, індикатор стану, вимкнення реєстратора)
  • ·         Режим запису на парковці (автоматичний старт запису за сигналом датчика руху в припаркованому автомобілі)
  • ·         Інтелектуальні функції LDWS, FCWS, DEWARP
  • ·         Функції «Антисон» та нагадування водію про включення фар
  • ·         Функція попередження про наближення до об'єктів на дорозі Speedcam - POI, камери, радари, небезпечні ділянки шляху (необхідний опціональний модуль GPS)
  • ·          Підтримка micro SDXC карт пам'яті об'ємом до 128 Гб

Принцип роботи

2-х канальний реєстратор Gazer F225 - прогресивна розробка від Gazer, яка поєднує в собі функції автомобільного відеореєстратора та системи безпеки руху в авто. Це незамінний пристрій для вирішення спеціальних завдань з відеозапису та охорони, а також для виконання високих вимог щодо функціоналу та способу встановлення в автомобілі.

Модель включає центральний блок обробки з дисплеєм 2,7'' і 2 виносні Full HD відеокамери надкомпактних розмірів. Наявність другої відеокамери дозволяє здійснювати відеозапис того, що відбувається в салоні або позаду автомобіля. Сигнал із кожної відеокамери записується окремим каналом, а підтримка різних режимів відображення дозволяє переглядати на дисплеї як кожен канал окремо, так і суміщений сигнал із 2-х камер одночасно.

Відеореєстратор працює в режимі, що не обслуговується: автоматично включається в режим зйомки при запуску двигуна, а сам процес запису здійснюється безперервно завдяки функції циклічного перезапису. Після вимкнення двигуна автореєстратор зупиняє свою роботу і відновлює запис тільки при спрацюванні датчика руху.

Мініатюрні Full HD відеокамери з WDR

Відеореєстратор Gazer F225 комплектується двома мініатюрними відеокамерами, які встановлюються за допомогою 3М скотчу на передньому та задньому склі автомобіля або інших частинах салону. Спеціальна конструкція камер дозволяє фіксувати пристрої під різним кутом нахилу, вибираючи оптимальний огляд зйомки. Також можливе встановлення кожної відеокамери в перевернутому вигляді – у такому разі в меню реєстратора необхідно активувати функцію перевороту зображення з необхідної камери. Повноцінна фіксація обстановки на перехрестях та багатосмугових магістралях забезпечується ширококутним об'єктивом 160 °. Функція компенсації спотворень DEWARP повністю вирівнює зображення по горизонталі і не допускає ефекту «риб'яче око» на відеозаписах.

Висококласна оптика з великою апертурою F2.0 та сенсором 1/2.7'' дозволяє отримати якісне Full HDзображення не тільки вдень, але і при поганому освітленні в кадрі. Крім цього, об'єкти, які під час зйомки були надто засвічені або навпаки - потрапили в тінь, на відеозаписах залишаться чіткими та інформативними. Це стало можливим завдяки технології WDR (широкий динамічний діапазон), яка широко застосовується у професійних системах відеоспостереження та забезпечує вирівнювання експозиції в кадрі.

Центральний блок з процесором Ambarella A7

Сигнал з відеокамер надходить на спеціальний блок обробки, який дозволяє записувати відео з кожної камери окремим каналом. Файли з передньої та задньої камер зберігаються в окремих папках, тому навігація та пошук потрібного ролика проходять легко та просто. Продуктивний процесор Ambarella A7 забезпечує максимальну швидкість обробки даних та можливість реалізувати у реєстраторі найширший функціонал, у тому числі інтелектуальні технології. Важлива перевага Gazer F225 – підтримка micro SDXC карт пам'яті об'ємом до 128 Гб, що дозволяє зберігати максимальну кількість відеозаписів.

Блок обробки Gazer F225 виконаний у компактному корпусі та оснащений вбудованим дисплеєм 2,7''. Невеликі габарити блоку та практичний дизайн дозволяють встановлювати реєстратор у будь-якому зручному для водія місці за допомогою 3М скотчу – пристрій не заважає огляду та не привертає зайвої уваги. Підтримка різних режимів відображення дозволяє переглядати як кожен канал окремо, так і суміщений сигнал з 2-х камер одночасно.

Одним натисканням кнопки ви зможете переключити блок у режим попередження про наближення до об'єктів на дорозі Speedcam (при використанні опціонального GPS-модуля) та вся інформація про швидкість авто, дозволену швидкість, відстань до об'єктів та ін. відображатиметься на дисплеї з дублюванням голосовою підказкою.

Екстрений захист файлів з G-сенсором

2-х камерний відеореєстратор Gazer F225 оснащений вбудованим 3-х осьовим датчиком прискорення (G-сенсором), який фіксує будь-які зміни в характері пересування авто: різкі прискорення, гальмування або удари. Відеоролики, записані в момент спрацювання G-сенсора, автоматично захищені від видалення під час циклічного перезапису. Таким чином, водій може залишатися впевненим, що всі найважливіші відеофайли будуть надійно збережені.

