Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Автотовари>Відеореєстратори>Автомобільний відеореєстратор GT F33

Автотовари>Відеореєстратори>Автомобільний відеореєстратор GT F33

Home > Автотовари>Відеореєстратори>Автомобільний відеореєстратор GT F33

Автотовари>Відеореєстратори>Автомобільний відеореєстратор GT F33

Автомобільний відеореєстратор GT F33

Код товару: 3716

Автомобільний відеореєстратор GT F33

Уточнюйте наявність!

2 188,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Відеореєстратор GT F33

Ключова перевага GT F33 – Super HD якість запису (2560x1080) із частотою 30 к/с. При цьому модель оснащена скляною 6-компонентною оптикою із надчутливим сенсором та ширококутним об'єктивом 160°. Все це дозволяє отримати вражаючий результат зйомки навіть у нічний час доби при мінімальному освітленні. Сутінки, дощ, туман – автомобільний реєстратор GT F33 легко впорається із завданням чіткого відео в будь-яких умовах зйомки. Відеозаписи такої високої якості мають значно більший обсяг і, відповідно, займають більше місця на карті пам'яті. Тому розробники реалізували у GT F33 підтримку карт пам'яті micro SDHC об'ємом до 128Gb, щоб ви могли зберігати максимальний об'єм відеофайлів.

Технічні характеристики:

Бренд:   GT
Модель:   F33
Модельний ряд:   2015 рік
Розмір дисплея:   3"
Дозвіл:   SuperHD (2304x1296)
Наявність камери:   1
Кут огляду:   160 градусів
G-сенсор:   +
Підтримка карток пам'яті SD/MMC до:   128 Гб
Роз'єм mini USB:   +
Розміри:   97 х 56 х 38 мм
Вага:   75 г
Гарантія:   12 місяців

 

Сучасний дизайн та якісні матеріали
Реєстратор для автомобіля GT F33 відрізняється стильним та продуманим дизайном та компактним корпусом. Корпусні елементи даної моделі реєстратора виконані із матового Soft Touch пластику чорного кольору. Особливості матеріалу та габаритів дозволяють реєстратору не привертати до себе зайвої уваги та залишатися непоміченим для сторонніх.

Дисплей та інші можливості
Великий за мірками відеореєстраторів широкоформатний дисплей з діагоналлю 3 дюйми служить для зручного налаштування параметрів пристрою, зручного інформування водія, а також перегляду та демонстрації знятих матеріалів. Переглядайте зняті моменти або надавайте докази вашої правоти інспектору ДАІ, не виходячи з автомобіля.

Якість зйомки та кут огляду
Відеозйомка ведеться у максимальній якості Super HD (2560x1080 пікселів) при швидкості 30 кадрів на секунду, а кут огляду об'єктива становить 160°. Така якість запису та широкий кут огляду дозволяють не прогаяти жодної важливої деталі на відеозаписі, від державних номерів автомобілів до дорожньої розмітки та знаків, а оптимальна частота кадрів дозволить отримувати плавність відеозапису при русі автомобіля на досить високій швидкості. Усі зняті матеріали зберігаються на карту пам'яті формату microSDHC (у комплект не входить), максимальний об'єм якої може досягати 128 Гб, чого цілком достатньо для зберігання на ній великого об'єму інформації.

Широкий динамічний діапазон - WDR
Вбудована технологія розширеного динамічного діапазону WDR (Wide Dynamic Range) значно підвищує якість та чіткість зображення при нічній зйомці, що дозволяє розрізняти номерні знаки автомобілів та інші дрібні деталі на відео, так само чітко, як і при денній зйомці. Основним завданням функції WDR є автоматичне балансування експозиції під різні рівні освітлення та висвічування на відео лише темних ділянок дороги, що дозволяє не засвічувати відео яскравим світлом при попаданні прямих світлових променів в об'єктив. Крім цього завдяки цій функції картинка стає більш насиченою та динамічною.

Акселерометр
Вбудований датчик удару G-сенсор в автоматичному режимі захищає важливі файли від перезапису та видалення під час різких струсів, ударів або падінь, що дозволяє не втратити важливі відеозаписи дорожньо-транспортних зіткнень та тощо

Датчик руху
За допомогою функції детектора руху, автореєстратор ЖТ Ф33 автоматично вмикатиметься і вестиме зйомку, як тільки в полі зору об'єктива з'явиться якийсь рух. До цього він перебуватиме в «сплячому» режимі. Така функція дозволяє вести охоронну відеозйомку та значно заощаджує місце на карті пам'яті, не засмічуючи її годинником статичного зображення.

Технології безпеки FCWS та LDWS
Однією з особливостей функціоналу моделі також є наявність вбудованих інтелектуальних технологій FCWS та LDWS. Функція FCWS забезпечує водію своєчасне оповіщення про порушення безпечної дистанції між автомобілем та іншим транспортом, що рухається попереду. Функція LDWS вчасно попереджає про відхилення від вибраної лінії руху. Наявність цих технологій у рази підвищує рівень безпеки під час руху у транспорті, особливо під час далеких поїздок та тривалих подорожей в автомобілі.

Можливість оснащення пристрою GPS-модулем
Ще однією з переваг автомобільного відеореєстратора GT F33 є підтримка підключення придбаного окремо кабелю живлення microUSB із вбудованим GPS-модулем (GT FGM), який у реальному часі буде фіксувати координати та швидкість автомобіля. Таким чином, завдяки ряду додаткових аксесуарів, Ви зможете за потреби максимально розширити можливості свого відеореєстратора, перетворивши його на прогресивний багатозадачний пристрій.

Надійне вакуумне кріплення
Цей відеореєстратор фіксується на лобовому склі за допомогою надійного вакуумного кріплення, а конструкція кронштейна дозволить Вам швидко змінювати напрямок зйомки та з легкістю виконувати монтаж/демонтаж пристрою.

Характеристики автомобільного відеореєстратора GT F33:

Параметри камери
Кут огляду: 160°.
Кількість камер: 1.

Дисплей
Тип дисплея: вбудований з функцією автовідключення.
Діагональ: 3''.
Технологія дисплея: кольоровий TFT LCD 16:9.

Параметри відео та фотозйомки
Роздільна здатність відео: 2560x1080 30р / 2304x1296 30р / 1920x1080 30р / HDR1920x1080 30р / 1280x7 : H.264.

Основні функції
Циклічний запис: так.
Автоматичне включення та початок запису при подачі живлення: так.
Запис звуку: так.
Титри дати та часу: так, з можливістю встановлювати додаткові титри користувача (штамп державного номера авто).
GPS-трекер: так, (придбається окремо).
G-сенсор: так, з налаштуванням чутливості.

Інтерфейси
USB інтерфейс: так.
Цифровий відеовихід (HDMI): так.
Підтримка карт пам'яті: так, micro SDHC до 128 Гб.

Живлення
Автомобільний блок живлення: так, від 12 до 24 В.
Акумулятор: вбудований.

  • Кількість камер / каналів 1
  • Роздільна здатність відео SuperHD (2304x1296)
  • Вбудований GPS опція
  • USB так
  • Вбудований екран так
  • WiFi ні
  • Гарантія 12 місяців

Напишіть відгук

Автомобільний відеореєстратор GT F33

Автомобільний відеореєстратор GT F33

Уточнюйте наявність!

Напишіть відгук