Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Автотовари>Відеореєстратори>Gazer F230w

Автотовари>Відеореєстратори>Gazer F230w

Home > Автотовари>Відеореєстратори>Gazer F230w

Автотовари>Відеореєстратори>Gazer F230w

Gazer F230w

Код товару: 6755

3 101,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

Відеореєстратор Gazer F230w

КЛЮЧОВІ ПЕРЕВАГИ

  • Запис у роздільній здатності Full HD, WDR та кут огляду 170°
  • Вбудований Wi-Fi та додаток «Gazer Dashcam» для iPhone та Android
  • Підтримка опціонального GPS модуля з функцією SpeedCam
  • G-сенсор, режим охоронного запису на парковці до 5 днів, Time-Lapse
  • Екран 2,7 дюйма, підсвічування органів управління, кріплення з передачею живлення
  • Оптика нового покоління та опціональний поляризаційний CPL фільтр
  • Унікальний дизайн та зручність в експлуатації

Модель F230w є однією з останніх розробок серед лінійки Full HD реєстраторів Gazer з Wi-Fi . У цьому пристрої вдалося поєднати вже традиційні для Gazer високі технічні характеристики з новітніми розробками в галузі продуктивності та оптики. Незважаючи на багатофункціональність та інновації відеореєстратор Gazer F230w зберіг простоту в експлуатації та характерну компанії надійність.

FUll HD, СЕНСОР SONY EXMOR, ФУНКЦІЯ WDR І CPL ФІЛЬТР

Головна цінність будь-якого відеореєстратора - це якість запису. Автомобільний відеореєстратор Gazer F230w здійснює відеозйомку у роздільній здатності Full HD (1920x1080p). Широкий кут огляду 170°, 6-шарова скляна просвітлена лінза з апертурою F2.0,матриця Sony Exmor розміром 1/2.9” забезпечують високу деталізацію та якість картинки, щоб максимально розкрити можливості Full HD роздільної здатності запису. /span>

Функція WDR на сьогоднішній день є однією з найбільш затребуваних у автомобільних відеореєстраторах. При різких перепадах освітлення (при виїзді з тунелю, русі авто проти світла та ін.) дана технологія дозволить уникнути «сліпих» ділянок на відео. Об'єкти, які під час зйомки були занадто засвічені або навпаки – потрапили в тінь, завдяки технології WDR на відеозаписах залишаться чіткими та інформативними, а фільтр, що настроюється, дозволить уникнути відблисків на лобовому склі та інших відображень на вихідному відео.

УСТРОЙЕНИЙ WI-FI МОДУЛЬ І ДОДАТОК «GAZER DASHCAM»

Відеореєстратор Gazer F230w оснащений модулем Wi-Fi для роботи з мобільним додатком «Gazer Dashcam», який можна < /strong>безкоштовно завантажити в App Store або Play Market. Всі можливості для налаштування відеореєстратора, роботи з відеозаписами та фотографіями, збереження та редагування відеороликів, перегляду звітів про поїздки - доступні у Вашому смартфоні. Поділитися фото чи відео фрагментами подорожі в соціальних мережах чи месенджерах тепер дуже просто – Ви можете зробити це одразу ж із салону авто. А також, з новим додатком з'явилася можливість оновлювати прошивку реєстратора за OTA через смартфон . На екрані смартфона ви можете стежити за відеозаписом в реальному часі, налаштувати ідеореєстратор і перевірити карту пам'яті, зберегти відеозаписи на смартфон, поділитися відеозаписами або фото в соціальних мережах Instagram, Twitter, Facebook, а також у месенджерах і Google Drive< /span>. Ще однією особливістю є наявність відео редактора, що надає можливість нарізки відеофрагментів. При підключенні GPS модуля в програмі можна переглядати інформацію про поїздки для збережених відеозаписів.

>

GPS МОДУЛЬ І ФУНКЦІЯ SPEEDCAM

Gazer F230w підтримує підключення опціонального GPS-модуля ACG230w, який фіксує координати розташування та поточну швидкість у момент зйомки. У мобільному додатку Gazer Dashcam ви зможете переглянути маршрут руху автомобіля на карті Google, який прив'язаний до збережених відеозаписів. Функція SpeedCam, що працює з опціональним GPS модулем, дозволяє попереджати водія звуковим сигналом та візуальним відображенням на екрані пристрою про об'єкти POI.

G-СЕНСОР, РЕЖИМ ОХОРОНОГО ЗАПИСУ НА ПАРКІВЦІ, TIME-LAPSE

Відеореєстратор оснащений вбудованим G-сенсором, який реагує на різкі зміни положення по всіх трьох осях. У відеореєстраторі Gazer F230w цей датчик забезпечує збереження відеофайлів, отриманих при різких змінах швидкості або напрямку руху автомобіля, а також у разі позаштатної ситуації. Під час спрацювання G-сенсора відеофайли переміщуються в окрему папку і не видаляються в процесі кільцевого запису. Тривалість відео становить від однієї до п'яти хвилин, залежно від налаштувань, і дає можливість розібратися через зовнішній вплив. Відео завжди залишаються доступними для перегляду та збереження на смартфон доти, доки користувач не видалить їх у додатку.