Так само ви зможете самостійно захистити потрібний ролик від перезапису за допомогою кнопки на центральному блоці або виносної багатофункціональної кнопки керування, що постачається в комплекті. Дана кнопка має мініатюрні габарити, фіксується в будь-якому зручному місці за допомогою 3М скотчу та додатково дозволяє відключати запис звуку, включати/вимикати відеореєстратор та визначати його роботу по світлодіодному індикатору на корпусі кнопки.

Завдяки спеціальній системі запису екстрених файлів вам не потрібно регулярно видаляти непотрібні фрагменти та стежити за заповненням картки пам'яті захищеними роликами. Усі файли, записані під час спрацювання G-сенсора, або після натискання кнопки, зберігаються в межах 30% від загального обсягу картки пам'яті, в рамках якого також здійснюється циклічний перезапис.

Інтелектуальні технології LDWS+FCWS

Відеореєстратор Gazer F225 оснащений просунутим функціоналом, який допоможе водієві в далеких поїздках та суттєво підвищить безпеку руху у транспорті. Пристрій оснащений інтелектуальними системами контролю перетину лінії LDWS (Lane Departure Warning System) та контролю наближення автомобіля FCWS (Forward Collision Warning System). Система LDWS представлена ​​в автомобілях преміум-класу та розроблена для того, щоб попередити водія про відхилення від обраної смуги руху. Система FCWS вчасно проінформує вас про порушення безпечної дистанції між вашим автомобілем та іншим транспортом, що дозволить уникнути аварійної ситуації або зіткнення. Обидві функції можна налаштувати відповідно до габаритів вашого автомобіля та умов майбутньої поїздки.

Функції «Антисон» та нагадування про включення фар

При підвищеній втомі під час тривалої поїздки ви можете скористатися функцією «Антисон». При її активації відеореєстратор періодично відтворюватиме спеціальний звуковий сигнал, який дозволить уникнути зниження концентрації на дорозі через перевтому водія. У меню налаштувань ви зможете вибрати необхідну періодичність нагадувань. Крім цього, автореєстратор самостійно визначить необхідність увімкнення фар завдяки вбудованому датчику освітленості та своєчасно нагадає про необхідність увімкнути фари спеціальним сигналом.

Режим паркування

Активація даного режиму дозволяє використовувати двоканальний автомобільний відеореєстратор Gazer F225 для охоронної зйомки у припаркованому автомобілі. Після відключення двигуна реєстратор зупиняє запис та відновлює його лише при виявленні руху у кадрі. При поновленні живлення відеореєстратор перейде у стандартний режим запису автоматично.

Підтримка GPS-модуля і функція попередження про наближення до об'єктів Speedcam

2-х канальний автомобільний відеореєстратор Gazer F225 підтримує підключення опціонального GPS модуля Gazer ACG225 та функцію відтворення голосових підказок Speedcam. У режимі попередження про наближення до об'єктів на дорозі (перехід у цей режим здійснюється натисканням однієї кнопки) на екрані реєстратора постійно відображатиметься поточна швидкість автомобіля та дозволена швидкість на конкретній ділянці руху. За 500 метрів до наближення до об'єкта на дисплеї титруватимуться дані про тип об'єкта і відстань до нього, що залишилася, з дублюванням інформації голосовою підказкою.

База даних об'єктів включає розміщення відеокамер, стаціонарних і пересувних радарів, «лежачих» поліцейських, пішохідних переходів, стаціонарних постів поліції, небезпечних ділянок дороги та інших важливих місць і подій. Також ви можете завантажити альтернативну (власну) базу даних важливих точок та подій на дорозі.

Технічні характеристики

Бренд:   Gazer
Модель:   F225
Модельний ряд:   2015 рік
Розмір дисплея:   2,7"
Дозвіл:   FullHD (1920x1080)
Наявність камери:   2
Кут огляду:   160 градусів
G-сенсор:   +
Підтримка карток пам'яті SD/MMC до:   128 Гб
Роз'єм micro USB:   +
HDMI:   +
AV-вихід:   +
Виносна камера:   +
Додаткова інформація:   Карта пам'яті microSDHC на 8 Гб у комплекті.
Гарантія:   12 місяців
Країна-виробник:   Тайвань

Комплектація пристрою включає:

передню відеокамеру (кабель 3 метри) та задню відеокамеру (кабель 6 метрів);
центральний блок обробки з кріпленням;
виносну кнопку управління;
автомобільний зарядний пристрій 12-24В;
кабель USB для підключення реєстратора до ПК; пристроям;
набір монтажних кліпс для акуратної прокладки кабелів підключення;
набір запасних майданчиків 3М скотчу;
картка пам'яті micro SDHC Gazer 8 Гб (Class 10) + Adapter;
детальна інструкція з підключення та експлуатації.



  • Кількість камер / каналів 2
  • Роздільна здатність відео FullHD (1920x1080)
  • Вбудований GPS ні
  • Вбудований екран так
  • WiFi ні
  • Гарантія 12 місяців

Напишіть відгук

Відеореєстратор Gazer F225

Відеореєстратор Gazer F225

Напишіть відгук