Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Автотовари>Відеореєстратори>Автомобільний відеореєстратор GT F40

Автотовари>Відеореєстратори>Автомобільний відеореєстратор GT F40

Home > Автотовари>Відеореєстратори>Автомобільний відеореєстратор GT F40

Автотовари>Відеореєстратори>Автомобільний відеореєстратор GT F40

Автомобільний відеореєстратор GT F40

Код товару: 3712

1 048,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів


Відеореєстратор GT F40

Зручний у використанні та зовсім непомітний для сторонніх. Ці дві переваги відмінно характеризують Full HD модель GT F40. Реєстратор виконаний у стилі автомобільного датчика дощу, тому ідеально впишеться в інтер'єр будь-якого автомобіля.

Технічні характеристики:

Бренд:   GT
Модель:   F40
Розмір дисплея:   1,8"
Дозвіл:   FullHD (1920x1080)
Наявність камери:   1
Кут огляду:   140 градусів
G-сенсор:   +
Підтримка карток пам'яті SD/MMC до:   32 Гб
AV-вихід:   +
Гарантія:   12 місяців

 

Оригінальний дизайн
Адже на перший погляд – це стандартний датчик дощу, яким оснащений будь-який сучасний автомобіль. Просто зафіксуйте пристрій на лобовому склі та залишайтеся впевненими – реєстратор не приверне до себе небажаної уваги. А значить ризик злому - мінімальний. Більше того, особлива форма корпусу ідеально доповнює інтер'єр салону і створює враження максимальної схожості з «рідною» комплектацією автомобіля. Модель стане чудовим вибором для шанувальників оригінальних заводських рішень. Адже нічого не загороджує огляд і не порушує загальну ергономіку салону.

Продуманий спосіб встановлення
Продуманий спосіб встановлення реєстратора GT F40 - ще одна сильна сторона моделі. Цей девайс фіксується на склі за допомогою надміцного 3М скотчу з великою площею кріплення. Жодних кронштейнів та шарнірів - реєстратор максимально стійкий до різних вібрацій під час їзди. Тому навіть найекстремальніший стиль водіння на будь-яких віражах не завадить бездоганному запису того, що відбувається на дорозі, без «трясок» та інших дефектів у кадрі.

Якість зйомки та кут огляду
Відеозапис дорожньої обстановки здійснюється у високій Full HD роздільній здатності 1920x1080 і кадровою частотою 25fps. Такий показник виграшно доповнюють оптика нового покоління та великий кут огляду 140 °. Якісний мікрофон зафіксує звук у салоні, а картинка порадує відмінною деталізацією та перенесенням кольорів об'єктів. Відеоролик стане Вашим надійним підстрахуванням у спірних ситуаціях – адже найважливіші деталі у кадрі будуть задокументовані. І не забудьте поділитися записом у соціальних мережах - такий ролик має всі шанси стати хітом переглядів.

Дисплей та керування
Сигнал з камери реєстратора Ви зможете переглядати як у вигляді архівних файлів, так і в реальному часі, прямо в салоні авто, завдяки наявності вбудованого TFT дисплея. Діагональ монітора складає 1.8 дюйми, а функція автовідключення забезпечить додатковий комфорт в експлуатації. Під дисплеєм розробники розмістили зручну панель керування. За допомогою кнопок можна ввімкнути/вимкнути реєстратор, зробити фото, активувати або деактивувати функцію аудіозапису, здійснювати різні налаштування в меню та багато іншого.

Циклічний запис
Відеозапис проводиться в циклічному режимі і зберігається на microSD картці пам'яті, об'ємом до 32 GB. Це незамінна функція в реєстраторі, адже, як тільки місце на карті заповнюється, пристрій не зупиняє роботу, а продовжує вести запис «по кільцю».

G-сенсор
При цьому, навіть у непередбачуваних ситуаціях у дорозі авто-реєстратор ЖТ Ф40 не підведе. Вбудований G-сенсор позначить усі файли, записані під час різких поворотів, гальмувань чи ударів, та захистить їх від циклічного перезапису. Більше того, в реєстраторі реалізована можливість адаптувати датчик під зовнішні умови, такі як дорожнє покриття та стиль їзди. Виконавши просте налаштування чутливості G-сенсора, Ви досягнете максимальної точності та ефективності в його роботі. Вам тільки залишається отримувати задоволення від нових подорожей та вражень, а реєстратор для автомобіля GT F40 додасть Вам впевненості та зробить чергову подорож безпечнішою.

Характеристики автомобільного відеореєстратора GT F40:
Роздільна здатність запису Full HD 1920 х 1080. Швидкість запису 25 кадрівсек.
кут огляду камери 140°.
Відеокодек MJPEG (AVI).
Вбудований LCD дисплей 1.8".
Вбудований мікрофон.
G-sensor, захист фалів від циклічного перезапису - автоматичний або за натисканням кнопки.
Автоматичне включення та початок запису при подачі живлення .
Інтерфейси: AV out.
Слот для картки пам'яті microSD до 32 Гб.

 

  • Кількість камер / каналів 1
  • Роздільна здатність відео FullHD (1920x1080)
  • Вбудований GPS ні
  • Вбудований екран так
  • WiFi ні
  • Гарантія 12 місяців

Напишіть відгук

Автомобільний відеореєстратор GT F40

Автомобільний відеореєстратор GT F40

Напишіть відгук