Autotoys

  • autotoys.info@gmail.com
  • м.Київ, Вікентія Хвойки, 15/15/6
  • пн-пт 09:30-19:00
  • Прийом замовлень через сайт – без вихідних
  • +380 (66) 23 993 23
  • +380 (63) 654 46 96
  • +380 (98) 11 42 999
  • Facebook
Головна > Живлення>Зарядні та пуско-зарядні пристрої>Пусковий зарядний пристрій GT S14 new

Живлення>Зарядні та пуско-зарядні пристрої>Пусковий зарядний пристрій GT S14 new

Home > Живлення>Зарядні та пуско-зарядні пристрої>Пусковий зарядний пристрій GT S14 new

Живлення>Зарядні та пуско-зарядні пристрої>Пусковий зарядний пристрій GT S14 new

Пусковий зарядний пристрій GT S14 new

Код товару: 3692

2 270,00 грн.

Доставка
Кур'єром по Києву
Нова Пошта
Оплата
Готівкою
Накладений платіж
На карту

Додати до порівняння

Повернення/обмін товару протягом 14 днів

GT S14 new

GT S14 легко і без розеток вирішить проблему розрядженого акумулятора машини або гаджета. Цей пусковий пристрій завжди виручить у непередбаченій ситуації – допоможе запустити різні типи двигунів автомобілів з напругою бортової мережі 12В та зарядить будь-яку портативну електроніку через USB-інтерфейс чи DC-роз'єм. Переваги GT S14 - підвищена ємність вбудованої батареї 14000мАч і найширший асортимент обладнання, що підключається. Завдяки компактним габаритам корпусу пристрій зручно утримувати у багажнику автомобіля або брати із собою у похід.

Запуск двигуна 12В

Пусковий струм GT S14 становить 300А, а піковий – 480А, завдяки чому ви зможете завести моторний човен, мотоцикл, садове обладнання, легковий автомобіль і навіть середньогабаритну вантажівку. Провід старт-кабелю в GT S14 виконаний з високоякісної міді з великою площею перерізу 5.5мм.кв.. Повністю заряджений прилад допоможе запустити двигун до 20 разів. Зробити зарядку самого GT S14 ви зможете від звичайної розетки у себе вдома або від прикурювача свого авто, а процес займе не більше 6-ти годин.

Заряджання портативної електроніки

Крім запуску двигуна, GT S14 може виконувати роль універсального зовнішнього акумулятора. Прилад заряджає будь-який портативний пристрій, будучи додатковим джерелом живлення для телефону або планшета, фотоапарата або відеокамери, GPS-навігаторів, електронних книг, ігрових консолей та всього, що опиниться у вас під рукою. Достатньо підключити необхідний девайс до пускового пристрою GT S14 за допомогою кабелю USB. Більш того, наявність DC роз'єму дозволяє підключати до GT S14 різну побутову техніку, електроінструменти, автомобільну електроніку та багато інших пристроїв з напругою живлення 12В/16В/19В. Також завдяки налаштуванню вихідної напруги та наявності в комплекті перехідників для підключення живлення стає можливим підзарядити практично будь-який ноутбук.

Потужний ліхтар із режимом SOS

Особливість GT S14 у тому, що прилад може виконувати роль не тільки пускового пристрою або додаткового зовнішнього акумулятора, але й чудово справлятися із завданням автономного освітлення. GT S14 оснащений потужним світлодіодним ліхтарем з високою дальністю освітлення та різними режимами роботи. Пристрій стане вірним помічником, якщо поломка авто застала вас у дорозі серед ночі. Більше того, це незамінний супутник під час кемпінгів та екстремального туризму: у роботі ліхтаря передбачено режим SOS, в якому черговість світлових миготінь вибудована за міжнародними стандартами сигналу лиха, що може виручити вас у скрутну хвилину. Просто увімкніть свій GT S14 в режим SOS, і характер його освітлення буде зрозумілий рятувальникам як сигнал про допомогу.

Практично та надійно

Габарити GT S14 складають всього 8см завширшки і менше 17 сантиметрів завдовжки, а важить цей компактний пристрій трохи більше 400 грам. Такий прилад поміститься скрізь, у тому числі у багажнику та навіть у рюкзаку. Тому ви легко зможете брати GT S14 із собою в похід, дальню поїздку або тривалу подорож. За яскравою стильною зовнішністю GT S14 ховається надійний міцний корпус, стійкий до пошкоджень та критичних температур. LCD дисплей з підсвічуванням відображає стан заряду GT S14 та напругу на DC виході, дозволяючи вам оцінювати його працездатність у режимі реального часу.

Все необхідне в комплекті

Вам не потрібно нічого додатково купувати, пристрій повністю готовий до роботи. У комплектацію включені всі необхідні аксесуари, кабель-перехідник DC-DC 12B, перехідники для заряджання різних типів ноутбуків, micro USB кабель, а також зарядні пристрої від мережі 220В та від автомобільного прикурювача для самого GT S14. Крім того, для безпечного запуску автомобільного АКБ в комплект входять спеціальні клеми з мультизахистом від коротких замикань та перевантаження GT CS Smart. Все вміщується у зручний футляр, який ви зможете взяти з собою в дорогу, не хвилюючись про те, що могли щось забути вдома.

КОМПЛЕКТАЦІЯ

Адаптер живлення 220В Да
Адаптер живлення від прикурювача Так
Клеми підключення для запуску двигуна Так, з блоком захисту
Набір перехідників живлення Так
Кабель microUSB – USB Так

ПУСКОВИЙ ПРИСТРІЙ

Номінальна пускова напруга 12V
Стартовий струм 300А
Піковий струм 480А
Кількість пусків двигуна 15-20
Матеріал стартового дроту Мідь, 5,5 мм
ЗАРЯДКА І ЖИВЛЕННЯ ЗОВНІШНІХУСТР >USB інтерфейс 3 x 5V
DC інтерфейс 12V / 16V / 19V, Max 3.5A
ліхтар
Потужність 2W (240lm)
Режими роботи Постійно / SOS / Мерехтіння

ЗАГАЛЬНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Акумуляторна батарея 14000mAh (51.8Wh)
Вхідна напруга 15V (1A)
Кількість циклів заряд/розряд 1000
Час повного заряду До 5-ти годин
Індикація заряду LCD дисплей з цифровими значеннями
Діапазон робочих температур -20 °С … +60 ° С
Габарити 167х81х31mm
Вага пристрою 422g
Вага пристрою в упаковці 1.195K


  • Тип пристрою Пуско-зарядні пристрої
  • Гарантія 12 місяців

Напишіть відгук

Пусковий зарядний пристрій GT S14 new

Пусковий зарядний пристрій GT S14 new

Напишіть відгук