Завдяки вбудованому акумулятору на 400 mAh відеореєстратор F230w може працювати в режимі паркування до п'яти днів. Після вимкнення двигуна em>реєстратор переходить в режим очікування і при спрацьовуванні G-sensor включається в режим запису і зберігає відео фрагмент такої тривалості, яка встановлена в налаштуваннях циклічного запису, потім знову переходить в режим очікування.< /span>

Відеореєстратор оснащений функцією Time-Lapse (зйомка відео з кадровою частотою – 1 кадр в секунду ), який можна увімкнути в налаштуваннях. Час запису в режимі Time-Lapse залежить від обсягу встановленої картки пам'яті.

ЕКРАН 2,7”, КРІПЛЕННЯ З ПЕРЕДАЧОМ ЖИВЛЕННЯ І ПІДСВІТКА КНОПОК

Для максимальної зручності використання відеореєстратор Gazer F230w оснащений великим широкоформатним дисплеєм з діагоналлю 2,7 дюйми. На екрані відображається вся інформація про поточні параметри у вигляді піктограм. З F230w зручно контролювати та налаштовувати напрямок зйомки та переглядати відео без використання мобільного додатка.

Відмінною особливістю відеореєстратора Gazer F230w є інноваційне швидкознімальне кріплення, яке дозволяє миттєво встановлювати та від'єднувати реєстратор без найменшого зусилля. Ви зможете легко зняти реєстратор, залишаючи автомобіль на парковці. При цьому пристрій надійно закріплений під час руху та  фіксує задане положення. Можливість повертати реєстратор на 270° допомагає налаштувати відеозйомку індивідуально або ситуативно, виходячи з поставленого завдання.

Кабель живлення підключається до кріплення, а подача живлення на відеореєстратор здійснюється через роз'єм у кріпленні. Дизайн кріплення виконаний у стилі самого пристрою та органічно впишеться в салон Вашого автомобіля. Підсвічування кнопок управління буде комфортним при використанні пристрою в нічний час.

ПІДТРИМКА КАРТ ПАМ'ЯТІ ОБСЯГОМ ДО 32 Gb

Ви можете не турбуватися про тривалість відеозаписів, які зберігає відеореєстратор F230w з підтримкою карт пам'яті до 32 Gb стандарту microSDHC. Максимальна місткість відео в F230w, що циклічно записується, досягає 5 годин у роздільній здатності Full HD і 8 годин у роздільній здатності HD.

РОЗ'ЄМИ ДЛЯ ПІДКЛЮЧЕННЯ

F230w оснащений сучасними роз'ємами для підключення зовнішніх пристроїв. MiniHDMI дозволяє комутувати реєстратор і пристрій перегляду для виведення зображення на великі екрани, а miniUSB дозволяє переміщувати файли на комп'ютер без додаткових пристроїв та адаптерів. Роз'єм адаптера живлення 1224В розташований на кріпленні реєстратора.

 

 Модель

 Gazer F230w

 Кількість камер

 1 

 Кут огляду камери

 170°

 Максимальна роздільна здатність відео

 Full HD (1920x1080)

 Дозвіл сенсора

 2Мп, Sony sensor

 Об'єктив

 Апертура F2.0, опціонально CPL фільтр

 Можливість повороту камери

 Поворот всього пристрою на 270°

 Параметри відео

H.264, MOV

 Функція WDR

 Так

 Мікрофон

 Так

 Відключення мікрофона

 Так, тривалим натисканням кнопки

 Відеовиход аналоговий (TV out)

 Так

 miniUSB інтерфейс

 Так

 miniHDMI інтерфейс

 Так

 Вбудований дисплей

 2,7", 960x240

 Підтримка карт пам'яті

 micro SDHC, до 32GB

 Вбудована пам'ять

 Ні

 Карта пам'яті в комплекті

 Так, Gazer micro SDHC 16GB + Adapter

 Накладення часу та дати

 Так

 Відображення державного номера авто в

 титрах

 Так

 Автоматичне включення при подачі живлення  

 Так, у режим запису

 Циклічний запис відео

 Так

 Кріплення

 На 3М скотчі з передачею живлення, опціонально вакуумне

 GPS модуль

 Ні

 G-сенсор

 Так, з функцією охоронного запису на парковці до 5 днів

 Датчик руху

 Так

 Голосові коментарі

 Ні

 ПО перегляду 

 Так, безкоштовний додаток «Gazer Dashcam» для iPhone 

 і Android

 Харчування

 5В, БП від прикурювача

 Акумуляторна батарея

 Вбудована, 400 mAh

 Габарити, мм.

 103х51х41

 Вага, грам

 94

КОМПЛЕКТАЦІЯ

Відеореєстратор Gazer F230w комплектується всім необхідним для підключення та подальшої експлуатації. Стандартна комплектація пристрою включає:

Додатково ви можете вибрати модуль GPS Gazer ACG230w, поляризаційний CPL фільтр Gazer ACF-CPL.

  • Відеореєстратор Gazer F230w;
  • Кріплення;
  • Відповідна частина кріплення;
  • Автомобільний адаптер живлення 12/24В;
  • USB кабель;
  • Посібник користувача;
  • Гарантійний талон;
  • Карта пам'яті micro SDHC 16Гб (10 Class)
  • Роздільна здатність відео FullHD (1920x1080)
  • Вбудований GPS так
  • Вбудований екран так
  • WiFi так

Напишіть відгук

Gazer F230w

Gazer F230w

Напишіть відгук