Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор Globex GU-214

Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор Globex GU-214

Home > Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор Globex GU-214

Автотовари>Відеореєстратори>Відеореєстратор Globex GU-214

Відеореєстратор Globex GU-214

Код товару: 3701

1 550,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів


Автомобільний відеореєстратор Globex GU-214

Глянцева, стильна новинка 2016 року – відеореєстратор Globex GU-214. Full HD якість зйомки даної моделі реєстратора, потужна оптика, кут огляду в 170 градусів по горизонталі і надійний алгоритм компресії (стиснення даних без пробілів) Н.264 з 30 сек частотою, ставлять Globex GU-214 на щабель вище за його "побратимів" по сегменту . Чітко та швидко переглянути матеріал, записаний автореєстратором-новинкою, можна на дисплеї 2,7 дюймів. Вже звичні G-сенсор, датчик руху, вбудований акумулятор для коректного завершення відеоряду, зручне, фіксоване кріплення, вбудовані мікрофон та динамік, накладення дати та часу, а також можливість робити якісні фото об'ємом до 12 Мб – дають можливість власнику відеореєстратора Globex GU-214 звертати увагу на безліч деталей та бути підготовленим до будь-яких ситуацій на дорозі.

Технічні характеристики:

Бренд:   Globex
Модель:   GU-214
Модельний ряд:   2016 рік
Процесор:   Alcor AU322
Розмір дисплея:   2,7"
Дозвіл:   FullHD (1920x1080)
Наявність камери:   1
Кут огляду:   170 градусів
G-сенсор:   +
Нічна зйомка:   +
Підтримка карток пам'яті SD/MMC до:   32 Гб
Роз'єм mini USB:   +
Підсвічування:   +
HDMI:   +
AV-вихід:   +
Гарантія:   12 місяців
Країна-виробник:   Китай


Якість зйомки
Для цієї моделі характерною відмінністю від попередніх стало використання в ньому чіпсету Alcor AU322, який займає одну з передових позицій у сфері розробки мікропроцесорів для обробки відео. Цей процесор дозволяє відеореєстратору вести відеозйомку в роздільній здатності Full HD (1920 х 1080 пікселів) з оптимальною швидкістю 30 к/с.

Панорамний кут огляду
Крім можливості зйомки у роздільній здатності Full HD автомобільний реєстратор Globex GU-214 також відрізняється вбудованою високоякісною оптикою з кутом огляду по горизонталі в 170 градусів, яка захоплює у кадр сусідні смуги руху і навіть перпендикулярну до Вашого автомобіля дорогу на перехресті, що значно підвищить Ваші шанси при доведенні невинності у ДТП у разі його виникнення. Таким чином Ви отримуєте величезну перевагу в порівнянні з власниками відеореєстраторів інших виробників.

Світлочутлива матриця та технологія WDR
Третьою перевагою на черзі стоїть передова світлочутлива 3 Мп матриця CMOS AR0330, яка також впливає на якість картинки, особливо за умов поганого освітлення дорожнього полотна.
Чудова нічна зйомка досягається завдяки інноваційній технології розширеного динамічного діапазону WDR (Wide Dynamic Range). Основним завданням даної функції є висвітлення на відео темних ділянок дороги, але крім цього завдяки цій функції картинка стає більш насиченою і динамічною. Таким чином, з GU-214 Ви отримуватимете записане зображення з приголомшливою деталізацією, а це є запорукою успіху - адже на відео будуть відображені всі навіть найдрібніші деталі (номери автомобілів, дорожні знаки, розмітка тощо), які можуть вплинути на результат доказу Вашої правоти у разі виникнення спірних ситуацій на дорозі.

Широкоформатний кольоровий дисплей
Зручно виконувати налаштування пристрою, дивитися записані відеоролики, а також контролювати процес запису на вбудованому широкоформатному (16:9) екрані з розміром по діагоналі 2.7″. Завдяки такому екрану Ви можете максимально правильно та швидко налаштовувати режими зйомки, рівень освітлення під різні погодні умови, а також у разі потреби довести свою невинність у разі виникнення спірних ситуацій на дорозі прямо на місці, не виходячи з автомобіля.

Вбудований акселерометр - G-sensor
Однією з ключових переваг реєстратора для автомобіля Глобекс GU-214 також є вбудований триосьовий датчик удару, повороту, нахилу (G-sensor). Цей датчик реагує на будь-які різкі механічні впливи на автомобіль (різкі повороти, розвороти, нахили, удари тощо) і поміщає записане в ці моменти відео в окрему папку, захищену від видалення та перезапису циклічним записом. Таким чином, Вам не варто перейматися цілісністю записаних матеріалів при зіткненні. Видалити такі записи можна лише вручну.

Вбудований датчик руху
Доповнює перелік переваг інтегрований датчик руху - цей сенсор дозволяє вести охоронну зйомку на припаркованому авто. При такій зйомці відеозапис стартує лише за наявності руху в кадрі, що дозволяє не засмічувати карту пам'яті багатогодинним статичним зображенням, а у разі пошкодження автомобіля зловмисником під час Вашої відсутності Ви зможете пізніше пізнати його на відеозаписі та притягнути до відповідальності.

Функція штампу часу та дати
Також варто відзначити, одну з характерних особливостей даної моделі - це автоматичне встановлення штампу часу та дати на зображенні, що дозволить швидко та зручно знайти необхідний момент на записі з точністю до секунди.

Додатковий функціонал
Вбудований акумулятор 200 мАч з можливістю підзарядки від прикурювача, режим паркування, технологія LDWS (система інформування про вихід із смуги руху), порти USB 2.0 / HDMI / AV-out , вбудований динамік, вбудований мікрофон, можливість робити фото розміром до 12 Мп. Весь відзнятий матеріал зберігається на карту пам'яті microSD ємністю до 32 Гб.

Комплектація:
Автомобільний відеореєстратор Globex GU-214.
Інструкція з експлуатації.
Кабель USB.
Кріплення.
Автомобільний зарядний пристрій.

>



  • Кількість камер / каналів 1
  • Роздільна здатність відео FullHD (1920x1080)
  • Вбудований GPS ні
  • USB так
  • Вбудований екран так
  • WiFi ні
  • Гарантія 12 місяців

Напишіть відгук

Відеореєстратор Globex GU-214

Відеореєстратор Globex GU-214

Напишіть відгук